-
Μου ανοιξε η ορεξη με τις φωτογραφιες και προτεινω να ανοιξουμε ενα topic με φωτογραφιες των αυτοκινητων μας.Δεν θα εχει ενδιαφερον;
-
Μέσα
-
Μικρό update:
Πλεονεκτήματα
- Απίστευτος ήχος κινητήρα.
- Καταπληκτικό κιβώτιο ταχυτήτων.
- Κρατήματα τα οποία με εντυπωσίασαν. (τέρμα το ψάξιμο ελατηρίων-αμορτισερ.... τώρα πια της 'μαμάς' του)
- Τιμόνι γρήγορο και ακριβές.
Μειονεκτήματα
- Ήδη 1500 χλμ και άρχισαν κάτι ψιλοτριγμοί (μην φανταστείτε τίποτα έντονο).
- Έχει μπει λίγο νερό εκεί που είναι η ρεζέρβα.. εντωμεταξύ το νερό πρέπει να μπήκε από κάτω διότι το πάνω μέρος (που κλείνει στο πορτμπαγκάζ και κρύβει τη ρεζερβα) είναι στεγνό.
- Άρχισα να βαριέμαι τις ζάντες του... προτάσεις παρακαλώ ?
Βασικά το ερωτεύτηκα το αυτοκίνητο αλλά θα ήθελα να μου προτείνετε ζαντολάστιχα προς αντικατάσταση των ήδη τοποθετημένων για μετά το καλοκαίρι.
Τώρα έχει 195/55/15...
Τι θα λέγατε για 205/45/16? Έχετε κάποια ζάντα να προτείνετε και κάποιον γνωστό σας να μας τη δώσει σε καλή τιμή (Αγοράζοντας αυτή που φοράει τώρα το αυτοκίνητο?)
-
Ε, εσείς, οι πρωινοί! Το θέμα που προτείνατε για τις φωτογραφίες των αυτοκινήτων είναι ενεργό. Μην ντρέπεστε.
-
Οσον αφορα το εκπληκτικο κιβωτιο,αν θυμασαι ειναι κατι που το ειχα επισημανει απο την πρωτη στιγμη και σου το ειχα τονισει.
Επισης,ειχα επισημανει το προβλημα στεγανοτητας...
Οσον αφορα τις ζαντες,εχω βαλει της Momo.Ειναι πανεμορφες...
Μην βαλεις 17αρες.Το εχω ψαξει στο internet και ολοι συμφωνουν οτι παραγινεται κουτσουρο το αυτοκινητο...
-
Καλημέρα
Θυμάμαι που μου τα είχες πει....Το αυτοκίνητο όμως δεν βάζει νερά από πάνω και γενικά στη καμπίνα... (εκτός αν βάλεις λάστιχο με πίεση στα άκρα της κουκούλας). Έβαλε από κάτω και βρήκα λίγο βρεγμένη τη ρεζέρβα... Θα το ψάξω μήπως κάτι δεν πάει καλά από 'κάτω'.
Τέλος οι ζάντες σου τι διαστάσεις είναι? Με τι λάστιχο?
-
Με γειά σου και καλοοδήγητη.
Θα εκπλαγείς με τις δυνατοτητές της και τα κρατήματα. Επίσης και στα φανάρια θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο αν χρειαστεί αφου το μάθεις πρώτα!!!!. Να προσέχεις που το παρκάρεις γιατί όπως είναι χαμηλό δεν το βλέπουν οι άλλοι και στρίβοντας ή Ξεπαρκάροντας μπορεί να στο ακουμπήσουν. Εγώ την έχω πάθει 2 φορές!!!1 και τα πλήρωσα απο την τσέπη μου γιατι κανείς δεν άφησε σημείωμα!!!. Ισως δεν το κατάλαβαν οτι το ακούμπησαν. Και πάλι καλορίζικο!!!! -
Τωρα της φορω 205/50/15.Με οσα εχω διαβασει,δεν παιρνω το ρισκο να μεγαλωσω την διασταση.Αντιθετα,πιστευω οτι καλως εβαλα φαρδυτερα ελαστικα,καθως ειναι φανερο οτι ψαρευει το αυτοκινητο,λογω δυναμης και μικρου βαρους...
-
Ο χρήστης strangezero έγραψε:
@tsoukas77Καλημέρα
Θυμάμαι που μου τα είχες πει....Το αυτοκίνητο όμως δεν βάζει νερά από πάνω και γενικά στη καμπίνα... (εκτός αν βάλεις λάστιχο με πίεση στα άκρα της κουκούλας). Έβαλε από κάτω και βρήκα λίγο βρεγμένη τη ρεζέρβα... Θα το ψάξω μήπως κάτι δεν πάει καλά από 'κάτω'.
Καλημερα και καλοταξιδη κι απο μενα!
Προσωπικα θα ηθελα να μας πεις απο που τελικα 'εβαλε νερα' το αυτοκινητο, γιατι ειναι ενας ερωτας και για μενα και σκεφτομαι καποια στιγμη να το αποκτησω!
Χαιρετιζω!
-
Όταν λέω ότι έβαλε νερά , να ξεκαθαρίσω ότι δεν μιλάω για πολλά νερά .... εννοώ ότι ήταν ελφαρώς βρεγμένο.
Το θέμα το οποίο παραξενεύομαι έιναι ότι το υπόλοιπο προτμπαγκάζ ήταν στεγνό χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο η ρεζέρβα είχε λίγο νερό.
Όταν βρω τι ήταν θα το κοινοποιήσω....
Thanx
-
Ερωτηση: Η ρεζερβα βρισκεται μεσα στο πορτ μπαγκαζ, κατω απο τη μοκετα, ως συνηθως ???
