-
Ούτε αυτό είναι. Έπαιζε για 1 εβδομάδα μετά την τελευταία αναβάθμιση.
Μου λέτε και κάτι ακόμα; Πως ορίζω να μην μου εμφανίζεται πια, στο boot up, η οθόνη με την επιλογή για setup των ΧΡ ή φόρτωση των ΧΡ κανονικά?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ούτε αυτό είναι. Έπαιζε για 1 εβδομάδα μετά την τελευταία αναβάθμιση.Μου λέτε και κάτι ακόμα; Πως ορίζω να μην μου εμφανίζεται πια, στο boot up, η οθόνη με την επιλογή για setup των ΧΡ ή φόρτωση των ΧΡ κανονικά?
βγάλε το installation CD απο το drive (or equivalent, δλδ μήπως έχεις κάπου ένα setup image και το βλέπει; Είτε σvisto είτε κάπως άλλαξε το boot sequence)
-
To boot sequence είναι floppy/HD/DVD. Το έλεγξα. Μπορώ να το ορίσω από κάπου αλλού?
Μήπως πρέπει να ξαναβάλω το CD, να το αφήσω να μπει πάλι σε setup mode, και να επιλέξω 'Εξοδος' εκεί? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:To boot sequence είναι floppy/HD/DVD. Το έλεγξα. Μπορώ να το ορίσω από κάπου αλλού?
Μήπως πρέπει να ξαναβάλω το CD, να το αφήσω να μπει πάλι σε setup mode, και να επιλέξω 'Εξοδος' εκεί?Το φλοπυ γιατι το εχεις βάλει;Ορισε dvd και μετά hard disk για να ξεκινά πιο γρήγορα το pc.
-
OK. Σωστό! [Αλήθεια, υπάρχει τρόπος να μπεις σε αυτά τα μενου του BIOS, χωρίς να κάνεις restart?]
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
OK. Σωστό! [Αλήθεια, υπάρχει τρόπος να μπεις σε αυτά τα μενου του BIOS, χωρίς να κάνεις restart?]Δεν νομιζω οτι γινεται κατι τετοιο.
Φοβασαι να το κλείσεις;
-
Βαριέμαι να το κλείσω...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Βαριέμαι να το κλείσω...
Να φανταστω οτι το εκλεισες;
-
Αρκετές φορές.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αρκετές φορές.Εφτιαξε;
-
Κοίτα.
Μπορώ να συνδέομαι μόνο αν έχω encryption WEP 64-bit. Ούτε καν 128.
Δεν μπορώ να ορίσω να συνδέονται μόνο ορισμένα PC στο δίκτυο. Οπότε, ναι. Εφτιαξε. Με περιορισμούς!Α. Το ανεμιστηράκι πάλι στο φουλ!!!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ερρρμ ναι... οκ... αλλα τι εχει αλλαξει τα τελευταια 5 χρονια... για να μην πω παραπανω? Η απλουστερη μορφη σε ενα ρουτερ ειναι πως απλα κολλας το καλωδιο, σου δινει το DHCP μια IP και καπου εκει τελειωνεις...Αυτά δουλεύουν και με τα vista. Δεν δουλεύει όμως το encryption.
Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στο firewall των vista που ενώ έχει κανόνες για πακέτα multicast/unicast IPv6 δεν έχει για τα αντίστοιχα IPv4. Διάβασα ότι αν στο ρούτερ υπάρχει ανοικτό μηχάνημα με ΧΡ συνδέεται το μηχάνημα με τα vista, το δοκίμασα, είδα κίνηση πακέτων multicast μεταξύ των δύο μηχανημάτων αλλά δεν συνδέθηκε. Θέλει πιο καινούριο ρούτερ.
-
Λεωνίδα, το laptop, με Vista, δουλεύει μια χαρά με WPA. Το desktop με ΧΡ σταμάτησε να δουλεύει!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κοίτα.
Μπορώ να συνδέομαι μόνο αν έχω encryption WEP 64-bit. Ούτε καν 128.
Δεν μπορώ να ορίσω να συνδέονται μόνο ορισμένα PC στο δίκτυο. Οπότε, ναι. Εφτιαξε. Με περιορισμούς!Α. Το ανεμιστηράκι πάλι στο φουλ!!!
Τελικα δικιο ειχα για τα encryption settings στο router ε?
Το φανακι τι σε πειραζει ρε κουκ αστο στην ησυχια του
-
Όντως. Είχες δίκηο!
Το ανεμιστηράκι δεν με αφήνει στην ησυχία μου!
-
-
μήπως δεν έχει φορτώσει ιαπωνικό codepage?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
μήπως δεν έχει φορτώσει ιαπωνικό codepage?Και πως το κανουμε αυτο;
Προεπιλεγμενη κωδικοποιηση εχω την 'Ελληνικη ISO-8859-7',αν παιζει καποιο ρολο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ούτε αυτό είναι. Έπαιζε για 1 εβδομάδα μετά την τελευταία αναβάθμιση.Μου λέτε και κάτι ακόμα; Πως ορίζω να μην μου εμφανίζεται πια, στο boot up, η οθόνη με την επιλογή για setup των ΧΡ ή φόρτωση των ΧΡ κανονικά?
Πρέπει να παίξεις λίγο με το boot.ini....
Δώσε στο Run : msconfig και πήγαινε στο Boot. Εκεί λογικά θα έχεις δύο επιλογές. Σβήνεις την μία που λέει για setup και βάζεις default την άλλη. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μήπως δεν έχει φορτώσει ιαπωνικό codepage?
Και πως το κανουμε αυτο;
Προεπιλεγμενη κωδικοποιηση εχω την 'Ελληνικη ISO-8859-7',αν παιζει καποιο ρολο.
Αυτό είναι σωστό -αλλιώς δε θα'βλεπες ελληνικά. Αλλά στο view-character encoding, όταν αναπτύξεις τη λίστα, θα δεις αν είναι διαθέσιμη η συγκεκριμένη κωδικοσελίδα. Δε χρειάζεται να την επιλέξεις -θα τα δεις όλα σουαχίλι! απλά υπό κ.σ. πρέπει να είναι διαθέσιμη.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]