-
HP EliteBook 8730w γιατί απλά οτιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Φιλος, αρχιτεκτονας που πηγαινοερχεται πολλα ταξιδια θελει να παρει ενα λαπτοπ, που θα αντικαταστησει τα 4 ντεσκτοπ.
Ενα στο σπιτι του στην Αθηνα να το 'υποκαταστησει'
Ενα στο γραφειο του στην Αθηνα
Ενα στο γραφειο του στη Θεσσαλονικη και
Ενα στο γραφειο του στο εξωτερικο
Βαρος και διαστασεις δεν τον πειραζουν, γιατι στις 18 ιντσες.... θα ναι και μεγαλο και βαρυ.
Θελει ναι παιζει ταινιες σε 1080, να συνδεετε με 1080 εξ.οθωνη, υποβαθμηση σε ΧΡ, γιατι πολλα απο τα προγραμματα που δουλευει, δεν δουλευουν στα sVista και σκεφτεται να τσιμπησει κατι απο τα παρακατω...Να του πεις να μεινει στα 4 desktop.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
HP EliteBook 8730w γιατί απλά οτιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός.Ειναι με 17αρα...
Και δεν το βρησκω σε κανενα ηλεκτρονικο καταστιμαΝα του πεις να μεινει στα 4 desktop.
Δεν θελει!
-
8530W
-
Ειναι με 17αρα...Respect.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ειναι με 17αρα...
Respect.
...18αρα θελει
...Εχουμε τιποτα σε 18αρα κυριε Χρηστο ;;;
-
Φιλος, αρχιτεκτονας που πηγαινοερχεται πολλα ταξιδια θελει να παρει ενα λαπτοπ, που θα αντικαταστησει τα 4 ντεσκτοπ.
Ενα στο σπιτι του στην Αθηνα να το 'υποκαταστησει'
Ενα στο γραφειο του στην Αθηνα
Ενα στο γραφειο του στη Θεσσαλονικη και
Ενα στο γραφειο του στο εξωτερικο
Βαρος και διαστασεις δεν τον πειραζουν, γιατι στις 18 ιντσες.... θα ναι και μεγαλο και βαρυ.
Θελει ναι παιζει ταινιες σε 1080, να συνδεετε με 1080 εξ.οθωνη, υποβαθμηση σε ΧΡ, γιατι πολλα απο τα προγραμματα που δουλευει, δεν δουλευουν στα sVista και σκεφτεται να τσιμπησει κατι απο τα παρακατω...Toshiba Qosmio G50-10Q
SONY VAIO VGN-AW11Z/BΔεκτη καθε αλλη πρωταση ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΟΒΕΝΤΑ ΓΙΑ Mac....
Thinkpad W500 ή αν αντέχει η τσέπη του W700 ....
-
Ειναι με 17αρα...
Respect.
...18αρα θελει
Είπαμε από 18 και πάνω.
-
πάντως αν θες να δουλέψεις .... σχεδιαστικά κτλ... δεν παίζει ρόλο μόνο η διάσταση αλλά και η ανάλυση
και η γωνία θέασης ...και με ταμπλέτα σχεδιασμού ...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ειναι με 17αρα...
Respect.
...18αρα θελει
Είπαμε από 18 και πάνω.
...Αυτο λεω
...Σε 18αρα αν εχουμε τιποτα -
το να πάρει ενα laptop 'κανονικού' μεγέθους (έστω 15') και να έχει εξωτερικές οθόνες δεν το σκέφτεται ??
-
...Αυτο λεω
...Σε 18αρα αν εχουμε τιποταΈχουμε, έχουμε. Μεγάλη ποικιλία από 18 μέχρι 24 ίντσες. Έχουμε και πιο μικρές, αλλά δεν στο συνιστώ. Πολλά τα προβλήματα και τελικά δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου.
το να πάρει ενα laptop 'κανονικού' μεγέθους (έστω 15') και να έχει εξωτερικές οθόνες δεν το σκέφτεται ??
Κάτι τέτοιο, ίσως;
-
Μια φίλη έφαγε τρομερή φρίκη την περασμένη βδομάδα με το laptop της. Ειχε πάρει κάποιο Toshiba Satelite για να μεταφέρει τα δεδομένα της από τον παλιό desktop υπολογιστή της μέσω ενός εξωτερικού σκληρού. Πώς τα κατάφερε και μαζί με τα δεδομένα πέρασε ένας ιός από το desktop στο laptop (το ένα είχε NOD32 και το άλλο McAfee, btw - ιδέα δεν έχω πόσο up-to-date) και άρχισαν, λεει, την 1η Δεκεμβρίου να εξαφανίζονται ένα-ένα τα εικονίδια από την οθόνη της, μέχρι που δεν έμεινε τίποτα, και κανένα΄από τα δυο PC δε μπούταρε! Το laptop το εκανε recover από το partition που είχε τα αρχεία εγκατάστασης των Vista που δεν είχε πειραχτεί (πήρε τηλέφωνο την Toshiba και της έδωσαν οδηγίες) και το desktop αναγκάστηκε να το στήσει από την αρχή (φορματ, κλπ).
