-
κατεβαζεις kmplayer
-
Το remote desktop των XP μπορεί να χρησιμοποιηθεί από λογαριασμό που δεν έχει κωδικό χρήστη;
-
Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα καλά τι ρωτάς... Στο PC στο οποίο θες να μπεις remotely πρέπει να υπάρχει λογαριασμός με κωδικό του χρήστη που θέλει να συνδεθεί. Σε αυτό που θα χρησιμοποιήσεις για να συνδεθείς με το άλλο δεν είναι απαραίτητο.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
190MB ηταν για μενα το Update...παρατηρω οτι το ΜΒΡ σβηνει σε 5 δευτερα...
επισης ειναι πιο γρηγορο στην εναρξη...Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν το κλείνω ποτέ. Και εμένα 190MB ήταν και πήρε αρκετή ώρα να εγκατασταθεί στο MBP. Δεν έχω παρατηρήσει οποιαδήποτε διαφορά εκτός από το καινούργιο panel του touchpad στα preferences το οποίο δεν πολυκατάλαβα τι χρειαζόταν -μια χαρά ήταν στο keyboard and mouse.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
κατεβαζεις kmplayer+1, και πες μας αν παιζει.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εκανε αναζητηση το google desktop περιπου 2 ωρες και κανοντας αναζητηση ενα-δυο τραγουδια και διαφορα αλλα απο εναν δευτερο σκληρο δεν βρισκει τιποτα ..
Κατι αλλα τα βρισκει ..
Για εναν παραξενα λογο δεν ειναι αυτο που θελω ..Μερικη δημιουργια ευρετηριου εκανε ;
Δυστυχώς δεν το έχω πλέον κάπου για να σου πω . Άπλα θυμάμαι πως έχει web interface που ρυθμίζεις αρκετά πράγματα καθώς και βλέπεις το ποσοστό ενημέρωσης του ευρετηρίου.
-
Για πρόγραμμα αναζήτησης:
Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος, αλλά κάποιοι γνωστοί μου χρησιμοποιούν χρόνια τώρα το Whereisit.
http://www.whereisit-soft.com/' target='_blank -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Άπλα θυμάμαι πως έχει web interface που ρυθμίζεις αρκετά πράγματα καθώς και βλέπεις το ποσοστό ενημέρωσης του ευρετηρίου.Σωστα θυμασαι. Το ιδιο εκανε , περιμενα πολυ ωρα μα στο τελος σα να μου φανηκε ημιτελης η δημιουργια του ευρετηριου .
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για πρόγραμμα αναζήτησης:
Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος, αλλά κάποιοι γνωστοί μου χρησιμοποιούν χρόνια τώρα το Whereisit.
http://www.whereisit-soft.com/' target='_blank' target='_blankΤο δοκιμασα .
Γνωριζεις αν εχει καποια λειτουργια αναζητησης με μπαρα εκτος προγραμματος ;
Το θεμα που ηθελα να επιλυσω απο την αρχη της ερωτησης μου ηταν να αναζητω ευκολα χωρις να μπαινω σε προγραμμα να βαζω κριτηρια κλπ. Απλα συντομευση πληκτρων-παραθυρο-λεξη-αποτελεσμα .Το whereitis ανοιγει προγραμμα κανονικα απο οτι βλεπω εκτος κι αν υπαρχει καποια μπαρα .
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
HP EliteBook 8730w γιατί απλά οτιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός.
Λοιπον....
Ο φιλος που λεγαμε πηρε ενα τετοιο.
Δεν μου πε ποσο πηγε, δεν το χω δει, αλλα ο τυπος ειναι σουπερ ευχαριστημενος!
Οποτε ευχαρηστω τα μαλα!Οπως ξερεις, εχω ενα Amilo M3438G με 18αρα.
Ειναι 3 ετων και μαλλον ειναι καιρος να παει στην αποθικη.
Ψαχνω κατι Intel based οπως και δηποτε, με 18αρα οθονη (1080 κ εξοδο HDMI), καλη καρτα γραφικων(NVIDIA), 2 internal HDDs (θα κανω RAID Striping με 2x120GB SSD δισκους), e-sata, 4 USB ports, αν υπαρχει Blu-ray καλοδεχουμενο, WiFi, BT και να μπορω να κανω downgrade σε XP 64bit...
ΑυταΠολυ καλος υποψηφιος ειναι το Sony Vaio VGN-AW11Z/B... αλλα ειναι ~2Κ γιουρια
καμια βοηθεια εδω;;;
-
Seagate ή WD και γιατί;
-
ΦΦ 3,0,5?Καθε εβδομαδα καινουργια εκδοση;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Seagate ή WD και γιατί;Seagate: 5 χρόνια εγγύηση (εντάξει, δίνει σε μερικούς και η WD)
Επίσης ανταποκρίθηκε πολύ πιο γρήγορα σε αντικατάσταση δίσκου σε σχέση τη WD σε ανάλογη περίπτωση. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Seagate ή WD και γιατί;WD=ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ=Velociraptor=16MB Cashe+10000 rpm
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Seagate ή WD και γιατί;
Seagate: 5 χρόνια εγγύηση (εντάξει, δίνει σε μερικούς και η WD)
Επίσης ανταποκρίθηκε πολύ πιο γρήγορα σε αντικατάσταση δίσκου σε σχέση τη WD σε ανάλογη περίπτωση.Πληροφοριακα και μονο...η Seagate απο αρχες Ιανουαριου μειωνει τις εγγυησεις της απο 5 σε 3 χρονια για το μεγαλυτερο μερος της γκαμας της.
-
ο 1000H έχει 2x512 ή 1x1gb μνήμη?
δεν υπάρχει κανά netbook με optical drive??? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Seagate ή WD και γιατί;Παρε αυτον που θα ειναι εστω και 2€ φθηνοτερος.
Δες χαρακτηριστικα και αποφασισε.Πλεον ειναι αναλωσιμοι οι δισκοι.
Απο αξιοπιστια:
Οσους Seagate εχω παρει στο χερι, αλλοι τοσοι WD εχουν ψοφησει.
Ειναι το ιδιο αξιοπιστοι, μεχρι να χαλασουν. -
Θέλω να συνδέσω το λάπτοπ μου με αυτό του αδερφού μου. Πήρα από ένα συνάδελφο ένα καλώδιο ethernet cross και τα σύνδεσα. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ή γίνεται αυτομάτως η σύνδεση; Υπ' όψιν το δικό μου είναι ένα συνηθισμένο HP ενώ της ψωνάρ ... εεε ... του αδερφού μου είναι ένα mac book pro; Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δεν υπάρχει κανά netbook με optical drive???Τι σοι netbook θα ηταν αμα ειχε? Βασικα... τι να το κανεις?
Τα οπτικα μεσα αποθηκευσης ειναι ψιλοξεπερασμενη λυση...Μακαρι ολα τα notebooks να ειχαν εξωτερικο usb drive και να σωζανε ετσι λιγο απο βαρος η να δινανε μεγαλυτερη αυτονομια.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
δεν υπάρχει κανά netbook με optical drive???Τι σοι netbook θα ηταν αμα ειχε? Βασικα... τι να το κανεις?
Τα οπτικα μεσα αποθηκευσης ειναι ψιλοξεπερασμενη λυση...Μακαρι ολα τα notebooks να ειχαν εξωτερικο usb drive και να σωζανε ετσι λιγο απο βαρος η να δινανε μεγαλυτερη αυτονομια.
+1
προσθέτουν βάρος και όγκο. Και στα νετμπουκς το παν είναι το μέγεθος!
Εμένα δεν μου λείπει καθόλου πάντως.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]