-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ο,τιδηποτε πλην νικης του ΟΣΦΠ με γηπεδο φωτια την κυριακη θα ειναι εκπληξη για μενα.
Κοζάρεις από τόπι.
για καντο ταληρα γιατι δεν καταλαβα τι ειπες....
Ότι βλέπεις μπάλα... Πως το λέτε εκεί στα Βόρεια προάστια...
Ακούγεται πως οι μπασκετμπολίστες του βάο παρακαλάνε να κερδίσει άνετα ο ΟΣΦΠ στο ποδόσφαιρο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
... http://photos-h.pe.facebook.com/photos- ... 576623.jpg ...Οι κωλοφυλλάδες....
Αυτές μας κάνουν και γινόμαστε ασεβείς, προκλητικοί μερικές φορές ΚΑΙ τρωγόμαστε μεταξύ μας.
ΜΑ αυτές οι φυλλάδες 'ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ' μακάκα φίλαθλε.ΕΣΥ ΟΧΙ....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ούτε για αστείο δεν πρέπει να σκεφτούμε στην ΑΕΚ για CL.
έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να μπορούμε να σταθούμε πάλι στο γήπεδο.
Μέρι τότε, ας πάμε Uefa, ας πάμε καλά, και βλέπουμε.+1 (και κάτι)
Φυσική κατάσταση γιαταμπαζα, συνοχή ζελέ και λατινο-αραβικός πόλεμος. Αλλά ο Ν Τ Ο Υ Σ Α Ν ξέρει να δουλεύει. Του χρόνου (αντε πάλι, θα μου πεις) θα δουμε μπάλα. -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ούτε για αστείο δεν πρέπει να σκεφτούμε στην ΑΕΚ για CL.
έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να μπορούμε να σταθούμε πάλι στο γήπεδο.
Μέρι τότε, ας πάμε Uefa, ας πάμε καλά, και βλέπουμε.+1 (και κάτι)
Φυσική κατάσταση γιαταμπαζα, συνοχή ζελέ και λατινο-αραβικός πόλεμος. Αλλά ο Ν Τ Ο Υ Σ Α Ν ξέρει να δουλεύει. Του χρόνου (αντε πάλι, θα μου πεις) θα δουμε μπάλα.+ΝΤΟΥΣΚΟΟΟΟ!!
-
Nτομί: 'Ποτέ στον ΠΑΟ'
Ο Γάλλος αμυντικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα 'Εσπρέσσο', δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με τις συνθήκες που έχει βρει στην χώρα μας και τον Ολυμπιακό και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να πάει στον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που φύγει από τους 'ερυθρόλευκους'.
Όχι ρε φίλε...ξανασκέψου το...σε παρακαλώ...
-
οσοι θελουν να δουνε αεκ-ξανθη εδω.
http://www.justin.tv/athens_tv/popout -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
ο,τιδηποτε πλην νικης του ΟΣΦΠ με γηπεδο φωτια την κυριακη θα ειναι εκπληξη για μενα.
Κοζάρεις από τόπι.
για καντο ταληρα γιατι δεν καταλαβα τι ειπες....
Ότι βλέπεις μπάλα... Πως το λέτε εκεί στα Βόρεια προάστια...
:κοιτα...
δεν ειμαι των Β.Π. καμμια σχεση...
απλα δεν ειχα καταλαβει ειλικρινα!οσον αφορα για την παρατηρηση σου σε ευχαριστω....οντως ετσι νομιζω φιλε μου.
-
Εκτός αποστολής άφησε ο Βαλβέρδε τον Λέτο...
ΠΩΠΩ ΚΛΩΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.......
-
Ακόμη και εάν θέλει να τον προφυλάξει για το μάτς με τον ΠΑΟΚ , ψιλομαλακία μου φαίνεται , ειδικά για την ψυχολογία του παίκτη , η απόφαση του Βαλβέρδε.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ακόμη και εάν θέλει να τον προφυλάξει για το μάτς με τον ΠΑΟΚ , ψιλομαλακία μου φαίνεται , ειδικά για την ψυχολογία του παίκτη , η απόφαση του Βαλβέρδε.Μάλλον κάποιο σκηνικό θα έγινε. Αν ήθελε να τον προφυλάξει λογικά θα τον είχε έστω πάγκο σε περίπτωση που στραβώσει το ματς...
Αύριο κάποιοι καταλάβουν σε ποια ομάδα είναι... Είτε με το καλό είτε με τον κακό τρόπο...
Αύριο κάποιοι θα τρέχουν και κάποιοι άλλοι θα τους προλαβαίνουν...
