-
χε χε χε χε,αστοχος φιλε.
Σατιριζω τα συστηματα που φορανε τα συνχρονα αμαξια,Και μετα πανε και απενεργοποιουν το esp για να νιωσουν οδηγοι,τι σχεση εχουνε αυτα που φοραει το δικο μου που ειναι επισεις 10ετιας?
Και η πλακα ειναι οτι το δικο μου μου το ζητησε πιτσιρικας 5000..... -
Ο χρήστης puntogt255ps έγραψε:
... περασα στο πουντο μου του 97 με κοστος 150 ευρω....Μια χαρά, κι άσε εμάς τα κορόιδα να δίνουμε το πενηντάρικο να μας το γεμίσουν φρέον.
-
Ο χρήστης puntogt255ps έγραψε:
........................................και εφτιαξα μια **γκαρσονιερα **32 τετραγωνικα και την νοικιαζω σε 2 φοιτητητριες 500 τον μηνα........aircontition. Προσωπικα περασα στο **πουντο **μου του 97 με κοστος 150 ευρω,και δουλευει τελεια...
Σατιριζω τα συστηματα που φορανε τα συνχρονα αμαξια,Και μετα πανε και απενεργοποιουν το esp για να νιωσουν οδηγοι,τι σχεση εχουνε αυτα που φοραει το δικο μου που ειναι επισεις 10ετιας?
Και η πλακα ειναι οτι το δικο μου μου το ζητησε πιτσιρικας 5000.........
Και εγω νοικιαζω (σε φοιτητες κιολας) studio 20 τμ με 800 ευρω/μηνα, εβαλα aircondition στο παλιο μου αμαξι (SEAT ibiza 1000αρι του 98) με 30 ευρω και ενας ΜΟΥΣΑΤΟΣ μου το ζητησε για 7.000 ευρω!!!
-
Βαζετε που και που το κλιματιστικο -air condition σε λειτουργια και τωρα τον χειμωνα για 10 λεπτα για να κινουνται τα λαδια μεσα στο κυκλωμα! Θα με θυμηθητε κατα τον ελεγχο των πιεσεων το καλοκαιρι
-
Ξεθαβω το θεμα γιατι εχω ερωτηση για ενα προβληματακι στο κλιμα μου:
Ενω δουλευει κανονικα-εδω και 5 χρονια και βγαζει κρυο αερα (περιπου στους 2 βαθμους με χαμηλη σκαλα ανεμιστηρα) ακουγεται ενα βρασιμο συνεχεια -ειδικα εαν βαλω τον αερα στο προσωπο ειναι πιο εντονο.Ανοιξα το καπό και εαν ακουσεις προσεκτικα πανω απο τους αλουμινενιους σωληνες ακουγεται και εκει δηλαδη κατα μηκος ολου του κυκλωματος.Οταν ειχα παει για σερβις στην αντιπροσωπεια μου αλλαξαν το φιλτρο καμπινας οπως καθε χρονο(ασχετο με το θεμα μου) και οταν το ακουσε ο μηχανικος μου ειπε οτι ειναι απο το συμπιεστη και θελει αλλαγη.
α.Μου το κανει εδω και 2 καλοκαιρια και δεν ειχα ποτε προβλημα-με ενοχλει μονο ακουστικα.Γιατι να ειναι ο συμπιεστης -δεν θα ειχε βγει εκτος ενεργειας;
β.Πηγα σε αλλη αντιπροσωπεια και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και βαζοντας κατι ακουστικα μου εδειξε οτι ηταν το αλουμινενιο δοχειακι (νομιζω accumulator).Αλλα εμενα δεν μου το εκανε απο την αρχη.Ξερετε κανα καλο καταστημα που να ασχολειται αποκλειστικα με a/c για να ακουσω και μια τριτη εξηγηση;;;Ειναι δυνατον να θελει φρεον αφου δουλευει αψογα σαν ψυξη;;
Ευχαριστω προκαταβολικα.
