-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν παίζει ρόλο ποιανού είναι...και ούτε με νοιάζει! Πάντως τώρα τελευταία το adblock σαν να μπάζει...http://skill2thrill.com/gr/winners.html αυτη ειναι η εταιρια με τις διαφημισεις 'βρες που ειναι το τηλεφωνο χωρις να σε βλεπουν' 'ποσο ερωτευμενος?' κλπ.Πεταγονται απο παντου σαν τις πορδες!
-
θέμα χρόνου είναι ελπίζω Βασίλη να τις κόψουν εκεί στο adblock. [edit: έβαλα το flashblock και ηρέμησα]
ξαναλέω ΠΡΟΣΟΧΗ:
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To χειρότερο είναι ότι αν παίξεις το παιχνιδάκι στην πρώτη φωτό και κάνεις το λάθος να δώσεις το κινητό τηλέφωνο σου (προσοχή μην το κάνετε) θα έχεις καθημερινά χωρίς την θέληση σου 20-30 sms χρέωσης 1 ευρώ το ένα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν παίζει ρόλο ποιανού είναι...και ούτε με νοιάζει! Πάντως τώρα τελευταία το adblock σαν να μπάζει...
http://skill2thrill.com/gr/winners.html' target='_blank αυτη ειναι η εταιρια με τις διαφημισεις 'βρες που ειναι το τηλεφωνο χωρις να σε βλεπουν' 'ποσο ερωτευμενος?' κλπ.Πεταγονται απο παντου σαν τις πορδες!
- 1.000. ... .000
-
βάλτε το flashblock
-
Επίσης βάλτε ολόκληρο το skill2thrill.com στο adblock.
-
Ποιός θα μου πει προτάσεις για ένα netbook και ένα laptop με 12ιντση οθόνη...
Στο laptop ας μείνουμε σε τιμές πέριξ των 800 ευρώ και ας σημειώσουμε ότι δεν πρόκειται να παίζεται σε αυτό κανένα παιχνίδι...Η επεξεργαστική ισχύς όμως δεν είναι εντελώς αδιάφορη, ούτε η RAM, αδιάφορη είναι η κάρτα γραφικών και δευτερεύον στοιχείο ο σκληρός...Θα προτιμούσα XP, υπάρχουν ή θα πρέπει να ξηλώνω και να βάζω μετά XP και τι γίνεται με τους drivers ? Χωρίς λειτουργικό πάνω δεν πωλείται κανένα ?
Για το netbook δεν ξέρω τι θέλω αλλά νιώθω ότι δεν έχουν και φοβερές διαφορές
-
εγω προσωπικα χρησιμοποιω το noscript για τετοια πραγματα στον μοτζιλα, και δεν αφηνει τιποτα...(ειναι λιγο σπαστικο βεβαια μεχρι να το ρυθμισεις σωστα, για τα site που μπαινεις συχνα, αλλα κανει παπαδες...)
-
Για netbook θα πρότεινα το Asus EEE 1000H, λόγω της στανταρ μεγάλης μπαταρίας.
Επειδή όμως δεν έχουν τραγικές διαφορές σε hardware, καλό θα ήταν να πας σε κάποιο μαγαζί που να έχει 3-4 διαφορετικά για να δεις, και να πάρεις όποιο σου γυαλίσει.Για notebook η στανταρ πρόταση του e-shop (12ρι Innovator χωρίς Λ/Σ) οπότε δεν έχει vista για να ξυλώσεις και να βάλεις XP, βάζεις XP απευθείας
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Επίσης βάλτε ολόκληρο το skill2thrill.com στο adblock.Η καλύτερη λύση! Θενξ Σταύρο!
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ποιός θα μου πει προτάσεις για ένα netbook και ένα laptop με 12ιντση οθόνη...Στο laptop ας μείνουμε σε τιμές πέριξ των 800 ευρώ και ας σημειώσουμε ότι δεν πρόκειται να παίζεται σε αυτό κανένα παιχνίδι...Η επεξεργαστική ισχύς όμως δεν είναι εντελώς αδιάφορη, ούτε η RAM, αδιάφορη είναι η κάρτα γραφικών και δευτερεύον στοιχείο ο σκληρός...Θα προτιμούσα XP, υπάρχουν ή θα πρέπει να ξηλώνω και να βάζω μετά XP και τι γίνεται με τους drivers ? Χωρίς λειτουργικό πάνω δεν πωλείται κανένα ?
Ψαξε και για :
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Ποιός θα μου πει προτάσεις για ένα netbook και ένα laptop με 12ιντση οθόνη...
Στο laptop ας μείνουμε σε τιμές πέριξ των 800 ευρώ και ας σημειώσουμε ότι δεν πρόκειται να παίζεται σε αυτό κανένα παιχνίδι...Η επεξεργαστική ισχύς όμως δεν είναι εντελώς αδιάφορη, ούτε η RAM, αδιάφορη είναι η κάρτα γραφικών και δευτερεύον στοιχείο ο σκληρός...Θα προτιμούσα XP, υπάρχουν ή θα πρέπει να ξηλώνω και να βάζω μετά XP και τι γίνεται με τους drivers ? Χωρίς λειτουργικό πάνω δεν πωλείται κανένα ?
