-
Λίγο άσχετο αλλά ας το ρωτήσω, μπας και βοηθήσουμε τη φίλη που το ψάχνει:
Έχετε να προτείνετε κανένα προγραμματάκι με το οποίο να μπορεί κανείς να φτιάξει εύκολα π.χ. ερωτηματολόγια με σετ ερωτήσεων - απαντήσεων (multiple choice) για 'μάθηση βασισμένη στο ψηφιακό παιχνίδι' ?... Φαντάζομαι θα μπορούσε ακόμα και με powerpoint να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά αν υπάρχει κανένα πιο εξειδικευμένο προγραμματάκι (free κατά προτίμηση) με περισσότερες δυνατότητες για τέτοιου είδους εφαρμογές καλά θα ήταν...
-
Tούτο δω ίσως?
-
Ενδιαφέρον φαίνεται, για να δούμε...
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τα παιχνίδια θα παίζουν σίγουρα.
Για τις ταινίες δε γνωρίζω.Η τηλεοραση που θα τα παιζει ομως θα ειναι PAL, Το NTSE δεν θα το προβαλει εκτος και αν η τηλεοραση ειναι και για NTSE 3.38, 4,43 η κατι τετοι τελος παντων δεν θυμαμαι ακριβως τα νουμερα.....
-
-
μαμημένο integer oveflow
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Αφού το ψείρισα το θέμα σαν να επρόκειτο να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο, και προσπάθησα να ισορροπήσω ανάμεσα σε επιδόσεις, ανάγκες και χρήμα, αποφάσισα και παρήγγειλα αυτά.
Μάλλον θα πάρω και δεύτερο ίδιο σκληρό για να στήσω raid 1 και να γλυτώσω από το βραχνά του συχνού backup.
A, θα ξαναβάλω XP pro.Το pc στήθηκε, το raid 1 δουλεύει άψογα, αλλά... ο driver της intel που ελέγχει το raid μέσω του chip ICH10R, εξαφάνισε τις θύρες usb, οι οποίες στις πληροφορίες συστήματος φαίνονται σαν προβληματικές συσκευές με κωδικό σφάλματος 39 ...
Υπάρχει κανείς που αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα (και βρήκε λύση;)
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Αφού το ψείρισα το θέμα σαν να επρόκειτο να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο, και προσπάθησα να ισορροπήσω ανάμεσα σε επιδόσεις, ανάγκες και χρήμα, αποφάσισα και παρήγγειλα αυτά.
Μάλλον θα πάρω και δεύτερο ίδιο σκληρό για να στήσω raid 1 και να γλυτώσω από το βραχνά του συχνού backup.
A, θα ξαναβάλω XP pro.Το pc στήθηκε, το raid 1 δουλεύει άψογα, αλλά... ο driver της intel που ελέγχει το raid μέσω του chip ICH10R, εξαφάνισε τις θύρες usb, οι οποίες στις πληροφορίες συστήματος φαίνονται σαν προβληματικές συσκευές με κωδικό σφάλματος 39 ...
Υπάρχει κανείς που αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα (και βρήκε λύση;)
Μηπως το bios θελει update?Ή οι drivers για το raid?
-
O driver της Intel έγινε update αλλά προκοπή δεν είδα.
Επίσης έχω κάνει και όλες τις ενημερώσεις από τη Microsoft, αλλά προκοπή δεν είδα...Έχω διαβάσει και τις παρακάτω συμβουλές αλλά δεν έβγαλα άκρη...
* 11. TROUBLESHOOTING ************************************************************ It is assumed that the system requirements in Section 2 above have been satisfied. Issue: USB devices no longer work correctly after you install the Intel Chipset Software Installation Utility in Windows XP or in Windows Server 2003. Solution: A recommended fix has been provided by Microsoft in Knowledge Base article(921411). For additional information, please refer to the KB article located at http://support.microsoft.com/kb/921411/en-us Please use the following installation procedures: - Windows XP or Windows Server 2003 installed - QFE (921411) installed - Latest Intel(R) Chipset Device Software
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μόλις έσβησα κατά λάθος μια παρουσίαση που πρέπει να παραδώσω μεθαύριο. Την έσβησα και από το τα Trash του Mac. Υπάρχει περίπτωση να την ανακτήσω κάπως, ή να ακυρώσω το κατσίκι σήμερα;;;Τελικα το εχασες το αρνι?