-
.
-
Πηγαινε το στο συνεργειο να τραβηξουν το ψυκτικο ρευστo (φρεον ειναι ονομασια της εταιριας DUPONT) και να κανουν κενο για μιση ωρα περιπου! και να δου τι αλλο θα βγαλει
-
Ο χρήστης lll έγραψε:
Ειναι δυνατον να θελει φρεον αφου δουλευει αψογα σαν ψυξη;;
Ναι , ειναι ακομα και αν εχει ακομα καλη ψυκτικη ικανοτητα. Αυτο που ακουγεται στα σωληνακια του συστηματος ειναι αερας εγκλωβισμενος στο συστημα
Αν έχει αέρα στο σύστημα θα έχει πολύ μεγάλη υψηλή πίεση.
Σε όλα τα κλιματιστικά το ψυκτικό υγρό ΒΡΑΖΕΙ στον εξατμιστή, έτσι παράγει ψύξη. Συνήθως ακούγεται σαν θρόισμα και μόνο σε κακές κατασκευές ακούγεται ο βρασμός.
-
Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί που να πουλά το σπρέι της Wurth για καθαρισμό των αεραγωγών ;
-
Μηπως εννοεις αυτο http://www.g-market.gr/index.php?page=s ... mid=100033 ?
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Μηπως εννοεις αυτο http://www.g-market.gr/index.php?page=s ... mid=100033 ?'Αφήστε το να δράσει τουλάχιστον 10 λεπτά πριν θέσετε σε λειτουργία το κλιματιστικό.'
ΜΗ θέσετε σε λειτουργία το κλιματιστικό τουλάχιστον για μερικές ώρες, ακόμα καλύτερα για μια μέρα.
Οι αναθυμιάσεις είναι τοξικές και μπορούν να σας φέρουν ζαλάδα (ακόμα χειρότερα: ενώ οδηγείτε). -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μηπως εννοεις αυτο http://www.g-market.gr/index.php?page=s ... mid=100033 ?
'Αφήστε το να δράσει τουλάχιστον 10 λεπτά πριν θέσετε σε λειτουργία το κλιματιστικό.'
ΜΗ θέσετε σε λειτουργία το κλιματιστικό τουλάχιστον για μερικές ώρες, ακόμα καλύτερα για μια μέρα.
Οι αναθυμιάσεις είναι τοξικές και μπορούν να σας φέρουν ζαλάδα (ακόμα χειρότερα: ενώ οδηγείτε).εμένα αυτό που με 'τρέλανε' είναι ότι στο προηγούμενο αμάξι μου που είχα ζητήσει καθαρισμό που είχαν χρεώσει τον καθαρισμό 30€ και επέμεναν (χρησιμοποιώντας ένα μπουκαλάκι που έγραφε 'wurth' ακριβώς ίδιο με του link) ότι για να δουλέψει καλύτερα πρέπει να δουλεύει ο ανεμιστήρας.
Ούτε τις οδηγίες χρήσης δεν διαβάζουν? Έλεος... (και δυστυχώς δεν είμαι ο μόνος που του έκαναν κάτι τέτοιο κατά τον καθαρισμό σε συνεργείο).Ψήνομαι πάντως να το πάρω και να το χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή που θα αφήσω ακίνητο το αμάξι μου για μέρες, οπότε (θεωρητικά) δε θα έχω πρόβλημα με αναθυμιάσεις κτλ...και μάλλον θα το κάνω όσο είναι ακόμα αρκετά κρύος ο εξωτερικός αέρας και δεν είναι 'υποχρεωτική' η χρήση του a/c, οπότε και μετά να χρησιμοποιώ το αμάξι με κατεβασμένα παράθυρα.
Έχει κανείς κανένα άλλο προϊόν να προτείνει (κατά προτίμηση λιγότερο τοξικό)?
