-
Πολύ σεξουαλική η διάθεση τελευταία...
_
-
Και να ήταν καλοκαίρι, να πεις το έχει η εποχή ( )
Τώρα... -
...οι χαρουπιές φταίνε
-
Αναγκαστικό restart πριν από λίγο λόγω της εγκατάστασης του Safari 3.2.
-
ρε παλιοπαιδα αντι να βοηθησετε παιζετε με τον πονο μου;
αφου ξερετε εσεις οι καπιταλες απο τετοια ... πειτε ντε... να το παρω το.. κοριτσι;
-
Παίρνεις μια (μικρή) τηλεόραση για να τη χρησιμοποιήσεις σαν οθόνη υπολογιστή.
Αν είσαι μεγάλης ηλικίας και χειρίζεσαι τον υπολογιστή από μακριά.
-
- οτι είναι ασΚημη
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αναγκαστικό restart πριν από λίγο λόγω της εγκατάστασης του Safari 3.2.Εμμεση καταχωρηστικη διαφημιση με σαφη υποννουμενα περι υπεροχης της 'Λεοπαρδαλης'. Ως ταπεινος χρηστης ζητω να επιβληθουν οι κανονισμοι του φορουμ και να προχωρησετε σε ban του εν λόγο χρήστη.
Εεεεε μα ποια... ολοκληρο press release για ενα restart Σαν τον ΟΤΕ εγινε και ο Λαππας... που βγάζει press release για διακοπη υπηρεσιων οταν πρόκειτε για αναβαθμισεις κομβων
Πλακα πλακα παντως... ειδα το νεο macbook και... μου αρεσε
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ρε παλιοπαιδα αντι να βοηθησετε παιζετε με τον πονο μου;αφου ξερετε εσεις οι καπιταλες απο τετοια ... πειτε ντε... να το παρω το.. κοριτσι;
Αν σου αρέσει, εμάς δεν μας πέφτει λόγος
Η μόνη γκρίνια που έχω με τις LG είναι πως είναι πολύ έντονος ο φωτισμός τους και μετά από κάποια ώρα κουράζει. -
πήρα έναν εξωτερικό σκληρό WD 250 και δε τον διαβάζουν οι υπολογιστές...
έχετε καμιά ιδέα;
-
Αν διαβάζουν οι ίδιοι υπολογιστές άλλα εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα, μάλλον είναι χαλασμένος. Δοκίμασε και σε κανέναν άλλο καλού-κακού και γύρισέ τον πίσω.
-
τρεις ΗΥ στο γραφείο και ένας στο σπίτι και πάπαλα...και όλοι έχουν ξαναδιαβάσει άλλους φορητούς κτλ
έχει ένα φωτάκι που δείχνει οτι γίνεται η σύνδεση, αλλά τίποτα...
μόλις πριν 5 λεπτά ξεκίνησε οδηγό εγκατάστασης για πρώτη φορά και απέτυχε... -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Παίρνεις μια (μικρή) τηλεόραση για να τη χρησιμοποιήσεις σαν οθόνη υπολογιστή.Δυστυχώς οι τηλεοράσεις υποστηρίζουν λίγες συγκεκριμένες αναλύσεις μόνο. Δέν μπορείς να έχεις την τηλεόραση για μοναδικό μόνιτορ γιατί όποτε τρέχεις μια εφαρμογή με ανάλυση διαφορετική απο του desktop θα τρώς μαύρη οθόνη.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πλακα πλακα παντως... ειδα το νεο macbook και... μου αρεσε -
Tώρα θα έβαζα τα λογκς του μσν, που με έχει πρήξει ο φούστης να πάω να πάρω macbook.
-
Έτσι είναι. Οι μεγαλύτεροι haters γίνονται οι μεγαλύτεροι zealots. Και το αντίθετο.
-
Εεεεε μα, θα φάει μπλοκ έτσι πως πάει.
-
Έτσι είναι. Οι μεγαλύτεροι haters γίνονται οι μεγαλύτεροι zealots. Και το αντίθετο.Τσιγαράκι;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αναγκαστικό restart πριν από λίγο λόγω της εγκατάστασης του Safari 3.2.
.....
σε βλεπω....κανε την κινηση...ελα και εσυ στην οικογενεια....
7 δευτερα κλεισιμο με 8 εφαρμογες ανοικτες και 31 δευτερα ανοιγμα.... το Προ....
Χρηστο ο Σαφαρι καλος....εσυ αυτος χρησιμοποιεις?
Τωρα τελευταια εχω Camino.
o firefox δεν μου αρεσει... -
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]