-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Κατακαημένοι στο +12 από την ομαδούλα σου είναι λίγο οξύμωρο δε βρίσκεις??
Το ΥΓ δε, είναι ο λόγος που δε θα σηκώσετε ΠΟΤΕ κεφάλι.-
Η ομαδούλά μου, εκεί που παίζεται το παιχνίδι είναι στους 16, η δικιά σου με το κυάλι τα βλέπει αυτά...
Και τρέχουν τα σάλια...Όσο για την διαφορά, φυσικά και δεν είναι πλασματική και είναι αντιπροσωευτική της αξίας και της αγωνιστικότητας των δύο ομάδων
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Η ομαδούλά μου, εκεί που παίζεται το παιχνίδι είναι στους 16, η δικιά σου με το κυάλι τα βλέπει αυτά...
Και τρέχουν τα σάλια...Όσο για την διαφορά, φυσικά και δεν είναι πλασματική και είναι αντιπροσωευτική της αξίας και της αγωνιστικότητας των δύο ομάδων
Φυσικα και η διαφορα ειναι αντιπροσωπευτικη και θα αποδειχτει σε λιγο καιρο στο μεταξυ μας παιχνιδι οπου θα φατε μια ωραια ξεγυρισμενη 4αρα (κρατα το και quote αυτο για το μελλον) και για ακομα μια φορα η ομαδουλα σου θα παει για διαλυση
Βεβαια απο την αλλη μας προσβαλεις και μας αποκαλεις και τυφλους λες και δεν βλεπουμε ποιος παιζει ποιοτικη μπαλιτσα και ποιος οχι. -
Ρε πρακτορα,αυτοι ειναι τοσο λεμέδες που και 14οι να ειναι στο πρωταθλημα θα λενε οτι φταινε οι διαιτητες κι οτι πανε καλα στην ευρωπη οποτε δεν τους νοιαζει.Αστους στην μιζερια τους,τους πουλησανε παραμυθι το καλοκαιρι και τωρα ο πατερας αντι για 1 αναβει 2 πουρα στην υγεια του σκους και των αλλων κοροιδων που πλερωνουνε..
-
Η πλάκα θα είναι να χάσουν και τη 2η θέση και να μη βγούνε ούτε ΤΣ.Λ. του χρόνου...
Ο χρήστης skous έγραψε:
Και τρέχουν τα σάλια...Στους 16 πήγα και γω πέρσι και έπεσα με Τσέλσι (δεν είχα το φάρδος να πέσω με καμια Βιγιαρεάλ) δε μου λέει τίποτα.
Αν πας τελικό το συζητάμε και θα σου πω και μπράβο.Όσο για την διαφορά, φυσικά και δεν είναι πλασματική και είναι αντιπροσωευτική της αξίας και της αγωνιστικότητας των δύο ομάδων
Το αμφισβητείς?
Μήπως έχεις Ντιόγο (=καλύτερος+ακριβότερος από όλη την επίθεσή σου μαζί), Γκαλετι, Μπελουτσι, Λετο, Ντουντου, Νικοπολίδη, Αβρααμ??
Αυτοί έχουν κάνει τη διαφορά φέτος.- -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μά'στα...μα'στα!
Γιώργο, ειλικρινά, δεν περίμενα να διαβάσω τέτοια 'ανάλυση' από εσένα!!
Νίκο το έχω ξαναπεί...Όπως μου μιλάνε μιλάω....Σε όλους μιλάω όμορφα , έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος; Εφ' όσον κατ επανάληψιν έχουμε πει ότι κάπου πρέπει να σταθούμε , να έχουμε ένα επίπεδο τότε αυτό πρέπει να τηρείται. Η πλάκα έχει και όρια και όταν θίγομαι δεν θα κωλώσω να κάνω ένα , έστω κατάπτυστο , ποστ για να το διαδηλώσω.