To χειρότερο ποιο είναι: Τον εξωτερικό USB σκληρό, που είχε μέσα όλη τη δουλειά της των τελευταίων 10 ετών (ως backup του desktop) δε μπορεί πλέον να τον διαβάσει. Πήγα να δω μήπως ήταν κάτι απλό, αλλά δυστυχώς... Τον συνδέεις και δεν εμφανίζεται στο MyComputer. Στο Disk Management στα Administrative Tools φαίνεται, αλλά φαίνεται λες και δεν είναι φορμαρισμένος (unknown partition ή κάτι τέτοιο). Υποπτεύομαι ότι της έχει καταστρέψει το partition table χωρίς να πειράξει τα ίδια τα αρχεία. Κανένα προγραμματάκι που σκανάρει το δίσκο και ξαναγράφει το partition table ή ό,τι είναι (αν είναι κάτι τέτοιο) παίζει? Έτοιμη να τον πάει σε εταιρία που κάνει data recovery είναι...
-
Μια ερώτηση:
Εστω προβολέας home cinema με είσοδο HDMI ανάλυση Full HD 1920x1080 και οθόνη
Εστω και laptop με αποθηκευμένες ψηφιακές φωτογραφίες διαφόρων αναλύσεων, μερικές μικρότερες από 1920x1080 και μερικές μεγαλύτερες (του στυλ 3000x2000 ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς), πάντως καμία δεν είναι 1920x1080Τι ακριβώς χρειάζεται για να κάνουμε τον προβολέα να προβάλει στην οθόνη τις ψηφιακές φωτογραφίες με τη λογική των παλιών slides ?
Λέω εγώ:
ο Ανάλυση 1920x1080 στην κάρτα γραφικών του υπολογιστή
o Εξοδος HDMI στον υπολογιστή
o Αλλο ?Τι γίνεται με τις φωτογραφίες με διαφορετική ανάλυση ? Τις κάνει scale ο υπολογιστής μόνος του (όπως όταν τις προβάλλει στη built-i? Τις κάνει scale ο ενισχυτής home cinema, αν υπάρχει (τι παίζει με αυτό ? μπορούμε να έχουμε συνδεδεμένο στον ενισχυτή το laptop και να 'παίζει' στον προβολέα χωρίς ράβε-ξήλωνε ?) ? Τις κάνει scale ο προβολέας ?
-
Βάλε το παλιό καλό ACDSEE 3.0, ρύθμισέ το να δείχνει τις φωτογραφίες σε full screen και ζουμ και πάτα την επιλογή Slide Show (ρυθμίζοντάς το να δείχνει τις φωτογραφίες με όσο χρονικό μεσοδιάστημα θες ή απλώς αλλάζοντας φωτογραφία με τη ροδέλα του ποντικιού ή κάποιο πλήκτρο στο πληκτρολόγιο).
-
Ξέρω πως γίνεται... Για τις hardware προδιαγραφές μιλάω... Επειδή είμαι σε φάση αγοράς home cinema αλλά θέλω οπωσδήποτε να κάνει slide show αλλιώς μπορεί και να μην το πάρω καν...
-
.. απ οσα ξερω, το slide show το καθοριζει το προγραμμα που θα επιλεξεις για την προβολη των φωτογραφιων.. οπως θα εκανες και σε οποιονδηποτε υπολογιστη με οποιοδηποτε μονιτορ..
το οτι εσυ θα επιλεξεις την εξοδο HDMI για να την στειλεις στον προτζεκτορα, δεν νομιζω οτι εχει να κανει.. -
Χωρίς να είμαι ειδικός, νομίζω ότι ο προβολέας είναι χαζός, δηλ. δείχνει ό,τι του πεις, σαν τις οθόνες. Αυτό που βλέπεις στην οθόνη του laptop, θα δεις και στην επιφάνεια προβολής -σε αναλογία 4:3 βέβαια. Εφόσον το laptop έχει έξοδο HDMI, θα βγάζει την εικόνα στον προβολέα όπως θα την έβγαζε και σε μια τηλεόραση. Έτσι λειτουργούν και όλα τα Media Center PC.
υγ: μήπως ως προβολέα εννοείς κάποια μεγάλη τηλεόραση;
-
Ρε σεις Ξερω πως γίνεται!!! Απλά ρωτάω αν οι 2 προδιαγραφές που αναφέρω παραπάνω πως πρέπει να έχει το laptop (1920χ1080 + HDMI) είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη για να κάνω το slide show ή πρέπει να έχω και κάτι άλλο (πχ. υποχρεωτικά εξωτερικό ενισχυτή ή και γω δεν ξέρω τι άλλο)...
-
δεν χρειαζεσαι κατι ιδιαιτερο..
για την ακριβεια και επειδη δεν θα περασεις ηχο απο το HDMI, θα μπορουσες να συνδεσεις τον προτζεκτορα σου κατ' ευθειαν με vga και να εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα!
αρα να μπορει να σηκωσει ο υπολογιστης την αναλυση που θες... αν θες να το συνδεσεις με HDMI, τοτε να εχει και HDMI...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]