Ψαξε και για :
Ούτε εγώ δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ζητήσω επιστροφή
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Γιατι οχι Acer? Επειδη ειναι Ιταλικα?έφαγα φλασιά, τα Acer είναι ιταλικά ή ταιβανέζικα;
Ταϊβανέζικα είναι Saxon.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Για netbook θα πρότεινα το Asus EEE 1000H, λόγω της στανταρ μεγάλης μπαταρίας.
Επειδή όμως δεν έχουν τραγικές διαφορές σε hardware, καλό θα ήταν να πας σε κάποιο μαγαζί που να έχει 3-4 διαφορετικά για να δεις, και να πάρεις όποιο σου γυαλίσει.Για notebook η στανταρ πρόταση του e-shop (12ρι Innovator χωρίς Λ/Σ) οπότε δεν έχει vista για να ξυλώσεις και να βάλεις XP, βάζεις XP απευθείας
Thx
Χμμμ, μια χαρά μου φαίνεται, έχει κάτι κακό που μου διαφεύγει ?
Από τα εμφανή θα ήθελα ίσως κάνα GB παραπάνω RAM, έτσι για να στέκεται Αν το ζητήσω στην παραγγελία μπαίνει ?
Το T5750 της CPU τι είναι? Υπάρχουν και άλλοι επεξεργαστές Core 2 χρονισμένοι στα 2.0 GHz οι οποίοι είναι νεώτερης γενιάς ?Για το Asus EEE 1000H με προβληματίζει λίγο το βάρος γιατί λέω να το κρεμάσω στο λαιμό μου και να κυκλοφορώ με αυτό
-
Ο χρήστης stavrosg έγραψε:
Για notebook η στανταρ πρόταση του e-shop (12ρι Innovator χωρίς Λ/Σ) οπότε δεν έχει vista για να ξυλώσεις και να βάλεις XP, βάζεις XP απευθείας
Thx
Χμμμ, μια χαρά μου φαίνεται, έχει κάτι κακό που μου διαφεύγει ?
Από τα εμφανή θα ήθελα ίσως κάνα GB παραπάνω RAM, έτσι για να στέκεται Αν το ζητήσω στην παραγγελία μπαίνει ?
Το T5750 της CPU τι είναι? Υπάρχουν και άλλοι επεξεργαστές Core 2 χρονισμένοι στα 2.0 GHz οι οποίοι είναι νεώτερης γενιάς ?Ναι (αν και λογικά θα καθυστερήσει* λόγω custom παραγγελίας), και ναι. Νεότερες 'σειρές' core 2 φαίνονται από τον πρώτο αριθμό, και είμαστε αισίως στη σειρά 9xxx. Αλλά ανεβαίνεις σε κόστος και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία κατά τη γνωμη μου.
Υπάρχουν άλλα 12ρια στην αγορά πιο ελαφριά, και με πιο γρήγορους επεξεργαστές ή μεγαλύτερης διάρκεια μπαταρία και άλλα τέτοια, αλλά ανεβαίνει αρκετά το κόστος (π.χ. Thinkpad X200 )[*] Βέβαια κανείς δεν σου απαγορεύει να πάρεις και ένα DIMM 2GB και να αντικαταστήσεις το ένα του ενός που θα έρθει μαζί με το notebook ωστε να έχεις την επί πλέον μνήμη. Και τα 20 ευρώ που κοστίζει είναι αμελητέο κόστος.
-
2 GB δεν έχει το innovator ?
Καλά κι εσύ παιδί μου από τα 550 με πας μονοκοπανιά στα 1500 ευρώ ?
-
Επίσης μπορεί κάποιoς καλός κύριος να μου εξηγήσει πως εξηγούντα τα σχεδόν 400 ευρώ διαφορά του innovator από αυτό το LG E200 ? http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=21
-
Μόνο ο ίδιος που μπορεί να σου εξηγήσει γιατί πας και αγοράζεις ΤΤ...
-
Έχει (ως συνήθως, με ένα περιθώριο σφάλματος 0.5%) 2 υποδοχές τις οποίες καταλαμβάνουν 2 DIMM του 1GB. Αν πάρεις ένα DIMM των 2GB και αντικαταστήσεις το ένα από αυτά που υπάρχουν ήδη πας στα 3GB. Απλό.
To Χ200 σαν παράδειγμα μπήκε (και ότι το ζαχαρώνω κι εγώ αλλά δε μπορώ να δικαιολογήσω το 1,5k για φορητό τώρα )
Επίσης μπορεί κάποιoς καλός κύριος να μου εξηγήσει πως εξηγούντα τα σχεδόν 400 ευρώ διαφορά του innovator από αυτό το LG E200 ? http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=21' target='_blank' target='_blankΛειτουργικό
Windows Vista Home Premium GR -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μόνο ο ίδιος που μπορεί να σου εξηγήσει γιατί πας και αγοράζεις ΤΤ...Πότε πήρα εγώ Audi ?
-
2 GB δεν έχει το innovator ?Καλά κι εσύ παιδί μου από τα 550 με πας μονοκοπανιά στα 1500 ευρώ ?
Κάτι ενδιάμεσο - APPLE MACBOOK !!!????
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]