-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
(για να μή μιλήσω για την πόλη )epic fail
μόνο η Βασιλική έχει καποια γραφικότητα
κάτι νυδριά κλπ είναι να παρακαλάτε ν ανέβει η στάθμη της θάλασσας και να βυθιστούνειδικά πλέον με την άναρχη τουριστική ανάπτυξη και την εύκολη πρόσβαση, που κουβαλιέται ο κάθε καράβλαχος απ την έδεσσα, ήρθε κι έδεσε το γλυκό
ερχόμαστε καραβάνια και σας τις κόρες
(η φάση είναι edit mod, που θα λεγε και ο άδης ) -
όχι να μην ανέβει η στάθμη γιατί θα κολυμπήσουμε στο σκ@το
εσύ είσαι ευπρόσδεκτος πάντως, είσαι άσφαιρος
-
έπεσε στα χέρια μου κατά τύχη μία απόδειξη από μεγάλο σούπερ μάρκετ...
11/10/2008: Γάλα Μεβγάλ ελαφρύ 1,5%= 1,41€ -
Σήμερα πόσο έχει;
-
για να έχουμε κι ένα μέτρο σύγκρισης
http://webwinkel.ah.nl/product/AH/1525/ ... volle+melk
από ακριβό σουπερμάρκετ
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Σήμερα πόσο έχει;μεβγάλ δεν ξέρω ακριβώς πόσο έχει γιατί δεν έχω πρόχειρη απόδειξη.
το ΣΕΡΓΑΛ που αγόρασα προχθές είχε 0,89€ -
Για την ακρίβεια δεν χρειάζεται να δείται και πάρα πόλλα..
Από τους βασικούς προμηθευτές στα supermarket είναι η Unilever, η οποία πουλάει στην Ελλάδα
στις διπλάσιες τιμές από την υπόλοιπη ευρώπη...
Όσο δεν γίνεται ένα μποικατάζ σε αυτά τα προιόντα και όσο πάει ο κόσμος και τα αγοράζει δεν
θα πέσουν οι τιμές.
Όλα ειναι προσφορά-ζήτηση και αφού η ζήτηση δεν πέφτει, δεν θα πέσουν και οι τιμές. τόσο απλά -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Για την ακρίβεια δεν χρειάζεται να δείται και πάρα πόλλα..Από τους βασικούς προμηθευτές στα supermarket είναι η Unilever, η οποία πουλάει στην Ελλάδα
στις διπλάσιες τιμές από την υπόλοιπη ευρώπη...
Όσο δεν γίνεται ένα μποικατάζ σε αυτά τα προιόντα και όσο πάει ο κόσμος και τα αγοράζει δεν
θα πέσουν οι τιμές.
Όλα ειναι προσφορά-ζήτηση και αφού η ζήτηση δεν πέφτει, δεν θα πέσουν και οι τιμές. τόσο απλά- Procter & Gamble
-
Η βασικοί προμηθευτές στα supermarket είναι ένα μικρό καρτέλ.... σε μερικά προιόντα κάποιες εταιρίες έχουν πάνω από 95% της αγοράς, ουσιαστικά μονοπόλιο..... και φυσικά χρεώνουν όσο θέλουν....
Οι βόλτες στις λαικές και οι δηλώσεις κυβερνόντων είναι για να γεμίζουν τα δελτία ειδήσεων...
... όσο αγοράζουμε υπερτιμημένα προιόντα τόσο θα συνεχίσουν να μας τα πουλάνε ακριβότερα... -
Τι περιμενετε απο ενα κρατος που διαχρονικα αντι να επιβαλει μετρα κατα της ασυδοτης κερδοσκοπιας των ''καρτελ'' ,ειναι αυτο που ανεβαζει εξωφρενικα τις τιμες των ΔΕΚΟ!!!!
-
Εντελώς τυχαία σήμερα Μεβγάλ φρέσκο 1,5% 1,04€ σε ΑΒ/Κορυφή στην Αλεξανδρούπολη.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Η βασικοί προμηθευτές στα supermarket είναι ένα μικρό καρτέλ.... σε μερικά προιόντα κάποιες εταιρίες έχουν πάνω από 95% της αγοράς, ουσιαστικά μονοπόλιο..... και φυσικά χρεώνουν όσο θέλουν.......Τα ΣΜ πουλάνε ακριβά στην Ελλάδα, όπου έχουν κέρδη σε αντίθεση με τα αδελφάκια τους άλλων χωρών όπου είναι μία η άλλη, αν δεν έχουν κ ζημιές.
