-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Χρηστο ο Σαφαρι καλος....εσυ αυτον χρησιμοποιεις?Ναι. Έχει αυτά που χρειάζομαι, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Είναι ταχύτητατος, βράχος σταθερότητας (καλά, στα mac ΟΛΑ σταθερά είναι με εξαίρεση τα μ@λ@κισμένα στικάκια της Huawei) και έχει καταπληκτικό RSS reader.
Last, by no means least, έχει το κλασικό λιτό στυλ που μου αρέσει.
-
και ο Camino δεν ειναι κακος αλλα καλυτερα ο Σαφαρι.
εμενα καποια προβληματακια μου τα παρουσιαζει το Quicksilver
κατα τα αλλα σημερα βαζω και τα Parallels 4 με τα XP-Home γιατι δυστυχως κατι λογσμικα απο την κλινικη δεν τρεχουν παρα μονο σε Windows.. -
Έχει κανείς conn-xTV? Μου το φέρανε σήμερα αλλά ο αποκωδικοποιητής δέν δουλεύει. Γράφει 'Booting' και δέν δίνει σήμα στην τηλεόραση. Τί μπορεί να φταίει?
-
Εντάξει, έβγαλα άκρη. Ο αποκωδικοποιητής πρέπει να συνδεθεί στη θύρα 4 του router.
-
Μόλις μπορέσεις κάνε μας ένα review. Σήμερα με ξύπνησε ένας τύπος από τον ΟΤΕ από τα άγρια χαράματα (10.am) και προσπαθούσε να με ψήσει να κάνω το connex TV. Αν δεν είχα ήδη Nova, θα το έβρισκα ιδιαίτερα δελεαστικό.
-
Για την ώρα το έχω συνδέσει πολύ πρόχειρα στην παλιά τηλεόραση μέσω SCART. Αύριο θα πεταχτώ στο Πλαίσιο να πάρω ένα καλώδιο HDMI και καμιά 20αριά μέτρα FTP ωστε να το συνδέσω στην καινούρια τηλεόραση.
Απο άποψη ποιότητας πάντως ακόμα και στην CRT φαίνεται πολύ καλή. Και δέν κάνει σπασίματα η σύνδεση, σαν να βλέπεις κανονικά τηλεόραση.
Απο κανάλια δέν έχει κάτι φοβερό. Εχει μόνο τα κρατικά (απλά και ψηφιακά) και κάτι άλλα άκυρα (eurosport 1 και 2, fashion tv, al jazeera, discovery και κάτι άλλα ακόμα πιο παρακμιακά που δεν θυμάμαι τώρα). Σύνολο 25 κανάλια.
Μετά έχει το τζάμπα βίντεο-κλάμπ και αυτό που πληρώνεις. Στο τζάμπα έχει ελάχιστα πράγματα. Κάτι παιδικά με το Barney το δεινόσαυρο, κάτι ντοκυμαντέρ κανα δυό ξένες σειρές και δέν έχει καθόλου ταινίες.
Σε αυτό που πληρώνεις έχει αρκετές ταινίες. Οι τιμές κυμαίνονται απο 2 εώς 3.5 ευρώ ανα ταινία αν θυμάμαι καλά.
Έχει και κάτι παρακμοπαίχνιδα. Πρέπει να είσαι πολύ καμένος να κάθεσαι να παίζεις στην τηλεόραση όμως
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
το παράγγειλα
Ήρθε!!!
Αυτή τη στιγμή σκίζω τα Vista και φορτώνω XP. Από Δευτέρα τα νεότερα. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
το παράγγειλα
Ήρθε!!!
Αυτή τη στιγμή σκίζω τα Vista και φορτώνω XP. Από Δευτέρα τα νεότερα.εύγε και καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μόλις μπορέσεις κάνε μας ένα review. Σήμερα με ξύπνησε ένας τύπος από τον ΟΤΕ από τα άγρια χαράματα (10.am) και προσπαθούσε να με ψήσει να κάνω το connex TV. Αν δεν είχα ήδη Nova, θα το έβρισκα ιδιαίτερα δελεαστικό.Εγω το εβαλα καθαρα για την χαρα του Gadgetakia... klein mein... 10 ευρω... Επι της ουσιας ειναι ανευ περιεχομενου. Να το θεσω ποιο σωστα... ειναι πληρως αδιαφορο το προγραμμα υπο την παρουσα μορφη. Βεβαια ειναι beta ακομα... αλλα αμα συνεχισουν για launch με αντιστοιχης ποιοτητα προγραμμα, θα πανε παρα πολυ χαλαρα ακλαυτοι.
