-
Νομίζω είχα δει κάποτε να πωλείται ένα γύρω στα 40.000 € (μεταχειρισμένο) αλλά ήταν ελαφρώς μεγαλύτερο.
Σημ: Παίζει να ήταν και 20-φεύγα χιλιάδες €...έχουν περάσει χρόνια
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σκεφτομαι να παρω ενα καικη ξυλινο με πετρελαιομηχανη 7 μετρα τα λεγομενα τρεχαντηρια γνωριζεται ποσο παιζουν αυτα? κατα ποσο ειναι αντοχης τα σκαρια και ολα αυτα?
Αναλογως ποιος το εχει φτιαξει....ως γνωστον αυτα μπορει να ειναι και αθάνατα με καλη συντηρηση.
Νομιζω (δεν ειμαι σιγουρος) οτι την σημερον ημερα ειναι απιθανο να βρεις καινουριο,δεν νομιζω να φτιαχνονται πια.Aυτο εχει φτιαχτει στον πειραια πριν χρονια 1970 1975 περιπου πολυ βαρια κατασκευη το ειχε ο παππους μου μεχρι πριν περιπου 7 χρονια οπου και το πουλησε σε καποιον αλλον ,μετα απο δυο χρονια πεθανε ο παππους μου και τωρα ο νεος ιδιοκτητης το πουλαει και σκεφτομαι να το παρω ,
κυριως και για συναισθηματικους λογους τιμη δεν μου εχει πει ακομα αυτος μου λεει θα τα βρουμε δεν ξερω ποσο παιζουν δειτε και φωτο μηπως ξερετε περιπου ποσο να του πω..... -
Στην κεντρικη Μαρινα του Μονακο αρχες Αυγουστου:
Opera 60 !!!
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Σκεφτομαι να παρω ενα καικη ξυλινο με πετρελαιομηχανη 7 μετρα τα λεγομενα τρεχαντηρια γνωριζεται ποσο παιζουν αυτα? κατα ποσο ειναι αντοχης τα σκαρια και ολα αυτα?
Αναλογως ποιος το εχει φτιαξει....ως γνωστον αυτα μπορει να ειναι και αθάνατα με καλη συντηρηση.
Νομιζω (δεν ειμαι σιγουρος) οτι την σημερον ημερα ειναι απιθανο να βρεις καινουριο,δεν νομιζω να φτιαχνονται πια.Aυτο εχει φτιαχτει στον πειραια πριν χρονια 1970 1975 περιπου πολυ βαρια κατασκευη το ειχε ο παππους μου μεχρι πριν περιπου 7 χρονια οπου και το πουλησε σε καποιον αλλον ,μετα απο δυο χρονια πεθανε ο παππους μου και τωρα ο νεος ιδιοκτητης το πουλαει και σκεφτομαι να το παρω ,
κυριως και για συναισθηματικους λογους τιμη δεν μου εχει πει ακομα αυτος μου λεει θα τα βρουμε δεν ξερω ποσο παιζουν δειτε και φωτο μηπως ξερετε περιπου ποσο να του πω.....Τελικα μου εδωσε τιμη σημερα 4000 δεν ξερω αν ειναι πολλα ή λιγα αλλα οπως ειπα παραπανω ο λογος που το παιρνω δεν ειναι για πολλα ......
Αυριο κανουμε τα χαρτιαΕκανα λαθος πιο πανω εχει φτιαχτει στο περαμα
-
Καλές βόλτες
-
Τhanks
Ιωσηφ σε περιμενω για ψαρεμα
Κριμα που δεν βγαινει σε citroen
-
ΤhanksΙωσηφ σε περιμενω για ψαρεμα
καλοτάξιδο.
άλλα χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, ξέρεις τι μπλέξιμο έχει ένα ξύλινο σκάφος, έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του,αν το παρατήσεις θα σε παρατήσει και αυτό με άσχημα αποτελέσματα. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Τhanks
καλοτάξιδο.
άλλα χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, ξέρεις τι μπλέξιμο έχει ένα ξύλινο σκάφος, έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του,αν το παρατήσεις θα σε παρατήσει και αυτό με άσχημα αποτελέσματα.Τhanks
Tο ξερω πολυ καλα καθε δυο χρονια το εβγαζε και ο παππους μου εξω εκανε την απαιτουμενη συντηρηση και μπλουμ μεσα παλι ....κατα ταλλα πετρελαιοκινητο μοτερ σκυλι σκαρι γερο κι ο Αγ. νικολαος βοηθος
Θα το ονομασω citroen τελικα
-
Τhanks
καλοτάξιδο.
άλλα χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, ξέρεις τι μπλέξιμο έχει ένα ξύλινο σκάφος, έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του,αν το παρατήσεις θα σε παρατήσει και αυτό με άσχημα αποτελέσματα.Τhanks
Tο ξερω πολυ καλα καθε δυο χρονια το εβγαζε και ο παππους μου εξω εκανε την απαιτουμενη συντηρηση και μπλουμ μεσα παλι ....κατα ταλλα πετρελαιοκινητο μοτερ σκυλι σκαρι γερο κι ο Αγ. νικολαος βοηθος
Πετα και ενα μοτερακι xm πανω να κανει και σουζες το καϊκακι..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τhanks
καλοτάξιδο.
Λες να μπαινει?
-
Σε εχω ικανο να αρχισεις να το ψαχνεις.. Παντως μου ελεγε αληθινη ιστορια ο πατερας μου για εναν τυπο που εβαλε στο φουσκωτο του το υδραυλικο τιμονι της cx (που εχει το diravi και τα σχετικα)
-
Τhanks
καλοτάξιδο.
Λες να μπαινει?
όρεξη να έχεις και ότι μοτέρ θέλεις μπαίνει επάνω,μόνο που κάθε άλλο παρά σούζες θα κάνει.
ξέρετε παιδιά τα καΐκια είναι εκτοπίσματος νερού οπότε να σας φύγουν τέτοιες ιδέες. -
nonos απιστευτο αυτο με το τιμονη
Ιωσηφ φιλπα νουμερα βγαζει 79 μοντ ειναι
Για πες τι εννοεις και μαυτο με τα νερα
-
και εσύ πας να γλυτώσεις τα τέλη κυκλοφορίας.
τι μηχανή έχει,και πόσα αλογατα. -
Και θα το κυκλοφορεις μονο Σαββατοκυριακα ;
-
Θα το ξεφτιλισουμε και αυτο το topic..
-
και μονό για κανένα ντριφτ, γιατί φοβάται μη το τρακάρει.
-
τι μηχανή έχει,και πόσα αλογατα.Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
τι μηχανή έχει,και πόσα αλογατα.Και σε εκδηλωσεις
μονο που πρεπει να τις κανονιζεται στην παραλιακη -
και μονό για κανένα ντριφτ, γιατί φοβάται μη το τρακάρει. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:yesiibb: Θα το ξεφτιλισουμε και αυτο το topic..όπου πλακώνουν οι LHMοαιματοι το κάνουν μπάχαλο.
Πλεούμενα (πολυεστερικά, φουσκωτά, ιστιοφόρα, καϊκια κλπ).