-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
free download manager
Μου τα κατεβαζει σε συμπιεσμενα αρχεια ~15kb ενω ειναι 100mb
δε ξερω αν εχει επιλογη τετοια το download manager...να περιμενει μια ωρα δηλαδη.. αν βρηκες η τα λινκς δεν ειναι καλα η το μανατζερ δε συνεργαζεται με το free user..
-
Εφοσον τα λινκ ειναι σωστα προφανως το προγραμμα δεν συνεργαζεται με μπακουρια ..
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
free download manager
Μου τα κατεβαζει σε συμπιεσμενα αρχεια ~15kb ενω ειναι 100mb
Συμπιεσμένα; Είναι live το link σίγουρα;
-
πατσάρεται το Πι Εσ Πι και αν ναι πόσο πάει πάνω κάτω και πού γίνεται η δουλειά ?
-
εεε, υπάρχει ελληνικός ορθογράφος για iWork '09??
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συμπιεσμένα; Είναι live το link σίγουρα;
Ναι , zip , οπως θα επρεπε .
Ναι ζουν τα link . Δοκιμασε περιπου 10 απο ξεχωριστες .... δωρεες .
-
Εύκολο και γρήγορο προγραμματάκι κλικ+κλικ για να κόψω κομμάτι από avi;
-
avidemux;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εύκολο και γρήγορο προγραμματάκι κλικ+κλικ για να κόψω κομμάτι από avi;audacity
Τα κάνει όλα και συμφέρει.
Γιατί είναι τζάμπα... -
Το audacity δεν είναι μόνο για ήχο; Εκτός κι αν το έκαναν και video editor από την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα
-
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Εύκολο και γρήγορο προγραμματάκι κλικ+κλικ για να κόψω κομμάτι από avi;
audacity
Τα κάνει όλα και συμφέρει.
Γιατί είναι τζάμπα...είναι μόνο για ήχο.
Μάνο εγώ χρησιμοποιώ το πολύ καλό και εύκολο Boilsoft Video Splitter.
-
κανά καλό tool να μετατρέψω χάι ντεφινίσιον rips σε ΝτιΒιΝτι (μαζί με υπότιτλους). Χρησιμοποίησα το Convert X to DVD αλλά μου χαλάει το συγχρονισμό των υποτίτλων
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κανά καλό tool να μετατρέψω χάι ντεφινίσιον rips σε ΝτιΒιΝτι (μαζί με υπότιτλους). Χρησιμοποίησα το Convert X to DVD αλλά μου χαλάει το συγχρονισμό των υποτίτλωνΉταν συγχρονισμένοι εξαρχής οι υπότιτλοι?
Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ και δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα ποτέ (είτε ειναι pal το source, είτε ntsc και με target πάντα pal).Ποια version έχεις; Εγώ τώρα το 3.0.0.9 αλλά υπάρχουν και πιο πρόσφατες.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
κανά καλό tool να μετατρέψω χάι ντεφινίσιον rips σε ΝτιΒιΝτι (μαζί με υπότιτλους). Χρησιμοποίησα το Convert X to DVD αλλά μου χαλάει το συγχρονισμό των υποτίτλων
Ήταν συγχρονισμένοι εξαρχής οι υπότιτλοι?
Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ και δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα ποτέ (είτε ειναι pal το source, είτε ntsc και με target πάντα pal).Ποια version έχεις; Εγώ τώρα το 3.0.0.9 αλλά υπάρχουν και πιο πρόσφατες.
ναι εξαρχής είναι κανονικά. μήπως φταίει καμιά ρύθμιση, πχ deinterlace? version δε θυμάμαι δεν είμαι σπίτι να δω
-
Σήμερα ξεκατίνιασα τον εκτυπωτη (λειζερ) στη δουλεια... Μεσα στη βιασύνη έβαλα λάθος διαφάνειες για τύπωμα, τις έκανε μαρμελάδα και (μάλλον) Π.Ε. ο εκτυπωτακος.....
ΕΕΠ, τι σημαίνει Windows **DSP **edition
-
DSP = “Delivery Service Partner”
OEM = “Original Equipment Manufacturer” -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
free download managerΤο κατεβασα γιατι θελω και εγω να κανω copy paste τα λινκς αλλα δεν το καταφερα να δουλεψει....
Οταν του κανω ειτε ομαδικη μεταφορτωση ειτε μονο μια, μου λεει αμεσως οτι ολοκληρωθηκε και μου βγαζει μεγεθος αρχειου μονο καποιων kb.Καποια βοηθεια?
-
Ευχαριστώ Piston747
Δεν το'ξερα (το πρώτο) και θέλω να πάρω ένα λειτουργικό. Στο Πλαίσιο μόνο την εκδοση DSP δίνει, αλλα δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα. -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ευχαριστώ** Piston747**
Δεν το'ξερα (το πρώτο) και θέλω να πάρω ένα λειτουργικό. Στο Πλαίσιο μόνο την εκδοση DSP δίνει, αλλα δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα.Δε θα εχεις κανενα προβλημα...
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
free download manager
Το κατεβασα γιατι θελω και εγω να κανω copy paste τα λινκς αλλα δεν το καταφερα να δουλεψει....
Οταν του κανω ειτε ομαδικη μεταφορτωση ειτε μονο μια, μου λεει αμεσως οτι ολοκληρωθηκε και μου βγαζει μεγεθος αρχειου μονο καποιων kb.Καποια βοηθεια?
Ακυρον.
Κατεβασα το freerapid 0.8 και ειναι τελειο για αυτη τη δουλεια και non-premium users.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]