-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Αφού το ψείρισα το θέμα σαν να επρόκειτο να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο, και προσπάθησα να ισορροπήσω ανάμεσα σε επιδόσεις, ανάγκες και χρήμα, αποφάσισα και παρήγγειλα αυτά.
Μάλλον θα πάρω και δεύτερο ίδιο σκληρό για να στήσω raid 1 και να γλυτώσω από το βραχνά του συχνού backup.
A, θα ξαναβάλω XP pro.Ανησυχώ μήπως η διαφορά ταχύτητας με το τωρινό pc είναι μικρή:
AMD Athlon 1,2Mhz, ram 512kb, 2 hq ide 40 & 80mb και Geforce 400MX/64kb ram -
Για ενσωμάτωση υποτίτλων και κάψιμο σε dvd για να παίξει στην τιβί, χρησιμοποιήστε το convert X to DVD, είναι πολύ εύκολο.
Για προβολή απο υπολογιστή, φροντίστε οι υπότιτλοι να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο με τη ταινία και να έχουν το ίδιο όνομα αρχείου με αυτήν, εκτός της κατάληξης.
Το μέγεθος των υποτίτλων μπορεί να αλλάξει μέσα απο τις ρυθμίσεις του vobsub η μέσα απο το media player classic αν χρησιμοποιείτε κάποια από τα 2.Θέλω λεφτά για να αγοράσω γκατζετιές. Κινητό, mp3 player, lcd tv, καινούργια ηχεία γιατί τα παλιά κάηκαν απο τα πολλά πάρτυ, παιχνίδια για το 360.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Θέλω λεφτά για να αγοράσω γκατζετιές.
εγκράτεια
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:yikes:Των φρονίμων τα παιδιά πριν 'χτυπήσουν', backupάρουν
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σε κάποια μοντέλα σκληρών παρατηρούνται κατά καιρούς προβλήματα. Πχ μια γενιά maxtor ήταν γτπ. Το ίδιο και μια γενιά (η τελευταία) της IBM. Λένε τα ίδια για τους εξωτερικούς της WD (κι έχω έναν, αλλά τον χρησιμοποιώ πολύ σπάνια, μόνο για backup). Δεν ξέρω τι θα διάλεγα αυτόν τον καιρό, ίσως Fujitsu ή Seagate λούτσο.ένας φίλος μου έχει έναν WD 250 gb 2,5'' και τον έχει πάντα συνδεδεμένο στον υπολογιστή του. ο υπολογιστής του είναι 15 ώρες την ημέρα ανοιχτός, μιας και τα βράδια δεν τον κλείνει... μετά από 8 μήνες δώξα τω Θεώ, δουλεύει μια χαρά...
νομίζω είναι θέμα τύχης αν θα σου χαλάσει ο σκληρός... -
Στους σκληρούς δεν μετράνε τόσο οι ώρες συνεχόμενης λειτουργίας... Αυτό που ταλαιπωρεί τον δίσκο είναι τα συνεχή άναψε-σβήσε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στους σκληρούς δεν μετράνε τόσο οι ώρες συνεχόμενης λειτουργίας... Αυτό που ταλαιπωρεί τον δίσκο είναι τα συνεχή άναψε-σβήσε...+1
o δικός μου wd δουλεύει εδώ κ 4+ χρόνια πάνω απο 350 μέρες το χρόνο (τις περισσότερες φορές για μέρες ανοιχτός) και είναι μια χαρά! (2 φορματ μόνο)
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μάλλον θα πάρω και δεύτερο ίδιο σκληρό για να στήσω raid 1 και να γλυτώσω από το βραχνά του συχνού backup.Οι δεύτεροι ίδιοι σκληροί είναι γ@μησέ τα από αξιοπιστία. Κρασάρουν για πλάκα, οι πρώτες παρτίδες ήταν καλές. Μετά, έπεσε η ποιότητα.
-
Τελικά πήρα τον Toshiba.
Να ζήσω να τον χαίρομαι!!!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τελικά πήρα τον Toshiba.Να ζήσω να τον χαίρομαι!!!
για πες
εγώ αύριο θα πάρω ένα HTC pda/gps
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Νταξει , κανεις δεν ειναι τελειος ..
-
Καλά θα κάνει το παιδί.
-
Λοιπόν μετά την βάπτιση του με το τσάι μου, το MacBook Pro κρασάρει κάθε φορά που κρυώνει. Μπορεί να είναι μια φορά την εβδομάδα, ή 10 φορές την μέρα. Αν το πάω στο βουνό, αν έχει υγρασία στο σπίτι, αν το έχω αφήσει στο αμάξι, μετά πρέπει να το ακουμπήσω σε καλοριφέρ για να ανοίξει.
