-
Πως ορίζω ξεχωριστό partition?
-
Κ. kouk, στο link που δημοσιεύτηκε παραπάνω υπάρχουν πολλές δημοσιεύσεις αυτοπτών μαρτύρων (βλ. beta-testers). Φαίνεται να πηγαίνει καλά, αλλά αν κάποιος δεν είναι πιτσιρικάς με πολύ χρόνο ή καμένος χομπίστας (όπως ήμουν εγώ μέχρι πριν 2-3 χρόνια), δεν έχει λόγο να τα δοκιμάσει αντικαθιστώντας το βασικό του λειτουργικό, παρά μόνο την περιέργεια. Εκτός αυτού, φαίνεται ότι αρκετές λειτουργίες είναι απενεργοποιημένες, πράγμα που από τη μία κάνει το λειτουργικό πιο ελαφρύ και γρήγορο, από την άλλη του στερεί κάποια λειτουργικότητα.
Αν επιμένει κάποιος να τα δοκιμάσει, θα πρέπει να το κάνει σε άλλο partition ή, ακόμα καλύτερα, σε δεύτερο συνδεδεμένο σκληρό δίσκο.
Τέλος, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν κυκλοφορήσει η κανονική έκδοση, τα 7 θα απενεργοποιηθούν οριστικά και θα χρειάζεται να σβηστούν για να περαστεί νέο -πλήρες- λειτουργικό. Επίσης σίγουρα η beta έκδοση θα έχει κενά ασφαλείας που είναι θέμα χρόνου να τα βρουν οι χακεράδες. -
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κ. kouk, στο link που δημοσιεύτηκε παραπάνω υπάρχουν πολλές δημοσιεύσεις αυτοπτών μαρτύρων (βλ. beta-testers). Φαίνεται να πηγαίνει καλά, αλλά αν κάποιος δεν είναι πιτσιρικάς με πολύ χρόνο ή καμένος χομπίστας (όπως ήμουν εγώ μέχρι πριν 2-3 χρόνια), δεν έχει λόγο να τα δοκιμάσει αντικαθιστώντας το βασικό του λειτουργικό, παρά μόνο την περιέργεια. Εκτός αυτού, φαίνεται ότι αρκετές λειτουργίες είναι απενεργοποιημένες, πράγμα που από τη μία κάνει το λειτουργικό πιο ελαφρύ και γρήγορο, από την άλλη του στερεί κάποια λειτουργικότητα.
Αν επιμένει κάποιος να τα δοκιμάσει, θα πρέπει να το κάνει σε άλλο partition ή, ακόμα καλύτερα, σε δεύτερο συνδεδεμένο σκληρό δίσκο.
Τέλος, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν κυκλοφορήσει η κανονική έκδοση, τα 7 θα απενεργοποιηθούν οριστικά και θα χρειάζεται να σβηστούν για να περαστεί νέο -πλήρες- λειτουργικό. Επίσης σίγουρα η beta έκδοση θα έχει κενά ασφαλείας που είναι θέμα χρόνου να τα βρουν οι χακεράδες.Thanks!! Αρα δεν το κάνω!!!
-
Ωραία...good to know...κρατάω τα Vista και στα δύο laptop...
-
Το καλό είναι ότι τα 7 βασίζονται στα XP και τα Vista τα παίρνει η μαρμάγκα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κ. kouk, στο link που δημοσιεύτηκε παραπάνω υπάρχουν πολλές δημοσιεύσεις αυτοπτών μαρτύρων (βλ. beta-testers). Φαίνεται να πηγαίνει καλά, αλλά αν κάποιος δεν είναι πιτσιρικάς με πολύ χρόνο ή καμένος χομπίστας (όπως ήμουν εγώ μέχρι πριν 2-3 χρόνια), δεν έχει λόγο να τα δοκιμάσει αντικαθιστώντας το βασικό του λειτουργικό, παρά μόνο την περιέργεια.
Thanks!! Αρα δεν το κάνω!!!
Ξανασκέψου το Πρόεδρε!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Κ. kouk, στο link που δημοσιεύτηκε παραπάνω υπάρχουν πολλές δημοσιεύσεις αυτοπτών μαρτύρων (βλ. beta-testers). Φαίνεται να πηγαίνει καλά, αλλά αν κάποιος δεν είναι πιτσιρικάς με πολύ χρόνο ή καμένος χομπίστας (όπως ήμουν εγώ μέχρι πριν 2-3 χρόνια), δεν έχει λόγο να τα δοκιμάσει αντικαθιστώντας το βασικό του λειτουργικό, παρά μόνο την περιέργεια.
