-
παρ 'το τότε
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
παρ 'το τότεlkar ...? is that u?
-
-
Μια ερώτηξη...
Όταν κάποιος σε διαγράψει απο τους φιλους του στο facebook, αυτομάτος βγαίνει και απο τους δικούς σου φίλους ή παραμένει; -
εγώ είχα μακ μίνι(με μοτορόλα τότε) και έχω τις καλλίτερες εντυπώσεις
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μια ερώτηξη...
Όταν κάποιος σε διαγράψει απο τους φιλους του στο facebook, αυτομάτος βγαίνει και απο τους δικούς σου φίλους ή παραμένει;Αυτοματως βγαινει και απο τους δικους σου
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
400 που το βρίσκεις και με ποιο επεξεργαστή;rainbow.gr, core duo 1.8. βεβαια θα καταργηθει αυτος ο επεξεργαστης τωρα οποτε μουφα, δικιο εχεις
ασε που παιζει ο Π4 μου αμα του δωσω λιγη μνημη να τον χτυπαει στα ισιαhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908614
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911141
Kατι τετοιο?
ευχαριστω, αλλα απο σπεκς ομως.....
βεβαια θα μου πεις δωσε κατι παραπανω τοτε ρε χλιμιτζουρα κ μη μας τα ζαλιζειςεγώ είχα μακ μίνι(με μοτορόλα τότε) και έχω τις καλλίτερες εντυπώσεις
για πες
δεν ξερω βεβαια, με βλεπω τελικα να χτιζω κουτι (αμα το μυαλο επιστρεψει στο κεφαλι μου δηλαδη). κ ειχα ψηθει για μηλαρακι.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908614
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911141
Kατι τετοιο?
ευχαριστω, αλλα απο σπεκς ομως.....
βεβαια θα μου πεις δωσε κατι παραπανω τοτε ρε χλιμιτζουρα κ μη μας τα ζαλιζειςΓια ποια χρηση προοριζεται το pc?
Θελω να πω, χρησιμοποιεις καποια εφαρμογη που να εχει απαιτησεις? -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μια ερώτηξη...
Όταν κάποιος σε διαγράψει απο τους φιλους του στο facebook, αυτομάτος βγαίνει και απο τους δικούς σου φίλους ή παραμένει;Αυτοματως βγαινει και απο τους δικους σου
Οκ σε ευχαριστώ!
-
Aν είσαι ψημένος για μηλαράκι πάρτο! Μην το έχεις απωθημένο. Κανα μεταχείρο κοίταξες;
-
Τι να σου πω; Είχα και tiger και ubuntu και ήταν αστέρι. Η μοναδική ένδειξη πως δουλευε ήταν το μπλε λεντάκι. Εκαιγε ελάχιστο ρεύμα, ηταν πάντα παγωμένο( ) δεν ανέβαζε θερμοκρασία ποτέ δλδ, ήταν πολύ μικρό σε μέγεθος (σαν κονσέρβα) και πιστεύω άν το είχα μόνιμα αναμμένο δεν θαχα κανένα πρόβλημα.Ηταν αξιολάτρευτο. Το πούλησα γιατι ήθελα λαπιτόπ( ) και αγόρασα μακ μπούκ φυσικά( )
Πάρτο λέμε -
Αχ αυτό το δαγκωμένο μηλαράκι
-
γιατι δεν βλεπετε κατι σε dell?οχι φυσικα τα mainstream μοντελα με τα φανταχτερα χρωματακια(που δεν αξιζουν τα λεφτα τους) αλλα κατι σε XPS,π.χ..δεν το λεω με σκοπο να προμοταρω τη dell απλως οσο καιρο χρησιμοποιω την εν λογω μαρκα για laptop,ειλικρινα δεν μου εχει εμφανισει ουτε ενα προβλημα!!!εχω μεινει αναυδος,γιατι οι υπολογιστες οπως ολοι γνωριζουμε(ειδικα αυτοι που ασχολουνται πολυ περισσοτερο απο εμενα επι του θεματος) συχνα σου βγαζουν το λαδι αν πας να κανεις καποια πιο extreme εργασια απο συνηθισμενο web browsing,movies κτλ..και φυσικα απο μαρτυριες φιλων με hp και acer μοντελα(χωρις να κανουν 'βαρια' χρηση) αντιμετωπιζαν προβληματα που τους οδηγουσαν ουκ ολιγες φορες στη λυση του format..
