-
Ο χρήστης skous έγραψε:
O 'καλύτερος' και 'ακριβότερος' είανι απο ομαδούλα Β εθνικής.. Και έχει παίξει 16 αγώνες πρωταθλήματος και έχει 6 γκόλ... Χμ ναι... Εμείς έχουμε έναν που έχει 5 γκόλ με 13 αγώνες, απο τους οποίους μόνο σε 2 ήταν βασικός... Μιλάμε τρελή ποιότητα έ;;;
Από τους άλλους, μόνο ο Γκαλέτι και ο Λέτο είνια καλύτεροι απο αυτούς που έχουμε εμείς (άντε και το μέλος-κηπουρός)Ο Αβραάμ είναι για γέλια, ο Ντούντου καλός, ένας Σιμάο είναι αλλά δεν είναι ούτε ποτέ θα είανι σε θέση να σκουπίζει τις σαγιονάρες του Αρχηγού, όταν αυτός κάνει μπάνιο μετά απο τους αγώνες της Σελεσάο...
Mετά από αυτό το παραλήρημα, να μου επιτρέψεις να μην ξαναμιλήσω ποτέ για μπάλα σοβαρά μαζί σου...
-
Αυτος ο Χουτος οσα χρονια και να περασουν μυαλο δεν βαζει.Κριμα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτος ο Χουτος οσα χρονια και να περασουν μυαλο δεν βαζει.Κριμα!Όντως γιατί θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα να δεν είχε αυτές τις ιδιοτροπίες.
-
Τι εκανε ? ? ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Τι εκανε ? ? ?Στην είδηση πως δεν προοριζόταν για την αρχική ενδεκάδα του αγώνα με την ΑΕΚ απέδωσε την απόφαση του Λάμπρου Χούτου να φύγει από το ξενοδοχείο ο Γιώτης Σταματόπουλος. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός του Πανιωνίου αναφέρθηκε στο αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά την κίνηση αυτή του Έλληνα επιθετικού, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Αποφασίσαμε ότι δεν θα ξεκινούσε το ματς και πήρε την απόφαση να φύγει από το ξενοδοχείο. Πολύ απλό! Τις συνέπειες ποιες θα είναι, δεν τις ξέρω ακόμα. θα τις δούμε. Θα περιμένουμε την αντίδραση της διοίκησης».
http://www.sport-fm.gr/article/162346
Ηταν και η αιτια να φυγει ο Λινεν απο τον Πανιωνιο.
-
Η αεκ τελικα παει για πρωταθλημα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η αεκ τελικα παει για πρωταθλημα;το '09-'10 ειναι η χρονια της
-
-
edit mod mirage. Μη ρωτήσεις γιατι....
-
σήμερα πήραμε ένα δύσκολο 3-0 απέναντι σε ένα αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα φοβούμενος τον παιχτη Τζιμπούρ, είχε ρήτρα στο συμβόλαιο να μην παίξει...
ευτυχώς δλδ, γιατί ξεκουράστηκε το παλικάρι...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
σήμερα πήραμε ένα δύσκολο 3-0 απέναντι σε ένα αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα φοβούμενος τον παιχτη Τζιμπούρ, είχε ρήτρα στο συμβόλαιο να μην παίξει...ευτυχώς δλδ, γιατί ξεκουράστηκε το παλικάρι...
Μαλλον ηθελες να γραψεις ευκολο.
-
Είδα πριν λίγο στα στιγιότυπα από το Θρασύβουλος-Ξάνθη μια απόκρουση του Γκσπούρνιγκ (τι όνομα είναι αυτό,στραμπούληξα το πληκτρολόγιο ).
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
σήμερα πήραμε ένα δύσκολο 3-0 απέναντι σε ένα αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα φοβούμενος τον παιχτη Τζιμπούρ, είχε ρήτρα στο συμβόλαιο να μην παίξει...
έγραψα δύσκολο για να μη δώσω βήμα στον πάσχο να μας σχολιάσει
κούτσα-κούτσα, καλά τα πάει η ομάδα... για ομάδα δίχως διοίκηση... ενώ όλα αυτά τα χρόνια ήμουν κατά του Μπάγιεβιτς, γιατί μας είχε πουλήσει κάποτε, τώρα βλέπω ότι μόνο αυτός μπορεί να ενώσει την ομάδα και να την κρατήσει προσανατολισμένη εντός γηπέδου... μπράβο του. και ας χάνει από εδώ και πέρα, απέδειξε σε εμένα ότι κρατά γερά τα χαλινάρια της ομάδας σε καιρούς δύσκολους που θα μπορούσε να φύγει λόγω μη τήρησης των συμφωνημένων από τη διοίκηση...
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Υπερβολή για τους ψύχραιμους επαγγελματίες του χώρου ή ακόμα και για πιο μετριοπαθείς φιλάθλους, απαραίτητη αντίσταση για όσους θεωρούν ότι το πάθος, η υπέρμετρη αγάπη κερδίζονται από αμέτρητες παραμέτρους και με μεγάλη δυσκολία. Η φανέλα με το νούμερο '7' της ομάδας ανήκει ήδη σε έναν ποδοσφαιριστή που εκπροσώπησε για πολλά χρόνια το κατάπτυστο πρόσωπο της δυναστείας του σάπιου ελληνικού ποδοσφαίρου, σ’ έναν ποδοσφαιριστή που ακόμα κι όταν αποχώρησε και βρέθηκε σε πολύ πιο αξιοπρεπείς και αξιοκρατικές ποδοσφαιρικές πραγματικότητες, συνέχισε να πανηγυρίζει σε φιέστες τις επιτυχίες της παλιάς του ομάδας, επικυρώνοντας αβασάνιστα μια πραγματικότητα που μας προκαλούσε και μας προκαλεί απέχθεια.