-
ναι
-
Συγγνώμη που επαναφέρω το topic 'on top' αλλά θα ήθελα να κάνω τις κάτωθι ερωτήσεις στους 'ειδικούς' (και μη) του forum...
-
Αληθεύει ότι ο κινητήρας μετά από κάποια χλμ 'ανοίγει' με αποτέλεσμα να είναι πιο ελαστικός και πιο ταχύς?
-
Αληθεύει ότι αν βάλω μεγαλύτερο λάστιχο (πχ 205/50/15) το αμάξι θα είναι ελαφρώς πιο αργό?
Τέλος μια ερώτηση στον φίλο tsoukas77, τι εννοείς λέγοντας 'ψαρεύει' το αυτοκίνητο?
Πιστεύεις ότι αν βάλω 205/45/16 αντί των 205/50/15 θα υπάρχει διαφορά?Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν σας 'ζάλισα'
-
-
Ο κινητηρας σαφως και ανοιγει μετα απο καποια χιλιομετρα,αλλα μην αναμενεις εντυπωσιακη διαφορα.Παντως,σιγουρα θα την καταλαβεις...
Με φαρδυτερο ελαστικο ειναι προφανες οτι λογω τριβων θα χασεις σε ταχυτητα.Το εχω παρατηρησει και εγω αλλα πιστευω οτι αξιζει το καλυτερο κρατημα που σου προσφερει...
'Ψαρευει' εννοω οτι δυσκολευεται ορισμενες φορες να βαλει την ιπποδυναμη στην ασφαλτο.
Προτεινω να μην βαλεις 45αρι προφιλ.Θα γινει πολυ σκληρο το αυτοκινητο.Πιο καταλληλη διασταση ειναι αυτη που σου εχω πει,πιστευω.Κυριως για τους ελληνικους δρομους.
-
ΑΙΣΧΟΣ!!!!! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΤΗ ΛΑΜΔΑ!!!!
Περίμενα τόσο καιρό να μου 'βουλώσουν' τις τρύπες με τα ηχεία, περίμενα τόσο καιρό για την ασφαλειοθήκη, περίμενα για την αντικατάσταση του πίσω πλαστικού τζαμιού που είναι κομμένο.
Πήγα σήμερα εκεί για 7η φορά (αφού με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι τα φέραν επιτέλους) και περίμενα από τις 9¨30 το πρωί έως τη 13¨00 (ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) για να μου βάλουν το αριστερό ηχείο (το δεξί το βάλαν την προηγούμενη εβδομάδα) και την ασφαλειοθήκη...... ΗΜΑΡΤΟΝ
Το πλαστικό πίσω τζάμι μου είπαν ότι θα είναι κατα τις 23 μαρτίου και ότι το αμάξι θα πρέπει να 'μείνει μέσα' για 2 μέρες....
ΚΥΡΙΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ!!!! και τρέχω σαν τον Βέγγο στο Κ**ωμάγαζο τους για να μου πουν να ξαναπάω ή να περιμένω 5 ώρες για μια δουλειά 10 λεπτών.
Τέλος το αριστερό ηχείο έχει άλλη βίδα (στρογγυλή) από το δεξί (πλακέ)
Θα ετοιμάσω επιστολή και θα τη στείλω παντού... Σε όλα τα περιοδικά και στα κεντρικά της FIAT... δεν ξέρω αν θα βρω το δίκιο μου. Αλλά το θεωρώ κοροϊδία να περνάω όλη αυτή τη ταλαιπωρία.
Πραγματικά μετάνιωσα για την αγορά του μόνο και μόνο για το after sales policy το οποίο είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!!!!
(για να μην αναφέρω το μικρό χτυπηματάκι που έχει η κονσόλα κάτω από το κιβώτιο τα χυτήτων και μου το έκαναν βάζοντας το συναγερμό).
ΑΙΣΧΟΣ και ντροπή
-
ΑΙΣΧΟΣ!!!!! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΤΗ ΛΑΜΔΑ!!!!Καλωσήλθες στη ΛΑΜΔΑ
-
Αν σου έλεγα τι πέρασα στην 'Αυτοδύναμη' αυτά που περιγράφεις θα σου φαινόταν φυσιολογικά
Ντροπή στο μεγαλύτερο ποσοστό των αντιπροσώπων της Fiat, ή μήπως πρέπει να πω σε όλους
-
Έχω φρικάρει πάντως και θα το κυνηγήσω από πείσμα και μόνο....
σε αυτά που προανέφερα προσθέστε και...
- Σπασμένη κλειδαριά στο ντουλάπάκι
- Δεν κούμπωνε σωστά το πορτπαγκαζ
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
'Ψαρευει' εννοω οτι δυσκολευεται ορισμενες φορες να βαλει την ιπποδυναμη στην ασφαλτο.
Προτεινω να μην βαλεις 45αρι προφιλ.Θα γινει πολυ σκληρο το αυτοκινητο.Σε κάποια παλιότερα αυτοκίνητα το πολύ χαμηλό προφίλ τα έκανε να 'ψαρεύουν' με την έννοια ότι γινόταν πολύ άμεσο και ακριβές το τιμόνι. Το σύστημα διεύθυνσης είχε σχεδιαστεί πολύ καλό και ακριβές για ψηλότερο προφίλ και με χαμηλό προφίλ γινόταν υπερευαίσθητο, μικροκινήσεις του χεριού είχαν αντίχτυπο στην πορεία του αυτοκινήτου!
-
Έχω φρικάρει πάντως και θα το κυνηγήσω από πείσμα και μόνο....σε αυτά που προανέφερα προσθέστε και...
- Σπασμένη κλειδαριά στο ντουλάπάκι
- Δεν κούμπωνε σωστά το πορτπαγκαζ
βαλε δικηγορο και *&^%&^ το κερατο!!
Fiat Barchetta