-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θα φορεθεί καθόλου ο Atom dual core (330) ? αν πάρω netbook μπορώ να τον βάλω στη συνέχεια?α) μάλλον όχι
β) σίγουρα όχι -
Tα netbooks προορίζονται για συγκεκριμένα πράματα και ως επί το πλείστον έχουν& περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο.
Οπότε το 1000άρι νετ δεν εξυπηρετεί και τίποτα ουσιαστικό.Αφενώς οι συνδέσεις είναι αρκετά ποιό αργές και καλύπτονται με το 100άρι νετ, αφετέρου ο αποθηκευτικός χώρος που έχουν είναι περιορισμένος για μεταφορές αρχείων ή multimedia υλικού.
Μην μπερδεύουμε τα netbook με τα notebooks, δεν μπορούν με τίποτα να τα αντικαταστήσουν.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Tα netbooks προορίζονται για συγκεκριμένα πράματα και ως επί το πλείστον έχουν& περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο.
Οπότε το 1000άρι νετ δεν εξυπηρετεί και τίποτα ουσιαστικό.Αφενώς οι συνδέσεις είναι αρκετά ποιό αργές και καλύπτονται με το 100άρι νετ, αφετέρου ο αποθηκευτικός χώρος που έχουν είναι περιορισμένος για μεταφορές αρχείων ή multimedia υλικού.
Μην μπερδεύουμε τα netbook με τα notebooks, δεν μπορούν με τίποτα να τα αντικαταστήσουν.
60, 160, 320gb... δεν ειναι και λιγα! Κανονικους σκληρους φορανε... δεν εχουν ελειψη χωρου.
Οι SSD πλεον στα netbook τεινουν να εξαφανιστουν. Δεν προτιμουνται... -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
60, 160, 320gb... δεν ειναι και λιγα! Κανονικους σκληρους φορανε... δεν εχουν ελειψη χωρου.
Οι SSD πλεον στα netbook τεινουν να εξαφανιστουν. Δεν προτιμουνται...Καθαρα λογο κοστους, καθως τα ΕΡΤbook.... σορρυ... Τα ΝΕΤbook οφειλουν να εχουν χαμηλο κοστος.
Απο 250Ευ και πανω ξεκινανε!
Σ αυτα τα λευτα ΔΕΝ υπαρχει SSD με αρκετο χωρο για το λειτουργικο.Κατα τα αλλα εγω περιμενω εναν OCZ Vertex Series 120GB.
Διαπιστωσα καποια θεματα με τον Solid Series οταν κανει πολλα πραγματα ταυροχρονα, τα οποια οφειλοντε στον Jmicron... -
Eγώ πάλι γουστάρω τoυς SSD στα νετμπουκς, ασχέτως αν είναι πιο αργοί. Άλλη φάση να μην σε νοιάζει αν πέσει κάτω ή πώς θα τον ακουμπήσεις.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγώ πάλι γουστάρω τoυς SSD στα νετμπουκς, ασχέτως αν είναι πιο αργοί. Άλλη φάση να μην σε νοιάζει αν πέσει κάτω ή πώς θα τον ακουμπήσεις.Εγω και γι αυτο αλλαζω τον δισκο απο Solid Series σε OCZ Vertex Series.
Ειναι ποιο γρηγορος, με καλυτερο controller και δεν μασαει!!!
Αλλα ειναι πανακριβος ο γ...μενος!!!
Χαλαλι του!
Εκει που παει, θα κανει συντομα αποσβεση! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οι SSD πλεον στα netbook τεινουν να εξαφανιστουν. Δεν προτιμουνται...
Καθαρα λογο κοστους, καθως τα ΕΡΤbook.... σορρυ... Τα ΝΕΤbook οφειλουν να εχουν χαμηλο κοστος.
Απο 250Ευ και πανω ξεκινανε!
Σ αυτα τα λευτα ΔΕΝ υπαρχει SSD με αρκετο χωρο για το λειτουργικο.Κατα τα αλλα εγω περιμενω εναν OCZ Vertex Series 120GB.
Διαπιστωσα καποια θεματα με τον Solid Series οταν κανει πολλα πραγματα ταυροχρονα, τα οποια οφειλοντε στον Jmicron...Μωρε χωρος υπαρχει... απλα ειναι για τον φουτσο καβαλα! Τραγικοτατες επιδοσεις οι SSD που εχουν βαλει στα netbooks! Για να παρεις σωστο SSD στην παρουσα φαση πρεπει να σκασεις ΠΟΛΛΑ λεφτα... και δεν μιλαω για χωρητικοτητες αλλα για επιδοσεις εστω αντιστοιχες με ενος κλασσικου σκληρου.
@ Drdino... απο το να σερνομαι και να στριμωχνομαι προτιμω να αλλαζω σκληρο που και που.... klein... φτηνοι ειναι
-
Όποιος το σκέφτεται για αγορά ssd (wagner π.χ.) ας ρίξει μια ματιά εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?t=57843
Τo παλικάρι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.
