-
Δεν είναι από κει Λεωνίδα, είναι από το Installer, που κατά κύριο λόγο περιέχει αρχεία του office από ότι είδα. Τέσπα, προς το παρόν τα μετέφερα αλλού, αν δω ότι χτυπάει κάτι θα δούμε.
Κουκ βάλε ψεκασμό νερού στο ιντερκούλερ.
-
Ναι. Μήπως να του βάλω και μια τουρμπίνα?!
-
κάπου διάβασα (σε άλλο φόρουμ καμμένων) ότι αύριο βγαίνει η τελική του Firefox 3.0
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κάπου διάβασα (σε άλλο φόρουμ καμμένων) ότι αύριο βγαίνει η τελική του Firefox 3.0ισχύει. Και πάνε και για ρεκόρ guinness για τα περισσότερα downloads ενός προγράμματος σε μία μέρα. Search for firefox downoad day.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο ΒΙΟS δεν έχω μπει. Από το SpeedFan πάντως, βλέπω, ότι μόλις πέσουν οι στροφές, η θερμοκρασία πάει από τους 40 στους 116!!!! Αμέσως!!!Πάτησε Ctrl-Alt-del (ή στα vista Ctrl-Shift-Esc) και δες αν ο επεξεργαστής είναι συνέχεια στο 100% (και ποια διεργασία τον σκίζει).
-
Δεν δουλεύει ο επεξεργαστής τσίτα, Λεωνίδα. Στο 3-6% είναι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν δουλεύει ο επεξεργαστής τσίτα, Λεωνίδα. Στο 3-6% είναι.Βάλε άλλο ανεμιστήρα με σταθερές στροφές και χαμηλό θόρυβο. Έτσι κι αλλιώς σε χαμηλές στροφές δεν δουλεύει οπότε διάλεξε κάτι με καλή ψύξη και σταθερές στροφές - αυτοί συνήθως είναι πιο ήσυχοι από τους άλλους που βουίζουν όταν ανεβάσουν στροφές.
Κάτι τέτοιο, δεν ξέρω από ανεμιστηράκια κάποιος που ξέρει θα σου πει τι να βάλεις (σταθερές στροφές).
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806613 -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
κάπου διάβασα (σε άλλο φόρουμ καμμένων) ότι αύριο βγαίνει η τελική του Firefox 3.0
ισχύει. Και πάνε και για ρεκόρ guinness για τα περισσότερα downloads ενός προγράμματος σε μία μέρα. Search for firefox downoad day.
-
Twra teleytaia kati epa8e to laptop kai den mporw na allaksw ti glwssa grafis me ton klassiko tropo (Alt+Shift). Syni8ws epanerxetai mono tou meta apo apanwta patimata tou syndyasmou, allote xreiazetai restart to laptop. To leitoyrgiko mou einai XP Professional SP3 (to ekane kai liges imeres prin perasw to SP3 pou imoun me SP2).
Kamia idea sto ti mporei na ftaiei;
-
- Μήπως έχει προστεθεί καμιά γλώσσα, πχ γαλλικά;
- Μήπως δεν δουλεύει καλά το πλήκτρο Alt; Με άλλο συνδυασμό, πχ CTRL-SHIFT δουλεύει σωστά;
-
http://techdigest.tv/2008/06/apple_reveals_s.html
για τον χρηστη kotetsi:
απλα βγαλε οτι εχεις εκει κατω, με αλλα λογια default, και ξανασεταρε το.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν δουλεύει ο επεξεργαστής τσίτα, Λεωνίδα. Στο 3-6% είναι.για να βγαλεις την ψυκτρα αναψε για λιγο τον υπολογιστη ωστε να μαλακωσει η θερμοαγωγιμη γιατι αλλιως παιζει να παρεις και το μισο motherboard στο χερι.
επισης,θερμοκρασιες πολυ κατω απο 40 δεν παιζει να δεις,μια καλυτερη-μεγαλυτερη ψυκτρα θα βοηθησει κυριως στο θεμα θορυβου.
αν τελος εισαι σαν κι εμενα που πιστευω πως αν ειναι να παρει φωτια ο επεξεργαστης πρωτα θα σβησει το pc και δεν θα προλαβει ψαξε να βρεις ενα τετοιο
το οποιο ειναι μαι αντισταση που ριχνει το ρευμα και αρα τις στροφες του ανεμιστηρα -
@manosk: Όχι, είχα επιλέξει κατά το αρχικό setup τις τρεις γλώσσες που ήθελα (Αγγλικά, Ιταλικά, Ελληνικά) και έκτοτε δεν το ξαναπείραξα. Βέβαια τελευταία κάνει διάφορα σπαστικά μικροπροβληματάκια, πχ αν κλείσω το wireless και το ανοίξω πάλι δε συνδέεται αυτόματα και πρέπει να περάσω πάλι τον driver. Υπολογίζω να κάνω ένα format μέσα στο καλοκαίρι, όταν με το καλό κατέβω στην Ελλάδα που δε θα έχω εργασίες. Όσο για τα πλήκτρα, δουλεύουν όλα εντάξει.