Φοβάμαι μόνο την κατατρέψω τις κυψέλες γιατί στο μυαλό μου όταν ακούω 'τοξικό', η επόμενη σκέψη/λέξω που μου έρχεται είναι 'διάβρωση'. -
ΔΕΝ ΞΕΡΩ αλλά μήπως πρέπει να λειτουργεί ο ανεμιστήρας για λίγο για να περάσει από όλες τις σωληνώσεις και απλά αυτό να γίνεται χωρίς να είσαι εσύ μέσα;;
-
Relax παιδια,ενα απλο καθαριστικο ειναι,τετοιου τυπου εχω βαλει σε ολα τα αμαξια που εχουν περασει απο τα χερια μου.Δεν θυμαμαι ποτε να εβαλα της βιρθ,τελευταια φορα πηρα της 1Ζ απο το πρακτικερ.Οι οδηγιες ηταν σαφεις ψεκαζεις με το μακρυ σωληνα οσο ποιο βαθια μπορεις απο ολους τους αεραγωγους(σκοπος ειναι να φτασει στην εβαπορετα),το αφηνεις καποια λεπτα(δε θυμαμαι)και μετα κλεινεις πορτες παραθυρα και βαζεις το αιρκοντισιον(οχι ανεμιστηρα) ΤΕΡΜΑ στην ανακυκλωση για κανα μισαωρο.Δεν ελεγε πουθενα να μην κατσεις μεσα αλλα απο την αλλη γιατι να το κανεις?
Η μονη συμβουλη ειναι να βγαλετε το φιλτρο καμπινας πριν και να το βαλετε ξανα μετα. -
δεν βλέπω συσχέτιση του τοξικού με τη διάβρωση.
και το CO τοξικό είναι
-
-
Το spray ωραία, το βρήκαμε.
Αν βρούμε και το **σημείο εκροής συμπυκνωμάτων **(ωραίος όρος- επιστημονικός ), θα ήταν ακόμα καλύτερα. Αν πάλι ειναι οι αεραγωγοί του ταμπλώ κλπ. τότε ΟΚ.
Αλλιώς, δώστε μας τα φώτα σας οι ειδικοί, μην το βάλω στην εξάτμιση και εχουμε γέλια!!!
Edit: Βρήκα και αυτό , που μου φάνηκε πιο εύκολο στην εφαρμογή του. Αν κάνει δουλειά, ..... Της WURTH πάντως, αφού εχει και σωληνάκι μακρύ, πρέπει να κάνει καλύτερο ''κλύσμα' !!! -
Συνήθως είναι στο πάτωμα από κάτω, έξω, στο ύψος περίπου που βρίσκεται η μονάδα του κλιματισμού.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Το spray ωραία, το βρήκαμε.
Αν βρούμε και το **σημείο εκροής συμπυκνωμάτων **(ωραίος όρος- επιστημονικός ), θα ήταν ακόμα καλύτερα. Αν πάλι ειναι οι αεραγωγοί του ταμπλώ κλπ. τότε ΟΚ.
Αλλιώς, δώστε μας τα φώτα σας οι ειδικοί, μην το βάλω στην εξάτμιση και εχουμε γέλια!!!
Edit: Βρήκα και αυτό , που μου φάνηκε πιο εύκολο στην εφαρμογή του. Αν κάνει δουλειά, ..... Της WURTH πάντως, αφού εχει και σωληνάκι μακρύ, πρέπει να κάνει καλύτερο ''κλύσμα' !!!Το σωληνακι που τρεχει η συμπυκνωμένη υγρασια εκτος αυτοκινητου.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το σωληνάκι που τρεχει η συμπυκνωμένη υγρασια εκτος αυτοκινητου.
Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις.
Αναθεματισμένη Ελληνική γλώσσα. Αν δεν τη χρησιμοποιείς σωστά (στις οδηγίες του site)....
AC , Clima