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Τι να σου πω; Είχα και tiger και ubuntu και ήταν αστέρι. Η μοναδική ένδειξη πως δουλευε ήταν το μπλε λεντάκι. Εκαιγε ελάχιστο ρεύμα, ηταν πάντα παγωμένο( ) δεν ανέβαζε θερμοκρασία ποτέ δλδ, ήταν πολύ μικρό σε μέγεθος (σαν κονσέρβα) και πιστεύω άν το είχα μόνιμα αναμμένο δεν θαχα κανένα πρόβλημα.Ηταν αξιολάτρευτο. Το πούλησα γιατι ήθελα λαπιτόπ( ) και αγόρασα μακ μπούκ φυσικά( )
Πάρτο λέμεοσο και να μου αρέσει το design των προϊόντων της είναι ολο αυτό το 'cult of mac' και οι ηλίθιοι κήρυκες αυτού που με κάνει να την συχαίνομαι απίστευτα
τεσπα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Πάρτο λέμεοσο και να μου αρέσει το design των προϊόντων της είναι ολο αυτό το 'cult of mac' και οι ηλίθιοι κήρυκες αυτού που με κάνει να την συχαίνομαι απίστευτα
τεσπα
Και νόμιζα πως τέτοια θέματα τα χεις χεσμένα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
με βολευει γιατι θα το μεταφερω πολυ ευκολα. η οθονη του λαπτοπ δεν μου χρειαζεται, τσαμπα τα παραπανω λεφτα.
το εχεις; σε θεμα θορυβου ειναι κλασσικο apple ετσι;Δεν το έχω έχω iMac που είναι αθόρυβο επίσης. Και όσα άλλα έχω χειριστεί από φίλους (macbook pro, macbook air) είναι εξίσου αθόρυβα οπότε δεν νομίζω να μην είναι. Εδώ για το κτήνο το mac pro έχω ακούσει καλά λόγια
Στο μακ μου έχω linux (ubuntu) και XP. Μην φοβάστε.
Δες το καινούριο μίνι που βγαίνει.
http://www.apple.com/macmini/design.html
δεν ξερω βεβαια, με βλεπω τελικα να χτιζω κουτι (αμα το μυαλο επιστρεψει στο κεφαλι μου δηλαδη). κ ειχα ψηθει για μηλαρακι.
Θα σε ξαναψήσω εγώ.
Και παιδιά να μην παρεξηγούμαστε. Ούτε έχω κέρδος από τα μακ ούτε τίποτα. Απλά έχω μακ μισό χρόνο τώρα και έχω τρελαθεί. Είναι απίστευτο. Δεν γυρνάω για κανένα λόγο πίσω σε παραδοσιακά pc. Άμα δεν είσαι gamer παίρνεις μακ, άμα είσαι gamer παίρνεις mac pro και κάνεις ένα partition για XP. Έχω φίλο φανατικό gamer τεχνικό Η/Υ και όταν έπαιρνα το μακ μου, μου έλεγε χμμμ... οκ. Πριν ένα μηνα μου λέει, θα πάρω mac pro. Θα μπορούσα να μην έλεγα την γνώμη μου όπως δεν θέλουν να ακούμε μερικοί φανατικοί άλλων πλευρών. Εγώ μια φορά είμαι ευχαριστημένος, όσοι δεν έχουν μακ χάνουν.
Το ότι δεν έχεις ιους λες οκ ντάξει μωρέ, το ότι δεν έχεις 439306353 προγράμματα για ιούς, registry, ad ware, spyware, firewall, μπλα μπλα μπλα άμα δεν το χειριστείς για λίγο καιρό...
Ποτέ δεν θα ξαναπάρω pc.
-
στα προϊόντα της apple το φαινόμενο είναι κάπως έντονο και δεν μπορώ
και να φανταστείς ότι το macbook -πιστεύω- θα ήταν ο ιδανικός υπολογιστής αν έψαχνα να αγοράσω
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ποτέ δεν θα ξαναπάρω pc.για εξήγησε και τις διαφορές του mac με το pc πλην του λογισμικού
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ποτέ δεν θα ξαναπάρω pc.
για εξήγησε και τις διαφορές του mac με το pc πλην του λογισμικού
Τις ποιες?
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]