Βασικά δοκιμάζει την υπομονή μου και τις αντοχές της τσέπης μου, αλλά συνειδητοποιώ ότι slowly but surely, οδηγούμαι στην λύση της αντικατάστασης του με αυτό.
-
-
Εγω θα το κατσαβιδιαζα και θα ψεκαζα παντου με σπρευ επαφων και μετα με κοπανιστο αερα.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Τελικά πήρα τον Toshiba.
Να ζήσω να τον χαίρομαι!!!
για πες
Ρώτα ότι θες και απαντάω.
-
Λοιπόν.
Τώρα που πήρα εξωτερικό σκληρό λέω να πάρω και ένα κουτί να το συνδέσω πάνω...Έχω κανά 3αρι χρόνια να ασχοληθώ με υπολογιστές οπότε θέλω βοήθεια στην επιλογή.
Σκεφτόμουν κάτι τέτοιο:Επεξεργαστής
1x65,50AMD-Athlon Black Edition 7750X2 (sAM2, 2.70 GHz, Cache 3MB, Box)
Motherboard
1x63,90Asus-M4N78 SE (AM3, DDR2, NF720D)
Μνήμη
1x53,50Mushkin-4GB DDR2-1000 Ram Kit (2 x 2GB, PC2 8000, 5-5-5-15, 996593)
Κάρτα γραφικών
1x58,00ECS-9400 GT SVGA (PCI-Express, 1GB)Λέει τίποτα;
Καμία πρόταση στα πράγματα που έβαλα μέχρι 250Ε; -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Λοιπόν μετά την βάπτιση του με το τσάι μου, το MacBook Pro κρασάρει κάθε φορά που κρυώνει. Μπορεί να είναι μια φορά την εβδομάδα, ή 10 φορές την μέρα. Αν το πάω στο βουνό, αν έχει υγρασία στο σπίτι, αν το έχω αφήσει στο αμάξι, μετά πρέπει να το ακουμπήσω σε καλοριφέρ για να ανοίξει.Βασικά δοκιμάζει την υπομονή μου και τις αντοχές της τσέπης μου, αλλά συνειδητοποιώ ότι slowly but surely, οδηγούμαι στην λύση της αντικατάστασης του με αυτό.
α, καλά...
εσείς της apple για να αγοράσετε υπολογιστή, πάτε τεκμηριωμένα με 2.000 μίνιμουμ...
Ο 2ος αδερφός παρήγγειλε μακ 15' με πάνω απο 2.000 ευρώ... Του λέω 'τον καπουτσίνο τον πετυχαίνει ή χαλάει το αφρόγαλα?'
Γερός να είναι να τον χαίρεται!ΥΓ: αυτόν που έχεις θα τον πετάξεις?
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Λοιπόν μετά την βάπτιση του με το τσάι μου, το MacBook Pro κρασάρει κάθε φορά που κρυώνει. Μπορεί να είναι μια φορά την εβδομάδα, ή 10 φορές την μέρα. Αν το πάω στο βουνό, αν έχει υγρασία στο σπίτι, αν το έχω αφήσει στο αμάξι, μετά πρέπει να το ακουμπήσω σε καλοριφέρ για να ανοίξει.
Βασικά δοκιμάζει την υπομονή μου και τις αντοχές της τσέπης μου, αλλά συνειδητοποιώ ότι slowly but surely, οδηγούμαι στην λύση της αντικατάστασης του με αυτό.
α, καλά...
εσείς της apple για να αγοράσετε υπολογιστή, πάτε τεκμηριωμένα με 2.000 μίνιμουμ...
Ο 2ος αδερφός παρήγγειλε μακ 15' με πάνω απο 2.000 ευρώ... Του λέω 'τον καπουτσίνο τον πετυχαίνει ή χαλάει το αφρόγαλα?'
Γερός να είναι να τον χαίρεται!ΥΓ: αυτόν που έχεις θα τον πετάξεις?
Το έχουμε αυτό. Είμαστε λίγο βλαμένοι αλλά το αξίζουν. Τώρα που έκανε συμφωνία η apple με την LG θα πέσουν ίσως και 200€ κάτω στο μέλλον.
Ε, μα και εσύ δεν του ρίχνεις πάλι κανα τσάι χωρίς ζάχαρη να ζεσταθεί και να λειτουργεί νορμάλ!
Χρήστο χρειάζεσαι τόσο πολύ τις επιδόσεις του Pro ή απλά δεν σε βολεύει η 13άρα του απλού macbook?ΥΓ: Έχει βγει και 17άρι macbook pro με 8 ώρες αυτονομία μπαταρίας
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]