-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πόσταρε και την κοπελιά -
-
I am watching you!!!
-
htanso avatar
-
Μπα θα βρούμε κάνα μπελά τις καλύτερες Φώτο τις κρατώ για τη προσωπική συλλογή .
Είχε πάντως πολύ ωραίες γυναίκες ειδικά στα περίπτερα με τις θαλαμηγούς στη μαρινα. Όλοι πάντως ήταν πολύ συνεργάσιμοι και σου έλυναν όλες τις αποριες, δεν σε σνόμπαραν αν δεν ήσουν μέλος του Τζετ-σετ.
Αλλά δύστυχος δεν είχα χρόνο να τα δω όλα αν προλάβω πριν το κλείσιμο θα ξαναπάω.. -
-
Σου έχω του 2003 με 350.000 έουρος
http://www.boatshop24.com/web/en/suchen ... talcount=1 -
Θέλω κάποια στιγμή να πάω στη συγκεκριμένη έκθεση...
Τα εκθέματα ήταν ταξινομημένα ανά ναυπηγείο??
-
Καλησπέρα!
Έχουμε βάλει στο μάτι στην οικογένεια το SeaRay 195 sport. 6.15m με Mercruiser 5.0 280hp
Έχει κανείς εμπειρίες από τη συγκεκριμένη εταιρεία;
Tιμή βγαίνει περίπου στα 33.000μαζί με τρέιλερ και τέντες.
Χοντρικά πόσο περίπου καίει ένα τέτοιο σκάφος με νορμάλ ταχύτητα ταξιδιού;
Ευχαριστώ! -
Γειά σου φίλε. Έπεσες στην περίπτωση. Στην οικογένεια έχουμε εμπειρία από 2 searay. To έναν ήταν το searay 200 cc και το άλλο το searay 230 weekender. Και τα δύο αποδείχθηκαν τίμια σκαφάκια. Καλές κατασκευές, προσεγμένες, στιβαρότατες από ένα μεγάλο ναυπηγείο. Γενικά πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθείτε πολύ το συγκεκριμένο σκαφάκι χαρίζοντάς σας στιγμές ατελείωτης απόλαυσης. Η μηχανή φαντάζομαι είναι η mpi με πόδι alpha one. Aν και μέχρις στιγμής και εμείς mercruiser είχαμε από συζητήσεις με λοιπούς θαλασσοτρελαμένους πλεούμενους και με τον άριστο μηχανικό μας θα προτιμούσα volvo penta και ει δυνατόν πόδι duoprop. Τα πόδια της volvo είναι πιο γερά.
Κατανάλωση να υπολογίζεις στο πρπ 1,5 λίτρο το μίλι (1852 μ.).
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Όταν με το καλό το παραγγείλετε να τους πεις να σου φέρουν τη μηχανή με κλειστό κύκλωμα ψύξης (closed cooling system). Δεν είναι τροπέτο είναι κανονικό κιτ της mercruiser απλά βγαίνει 1500 ευρώ πρπ παραπάνω αλλά δεν αφήνει το αλμυρό νερό να μπαίνει μέσα στο μπλόκ του κινητήρα. Έχει ειδικό σύστημα όπου το αλμυρό περνάει από το κιτ ψύχει το γλυκό και φεύγει έξω από τις πολλαπλές εξαγωγής μαζί με τα καυσαέρια. Μην το αμελήσετε αυτό εμάς μας έχει σώσει. Το αλάτι δυαλύει όλα τα μεταλικά μέρη της μηχανής με τα οποία έρχεται σε επαφή
Άντε ακλορίζικο και μη χαθείς από την ενότητα αυτή να τα λέμε
-
Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!
Το θέμα είναι πως υπάρχουν κάποια ετοιμοπαράδοτα με χαμηλότερες τιμές, έτσι μας είπαν τουλάχιστον στην έκθεση στο αεροδρόμιο. Από ότι είδα στο επίσημο site μόνο με mercruiser μηχανές είναι διαθέσιμο το 195 sport που μας άρεσε (και από σχήμα και από τιμή)
Το σύστημα που ανέφερες για την ψύξη της μηχανής ακούγεται καλή ιδέα και μάλλον θα το προτιμήσουμε.
