-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
έχετε καλομάθει με τα pda και τα diamond
πηγαινοερχόμουν Λέρο με turbo X 17', μια χαρά ήταν, και απολάμβανα και ταινίες. τι να σου κάνει μια 13-15?Εγώ πάλι δεν κουβαλώ μαζί μου ένα IBM Thinkpad 14' που έχω (αν και ορισμένες φορές μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμο στις δουλειές μου) γιατί τα 2.5+kg που ζυγίζει μου είναι υπερβολικά για να κυκλοφορώ με αυτά στην πλάτη (συν τα υπόλοιπα της δουλειάς).
Αν ρίξεις το βάρος στο 1kg όμως τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολαεγώ πάλι έξω δεν ξανακουβαλώ το 12αρι tablet Lenovo-IBM μου....μου πήρε τα μυαλά η απόλυτη φορητότητα του Eee 701...
θα μου περάσει...
-
Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε εναν καλο οδηγο για dual boot xp μεσω vista ?
Επισης : Εχει καταφερει κανεις να παιξει το cossacks σε vista ?
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε εναν καλο οδηγο για dual boot xp μεσω vista ?http://www.google.gr/search?q=dual+boot ... =firefox-a
-
Δε πιστευω να υπαρχει προβλημα που εχω και ubuntu μεσα ?
-
Δε πιστευω να υπαρχει προβλημα που εχω και ubuntu μεσα ?
http://www.google.gr/search?hl=el&sa=X& ... tu&spell=1
Για κοιτα τι θα βγαλει.
-
-
Και ω του θαύματος...χωρίς την WEP μπαίνει κανονικά!!!
-
Επισης : Εχει καταφερει κανεις να παιξει το cossacks σε vista ?Προσπαθωντας το παραπανω ανοιγει κανονικα το παιχνιδι και μετα τις επιλογες για να ξεκινησει η παρτιδα μου πεταει μηνυμα 'Direct Draw Init Failed (80004001)' .
Ο γουγλης μου δειχνει και αλλα παιδια που ειχαν παρομοιο θεμα αλλα οχι και λυση .
Μηπως καποιος γνωριζει σχετικα ? Αν καταλαβα καλα πρεπει να εχει να κανει με τα γραφικα , αναλυσεις κλπ . -
Επισης : Εχει καταφερει κανεις να παιξει το cossacks σε vista ?
Προσπαθωντας το παραπανω ανοιγει κανονικα το παιχνιδι και μετα τις επιλογες για να ξεκινησει η παρτιδα μου πεταει μηνυμα 'Direct Draw Init Failed (80004001)' .
Ο γουγλης μου δειχνει και αλλα παιδια που ειχαν παρομοιο θεμα αλλα οχι και λυση .
Μηπως καποιος γνωριζει σχετικα ? Αν καταλαβα καλα πρεπει να εχει να κανει με τα γραφικα , αναλυσεις κλπ .Game Options-> Disable Direct Draw
or
VGA Options-> Disable Direct Draw
Και προσπαθησε ξανα -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και ω του θαύματος...χωρίς την WEP μπαίνει κανονικά!!! -
Μπορεί να μου το εξηγήσει, όμως, κάποιος αυτό?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν είναι το ρούτερ παλιό και έχεις βίστα, δεν είναι συμβατά. AN αναβαθμίζεται το ρούτερ σου (για να δουλεύει με βίστα) καλώς, αλλιώς δεν θα έχεις encryption.
Πάντως μη στεναχωριέσαι πολύ, κρυφό SSID, WEP, MAC address filtering σπάνε εύκολα - μόνο εμείς οι άσχετοι δεν τα ξέρουμε.
Το μόνο που σου δίνει ασφάλεια είναι το WPA. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν είναι το ρούτερ παλιό και έχεις βίστα, δεν είναι συμβατά...
Ερρμμμ τι εννοεις? Τα ρουτερ ειναι υπερανω λειτουργικων συστηματων απο οσο γνωριζω. Μπορουν να δουλεψουν με οτιδηποτε ουσιαστικα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ερρμμμ τι εννοεις? Τα ρουτερ ειναι υπερανω λειτουργικων συστηματων απο οσο γνωριζω. Μπορουν να δουλεψουν με οτιδηποτε ουσιαστικα.
Σωστό αβαταρ
Δεν πάει έτσι αγαπητέ, τα ρουτερ καθως και τα λειτουργικά χρησιμοποιούν απο κοινου δικτυακά πρωτόκολλα και συμβάσεις, που όμως με το χρόνο αλλάζουν. Αν ο ένας απ τους δυο αποφασίσει να υποστηρίξει μια νεα τεχνολογια, δημιουργειται ασυμβατότητα. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν είναι το ρούτερ παλιό και έχεις βίστα, δεν είναι συμβατά. AN αναβαθμίζεται το ρούτερ σου (για να δουλεύει με βίστα) καλώς, αλλιώς δεν θα έχεις encryption.
Πάντως μη στεναχωριέσαι πολύ, κρυφό SSID, WEP, MAC address filtering σπάνε εύκολα - μόνο εμείς οι άσχετοι δεν τα ξέρουμε.
Το μόνο που σου δίνει ασφάλεια είναι το WPA.WPA-PSK είχα. Και τώρα έβαλα 64-bit WEP.
Το router είναι καινούργιο. Και τα υπόλοιπα PC δουλεύουν είτε έτσι είτε αλλιώς.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Σωστό αβαταρ
Δεν πάει έτσι αγαπητέ, τα ρουτερ καθως και τα λειτουργικά χρησιμοποιούν απο κοινου δικτυακά πρωτόκολλα και συμβάσεις, που όμως με το χρόνο αλλάζουν. Αν ο ένας απ τους δυο αποφασίσει να υποστηρίξει μια νεα τεχνολογια, δημιουργειται ασυμβατότητα.Ερρρμ ναι... οκ... αλλα τι εχει αλλαξει τα τελευταια 5 χρονια... για να μην πω παραπανω? Η απλουστερη μορφη σε ενα ρουτερ ειναι πως απλα κολλας το καλωδιο, σου δινει το DHCP μια IP και καπου εκει τελειωνεις...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σωστό αβαταρ
Δεν πάει έτσι αγαπητέ, τα ρουτερ καθως και τα λειτουργικά χρησιμοποιούν απο κοινου δικτυακά πρωτόκολλα και συμβάσεις, που όμως με το χρόνο αλλάζουν. Αν ο ένας απ τους δυο αποφασίσει να υποστηρίξει μια νεα τεχνολογια, δημιουργειται ασυμβατότητα.Ερρρμ ναι... οκ... αλλα τι εχει αλλαξει τα τελευταια 5 χρονια... για να μην πω παραπανω? Η απλουστερη μορφη σε ενα ρουτερ ειναι πως απλα κολλας το καλωδιο, σου δινει το DHCP μια IP και καπου εκει τελειωνεις...
Απο ένα γρήγορο γούγλισμα
http://support.microsoft.com/kb/932134' target='_blank
Αρα, κάτι έχει αλλάξει
(φτου, που με έστειλες να μπω και κολάστηκα πρωι πρωι ) -
Kαι με το Ubuntu ειχα παρομοιο προβλημα...
Αν χρησιμοποιουσα wap,δεν εβλεπε δικτυο... -
Στο manual του router, πάντως, προτείνει την χρήση WAP! Και λειτουργούσε κανονικά για μήνες!!
-
Ισως καποιο προσφατο Windows update?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]