-
Έχω το εξής πρόβλημα με τον Firefox 3.0: Η σύνδεσή μου στο Internet ελέγχεται από proxy server. Αρχικά δήλωσα ip και port αυτού. Την πρώτη φορά που πληκτρολόγησα διεύθυνση μου ζήτησε username και password για τον proxy τα οποία και αποθήκευσε. Όμως, σε κάθε νέα διεύθυνση που εισάγω μου πετάει ΠΟΛΛΕΣ φορές συμπληρωμένο το παράθυρο εξουσιοδότησης (username και password) και περιμένει από εμένα να πατήσω ΟΚ. Τι πρέπει να κάνω για να φορτώνει αυτόματα τις σελίδες χωρίς να μου σπάει τα νεύρα;
-
έβαλα με χαρά το firefox 3 και δεν παίζει flash...
είδα ότι είναι κλασικό πρόβλημα αλλά λύση καμία...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
:rant: έβαλα με χαρά το firefox 3 και δεν παίζει flash...είδα ότι είναι κλασικό πρόβλημα αλλά λύση καμία...
Σε ποια σελιδα σου συμβαινει;Σε εμενα παιζουν κανονικα.
-
Σε OSX (όχι ότι παίζει και ιδιαίτερο ρόλο) έχω FF3 από την Beta 5 και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με flash.. Πάντως έχω διαβάσει για μερικά μικροπροβληματάκια here and there..
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
:rant: έβαλα με χαρά το firefox 3 και δεν παίζει flash...είδα ότι είναι κλασικό πρόβλημα αλλά λύση καμία...
Μηπως μπλοκαρονται με καποιο προγραμμα τα στοιχεια που χρησιμοποιουν flash?
-
χμ...θα το κοιτάξω
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σε OSX (όχι ότι παίζει και ιδιαίτερο ρόλο) έχω FF3 από την Beta 5 και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με flash.. Πάντως έχω διαβάσει για μερικά μικροπροβληματάκια here and there..Μια από τα ίδια. Όταν πρωτοαγόρασα το MBP είχα το αντίθετο πρόβλημα. Δεν έπαιζε flashάκια ο safari. Τελικά ήθελε μια ρύθμιση στα MIME settings. Η λύση βρέθηκε από το troubleshooting του youtube.
-
υποστηρίζει το outlook όταν στέλνει ένα email να το κοινοποιεί και στον εαυτό του? π.χ. να βάζει από default στο cc το email μου? βαριέμαι να το ψάχνω έχω δουλειά
-
υποστηρίζει το outlook όταν στέλνει ένα email να το κοινοποιεί και στον εαυτό του? π.χ. να βάζει από default στο cc το email μου? βαριέμαι να το ψάχνω έχω δουλειά
ναι !
αλλα βαριεμαι να σου απαντησω γιατι εχω δουλεια -
Γρηγορη ερωτηση απο αρχαριο (ubuntu) :
Οταν λεμε : ' Τρεξτε το 'ταδε' απο μια κονσολα ' εννοει οτι στις επιλογες πριν το ανοιγμα αρχειου κειμενου να επιλεξω την αριστερη επιλογη (της οποιας το ονομα εχω ξεχασει) ? Οχι το run ουτε το ανοιγμα και το cancel , το αλλο .
Μετα , σε καποιες σειρες δεινει κατι κωδικους για εκτελεση (?) , αυτους πως τους εκτελω ?
Με τον ιδιο τροπο ? -
Γιατί το Google άλλαξε το 'G' του? (όχι πως το παλιό μ' άρεσε ιδιαίτερα)
-
Το καινουργιο παντως ειναι μουφα...
-
η Forthnet με ενημέρωσε με sms ότι την Δευτέρα θα γίνει η σύνδεση σε 24mbs......
θα υπάρξει μια διακοπή στο ίντερνετ για μερικές ώρες και μετά θα γίνει η σύνδεση...... -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Γρηγορη ερωτηση απο αρχαριο (ubuntu) :Οταν λεμε : ' Τρεξτε το 'ταδε' απο μια κονσολα ' εννοει οτι στις επιλογες πριν το ανοιγμα αρχειου κειμενου να επιλεξω την αριστερη επιλογη (της οποιας το ονομα εχω ξεχασει) ? Οχι το run ουτε το ανοιγμα και το cancel , το αλλο .
Μετα , σε καποιες σειρες δεινει κατι κωδικους για εκτελεση (?) , αυτους πως τους εκτελω ?
Με τον ιδιο τροπο ?Η 'κονσόλα' λέγεται αλλιώς 'γραμμή εντολών' και θα τη βρεις στο μενού, στην κατηγορία 'σύστημα' αν θυμάμαι καλά
-
δεν θυμάσαι καλά
Applications > Accessories > Terminal
-
Δεν έχω gnome :what:
-
Ευχαριστω παιδια !
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Γρηγορη ερωτηση απο αρχαριο (ubuntu) :Οταν λεμε : ' Τρεξτε το 'ταδε' απο μια κονσολα ' εννοει οτι στις επιλογες πριν το ανοιγμα αρχειου κειμενου να επιλεξω την αριστερη επιλογη (της οποιας το ονομα εχω ξεχασει) ? Οχι το run ουτε το ανοιγμα και το cancel , το αλλο .
Με τον ιδιο τροπο ?command promt λεγεται (οχι terminal)
το παρακατω για vistaOpen a Command Prompt window
A command prompt is an entry point for typing computer commands in the Command Prompt window. By typing commands at the command prompt, you can perform tasks on your computer without using the Windows graphical interface.
Click to open Command Prompt.
Note
Here's another way to open a Command Prompt window: Click the Start button . In the Search box, type Command Prompt, and then, in the list of results, double-click Command Prompt. -
Σε iPod Touch... Πως περναμε Ελληνικα και προγραμματα;;;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Σε iPod Touch... Πως περναμε Ελληνικα και προγραμματα;;;;;υποθετωντας οτι εχεις i tunes 7.6.2.9 , τα ελληνικα θα επρεπε να τα εβλεπες αφου στο πρωτο set up ειχες δηλωσει γλωσσα , τωρα για προγραματα εξαρταται τι θες να του φορτωσεις(format windows) παντως πρωτα πρεπει μετα απο συγχρονισμο με i tunes να κανεις tick enable disc use
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]