Thanks!! Αρα δεν το κάνω!!!
Ξανασκέψου το Πρόεδρε!
Οχι.-
-
-
Με τις σωστες ρυθμισεις στο ρουτερ δεν εμπιανε εχθες και ξαφνικα μετα απο μια επανεκκινηση εκανε συνδεση .
Τωρα το ανοιγω να μπω και παλι τιποτα
Ελεος την τυχη μουΠως μπορει να δω τι φταιει ; Μια μπαινει και μια οχι ; Πως γινεται αυτο ;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χρησιμοποιώ το iWork 09 από χθες. Μικρο-αλλαγές, σε ένα ήδη εξαιρετικό πακέτοΨάχνω το iLife 09 και δεν το 'βρίσκω'.
Το iLife δεν θα είναι μέσα στο κουτί με το macbook μου; Αν είναι να στο κάνω κόπυ και να στο στείλω;
Αλλιώς δες τα torrentάδικα.
Κατέβασα και εγώ το iWork αλλά το 08. Το 09 που το βρήκες;; -
-
κακίες
-
-
Συνηθως πρεπει να εχεις καψει πολλες φλαντζες για να καταλαβεις αυτα τα κομπιουτεραδικα αστεια,αυτο ειναι σχετικα ευκολο
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
http://blog.laptopmag.com/qa-can-sony-convince-you-to-pay-more-for-vaio-p-series' target='_blank' target='_blank
εχω πεί άπειρες φορές οτι η sony έχει την τεχνογνωσία να βγάλει εκπληκτικά προϊόντα αλλά αυτοί που παίρνουν τι αποφάσεις είναι τελείως καθυστερημένοι
το vaio P η απόδειξη (μια ακόμα)
Το aspect ratio ειναι OUT OF SPACE.... Εντελως ακυρο ομως. Σε συνδυασμο δε με την υψηλοτατη αναλυση σε 8 ιντσες.... και αν λαβεις υποψην κιολας τις μαλακιες που ξεστομισε ο SONY PR απλα ομορφα...
Ο δε πετσοκομενος Atom στα 1.3Ghz με τα Vista... απλα OMG & 3xLOL!!!Μια βλακια και μιση ειναι... παρολιγο και παλι...
Οποιος θελει ενα exclusive φορητακι που θα κανει τα παντα καλα, χωρις καποια ουσιωδη αδυναμια ας δει το Mininote 2140. Super specs, super ποιοτητα σε λογικοτατη τιμη...
Οσον αφορα την Sony: Πραγματικα ο κοσμος θα γινει καλυτερος αμα κλεισει λογο της κρισης. Ειναι η τελεια ευκαιρια να ξεφορτωθουμε τις βλακειες που φτιαχνουν μια για παντα...
Εγώ το βρίσκω άψογο!
Ο πετσοκομένος atom με windows 7 θα τα πάει ακόμη καλύτερα αν και με το καλημέρα θα λειτουργεί με Linux! Περιμένω να το δω απο κοντά γιατί το πληκτρολόγιο μου κίνησε το ενδιαφέρον (ωραία εποχή να τα φτύσει το macbooki τελικά ) -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ποια η διαφορά του δίσκου αυτού από αυτόν (εκτός του χρώματος και τον κωδικό του μοντέλου)Doc, και τα δυο φαίνεται να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά (με το κόκκινο να έχει απλά πιό βελούδιμη επιφάνεια (;;;)...)
Δες και μόνος σου:
http://www.wdc.com/en/library/portable/4879-705046.pdfhttp://www.wdc.com/en/products/products ... anguage=en
Άμα σ' αρέσει να τρίβεσαι πάνω τον δίσκο σου πάρε τον δεύτερο
-
3ετή εγγύηση ο ένας, 5ετή ο άλλος.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
3ετή εγγύηση ο ένας, 5ετή ο άλλος. -
@ iliasp
Σε βλεπω ηδη να ερχεσε κλαμμενος, να λες στο φορουμ τον πονο σου και πως πεταξες 900 ευρω σε αηδιες τις Sony... Και αργος ΑΤΟΜ και αργος σκληρος... Οποιος το παρει του ευχομαι ΥΠΟΜΟΝΗ και να ξερει πως μερικα πραγματα απλα δεν θα τα σηκωνει.
Το αψογο που το ειδες? Στα 4 εικονιδια που χωραει καθετα?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]