-
Προσέξτε τα δισκόφρενα του αυτοκινήτου, δεν λένε ψέμματα ποτέ. Ψηλαφίστε τα και αν δείτε αν έχουν φθορά ή γραμμές αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητο κυκλοφόρησε. Μπορεί να είναι ένα αυτοκίνητο test drive ή αυτοκίνητο που δίνουν στους δημοσιογράφους για να το δοκιμάσουν και καταλαβαίνετε τι σημαίνει να το δοκιμάσουν οι δημοσιογράφοι, επιταχύνσεις τελική κλπ δηλαδή κανονικό ξέσκισμα. Θα έπρεπε οι κύριοι δημοσιογράφοι να γράφουν στο test που δημοσιεύουν και τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου που έγινε η δοκιμή για να μην το αγοράσει αργότερα κανένας φουκαράς για καινούργιο. Ο καθένας ανοίγει ένα παλιοπεριοδικό και παίρνει τα αυτοκίνητα και τα ξεσκίζει. Προτείνω αν τα περιοδικά δεν γράφουν τον αριθμό πλαισίου να μην τα αγοράζουμε γιατί οδηγούν (ξεσκίζουν) διάφορα αυτοκίνητα σε βάρος μας των καταναλωτών.
-
Ο χρήστης gratko έγραψε:
Προσέξτε τα δισκόφρενα του αυτοκινήτου, δεν λένε ψέμματα ποτέ. Ψηλαφίστε τα και αν δείτε αν έχουν φθορά ή γραμμές αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητο κυκλοφόρησε. Μπορεί να είναι ένα αυτοκίνητο test drive ή αυτοκίνητο που δίνουν στους δημοσιογράφους για να το δοκιμάσουν και καταλαβαίνετε τι σημαίνει να το δοκιμάσουν οι δημοσιογράφοι, επιταχύνσεις τελική κλπ δηλαδή κανονικό ξέσκισμα. Θα έπρεπε οι κύριοι δημοσιογράφοι να γράφουν στο test που δημοσιεύουν και τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου που έγινε η δοκιμή για να μην το αγοράσει αργότερα κανένας φουκαράς για καινούργιο. Ο καθένας ανοίγει ένα παλιοπεριοδικό και παίρνει τα αυτοκίνητα και τα ξεσκίζει. Προτείνω αν τα περιοδικά δεν γράφουν τον αριθμό πλαισίου να μην τα αγοράζουμε γιατί οδηγούν (ξεσκίζουν) διάφορα αυτοκίνητα σε βάρος μας των καταναλωτών.Όσον αφορά το VIN μπορούν να γράψουν ένα VIN τυχαίο ή συγκεκριμένο και άντε βγάλε άκρη...
_
-
Ας γράψουν ένα τυχαίο αριθμό πλαισίου και την άκρη άσε να την βγάλουμε εμείς kubiak. Θα διακινδυνεύσουν να αποδειχτούν ψεύτες. Εσύ μήπως ξέρεις πότε βγάζουν προς πώληση τα αυτοκίνητα test drive για να αγοράσω δυό τρία ή μήπως έχει αγοράσει κάποιος φίλος σου κανένα τέτοιο αυτοκίνητο σε μειωμένη τιμή να μας τον γνωρίσεις για να μας πει και μας πότε τα πουλάνε ?
-
Ο χρήστης gratko έγραψε:
Ας γράψουν ένα τυχαίο αριθμό πλαισίου και την άκρη άσε να την βγάλουμε εμείς kubiak. Θα διακινδυνεύσουν να αποδειχτούν ψεύτες. Εσύ μήπως ξέρεις πότε βγάζουν προς πώληση τα αυτοκίνητα test drive για να αγοράσω δυό τρία ή μήπως έχει αγοράσει κάποιος φίλος σου κανένα τέτοιο αυτοκίνητο σε μειωμένη τιμή να μας τον γνωρίσεις για να μας πει και μας πότε τα πουλάνε ?Έχω πετύχει δύο φορές πωλητές να πουλάνε TD αυτοκίνητο σε μειωμένη τιμή, σε δοκιμές που έχω πάει με φίλους...
Με τα δημοσιογραφικά δε γνωρίζω τι παίζεται αλλά πιθανολογώ ότι όλο και κάποιος γνωστός θα επωφελείται μιας μειωμένης τιμής.
Το VIN δεν είναι ανάγκη να είναι τυχαίο.