Δεν υπάρχει περίπτωση τέτοια μηνύματα να περνάνε έτσι από εμένα όταν τα διαβάζω. Και όπως το βλέπω , υπάρχουν τρεις λύσεις.- Να μην τα γράφουμε από μόνοι μας.
- Όταν βλέπουν οι mod κάποιο τέτοιο να το διαγράφουν αμέσως.
- Να με αποβάλλετε είτε από το συγκεκριμένο είτε από το 4Τforum γενικά.
Το πρώτο πάντως μου φαίνεται πιο λογικό.
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
τσουζει,φανταζομαι (το φανταζομαι γιατι δεν ειμαι χανουμι να το χω νιωσει) να εχεις το 1/10 της Ιστοριας του Ολυμπιακου Πειραιως...
ΑΛΑΤΙ λεμε... :Iconcool:
ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ GAY-ΡΟΣ και να τολμάω να μιλάω για ιστορία...
Για ποια ιστορία??
Με τα πέτσινα πρωταθλήματα???
Το πήρατε πουστικα πολλές φορές
ΤΟ ΚΛΕΨΑΤΕ πέρυσι!!!αλλά σας τον σφυρίξαμε....οπως και η Ανορθωση...Γιναμε άλλη μια ομάδα που ασέλγησε πάνω σας εκτός από κάτι Mολντε ,Ροζεμποργκ..Γιουβεντους και λοιπά clubs...
Ο καλύτερος Ευρωπεος πελατης...Θα ντρεπόμουν να είμαι δικέφαλη κότα και να μιλάω για ιστορία....
Για ποιά ιστορία ;
Για τα πιστόλια στο δωματιάκι ;
Για τα πέτσινα του Καρρά - Μελισσανίδη ;
Το πήρατε πούστικα στις 9 από τις 11 ( όσες και ο Τζόλε ) φορές.
Θέλαμε πολύ να σας το κλέβαμε πέρυσι αλλά το πήρατε βάσει των νόμων που και η ΑΕΚ δέχθηκε.
Αλλά μας τον σφυρίξατε... Όπως σας το εχουμε σφυρίξει εμείς μύριες όσες φορές και όπως σας πήρε μπρος - πίσω η συμπαθής Ομόνοια.Έχουμε γίνει μία από ις ομάδες που έχει ασελγήσει πάνω στην φτηνή όπως κάτι Σεβίλλη ( ΠΚεμπλοκή και χειροκρότημα από τους καλλιτεχνόφιλους ΑΕΚτζήδες ) , η Ομόνοια , η Λαμία , ο Ποσειδών Μηχανιώνας , το Χαϊδάρι και άλλοι.
Ελληνοευρωπέη που έχετε κολατσίσει...
Μπράβο σου!!!!!
ΧΑΙΡΟΜΑΙ.*Πάντως σαν μεγαλύτερος που είσαι (34 γράφει το προφιλ σου) ,περίμενα μεγαλύτερη ωριμότητα και διαφορετικού είδους απάντηση σε ένα 25χρονο...
Συμπέρασμα προτιμώ τον αλφάκια (γιατί ήμουνα πρωην αλφάκιας)
Καλά κάνεις και χαίρεσαι.Χαρούμενος πρέπει να είσαι. Και κακώς περίμενες κάτι από εμένα. Δεν έχω να σου (απο)δείξω τίποτα.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Θα ντρεπόμουν να είμαι δικέφαλη κότα και να μιλάω για ιστορία....
Για ποιά ιστορία ;
Για τα πιστόλια στο δωματιάκι ;
Για τα πέτσινα του Καρρά - Μελισσανίδη ;
Το πήρατε πούστικα στις 9 από τις 11 ( όσες και ο Τζόλε ) φορές.
Θέλαμε πολύ να σας το κλέβαμε πέρυσι αλλά το πήρατε βάσει των νόμων που και η ΑΕΚ δέχθηκε.
