-
-
αμα ελεγες οτι ηταν για τη κορη συνεργειο θα ρχοταν στο σπιτι σου κουκ..
-
Γι' αυτό δεν είπα τίποτα, κολλητέ!
-
Ναι, αλλά τώρα ξέρουν
-
Mλκ ρε πστ, προλάβαινα με την πρωινή πτήση της KLM
-
Κατι ακουσα οτι καποιος συμφορουμιτης μας εχει προβλημα με το PC του... Πως μπορω να εξυπηρετησω... πειτε.. αναλαμβανω και κατ οικον... τζαμπα κιολας
-
Τοο δίκανο!
-
Κατεβαίνει ένας Κρητικός στον Πειραιά, παίρνει ένα ταξί και λέει του ταξιτζή να τον πάει στην Ομόνοια. Μόλις μπαίνουν στην Πειραιώς, βγάζει ένα κουμπούρι ο Κρητικός και λέει του ταξιτζή: - 'Τράβα μια μαλατσία.'
'Μα τι λες ανθρωπέ μου είσαι σοβαρός;'
'Είπα τράβα μια μαλατσία.'
Τι να κάνει κι ο ταξιτζής τραβάει μια μαλακία. Στα 1000 μέτρα του λέει πάλι ο Κρητικός: 'Τράβα μια μαλατσία.'
'Μα τι λες τώρα πάλι; Δεν μπορώ.'
'Είπα τράβα μιά μαλατσία γιατί θα σου παίξω μια.'
Τι να κάνει κι ο ταξιτζής τραβάει κι άλλη μια μαλακία. Στα 1000 μέτρα του λέει πάλι ο Κρητικός:- 'Τράβα μια μαλατσία.'
- 'Πάλι; Δεν μπορώ άλλη ρε μεγάλε δεν μπορώ.'
- 'Είπα τράβα μιά μαλατσία.'
Ζορίζεται ο ταξιτζής, πιέζεται τραβάει άλλη μια με πολύ ζόρι. Φτάνουν στην Ομόνοια οπότε λέει ο Κρητικός: - 'Πάμε πίσω στον Πειραιά.'
Λίγο πριν τον Πειραιά λέει ο Κρητικός: - Τράβα μια μαλατσία.'
- 'Μα τι λες ανθρωπέ μου, δεν μπορώ άλλο, σκότωσέ με άμα θέλεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.'
'Καλά αφού δεν μπορείς άλλο μπορείς να πάρεις την κόρη μου και να την πας στην Θεσσαλονίκη.'
-
-
-
Firefox 3.0.9
μολις κατεβηκε. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Firefox 3.0.9
μολις κατεβηκε.Που? Στο υπόγειο?
-
Πάγωσα..... και έχει καλή μέρα σήμερα
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Firefox 3.0.9
μολις κατεβηκε.Που? Στο υπόγειο?
-
-
Καμιά φτηνή κάρτα γραφικών για dual screen έχει να προτείνει κανείς;
Θέλει ένας φίλος να συνδέσει 2 οθόνες στον υπολογιστή του και δεν ξέρω πως να τη ψάξω.
Μάλλον pci-e σύνδεση έχει.. -
Καλησπερα,
προσπαθώ να τραβήξω video με την ενσωματωμένη webcam (acer crystal eye webcam) του laptop και δεν το έχει σαν επιλογή. Μπορώ να βγάλω μόνο φωτογραφίες. Ξέρει κανείς πως μπορώ να βγάλω video?? -
hackerάδες του forum ερωτηση:
πως μπορούμε να ξέρουμε αν ένα site ελέγχει και κόβει open proxies??? (το setαρουμε open proxy και δοκιμάζουμε είναι μη αποδεκτή απάντηση )
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
O driver της Intel έγινε update αλλά προκοπή δεν είδα.
Επίσης έχω κάνει και όλες τις ενημερώσεις από τη Microsoft, αλλά προκοπή δεν είδα...Έχω διαβάσει και τις παρακάτω συμβουλές αλλά δεν έβγαλα άκρη...
-
- TROUBLESHOOTING
It is assumed that the system requirements in Section 2 above
have been satisfied.Issue:
USB devices no longer work correctly after you
install the Intel Chipset Software Installation
Utility in Windows XP or in Windows Server 2003.Solution:
A recommended fix has been provided by Microsoft
in Knowledge Base article(921411). For additional
information, please refer to the KB article located
at http://support.microsoft.com/kb/921411/en-usPlease use the following installation procedures: - Windows XP or Windows Server 2003 installed - QFE (921411) installed - Latest Intel(R) Chipset Device Software
> >Υπάρχει κανείς που αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα (και βρήκε λύση;) Αφού διάβασα δεκάδες σελίδες στο web ψάχνοντας παρόμοια προβλήματα και λύσεις, άναψε προχθές βράδυ το λαμπάκι, και έκανα το (σχεδόν) αυτονόητο: Από πίνακα ελέγχου, διαχείρηση συσκευών κ.λ.π. έσβησα όλες τις USB θύρες, επανεκίννηση και όλα Ο.Κ.! ![](http://friendsforever.foren-city.de/images/smiles/a084.gif)
-
-
Η μαγεια των Windows!!
Πες μου.. θα το αλλαζες αυτο με τιποτε στον κοσμο?
ΟΧΙ, ΠΕΣ!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]