Αν π.χ. οι 4Τ κάνουν τεστ ένα Χ6 με VIN 1111111111 και τον άλλο μήνα το Drive κάνει τεστ το ίδιο μοντέλο και ανακοινώσει ίδιο VIN (ενώ χρησιμοποιεί διαφορετικό αυτοκίνητο), εσύ πως θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη;_
-
Έχεις πετύχει δύο φορές πωλητές να πουλάνε Test Drive αυτοκίνητο σε μειωμένη τιμή, σε δοκιμές που έχεις πάει με φίλους... ????? Μπα μάλλον εικοσιδύο ή τριανταδύο φορές έχεις πετύχει αυτοκίνητα test drive αλλά δεν θυμάσαι καλά. Αν ξαναπετύχεις πάντως τηλεφώνησέ μου. Όσο για το πως θα βγάλουμε άκρη άστο σε μας. Τα περιοδικά οδηγούν (ξεσκίζουν) διάφορα αυτοκίνητα σε βάρος μας των καταναλωτών.
-
Καλησπέρα.
Σε λίγες μέρες θα παραλάβω ένα Toyota Aygo+ 5d MMT από γνωστή αντιπροσωπεία στην Λ. Βουλιαγμένης.
Στα χαρτιά του πωλητή με μια κλεφτή ματιά που έριξα παρατήρησα γραμμένη την λέξη 'DEMO' και πιο κάτω τον κλασσικό κωδικό του μοντέλου. Επίσης μου είπε ότι θα έρθει το αμάξι, θα κάνουν το service του και μετά θα μπορώ να το παραλάβω. Το αμάξι μου είπε ότι το είχαν στο τελωνείο.
Δεν έχω υπογράψει κανένα χαρτί έως τώρα, απλά έχω δώσει μια μικρή προκαταβολή [200€].
Σας φαίνονται περίεργα τα παραπάνω ή να προχωρήσω ακάθεκτα με την αγορά του αμαξιού?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! -
Αν είναι DEMΟ υπάρχει περίπτωση μετά από 30 μέρες να κλειδώσει και να μην σε αφήνει ούτε να βάλεις μπροστά ούτε να αλλάξεις ταχύτητα, θα δουλεύεουν μόνο οι καθαριστήρες.
καλύτερα να αγοράσεις την full έκδοση
αχα κακο εεεεεεεεεεεεε
-
μλκ τέτοια κρύα αστεία είναι ότι πρέπει για αυτές τις ημέρες
σου έχω πει ότι χαραμίζεσαι? πρέπει να γίνεις αστειάτορ εσύ -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν είναι DEMΟ υπάρχει περίπτωση μετά από 30 μέρες να κλειδώσει και να μην σε αφήνει ούτε να βάλεις μπροστά ούτε να αλλάξεις ταχύτητα, θα δουλεύεουν μόνο οι καθαριστήρες.καλύτερα να αγοράσεις την full έκδοση
αχα κακο εεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης gratko έγραψε:
Έχεις πετύχει δύο φορές πωλητές να πουλάνε Test Drive αυτοκίνητο σε μειωμένη τιμή, σε δοκιμές που έχεις πάει με φίλους... ????? Μπα μάλλον εικοσιδύο ή τριανταδύο φορές έχεις πετύχει αυτοκίνητα test drive αλλά δεν θυμάσαι καλά. Αν ξαναπετύχεις πάντως τηλεφώνησέ μου. Όσο για το πως θα βγάλουμε άκρη άστο σε μας. Τα περιοδικά οδηγούν (ξεσκίζουν) διάφορα αυτοκίνητα σε βάρος μας των καταναλωτών.Για καινουργιο δεν μπορουν να στο πουλησουν γιατι εχουν πινακιδες τα test drive.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Έχεις πετύχει δύο φορές πωλητές να πουλάνε Test Drive αυτοκίνητο σε μειωμένη τιμή, σε δοκιμές που έχεις πάει με φίλους... ????? Μπα μάλλον εικοσιδύο ή τριανταδύο φορές έχεις πετύχει αυτοκίνητα test drive αλλά δεν θυμάσαι καλά. Αν ξαναπετύχεις πάντως τηλεφώνησέ μου. Όσο για το πως θα βγάλουμε άκρη άστο σε μας. Τα περιοδικά οδηγούν (ξεσκίζουν) διάφορα αυτοκίνητα σε βάρος μας των καταναλωτών.
Για καινουργιο δεν μπορουν να στο πουλησουν γιατι εχουν πινακιδες τα test drive.
