Κυριε APR,
σαν θεατής αγώνων,και επομένως και του συγκεκριμένου αγώνα,καθώς και μέλλουσα αγωνιζόμενη,θεωρώ πως τα σχόλια σας είναι πολύ προκλητικά,καθώς και η τοποθέτηση σας στο θέμα.Νομίζω πως όλα αυτά τα οποία επικρίνετε είναι θέματα που αφορούν αποκλειστικά το πλήρωμα του αυτοκινήτου.Καλοπροαίρετα θα μπορούσατε να τους συμβουλεύσετε και όχι να κάνετε τέτοιες επικρίσεις.Σε προηγούμενο post σας διάβασα κάτι πέρι εμπειρίας και συνοδήγησης...Μήπως θα έπρεπε όσα λέτε ως εμπειρος αγωνιζόμενος(?) να μην τα λέτε μόνο μέσω του υπολογιστή και του πληκτρολογίου,παρά να βοηθήσετε τους νέους αγωνιζομένους στην,ομολογουμένως,δύσκολη αρχή που κάνουν??Επίσης θεωρώ ότι το θέμα το βλέπετε πολύ ανταγωνιστικά(και όχι συν-),χωρίς να υπάρχει κάποιος επουσιώδης λογος!Σκοπός του πληρώματος αυτού,όπως καθαρά φαίνεται,είναι η συμμετοχή σε έναν αγώνα σε συνδιασμό με την επιφορά ψυχαγωγίας,δικής τους και όχι των θεατών(έχετε ακουσει ποτέ κανένα πλήρωμα να λέει ότι τρέχει για χάρη των θεατών ή δημοσιογράφων?).Επίσης από που συμπεράνατε ότι ο οδηγός του πληρωματος,αν και νέος,έχει 'καβαλήσει το καλάμι'?Ποιες είναι οι ενδείξεις που αποδεικνύουν αυτά τα λεγόμενα σας?Όσον αφορά τον χλευαστικό σχολιασμό του incar...Που είδατε το αστείο?Δεν είναι στο πρόγραμμα τα ατυχήματα στους αγώνες?Μήπως θα έπρεπε να εκφραζετε μια ανακουφηση ως προς το ότι και τα 2 μέλη του πληρώματος είναι καλά?Τους ρωτήσατε αν θα συνεχίσουν μαζί?Εάν διασκέδασαν?Ξέρετε ποιοι είναι?Ποιοι οι σκοποί τους?Νομίζω ότι είναι πολλοί οι παράγοντες οι οποίοι πρέπει να συμπεριληφθούν σε μια απαντηση,και ιδιαίτερα τέτοιου περιεχομένου.Μην ξεχνάτε ότι ο οδηγός δεν έχει μεγάλη εμπειρία ωστε να αποφύγει λάθη τα οποία ισως εσείς αποφεύγατε στην θέση του.Κανένας δεν γεννήθηκε οδηγός ή συνοδηγος.Όλοι μαθαίνουν στην πορεία και από τα λάθη τους πιστεύω!Και επίσης ο καθένας οδηγός μπορεί και εκλαμβάνει τα δεδομένα που του δίνει ο συνοδηγός του με αλλο τρόπο.Απ'όσο ξεκαθαρίστικε από την αρχή,ηταν θέληση του οδηγού να γίνουν τα γραπτά με τέτοιο τρόπο.Οι λόγοι δικοι του!Δεν νομίζω ότι και εκεί χωράει κάποια επίκριση.
Η κρίση μου με εφερε στο σημείο να επέμβω στο συγκεκριμένο σημείο,καθώς όπως ξεκαθάρισα δεν μου αρεσε και ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο τοποθετηθήκατε.
Πάντα με φιλικές προθέσεις,
R-GiRL