Γιατί? Ρωτάτε? Γιατί σε άλλες χώρες υπάρχει αυτό που λείπει απ' τη δική μας: Συνειδητοποιημένοι καταναλωτές. Εδώ είμαστε large τύποι.Πήγα προ ημερών συνεργάτες για φαγητό. Το περιβάλλον ήταν πανέμορφο, εννοείται ότι τα τραπεζάκια έξω σε εξέδρα πάνω στην άμμο είναι 100% παράνομα, το ηλιοβασίλεμα καταπληκτικό, το φαγητό καλό αλλά 135 Ε τα 4 άτομα για να φάμε τηγανητά ψάρια?
'Καιρό είχαμε να σε δούμε', μου είπε όταν με είδε. Αν με ξαναδεί, να μου γράψει... -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
έπεσε στα χέρια μου κατά τύχη μία απόδειξη από μεγάλο σούπερ μάρκετ...
11/10/2008: Γάλα Μεβγάλ ελαφρύ 1,5%= 1,41€Εντελώς τυχαία σήμερα Μεβγάλ φρέσκο 1,5% 1,04€ σε ΑΒ/Κορυφή στην Αλεξανδρούπολη.
απ οτι ξερω επειδη πηγαινω σχετικά συχνά σουπερ μαρκετ οταν η δελτα μειωσε το γάλα στο 1ευρω η μεβγάλ για να την χτυπήσει ξεκίνησε και εβγαζε προσφορές -30 λεπτα περιπου και ήρθε στα λεφτα του δελτα. ε αυτή η προσφορά δεν λέει να φύγει απο την ετικέτα της μεβγάλ απο τότε.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εντελώς τυχαία σήμερα Μεβγάλ φρέσκο 1,5% 1,04€ σε ΑΒ/Κορυφή στην Αλεξανδρούπολη.και εγώ αν θυμάμαι καλά (με κάθε επιφύλαξη) 1,03€ ή 1,04€ το είχα πετύχει στον Μασ... τις προάλλες. δε θυμάμαι ακριβώς ...
-
πήγα να ρωτήσω στον ναυτικό όμιλο πόσο κοστίζει το γκρουπάκι τέννις...
πέτυχα τον καθηγητή μου, που έπαιζα πριν 3 χρόνια...
ο ίδιος δεν είχε ώρες και με παρέπεμψε σε ένα παλικάρι που κάνει μαθήματα εκεί
Μου έκανε εντύπωση το κόστος... 100 €/μήνα για 2 ώρες/εβδ κ 130€ για 3ώρες/εβδ... Πριν 3 χρόνια έδινα 60€ στό ίδιο μέρος, με ίδιο καθηγητή...Μου φάνηκαν υπερβολικά τα χρήματα... Σε συζήτηση με έναν γνωστό, μου είπε χαρακτηριστικά... 'τέννις είναι, δεν είναι 'ψωμί' (υποννοώντας αγαθό πρώτης ανάγκης)...' Προσωπικά δεν το κρίνω έτσι... Θεωρώ πως όλες οι τιμές πρέπει να πέσουν...
-
Ζήτηση vs Προσφορά...
-
Αμ πως. Σαλλλονίκη είσαι, Μονακό των Βαλκανίων
Πούλα παπά και απ'όποιον αρπάξειςΑλλού είναι άθλημα εδώ πρέπει να το καδράρουμε γιατρέ μου
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μου έκανε εντύπωση το κόστος... 100 €/μήνα για 2 ώρες/εβδ κ 130€ για 3ώρες/εβδ... Πριν 3 χρόνια έδινα 60€ στό ίδιο μέρος, με ίδιο καθηγητή...Μου φάνηκαν υπερβολικά τα χρήματα... Σε συζήτηση με έναν γνωστό, μου είπε χαρακτηριστικά... 'τέννις είναι, δεν είναι 'ψωμί' (υποννοώντας αγαθό πρώτης ανάγκης)...' Προσωπικά δεν το κρίνω έτσι... Θεωρώ πως όλες οι τιμές πρέπει να πέσουν...
11 με 12 ευρώ την ώρα βγαίνει. Δεν μου φαίνονται πολλά.
Μια καθαρίστρια παίρνει 7-8 ευρώ την ώρα και αν είναι και καλή παίρνει 9 με 10 ! -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ζήτηση vs Προσφορά...αυτή είναι η πιο απλοϊκή απάντηση...
όμως στο μάθημα είχε 2-3 άτομα... και όχι από επιλογή... μάλλον επειδή δεν έχει πολλές συμμετοχές... διαφορετικά δε θα μου πρότεινε 2 γκρουπ... -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
11 με 12 ευρώ την ώρα βγαίνει. Δεν μου φαίνονται πολλά.
Μια καθαρίστρια παίρνει 7-8 ευρώ την ώρα και αν είναι και καλή παίρνει 9 με 10 !ξέχασες να τα πολλαπλασιάσεις με τον αριθμό των μελών του γκρουπ... πχ με 4 άτομα, παίρνει 40€ στην τσέπη κ δίνει 5-10 στον όμιλο...
Ακρίβεια. Που oφείλεται; Τι θα κάνουμε;