Σωπα καλε, ο ανθρωπος τα ξερει ολα!
Να ειναι td ή δημοσιογραφικα και να τα πουλησουν σαν μεταχειρα καποιου ιδιωτη αρκετοι καριολιδες το κανουν. Σαν καινουρια πολυ σπανιο μιας και τα περιοστερα δημοσιογραφικα πλεον ειναι πινακιδομενο και οχι ΔΟΚ
-
ratanplan φυσικά και τα ξέρω όλα γιατί εσύ μάλλον δεν ξέρεις τίποτα από απάτες. Δεν έχεις δεί αυτοκίνητα σε φωτογραφίες test χωρίς καθόλου πινακίδες ? Ή μήπως ξέρεις σίγουρα ότι αυτά τα αυτοκίνητα που βλέπεις στις φωτογραφίες είναι πινακοδοτημένα, μήπως σου υπογράφουν συμβόλαιο ότι οι πινακίδες που βλέπεις στις φωτογραφίες είναι δικές τους ? Αφού το site έχει τόση ακροαματικότητα ας βγεί ένας αναγνώστης να μας πεί ότι το αυτοκίνητο με τις τάδε πινακίδες που βλέπουμε στις φωτογραφίες το αγόρασε αυτός να πάμε να το δούμε και εμείς. Αλλά ratanplan με 9524 συνολικές δημοσιεύσεις που έχεις στο forum, με 0,78 επί του συνόλου των δημοσιεύσεων και με 6,78 δημοσιεύσεις ανά ημέρα, το πήρες μονότερμα το forum και μάλλον είσαι του κυκλώματος και ίσως να ξέρεις περισσότερα από μένα για απάτες.
-
gratko
πολύ φουριόζος δεν μπήκες; Πρόσεχε μη σπάσεις κάνα γυαλικό στο σαλόνι, έτσι πως τρέχεις -
Ο χρήστης gratko έγραψε:
ratanplan φυσικά και τα ξέρω όλα γιατί εσύ μάλλον δεν ξέρεις τίποτα από απάτες. Δεν έχεις δεί αυτοκίνητα σε φωτογραφίες test χωρίς καθόλου πινακίδες ? Ή μήπως ξέρεις σίγουρα ότι αυτά τα αυτοκίνητα που βλέπεις στις φωτογραφίες είναι πινακοδοτημένα, μήπως σου υπογράφουν συμβόλαιο ότι οι πινακίδες που βλέπεις στις φωτογραφίες είναι δικές τους ? Αφού το site έχει τόση ακροαματικότητα ας βγεί ένας αναγνώστης να μας πεί ότι το αυτοκίνητο με τις τάδε πινακίδες που βλέπουμε στις φωτογραφίες το αγόρασε αυτός να πάμε να το δούμε και εμείς. Αλλά ratanplan με 9524 συνολικές δημοσιεύσεις που έχεις στο forum, με 0,78 επί του συνόλου των δημοσιεύσεων και με 6,78 δημοσιεύσεις ανά ημέρα, το πήρες μονότερμα το forum και μάλλον είσαι του κυκλώματος και ίσως να ξέρεις περισσότερα από μένα για απάτες.Που να σου εξηγω βρε φουκαρα τωρα τι ξερω και τι δεν ξερω.
Σκεψου οτι αντι για 9524 δημοσιευσεις ανετα θα ειχα μονο 4.000 αν δεν επρεπε να απαντησω στον καθε ξερολα που γενικευει ετσι ασχημα, αφοριζοντας τα παντα σπαρνοντας τον πανικο.
Αν εσενα η καποιο γνωστο σου σας πιασανε κωτσο τπτ απατεωνες δεν σημαινει οτι τα δημοσιογραφικα και τα test drive λειτουργουν με αυτον τον τροπο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν είναι DEMΟ υπάρχει περίπτωση μετά από 30 μέρες να κλειδώσει και να μην σε αφήνει ούτε να βάλεις μπροστά ούτε να αλλάξεις ταχύτητα, θα δουλεύεουν μόνο οι καθαριστήρες.καλύτερα να αγοράσεις την full έκδοση
Όχι, αυτό κάνουν οι εκδόσεις shareware. Τα αυτοκίνητα demo παίζουν συνεχώς στο ραδιόφωνο μπιτάκια και με το ρυθμό της μουσικής αναβοσβήνουν τα φώτα και τα φλας, τα λαμπάκια στο ταμπλώ, μαρσάρει ο κινητήρας και ανοιγοκλείνουν οι πόρτες...