Αύριο κάποιοι θα σκαρφαλώνουν τις μάντρες και κάποιοι θα τους κατεβάζουν....Καλύτερα να έχετε σχέδιο Γ κύριοι... Ξέρετε ποιοι...
Γιατί το σχέδιο Β με το Λύδρα μαριοτ το ξέρουμε..... -
Κοιτα να δεις και μου το χαν πει οτι θα τον αφησει εκτος τον λετο και το κοροιδευα...
Δε νομιζω να γινε κατι συγκεκριμενο τελικα,απλα εχουν γινει ορισμενα επεισοδιακια μεταξυ τους που δεν εχουν βγει προς τα εξω ακομα.Πιθανο να εγινε κι αλλο,ποιος ξερει;Τεσπα,ας ελπισουμε να μην παρει ΠΑΛΙ τραγικα σφυριγματα ο βαζελος ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑμινι. -
No comment για Leto, μονο ο coach ξερει τι εχει γινει και τον αφησε εκτος...
Οσο για τα υπολοιπα --->
Οι βαζελοι εν τω μεταξυ δεν βλεπω να μιλανε και πολυ, ουτε προβλεψεις ουτε τπτ, τοσο πολυ φοβουνται?
-
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Οι βαζελοι εν τω μεταξυ δεν βλεπω να μιλανε και πολυ, ουτε προβλεψεις ουτε τπτ, τοσο πολυ φοβουνται?Λογικό δεν είναι. Το ξέρουν όλοι, ότι όταν παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο τους έχουμε κάνει τις καλύτερες κηδείες.
-
0-2 το ματσάκι σήμερα. Ιβανσιτς και Πετροπουλος τα γκολ. Το πρωτο με φάουλ και το δευτερο με κεφαλιά.
-
Ωραία υπογραφή
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
0-2 το ματσάκι σήμερα. Ιβανσιτς και Πετροπουλος τα γκολ. Το πρωτο με φάουλ και το δευτερο με κεφαλιά.Ένα το κρατούμενο.
-
Κυριακή 01/03/2009.
Το παιχνίδι θέλει λίγη ώρα για να λήξει. Το σκορ είναι 1-1 και ο Ολυμπιακός κερδίζει πέναλτι ίσως στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο Γκαλέτι έχει γίνει αλλαγή, κανένας δεν παίρνει την ευθύνη, ώσπου κατευθύνεται αγέρωχος και θαραλλέος ο Κώστας Μήτρογλου.
Ο Μήτρογλου σουτάρει στο δοκάρι και η μπάλα από τυφλό διώξιμο του Βύντρα φτάνει στον Σαλπιγγίδη. Ο Σαλπιγγίδης ξεκινάει την κούρσα με τον Ρουκάβινα να είναι πολλά μέτρα πίσω απ'την άμυνα του Ολυμπιακού. Οι παίκτες ζητάνε οφσάϊντ. Ο Σαλπιγγίδης πασάρει. Ο Ρουκάβινα πλασάρει τον ακίνητο Νικοπολίδη που έχει μείνει σα το άγαλμα της ελευθερίας με το χέρι ψηλά.
Ο διαιτητής τρέχει προς τη σέντρα. Ο Τζόρτζεβιτς (γριά πουτάνα) τρέχει προς τα αποδυτήρια, φωνάζοντας στον πάγκο 'ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ'. Ο κόσμος μπαίνει μέσα και την πρώτη κλωτσιά τη δίνει στον Όσκαρ. Η δεύτερη έχει στόχο τον κώλο του Μήτρογλου. Οι επιστήμονες κυνηγούν τον Τεν Κάτε που στην ιδέα του ομαδικού βιασμού δείχνει να βρίσκεται σε έκσταση...
Μία ώρα αργότερα, το Καραΐσκάκη δε θυμίζει ποδοσφαιρικό στάδιο. Οι ορδές των Ούννων έχουν μετακινηθεί λίγο πιο πέρα, στο ΣΕΦ...
Pesetero
-
-
Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα 60~40 υπέρ του. Παίζει στην έδρα του και κυρίως σε όποια κατάσταση και αν είναι πάντα στην Ελλάδα μεταμορφώνεται, συν το γεγονός ότι θα έχει τους καλούς του παίκτες. Πάντως ότι και να γίνει κρίσιμα είναι τα πρώτα 15~20 λεπτά των ημιχρόνων. Επίσης επειδή δεξιά και αριστερά ακούγεται ότι πάει να γίνει ῾῾λιγάκι της Ριζούπολης᾽᾽ καλό είναι να πάρουν όλοι τα μέτρα τους. Δεν χρειάζονται επαναλήψεις των τότε καταστάσεων.
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009