-
@ Drdino... απο το να σερνομαι και να στριμωχνομαι προτιμω να αλλαζω σκληρο που και που.... klein... φτηνοι ειναιOι ανάγκες διαφέρουν... Εγώ πχ δεν νιώθω να στριμώχνομαι προς το παρόν. Όταν χρειαστεί να περάσω μονοκοπανιά όλα τα seasons του μαγκάιβερ θα σου πω.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Όποιος το σκέφτεται για αγορά ssd (wagner π.χ.) ας ρίξει μια ματιά εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?t=57843' target='_blankΤo παλικάρι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.
Θανξ.... Αλλα εγω τα κατεβαλα τα γιουρια μου για εναν ψιλο... μαπα... και περιμενω να μου φερουν εναν καλυτερο για αντικατασταση:)
-
@ Drdino... απο το να σερνομαι και να στριμωχνομαι προτιμω να αλλαζω σκληρο που και που.... klein... φτηνοι ειναι
τι έγινε το backup σε δισκάκια ρε κορτσαίρ;
σε παρέσυρε και σένα το κύμα της εύκολης λύσης; -
Κατα τα αλλα εγω περιμενω εναν OCZ Vertex Series 120GB.
Διαπιστωσα καποια θεματα με τον Solid Series οταν κανει πολλα πραγματα ταυροχρονα, τα οποια οφειλοντε στον Jmicron...πάντως τρέχουν πιο γρήγορα από ότι θα ήθελαν οι 'άλλοι' οι SSD. Ηδη βγήκε και 512 GB από την Toshiba.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Διαπιστωσα καποια θεματα με τον Solid Series οταν κανει πολλα πραγματα ταυροχρονα, τα οποια οφειλοντε στον Jmicron...πάντως τρέχουν πιο γρήγορα από ότι θα ήθελαν οι 'άλλοι' οι SSD. Ηδη βγήκε και 512 GB από την Toshiba.
Δεν εχω τετοιες απαιτησεις απο το συστημα μου.
Πηρα SSD γιατι ψαχνωμουν και γιατι στο μιχανακη της δουλειας η αυτονομια και η ταχυτητα ειναι απαραιτητα.
Τα 120GB μου εξασφαλιζουν αρκετο χωρο για το λειτουργικο και για καποια αρχεια που μου ειναι απαραιτητα. Απο κει και περα... e-SATA & SATAΟταν πεσουν οι τιμες... (Ο 512 θα χει 3~4 χιλιαρικα Ευ λογικα) Βλεπουμε
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
τι έγινε το backup σε δισκάκια ρε κορτσαίρ;
σε παρέσυρε και σένα το κύμα της εύκολης λύσης;that was a good post..
-
Πηρα SSD γιατι ψαχνωμουν και γιατι στο μιχανακη της δουλειας η αυτονομια και η ταχυτητα ειναι απαραιτητα.
Τα 120GB μου εξασφαλιζουν αρκετο χωρο για το λειτουργικο και για καποια αρχεια που μου ειναι απαραιτητα. Απο κει και περα... e-SATA & SATAΟταν πεσουν οι τιμες... (Ο 512 θα χει 3~4 χιλιαρικα Ευ λογικα) Βλεπουμε
μα δεν είπα να τον αγοράσεις...
πήρα αφορμή το ποστ σου και το έβαλα ως είδηση. Θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα οι συμβατικοί και στις χωρητικότητες. -
Σοβαρή ερώτηση:
web banking μέσω Vista ή μέσω Ubuntu (και των δύο ενημερωμένων); -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σοβαρή ερώτηση:
web banking μέσω Vista ή μέσω Ubuntu (και των δύο ενημερωμένων);Εξαρτάται από την τράπεζα. Το πρόβλημα είναι στο browser όχι στο λειτουργικό [εξ όσων γνωρίζω].
Σε vista με IE δεν έχει θέμα πάντως. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μα δεν είπα να τον αγοράσεις...
πήρα αφορμή το ποστ σου και το έβαλα ως είδηση. Θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα οι συμβατικοί και στις χωρητικότητες.Το θεμα χωρητικοτητας ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με το θεμα κοστους.
Τα δισκακια SSD μπορουν να ξεπερεσαουν κατα πολυ τα μαγνιτικα δισκακια και σε θεμα χωρου και σε θεμα ταχυτητας καθως δεν υπαρχουν φυσικοι που υπαρχουν στα μαγνητικα μεσα.
Αρκει να πεσει λιγο το θεμα κοστους, γιατι ξαναζουμε εποχες 90's οπου τα GB ηταν πανακριβα!!! -
ποιά η άποψή σας για τον Western Digital 1TB HDD (16MB Caviar Green, Sata II, WD10EACS)?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποιά η άποψή σας για τον Western Digital 1TB HDD (16MB Caviar Green, Sata II, WD10EACS)?Καλος ειναι, αλλα δωσε ~40ευ παραπανω για το μοντελο με 32MB cache
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]