-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μαλιστα. Οκ, θα το πάρω και αυτό, δεν νομίζω να είναι πολύ ακριβό...
Ευχαριστώ.Και πολύ καλά κάνεις.
Όταν θα'σαι σίγουρος, γύρνα πίσω (στο παρόν θέμα, στα windows κλπ) -
μην κάνεις καμιά βλακεία και πάρεις το πλαστικό
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μην κάνεις καμιά βλακεία και πάρεις το πλαστικόΠαρήγγειλα το αλουμινένιο, στα 950 ευρώ από άμαζον, με δωρεαν παράδοση στην Αγγλία, και το Σάββατο θα μου το φέρει κολλητός που γυρνάει Ελλαδιστάν. Πιο φτηνά και από το apple.com/uk
-
Παρήγγειλα το αλουμινένιο, στα 950 ευρώ από άμαζον, με δωρεαν παράδοση στην Αγγλία, και το Σάββατο θα μου το φέρει κολλητός που γυρνάει Ελλαδιστάν. Πιο φτηνά και από το apple.com/uk
(τους αντάπτορες μην ξεχάσεις)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Παρήγγειλα το αλουμινένιο, στα 950 ευρώ από άμαζον, με δωρεαν παράδοση στην Αγγλία, και το Σάββατο θα μου το φέρει κολλητός που γυρνάει Ελλαδιστάν. Πιο φτηνά και από το apple.com/uk
(τους αντάπτορες μην ξεχάσεις)
Το σκέφτηκα και εγώ, θα πάρω έναν από Ελλάδα (δεν θα βρω?). Θενξ!
-
Το σκέφτηκα και εγώ, θα πάρω έναν από Ελλάδα (δεν θα βρω?). Θενξ!Γρήγορα στο Amazon, στέλνει και Ελλάδα
-
Σκέφτομαι να αγοράσω σε φίλη για δώρο αυτό. Οι κάρτες SD/MMC τι είναι; Έχουν διαφορά από τις κλασικές SD κάρτες;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Σκέφτομαι να αγοράσω σε φίλη για δώρο αυτό. Οι κάρτες SD/MMC τι είναι; Έχουν διαφορά από τις κλασικές SD κάρτες;Το γράφουν μαζί πολλές φορές επειδή εξωτερικά / κατασκευαστικά οι κάρτες SD και MMC είναι ίδιες, αλλά αλλάζουν τα ηλεκτρικά σήματα επικοινωνίας. Οπότε μπορεί κάποιος card reader να διαβάζει SD και όχι MMC ή το αντίστροφο.
-
Ok, ευχαριστώ
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Σκέφτομαι να αγοράσω σε φίλη για δώρο αυτό. Οι κάρτες SD/MMC τι είναι; Έχουν διαφορά από τις κλασικές SD κάρτες;Πάρε κάτι με καλύτερη ανάλυση...
-
(ΜΗΝ γελάσετε )
Τώρα τελευταία 'παίζω' με μια μικρή που με έχει φάει να αφήνω μούσι 3-4 ημερών, της αρέσει το caveman look.
Ξέρουμε καμιά ξυριστική μηχανή που να κάνει αυτή τη δουλειά;
-
Δεν γίνεται αυτό που θες με συμβατικά μέσα. Επειδή όμως εγώ έχω γένια που φυτρώνουν από μόνα τους στο '3-4 μέρες', μπορείς (επιβάλλεται δλδ) να την γνωρίσεις σε εμένα.
Eγώ έχω μια απλή της brown, όχι με περιστροφική κεφαλή, αλλά σαν τις κουρευτικές... Με τις σκάλες επιτυγχάνεις αυτό που θέλεις...
-
παίζεις ή σε παίζει
μου θυμίζει το κλασσικό 'αυτή και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις'
-
Κουρευτική μηχανή, χωρίς σκάλα, τα αφήνει σε 2-3 ημερών περίπου.
Εσυ που είσαι και μεγάλος άνθρωπος ( γκουχ γκουχ ) θα θες μόνο λίγες ώρες για να γίνουν 3-4 ημερών.
Βέβαια μετά θα έχεις μάγουλο γυαλόχαρτο -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
(ΜΗΝ γελάσετε )Τώρα τελευταία 'παίζω' με μια μικρή που με έχει φάει να αφήνω μούσι 3-4 ημερών, της αρέσει το caveman look.
beard trimmer μηχανή. Βγάζεις τον οδηγό που έχει μπροστά που χρησιμεύει για να επιλέγεις το μήκος της τρίχας που θες να αφήσεις και ξυρίζεσαι έτσι. Αφήνει αυτό που θες.
Άντε καλά κουράγια. -
(ΜΗΝ γελάσετε )Τώρα τελευταία 'παίζω' με μια μικρή που με έχει φάει να αφήνω μούσι 3-4 ημερών, της αρέσει το caveman look.
το διάβασα κ αυτό...
-
Το καλύτερο είναι το αυτοκόλλητο μούσι. Το φοράς, κάνεις τη δουλειά σου και το φυλάς. Δεν ξέρω αν έχει βγει και μίας χρήσης, σαν τα προφυλακτικά.
-
Tί έχουν πάθει όλες στην Ελλάδα με αυτό το look??
Είχα μείνει 3 βδομάδες αξύριστος πριν κατέβω ελλάδα και όλες οι φίλες μου εδώ, μαζί με την αδερφή μου (έχω ιδέα είναι στην ηλικία της υποψήφιας του Χρίστου ) μου λέγαν τί ωραίος που είσαι έτσισαν τον κάπτεν caveman ήμουν
-
Για τι ηλικίες μιλάς;
-
Τις σωστές .
Δέκακατι
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]