Αλήθεια ποιά τα βασικά πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα σε σχέση με τις εξωλέμβιες;Καιρός ήταν η πολυεστερική 'μικρούλα' 3.60 μέτρα με 10hp να αποκτήσει και ένα μεγαλύτερο αδερφό!
Ελπίζω σύντομα να έχω νεότερα! -
Να΄σαι καλά καπετάνιο
H mercruiser ανήκει και αυτή στο ίδιο γκρουπ εταιριών που ανήκει μεταξύ άλλων και η searay οπότε αν δεν κάνω λάθος όλα τα searay με merc έρχονται. Και μάντεψε ποιά είναι η μαμά εταιρία...η brunswick που βγάζει τα μπιλιάρδα
Η έσω έξω έχει το πλεονέκτημα ότι έχει τα εξαρτήματά της πιο άνετα όσο αφορά το χώρο και όχι συμπιεσμένα όπως οι εξωλέμβιες. Θεωρητικά είναι πιο ανθεκτικά μπλόκ. Δεν ξέρω πλέον ειλικρινά αν έχουν διαφορά στην αξιοπιστία από τις εξωλέμβιες. Πάντως οι μηχανικοί λένε ότι είναι πιο αξιόπιστες-ανθεκτικές.Το κιτ ψύξης μπαίνει και μετά. Δλδ αν σου πούνε τα ετοιμαπαράδoτα δεν έχουν κλπ να τους πεις να στο παραγγείλουν και να στο βάλουν μετά. Προσοχή πριν πέσει στη θάλασσα και μπει αλμυρό νερό στο μπλοκ. Εμείς έτσι κάναμε. Μας ήρθε η μηχανή χωρίς το κίτ γιατί δεν το ήξερα όταν την παραγγείλαμε. Στην πορεία που το έμαθα μέχρι να περαστεί η μηχανή παραγγείλαμε και το κιτ και ο μηχανικός έκανε την αλλαγή. Το σκαρί το είχαμε πάρει μεταχειρισμένο και βάλαμε καινούργια μηχανή.
Καλή η έκθεση? Την Κυριακή έχω γάμο στην Αθήνα και θα περάσω να τη δω
-
-
Αν και δεν είναι του γούστου μου, είναι ωραίο. Έχει χαρακτήρα. Αν είχα ένα τέτοιο θα του έβαζα ένα μεγάλο δυνατό ψυγείο που θα το γέμιζα μπύρες.Επίσης δυνατά ηχεία περιμετρικά του καταστρώματος για να ακούω μουσικές και τέλος παρέα μαζί μου τον φίλο μου τον Λεωνίδα να πίνουμε μπύρες
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Να΄σαι καλά καπετάνιο...........
...........Καλή η έκθεση? Την Κυριακή έχω γάμο στην Αθήνα και θα περάσω να τη δω
Αφού μπαίνει και μετά το κιτ αυτό είμαστε μια χαρά μιας και μέχρι την επόμενη season δεν θα πέσει στη θάλασσα το σκάφος. Μια από τις επόμενες μέρες θα περάσω και από τον αντιπρόσωπο να ρωτήσω επιπλέον λεπτομέριες!
Η έκθεση μου φάνηκε καλή και με αρκετά σκάφη, αν και πρώτη φορά πήγαινα σε αντίστοιχη οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης.
Μου έκατσες λαχείο πάντως που έχεις προσωπική εμπειρία από την εταιρεία -
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Μου έκατσες λαχείο πάντως που έχεις προσωπική εμπειρία από την εταιρείαΜην τα φοβάσαι είναι καλά σκάφη. Από το 89 καθε χρόνο μέσα ήταν και δεν μασάνε τπτ. Το 200 cc που το πουλήσαμε ακόμα το βλέπω κυκλοφορεί απτόητο
Οτιδήποτε θέμα τεχνικό θέλεις να ρωτήσει, συντήρηση κλπ χαρά μου να σε βοηθήσω φίλε μου. Θα έχουμε πολλά να πούμε εδώ καπετάνιο
Άντε καλορίζικο -
Λέτε να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να δούμε 4Τ εξόρμηση με πλεούμενα?
-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Λέτε να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να δούμε 4Τ εξόρμηση με πλεούμενα?Να το πείτε νωρίτερα να περάσω από το τζάμπο.
Πλεούμενα (πολυεστερικά, φουσκωτά, ιστιοφόρα, καϊκια κλπ).