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=87469' target='_blank
ολοι εχουνε παρει χαμπαρι την σαπιλα που εκπεμπει ο γαβρος και οι (πρωην και νυν) παικτες του
κερδίστε πρώτα τον Εργοτέλη που έχετε γίνει πελάτης του κ μετά ασχοληθείτε και με τον γάβρο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραία μπάλα, επιτέλους, σήμερα από την ΑΕΚ!!!Η ΑΕΚ έπαιξε καλά σήμερα με τον Πανιώνιο να μην έρχεται καθόλου στο γήπεδο.
Βέβαια το πεναλντάκι , πριν το 1-0 ακριβώς , πνίγηκε.
Η ΑΕΚ εμφανίζεται πλέον ως ομάδα Μπάγιεβιτς. Ορθολογική ανάπτυξη , μετρημένο παιχνίδι , σφικτή άμυνα και δουλεμένες κομπίνες προκειμένου να βγαίνει πάνω από ένας παίκτης ή τουλάχιστον ένας με το τέρμα φάτσα.
Βλέπω όμως υπέρμετρο ενθουσιασμό και αυτό μάλλον δεν θα της βγει σε καλό την Κυριακή.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Βλέπω όμως υπέρμετρο ενθουσιασμό και αυτό μάλλον δεν θα της βγει σε καλό την Κυριακή.
Αυτός ο υπέρμετρος ενθουσιασμός με ανησυχεί κι εμένα. Η αίσθησή μου είναι ότι θα δούμε κακό παιχνίδι την Κυριακή, (μακάρι να διαψευσθώ και να την ρίξουμε την 4άρα )
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
έγραψα δύσκολο για να μη δώσω βήμα στον πάσχο να μας σχολιάσει
κούτσα-κούτσα, καλά τα πάει η ομάδα... για ομάδα δίχως διοίκηση... ενώ όλα αυτά τα χρόνια ήμουν κατά του Μπάγιεβιτς, γιατί μας είχε πουλήσει κάποτε, τώρα βλέπω ότι μόνο αυτός μπορεί να ενώσει την ομάδα και να την κρατήσει προσανατολισμένη εντός γηπέδου... μπράβο του. και ας χάνει από εδώ και πέρα, απέδειξε σε εμένα ότι κρατά γερά τα χαλινάρια της ομάδας σε καιρούς δύσκολους που θα μπορούσε να φύγει λόγω μη τήρησης των συμφωνημένων από τη διοίκηση...
Αυτό ακριβώς είναι η ουσία, Πέτρο.
Αλλά θα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και στους πάικτες.
Μέσα στο διοικητικό μπάχαλο έχουν την ικανότητα να ακούσουν τον προπονητή, και να εφαρμόσουν αυτά που τους λέει στο γήπεδο. Βεβαίως ο Ντούσκο είναι πάρα πολύ καλός προπονητής. Χωρίς υλικό όμως κανείς δεν μπορεί να φτιάξει ομάδα. Και φαίνεται ότι, εκτός από 2-3 θέσεις, έχουμε καλό υλικό.Για να δούμε. Θα σκούσουμε κάποια μεταγραφή μέσα στην εβδομάδα?
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ωραία μπάλα, επιτέλους, σήμερα από την ΑΕΚ!!!
Η ΑΕΚ έπαιξε καλά σήμερα με τον Πανιώνιο να μην έρχεται καθόλου στο γήπεδο.
Βέβαια το πεναλντάκι , πριν το 1-0 ακριβώς , πνίγηκε.
Η ΑΕΚ εμφανίζεται πλέον ως ομάδα Μπάγιεβιτς. Ορθολογική ανάπτυξη , μετρημένο παιχνίδι , σφικτή άμυνα και δουλεμένες κομπίνες προκειμένου να βγαίνει πάνω από ένας παίκτης ή τουλάχιστον ένας με το τέρμα φάτσα.Βλέπω όμως υπέρμετρο ενθουσιασμό και αυτό μάλλον δεν θα της βγει σε καλό την Κυριακή.
Σωστό. Ο Πανιώνιος κακός. Και το πέναλτυ ήταν, όντως, πέναλτυ. Το είδα στο replay μετά και όντως είναι ανατροπή. Όπως και ένα πέναλτυ στον Εντίνιο που δεν δόθηκε. Αλλά δεν έχει σημασία.
Σημασία έχει ότι η ομάδα αρχίζει και παιζει σαν ομάδα. Επιτέλους.
Ενθουσιασμός όντως υπάρχει. Αλλά οχι υπέρμετρος. Ξέρουμε όλοι τα προβλήματα που έχουμε και ότι ο Ολυμπιακός παίζει, φέτος, την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα.
Συγκεντρωμένοι και ψύχραιμα. Και θα δείξει στο τέλος το ταμπλώ!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αντιλαμβάνεσαι την διαφορά μεταξύ της πλάκας και της βωμολοχίας?
Με υποτιμας.Οπως επισης υποτιμας τον εαυτο σου με το να μου κανεις την ερωτηση αυτη αν δεν το καταλαβαινεις.
τεσπα,οπως νομιζεις,εσυ εχεις το καρπουζι εσυ και το μαχαιρι.Δεν αναφέρομαι σ' εσένα. Το έκοψες αυτό το κακό συνήθειο εδώ και καιρό. Έχω χάσει κάτι? Δεν είδα κάτι? Γιατί μυγιάστηκες?
Δεν έχεις διαβάσει απαράδεκτες δημοσιεύσεις με βωμολοχίες?
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Η αεκ τελικα παει για πρωταθλημα;
το '09-'10 ειναι η χρονια της
Ποιού αιώνα ;
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009