-
με την υγεια!!!!!
εγω μετα την 10.5.6 εχω προβληματα σε καποια sites με το java καθως επισης οταν εχω λινκ απο την mail.app σε site που ειμαι εγγεγραμενος δεν κανει login...
πολυ σπαστικο και γι αυτο χρησιμοποιω firefox + Camino...
κακως ομως...
OS X εχω...Μακ...
-
it just works
Think Different
-
εισαι εγκαθετος!!!
εξορια!!!!!
με Firefox πεταει...
edit. ενα reset στον Σαφαρι και bye bye Firefox!
ολα οκ!!!!!!
edit2.
τελικα το προβλημα με τον Σαφαρι επιμενει...
το αναφερουν και στο support οτι υπαρχει θεμα...δεν ασχολουμαι αλλο...Firefox και τελος...
-
Ξέρουμε που μπορούμε να αγοράσουμε πρόγραμμα για να μιξάρουmε κομμάτια στο pc σαν αυτό που έχουν οι djs?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ξέρουμε που μπορούμε να αγοράσουμε πρόγραμμα για να μιξάρουmε κομμάτια στο pc σαν αυτό που έχουν οι djs?έχεις ξεφύγει τελείως, όμως...
καήκαμε
εγώ σήμερα μάλλον θα το κόψω το φόρουμ καθώς με έχει τρελάνει και εμένα τελείως
-
Ποιο πρόγραμμα;
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ξέρουμε που μπορούμε να αγοράσουμε πρόγραμμα για να μιξάρουmε κομμάτια στο pc σαν αυτό που έχουν οι djs?σε 20 λεπτα περιπου θα εχετε ενα pm για να ....αγορασετε το Virtual DJ 5
αν σας ενδιαφερει... -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Ξέρουμε που μπορούμε να αγοράσουμε πρόγραμμα για να μιξάρουmε κομμάτια στο pc σαν αυτό που έχουν οι djs?
σε 20 λεπτα περιπου θα εχετε ενα pm για να ....αγορασετε το Virtual DJ 5
αν σας ενδιαφερει...Θελουμε και μας ενδιαφερει:)
-
@pierce:
Το VdJ 5.0 διάβάζει ελληνικά tags? -
τσουκου τουλαχιστον η εκδοση που εχω εγω η 5.0.7
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
έχεις ξεφύγει τελείως, όμως...
καήκαμε
εγώ σήμερα μάλλον θα το κόψω το φόρουμ καθώς με έχει τρελάνει και εμένα τελείως
Πέτρο η μουσική είναι η τεράστιά μου αγάπη. Από 5 ετών με ένα τρανζίστορ στο χέρι ήμουν . Σε πολλά φοιτητικά πάρτυ έπαιζα μουσική. Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα οργανωθεί κάποιο παρτάκι με ωραίες μουσικές. Μου έχουν λείψει πολύ άλλωστε
-
Μετα απο καποια ρυθμιση που εκανα (xp , νομιζω μετα την εγκατασταση του netframe)
οταν εκκινουν τα xp μου βαζει να διαλεξω με ποιο λογαριασμο να μπει . Παλια δεν το εκανε.
Πως γινεται να μην ζηταει και να μπαινει με κανονικο χρηστη οπως παλια ; -
Όταν κλείσει ο υπολογιστής μου, τα ledακια από το ασύρματο ποντίκι και το usb hub μένουν ανοιχτά, μάλλον κάποια ρύθμιση στο bios??
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μετα απο καποια ρυθμιση που εκανα (xp , νομιζω μετα την εγκατασταση του netframe)
οταν εκκινουν τα xp μου βαζει να διαλεξω με ποιο λογαριασμο να μπει . Παλια δεν το εκανε.
Πως γινεται να μην ζηταει και να μπαινει με κανονικο χρηστη οπως παλια ;Έναρξη->Εκτέλεση
control userpasswords2
Εκεί ξετσεκάρισε το κουτάκι που λέει πρέπει δοθεί όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης για τη σύνδεση.
Όταν πατήσεις ΟΚ θα σου ζητήσει με ποιο χρήστη θα γίνεται το αυτόματο login, με προεπιλεγμένο τον Αδμινιστράτορα. Βάζεις όποιον θέλεις εκεί, αν δεν έχει password αφήνεις το 2ο πεδίο κενό και θα φτιάξει. -
Κατεβαζω τα youtube video σε μορφη flv ξερετε αν γινεται να γραφτουν σε dvd?
-
Νομίζω με κάποιο video converter μπορείς να τα μετατρέψεις σε άλλη μορφή και να τα γράψεις.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Κατεβαζω τα youtube video σε μορφη flv ξερετε αν γινεται να γραφτουν σε dvd? -
Εγώ χρησιμοποιώ το Magic Video Converter. Πολύ καλό προγραμματάκι!
-
Thanks σε ολους...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Έναρξη->Εκτέλεση
control userpasswords2
Εκεί ξετσεκάρισε το κουτάκι που λέει πρέπει δοθεί όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης για τη σύνδεση.
Όταν πατήσεις ΟΚ θα σου ζητήσει με ποιο χρήστη θα γίνεται το αυτόματο login, με προεπιλεγμένο τον Αδμινιστράτορα. Βάζεις όποιον θέλεις εκεί, αν δεν έχει password αφήνεις το 2ο πεδίο κενό και θα φτιάξει.Danke
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]