@007: Ευχαριστώ πολύ, δούλεψε. Δε μου είχε περάσει καθόλου από το μυαλό να βγάλω τις γλώσσες και να τις ξαναπεράσω.
-
Το WinFax (ή κάποιο άλλο αντίστοιχο) παίζει με DSL? Αν ναι, ξέρει κανείς πώς?΄
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Το WinFax (ή κάποιο άλλο αντίστοιχο) παίζει με DSL? Αν ναι, ξέρει κανείς πώς?΄Δεν νομίζω πως γίνεται κάτι τέτοιο!
Χρειάζεσαι ένα fax/modem για να επικοινωνήσεις με το fax του άλλου! Αλλιώς πώς; -
Και εγώ αυτό καταλαβαίνω. Απλά, όταν πήγα να το στήσω, είχε κάποιες επιλογές για 'Internet Fax' και λοιπά κουραφέξαλα, που δεν τα καταλάβαινα....
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Και εγώ αυτό καταλαβαίνω. Απλά, όταν πήγα να το στήσω, είχε κάποιες επιλογές για 'Internet Fax' και λοιπά κουραφέξαλα, που δεν τα καταλάβαινα....To Internet Fax, είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται διαδικτυακά από κάποιες σελίδες, ακριβώς για περιπτώσεις σαν την δική σου, όπου έχεις ADSL και όχι fax/modem. Πληρώνεις όμως από όσο ξέρω...
Δες καλύτερα εδώ.Αν έχεις fax/modem πάντως, μπορείς να το συνδέσεις στην τηλεφωνική σου γραμμή, αν έχεις κλασσικό κύκλωμα και όχι IP telephony. Στη δεύτερη περίπτωση, δοκίμασε να το συνδέσεις σε μια από τις υποδοχές του router σου, αλλά δεν ξέρω αν θα παίξει, μια δοκιμή θα σε πείσει!
Η καλύτερη λύση που σου προτείνω πάντως που θα σου λύσει τα χέρια, είναι ένα πολυμηχάνημα! Εγώ αγόρασα ένα τέτοιο πριν λίγο καιρό για να μπορώ να στέλνω και να δέχομαι fax, ενώ δεν είχα και εκτυπωτή οπότε με βόλεψε! Επιπλέον, είναι καλή φάση να μπορείς να σκανάρεις μια στο τόσο κάτι, ή να βγάζεις μια φωτοτυπία στο σπίτι σου!
Το δικό μου , είναι αυτό. Πολύ καλό μέχρι στιγμής, ενώ δεν φαίνεται να καταπίνει πολύ μελάνι, ακόμη το έχω με αυτά που το αγόρασα. Προτείνεται. -
Γρηγόρη, ευχαριστώ πολύ.
Θα δοκιμάσω τις λύσεις που προτείνεις
(έχω πολυμηχάνημα, καλό νομίζω (Canon MP810) αλλά δεν έχει fax....) -
Γεια σας!
Ξέρει κανείς κανένα κατάστημα στην Αθήνα που να κάνει ανταλλαγές σε είδη πληροφορικής;
Θέλω να ανταλλάξω ένα ολοκληρωμένο σύστημα H/Y με AMD ATHLON XP (μαζί με οθόνη 19'') και να μου δώσουν κάποια καλομεταχειρισμένη οθόνη TFT...Ξέρει κανείς κάποιο τέτοιο κατάστημα;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο ΒΙΟS δεν έχω μπει. Από το SpeedFan πάντως, βλέπω, ότι μόλις πέσουν οι στροφές, η θερμοκρασία πάει από τους 40 στους 116!!!! Αμέσως!!!Με τον πάγο έπεσαν λίγο οι στροφές. Από 3700~ σε 3200~
Τι Cpu έχεις; Κανένα P4 Prescott (γνωστή σόμπα) μήπως; Φαντάζομαι επίσης ότι έχεις το stock cooler έτσι;
Αν το κουτί σου είναι ευρύχωρο, με 30-40 ευρώ μπορείς να βρεις πολύ καλές και αθόρυβες λύσεις αερόψυξης. Για παράδειγμα αυτό εδω.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]