-
τρέξε ενα memtest, 90% θα το περάσει όπερ σημαίνει drivers chipset IMHO. έκανες Update σε αυτούς?
-
Το memtest το περνάει...
Θα δω για drivers (βρε λες...; )
Edit: μπάααα -
Έχουμε μια στήλη με ονοματεπώνυμα σε Word (αλλά μπορεί να μετατραπεί και σε Excel). Μπορεί να είναι της μορφής 'ΣΟΥΓΙΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ' ή της μορφής 'ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ'.
Πώς μπορώ με έναν τύπο/εντολή να πάρω μόνο την πρώτη λέξη (που πάντα είναι το επώνυμο) και να έχω έτσι δύο στήλες, μία με επώνυμα και μία με ονόματα; -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Γιατί η διαφορά στις επιδόσεις είναι μικρή και στην τιμή αρκετά μεγάλη.
\
Μάνο υποθέτω πως αναφέρεσαι στην κάρτα οθόνης;
Στη μνήμη.
Όσον αφορά την κάρτα οθόνης, η πείρα μου λέει το εξής: ποτέ δεν αγοράζουμε κάποια ακριβή κάρτα, αφού σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα (6-12 μήνες) με τα λεφτά της διαφοράς θα μπορούμε να αγοράσουμε καινούρια που θα είναι καλύτερη από την 'καλή' που θα αγοράζαμε. Ούτε και μάπα κάρτα όμως, ειδικά για παιχνίδια. Μια μέση κάρτα κάνει τη δουλειά της μια χαρά, εκτός αν θέλουμε να παίζουμε σε πολύ υψηλές αναλύσεις με όλα στο φουλ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χρήστο αυτό που μου λές για την Huawei μου φαίνεται πολύ περίεργο. Εγώ με την Huawei της Vodafone δεν έχω κανένα πρόβλημα στο Macbook..Ποιο Huawei χρησιμοποιείς;
-
Η αρχικη ρυθμιση ενος καινουριου ασυρματου router γινεται με ethernet
αναγκαστικα ή γινεται και ασυρματα ; -
Το δεύτερο.
-
Ευχαριστω
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχουμε μια στήλη με ονοματεπώνυμα σε Word (αλλά μπορεί να μετατραπεί και σε Excel). Μπορεί να είναι της μορφής 'ΣΟΥΓΙΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ' ή της μορφής 'ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ'.
Πώς μπορώ με έναν τύπο/εντολή να πάρω μόνο την πρώτη λέξη (που πάντα είναι το επώνυμο) και να έχω έτσι δύο στήλες, μία με επώνυμα και μία με ονόματα;Convert text to table in word?
(sorry, my hdd crashed and for now i can only type in english - at least i got all my personal data back)..._
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πώς μπορώ με έναν τύπο/εντολή να πάρω μόνο την πρώτη λέξη (που πάντα είναι το επώνυμο) και να έχω έτσι δύο στήλες, μία με επώνυμα και μία με ονόματα;Μάνο για κατέβασε αυτό: http://rapidshare.com/files/210596622/manosk.xls.html
Δούλεψα το παράδειγμά σου σε Excel με συναρτήσεις.
Αν ξέρει κάποιος άλλος κάτι καλύτερο σε Word θα ήθελα να το μάθω κι εγώ...
-
Ευχαριστώ πολύ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ.Κι εγώ αντίστοιχα για τα περί ram και gpu.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μάνο για κατέβασε αυτό: http://rapidshare.com/files/210596622/manosk.xls.htmlΔούλεψα το παράδειγμά σου σε Excel με συναρτήσεις.
Αν ξέρει κάποιος άλλος κάτι καλύτερο σε Word θα ήθελα να το μάθω κι εγώ...
Όταν φτιάξω το σύστημα θα ρίξω μια ματιά αν υπάρχει κάτι παρόμοιο στο word...
_
-
Oσοι χρησιμοποιείτε το Antivir βγήκε νέα έκδοση Personal 9.0.0.386 28.61mb
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oσοι χρησιμοποιείτε το Antivir βγήκε νέα έκδοση Personal 9.0.0.386 28.61mbΉρθε η ώρα του. Το Nod32 πλέον δεν κατεβάζει ενημερώσεις
-
Koμπιουτεράκηδες βοήθεια άμεση.
Έβγαλε το media markt προσφορά έναν μικρό φορητό με 9 € για 30 μήνες-->290€Χαρακτηριστικά
packard bell 8,9 in
intel atom n270(1,6MHz 512mb Ram
Intel 945 GSE express video
XP home (μαλακία)Γνωρίζουμε τπτ?
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ήρθε η ώρα του. Το Nod32 πλέον δεν κατεβάζει ενημερώσειςΚαι μενα οταν ανοιγω καμια φορα τα xp το ιδιο κανει .
-
9αρι είναι...
Δες το advent στα 270κατι, πολυ πιο ανετη οθονη/πληκτρολογιο
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ήρθε η ώρα του. Το Nod32 πλέον δεν κατεβάζει ενημερώσεις
Και μενα οταν ανοιγω καμια φορα τα xp το ιδιο κανει .
'Αγορασμένο'?
Αν ναι, φταίει το χραχ (το καινούριο που βγήκε, που πάει πακέτο με το 'ρεγ32.εχε') το οποίο δεν έχει άμεση απόκριση (κάτι σαν ηλεκτρικό γκάζι...)
Αλλά αφού υπάρχει και το αντιβιρ, alles gut! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
9αρι είναι...Δες το advent στα 270κατι, πολυ πιο ανετη οθονη/πληκτρολογιο
Ροτζερ, τσεκάρω προσφορές αυριο
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]