Παντως θα τους δωσω διορια και ως τους πρωτους μηνες του 2009... μετα βαζω Nova και τελειωνει το θεμα.
-
Ξέρετε κανένα 'φτηνό' προγραμματάκι να βρίσκει τα διπλά αρχεία στο δίσκο?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ξέρετε κανένα 'φτηνό' προγραμματάκι να βρίσκει τα διπλά αρχεία στο δίσκο?DoubleKiller, έχει free και pro...
_
-
προβλημα.εχτες αγορασα το arc mouse της microsoft για το laptop μου.Το θεμα ειναι οτι δεν δουλευει καλα,κανει διακοπες,εκει που το κουναω κολαει ο κερσορας
Αν και δεν θελει drivers,κατεβασα καποιο driver που κανει και για το arc (intelipoint)αλλα και παλι τζιφος
Πηγα και control panel στις ρυθμισεις του mouse αλλα και παλι τζιφος
Αυτη την στιγμη το δοκιμαζω στο pc του μαγαζιου (το οποιο εχει win2000,ενω οι προδιαγραφες μιλανε για xp kai vista) και δουλευει τελεια -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
το παράγγειλα
Ήρθε!!!
Αυτή τη στιγμή σκίζω τα Vista και φορτώνω XP. Από Δευτέρα τα νεότερα.Έχει τέτοια δυνατότητα από το κουτί ή κατεβάζεις οδηγούς και εγκαθιστάς δικά σου ΧΡ;
-
Genuine Windows Vista Business (pre-installed) + Genuine Windows XP Professional Edition (as recovery media on DVD-ROM)
-
@Dog80 & Corsair: Οπότε, για την ώρα τουλάχιστον, μάπα το υδροπέπονο. Μένω με το Nova και βλέπουμε αν αλλάξει κάτι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Genuine Windows Vista Business (pre-installed) + Genuine Windows XP Professional Edition (as recovery media on DVD-ROM)
Μάλιστα, καλό αυτό.
Γιατί ο δικός μου Toshiba έχει Vista. Μπορείς να κατεβάσεις οδηγούς για ΧΡ, όμως κάτι μου δημιούργησε πρόβλημα (corrupted αρχεία στον σκληρό). Ίσως με λίγο ψάξιμο ακόμα (ή άλλη έκδοση WinXP ...). -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ήρθε!!!
Αυτή τη στιγμή σκίζω τα Vista και φορτώνω XP. Από Δευτέρα τα νεότερα.Έχει τέτοια δυνατότητα από το κουτί ή κατεβάζεις οδηγούς και εγκαθιστάς δικά σου ΧΡ;[/quote]>> Genuine Windows Vista Business (pre-installed) + Genuine Windows XP Professional Edition (as recovery media on DVD-ROM)
Αυτό ακριβώς. Ήταν απαραίτητη προϋπόθεση, επειδή όλες οι εξειδικευμένες εφαρμογές που φτιάχνουμε για τα προϊόντα μας είναι σε XP και δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσουν σύντομα σε Vista. Μια και καλή στην Win 7 (ή όπως αλλιώς θα τα λένε).
Τώρα, αν στο δικό σου η toshiba δεν έχει drivers στο site της για XP, πρέπει να βρεις έναν-έναν τους κατασκευαστές όλων των περιφερειακών και να κατεβάσεις οδηγούς για να είσαι σίγουρος. Τό'κανα μία φορά και μου βγήκε το λάδι....
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ξέρετε κανένα 'φτηνό' προγραμματάκι να βρίσκει τα διπλά αρχεία στο δίσκο?
DoubleKiller, έχει free και pro...
_
Ευχαριστώ!
-
Ερώτηση :
Που βρισκεται το OS οταν ο υπολογισης ειναι κλειστος και που οταν ειναι σε ελειτουργια ;
-
Τι ειναι το OS?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]