-
Ο χρήστης gratko έγραψε:
... Αφού το site έχει τόση ακροαματικότητα ας βγεί ένας αναγνώστης να μας πεί ότι το αυτοκίνητο με τις τάδε πινακίδες που βλέπουμε στις φωτογραφίες το αγόρασε αυτός ...Τηλεθέαση έχει αλλά το κρύβουμε για να μην επέμβει το ΕΣΡ.
(Καλώς ήλθες στο φόρουμ. Ηρέμησε κανείς δεν έχει διαφορές μαζί σου εδώ μέσα και ούτε θέλει να σε κοροϊδέψει. )
-
Ασε ρε φιλε, μιλας και εσυ με 12049 δημοσιευσεις, 0,99% του συνολου και 5,94 την ημερα, και εσυ μερος της κλικας θα εισαι!
-
ratanplan όσες μεθοδεύσεις κι αν κάνεις με ποστ σου για να κουκουλώσεις το θέμα, ήρθε η ώρα η αλήθεια να λάμψει.
Ύποπτη η στάση σου.
Ο χρήστης md1032 έγραψε:
Καλησπέρα.
Σε λίγες μέρες θα παραλάβω ένα Toyota Aygo+ 5d MMT από γνωστή αντιπροσωπεία στην Λ. Βουλιαγμένης.
Στα χαρτιά του πωλητή με μια κλεφτή ματιά που έριξα παρατήρησα γραμμένη την λέξη 'DEMO' και πιο κάτω τον κλασσικό κωδικό του μοντέλου. Επίσης μου είπε ότι θα έρθει το αμάξι, θα κάνουν το service του και μετά θα μπορώ να το παραλάβω. Το αμάξι μου είπε ότι το είχαν στο τελωνείο.
Δεν έχω υπογράψει κανένα χαρτί έως τώρα, απλά έχω δώσει μια μικρή προκαταβολή [200€].
Σας φαίνονται περίεργα τα παραπάνω ή να προχωρήσω ακάθεκτα με την αγορά του αμαξιού?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!Αν δεις λέξεις όπως 'Demo' ή άλλες παρεμφερείς πρόσεξε μήπως ήταν κάποιο εκθεσιακό μοντέλο.
Επίσης τι εννοείς όταν γράφεις πως δεν έχεις υπογράψει χαρτί; Δελτίο παραγγελίας όπου αναγράφονται όλα τα στοιχεία του αυτοκινήτου (συν ο αριθμός πλαισίου), ο επιπλέον εξοπλισμός του και η τελική του τιμή, δεν σου έχουν δώσει;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αν δεις λέξεις όπως 'Demo' ή άλλες παρεμφερείς πρόσεξε μήπως ήταν κάποιο εκθεσιακό μοντέλο.
Επίσης τι εννοείς όταν γράφεις πως δεν έχεις υπογράψει χαρτί; Δελτίο παραγγελίας όπου αναγράφονται όλα τα στοιχεία του αυτοκινήτου (συν ο αριθμός πλαισίου), ο επιπλέον εξοπλισμός του και η τελική του τιμή, δεν σου έχουν δώσει;
Ο πωλητής μου είπε ότι το αμάξι το είχαν τελωνείο. Και στις 2 εκθέσεις τις αντιπροσωπείας που έχω πάει μου είπαν αυτό. Εξάλλου δεν είχαν και κανένα μοντέλο MMT για testdrive. Μόνο δελτίο προσφοράς μου έχουν δώσει, ακόμα δεν έχω υπογράψει κανένα άλλο έγγραφο. Τρίτη λογικά θα πάω να το δω και να το ξεχρεώσω.
-
demo σημαίνει όχημα προς επίδειξη και όχι test drive. Καλού κακού έλεγξε όταν έρθει το αυτοκίνητο αν το εσωτερικό του είναι με όλα τα σελοφάν του.
Άλλο το δελτίο προσφοράς, άλλο το δελτίο παραγγελίας. Στην αγορά, ότι γραφτεί πάνω στο δελτίο (ή συμφωνητικό) παραγγελίας ισχύει, όπου πρέπει να φέρει υπογραφή δική σου και του πωλητή με σφραγίδα της επιχείρησης, καθώς και να αναγράφονται λεπτομερώς τα στοιχεία του αυτοκινήτου, ο εξοπλισμός και η τελική του τιμή.
Παραδοση αυτοκινητου.Τι να προσεξω??