Εγω ρε γμτ την παταω πολλες φορες στην δουλεια, γιατι εχω το κακο συνηθειο να μην αποθηκευω τα αρχεια που ανοιγο απο το e-mail μου απο την αρχη, αλλα αφου τελειωσω την δουλεια που ειναι να κανω σε αυτα, ε καταλαθος (εχει γινει πολλες φορες) παταω το πανω Χ στο excel που κληνει ολα τα excel που εχω ανοιχτα και οχι το κατω Χ που κληνει μονο το συγκεκριμενο.....και παντα μα παντα φυσικα για να ολοκληρωθει η καταστροφη, παταω Οχι στην αποθηκευση...ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ....κλεινουν ολα και εγω ψαχνω το αρχειο
Φυσικα ουτε στα temporary ειναι....νταξ 1-2 φορες με εχει τσουξει πολυ, τις αλλες φορες ειναι 10-15 λεπτακια υποθεση. Οπως και να εχει παιζει να βρισκεται καπου αλλου αυτο και να μην εχει παει το μυαλο μου?
-
Ψάχνω σε ένα Dell Latitude 360 με Vista, να βρω την ρύθμιση που δεν χαμηλώνει την ένταση της οθόνης όταν δεν είναι στο ρεύμα! Και ΔΕΝ τα έχω καταφέρει.
Δωστε μια βοήθεια Χριστιανοί!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δωστε μια βοήθεια Χριστιανοί!!!
Μειωνεις τις πιθανοτητες να βρεις βοηθεια ετσι...
Αν δεν απαντησει κανεις/το βρεις μονος σου θα κοιταξω το μεσημερι στο λαπτοπ τι επιλογες εχει .
-
Control Panel κλπ
-
Πήγαινε στο Control panel, στα Power plans και θα το βρεις, ελπίζω να μη σε πειράζει που δεν είμαι χριστιανός και είμαι και αναρμόδιος στα τεχνικά
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πήγαινε στο Control panel, στα Power plans και θα το βρεις, ελπίζω να μη σε πειράζει που δεν είμαι χριστιανός και είμαι και αναρμόδιος στα τεχνικάΠάλι το ξανάκανες! Αλλά έχεις ανταγωνισμό πλέον από το Μάνο, προσοχή!
-
Τα 'εχω δοκιμάσει όλα αυτά.
Ακόμα και στην επιλογή Υψηλές Αποδόσεις, η οθόνη χάνει φωτεινότητα, όταν βγάλεις το ρεύμα! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ψάχνω σε ένα Dell Latitude 360 με Vista, να βρω την ρύθμιση που δεν χαμηλώνει την ένταση της οθόνης όταν δεν είναι στο ρεύμα! Και ΔΕΝ τα έχω καταφέρει.Δωστε μια βοήθεια Χριστιανοί!!!
Το '360' είναι σωστό; Δεν μπορώ να το βρω στη λίστα της Dell στην ιστοσελίδα υποστήριξης.
-
Eίναι τέρμα δεξιά η μπάρα φωτεινότητας;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα 'εχω δοκιμάσει όλα αυτά.
Ακόμα και στην επιλογή Υψηλές Αποδόσεις, η οθόνη χάνει φωτεινότητα, όταν βγάλεις το ρεύμα!Υποψιάζομαι ότι με το που το βγάζεις από το ρεύμα έχεις για 1-2 secs ελαφρά μείωση της φωτεινότητας (αυτό βλέπεις) η οποία όμως αμέσως μετά επανέρχεται στα προ της αφαίρεσης του καλωδίου επίπεδα, εφόσον φυσικά έχεις ρυθμίσει το επίπεδο φωτεινότητας στο 100% και στη μπαταρία...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Eίναι τέρμα δεξιά η μπάρα φωτεινότητας;Δεν εμφανίζει στο μενού τις επιλογές για ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης, Μάνο!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]