Αλλά μας τον σφυρίξατε... Όπως σας το εχουμε σφυρίξει εμείς μύριες όσες φορές και όπως σας πήρε μπρος - πίσω η συμπαθής Ομόνοια.Έχουμε γίνει μία από ις ομάδες που έχει ασελγήσει πάνω στην φτηνή όπως κάτι Σεβίλλη ( ΠΚεμπλοκή και χειροκρότημα από τους καλλιτεχνόφιλους ΑΕΚτζήδες ) , η Ομόνοια , η Λαμία , ο Ποσειδών Μηχανιώνας , το Χαϊδάρι και άλλοι.
Ελληνοευρωπέη που έχετε κολατσίσει...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΣΤ.
Ντροπη σου.Ξεπερασες και τα ωραια του Πασχου-Ακαλυπτου κατα καιρους (φλοκια,σε πηρα στα 4,απο πισω απο μπρος,ρουφα κανε δειξε και αλλα τετοια φαιδρα)..........
Εδιτ:
Κ πριν πεις κατι,γιατι θα μιλησεις για τον TypeRacing,να σου πω οτι ειναι καινουργιος στο τοπικ αυτο και ειναι λογικο να μην ξερει πως μιλαει ο Πασχος πχ ή καποιος αλλος..Περιμενα απο τους «παλιους» στο τοπικ αυτο να εχουν διαφορετικη συμπεριφορα...Τεσπα.Ωραιοι.Συνεχιστε ετσι.
Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα. Τα είπα στον Νίκο.
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Βagus -Kouk θα τα λέμε από το άλλο μας στέκι ή σε κάποιο άλλο τοπικ εδώ μέσα.
**Δεν πρόκειται να κάτσω να ασχολούμαι με άτομα που δεν έχουν το διάλογο στο λεξιλόγιο τους ,είναι ανώφελο **Χαίρομαι γιατί δείχνουν κάποιοι το επίπεδο τους
@ pasxos
Ναι φάνηκε η πραότητα κάνει ΜΠΑΜ μπορώ να πω...,ναι ίσως παρεξήγησα το ύφος σίγουρα άμα είμασταν f2f μόνο μπουνιές δεν θα παίζαμε...
Cya!
Εάν αναφέρεσαι σε εμένα υποθέτω ότι κάνεις πλάκα. Εκτός εάν διάλογο θεωρείς να βρίζεις και να μην σου απαντά κανένας.
-
δεν ξέρω εάν έχει ξαναμπει αλλά είναι πολύ καλό!!!
Ξέρετε τον λόγο που σταμάτησαν τα έργα στον Βοτανικό για την ανέγερση και του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού;
Βρήκαν αρχαία!!! Ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο της ομάδας'!!!
-
ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλιθέα 8-1
(7' Ριμόλντι, 10', 19', 49' Σολάκης, 12' Λουτσιάνο, 14' Μιχαλόπουλος, 28' Σαϊτιώτης, 76' Μιχαήλ - 67' Μαρουκάκης)p.s. Αυτο το Παοκι ο Thanix που εχει χαθει ρε?
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλιθέα 8-1
(7' Ριμόλντι, 10', 19', 49' Σολάκης, 12' Λουτσιάνο, 14' Μιχαλόπουλος, 28' Σαϊτιώτης, 76' Μιχαήλ - 67' Μαρουκάκης)p.s. Αυτο το Παοκι ο Thanix που εχει χαθει ρε?
Τόσο χάλια η Καλλιθέα ή τόσο καλός ο ΠΑΣ ; Ή και τα δύο ;
-
Ελα ρε ΠΑΣ....
-
Της ψιλοανωμαλίας γίνεται στην Θεσ/νικη
-
Aυτός ο Κονσεϊσάο είναι μεγάλος
Περιμένω και τιμωρία του Αρούλη για τα αντικείμενα. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Περιμένω και τιμωρία του Αρούλη για τα αντικείμενα.Έκανε όντως μεγάλη βλακεία,αλλά και το τι έφαγε δεν λέγεται.
