-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τι απλά, ολόκληρο σχέδιο λούφας και παραλλαγής κατέστρωσε.Kάλυψη-απόκρυψη
-
Γνωριζει κανεις το link απο καποιες σελιδες
που τους εγραψες κατι σε διαφορα σκετσακια και αυτα το υπαγορεαυν ;Ενα με ενα ροζ κουνελακι που κανατε στον βασιλη θυμαμαι .
Και ενα με εναν τυπο που εκανε ειδησεις .Θυμηθηκατε ;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Λες να κοπροσκυλιάζουν πουθενά μαζί με το pasxo?
Ναι τον ειχα μαζι και του απαριθμουσα τα θετικα των ιταλικων εδω στην αντιπροσωπεια αλφα αργολιδας... Ψηνεται για GT κι αυτος...
Εχετε χαιρετιματα..πάλι εσύ?
Άντε καλώς ήλθες μας έλειψες
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τι απλά, ολόκληρο σχέδιο λούφας και παραλλαγής κατέστρωσε.
Kάλυψη-απόκρυψη
βρε που να σε στείλουν στο κουφόβουβο της ολλανδίας
coofenhaagen -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
μας έλειψεςΕλα μαζεψου.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Γνωριζει κανεις το link απο καποιες σελιδες
που τους εγραψες κατι σε διαφορα σκετσακια και αυτα το υπαγορεαυν ;Ενα με ενα ροζ κουνελακι που κανατε στον βασιλη θυμαμαι .
Και ενα με εναν τυπο που εκανε ειδησεις .Θυμηθηκατε ;
Νταξ μη φαντάζεσαι.
Ψευτοσελίδα συνδεδεμένη με το MSN του πάσχου ήταν Του τα γράφεις και προσπαθεί να τα διαβάσει
Τις δευτέρες ντύνεται κουνελάκι, τις πέμπτες χατζηνικολάου
[Ενδιαμέσως δεν είναι available γιατί είναι και το πήγαινε-έλα στο συνεργείο]Αν δεν έχεις το MSN, στείλτου και PM Το ίδιο κάνει.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τι απλά, ολόκληρο σχέδιο λούφας και παραλλαγής κατέστρωσε.
Kάλυψη-απόκρυψη
βρε που να σε στείλουν στο κουφόβουβο της ολλανδίας
coofenhaagenΔεν έχουμε βουνά
-
mjacob , την σελιδα παρακαλω
Την ξερει κανενας αλανια ;
-
-
Να σαι καλα Διονυση
-
Ποιος ειναι ο διονυσης ρε παιδια; Φιλος του ιακωβου;
-
-
Λοιπον αυριο πρωι χλατσωνω iphone. Χθες πηγα για φαγητο στην Κηφισια με ενα φιλο που ζει στο Μοντε Καρλο και με εναν αλλο τεζα λεφτα τυπα. Ο μοντεκαρλος ειχε το lg prada (μουφα χλατσωτη). Χθες βγηκαμε με 3 φινα μωρακια, η μια μοντελλο. Ντρεπομουν να βγαλω εξω τη χλατσωμενη μπακατελα μου. Την πασπατεψα λιγο τη μοντελλα (χωρις φιδιες) αλλα τωρα που θα χλατσωσω iphone θα τη χλατσωσω σιγουρα. ευχηθειτε μου καλοριζικο κλπ. κι εχω κι ενα φιλο τσαμπικο που με χλατσωνει να φυγουμε αυριο για πατρα αλλα @@, τωρα χωνομαι σε χλατσωτο μοντελλο... ειμαι θεος ρε γμτ, δεν μπορω τοση χλατσωμενη τελειοτητα
-
ρέντα έχεις σήμερα
-
Όταν εγώ λέω οτι είσαι Θεός... εσύ δεν με ακούς!
-
ελπιζω να μη φαω κανα χλατσωτο ban
παω για υπνο χλατσωτα, θα χλατσωσω στο στομαχι μου πρωτα και μια lacta love it βεβαια.. ρε επαθα ζημια σημερααααααααααααα τι μωρο ειναι αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
φωτογραφιες σε περιοδικα και τετοια.......... τι να κλασει μπροστα της η eva longoria
χωθηκα πολυ χλατσωτα ρε, ειχα ξενερωσει με την αλλη την κομμουνιστρια, μια κρυο μια ζεστη μια κουλτουρα.. ε δεν παει ετσι ρε φιλε.
χωθηκα τοσο χλατσωτα στη μοντελλα που και ο μοντεκαρλος μου ελεγε μετα, καλα ρε μλκ, πως χωθηκες ετσι χλατσωτα;
νομιζω οτι την αγαπαω
γυρισα σπιτι και το'ριξα στο ποτο, ουτε'γω το πιστευα ποσο χλατσα εγινα.
παω που λες διπλα την πιανω αγκαλια τη λεω στο αυτι 'για πες ρε μωρο, σ'αρεσουν τα φερραρικα;' και με λεγει 'αχ, τι μου το θυμισες, δεν μου αρεσουν καθολου. με εβγαζαν σε μια φερραρι φωτογραφιες τις προαλλες, μουσκεμα εγινα'
εννοουσε οτι ηταν βρεγμενη η φερραρι η ηλιθιαanyway, bb & καληνυχτα
-
Μικρός ημιθεούλης
-
κατι τέτοια διαβάζω και λέω ότι υπάρχει ημίθεος
Βουρ σκάι, και keep posting
YG1. poios ti gamei tin patra
YG2. poios ti gamei tin knitisavour gia to ferrariko lemeeee
(περιμένω ανάλυση του όρου, χλατσωτό χώσιμο )
-
225/40/18 έχουμε προτάσεις ; HELP συνφορουμιτες...
-
με τι θα στο φερουν ξερεις?
Pub - σουβλατζίδικο [#27]