Έπρεπε απλά να πέσει κάτω...Όσο για τη μάγια τη μέλισσα,δεν το βλέπω να γλυτώνει την λυπητερή...
ούτε το κρασοβάρελο με πόδια δεν μπορούσε να τους ηρεμήσει... -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Περιμένω και τιμωρία του Αρούλη για τα αντικείμενα.Έκανε όντως μεγάλη βλακεία,αλλά και το τι έφαγε δεν λέγεται.
Έπρεπε απλά να πέσει κάτω...Όσο για τη μάγια τη μέλισσα,δεν το βλέπω να γλυτώνει την λυπητερή...
ούτε το κρασοβάρελο με πόδια δεν μπορούσε να τους ηρεμήσει...Για τον Κονσεϊσάο συμφωνώ, έφαγε τρελό κονσερβοκούτι στο κεφάλι αλλά πάντα ήταν κάπως 'θερμόαιμος'... έχει καλό παρελθόν κι αυτός.
Όλα τα καλόπαιδα μάζεψε φέτος ο Παοκ. -
Υπερβολή για τους ψύχραιμους επαγγελματίες του χώρου ή ακόμα και για πιο μετριοπαθείς φιλάθλους, απαραίτητη αντίσταση για όσους θεωρούν ότι το πάθος, η υπέρμετρη αγάπη κερδίζονται από αμέτρητες παραμέτρους και με μεγάλη δυσκολία. Η φανέλα με το νούμερο '7' της ομάδας ανήκει ήδη σε έναν ποδοσφαιριστή που εκπροσώπησε για πολλά χρόνια το κατάπτυστο πρόσωπο της δυναστείας του σάπιου ελληνικού ποδοσφαίρου, σ’ έναν ποδοσφαιριστή που ακόμα κι όταν αποχώρησε και βρέθηκε σε πολύ πιο αξιοπρεπείς και αξιοκρατικές ποδοσφαιρικές πραγματικότητες, συνέχισε να πανηγυρίζει σε φιέστες τις επιτυχίες της παλιάς του ομάδας, επικυρώνοντας αβασάνιστα μια πραγματικότητα που μας προκαλούσε και μας προκαλεί απέχθεια.
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=87469
ολοι εχουνε παρει χαμπαρι την σαπιλα που εκπεμπει ο γαβρος και οι (πρωην και νυν) παικτες του
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Υπερβολή για τους ψύχραιμους επαγγελματίες του χώρου ή ακόμα και για πιο μετριοπαθείς φιλάθλους, απαραίτητη αντίσταση για όσους θεωρούν ότι το πάθος, η υπέρμετρη αγάπη κερδίζονται από αμέτρητες παραμέτρους και με μεγάλη δυσκολία. Η φανέλα με το νούμερο '7' της ομάδας ανήκει ήδη σε έναν ποδοσφαιριστή που εκπροσώπησε για πολλά χρόνια το κατάπτυστο πρόσωπο της δυναστείας του σάπιου ελληνικού ποδοσφαίρου, σ’ έναν ποδοσφαιριστή που ακόμα κι όταν αποχώρησε και βρέθηκε σε πολύ πιο αξιοπρεπείς και αξιοκρατικές ποδοσφαιρικές πραγματικότητες, συνέχισε να πανηγυρίζει σε φιέστες τις επιτυχίες της παλιάς του ομάδας, επικυρώνοντας αβασάνιστα μια πραγματικότητα που μας προκαλούσε και μας προκαλεί απέχθεια.
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=87469' target='_blank
ολοι εχουνε παρει χαμπαρι την σαπιλα που εκπεμπει ο γαβρος και οι (πρωην και νυν) παικτες του
whatever:
-
Ωραία μπάλα, επιτέλους, σήμερα από την ΑΕΚ!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=87469' target='_blank' target='_blank
whatever:
Το sportdog το θεωρείς, δηλαδή, αξιόπιστη πηγη?!?!
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009