-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ax και να είναι η ψυχή κάποιος απο εδω μέσα
Τι δουλειά έχουν οι μαθήτριες μου με τα fora αυτοκινήτων; Πιο πιθανό είναι να τις πετύχεις σε κανένα Cosmopolitan/Pink/Κατερίνα/17/Cover Girl κλπ forum.
Εσύ το έδεσες κόμπο σκοινί ότι είναι μαθήτρια κι όχι μαθητ**ής **Χρίστο
Αθώε και απονήρευτε
-
Αυτό το παπατζοfacebook βρε παιδιά πώς το αντέχετε? Μια φορά ένας φίλος μου το έδειξε και στο 3λεπτο επάνω του είπα αρκετά κατάλαβα αυτό είναι νυφοπαζαρο και χασομέρι
-
Χρήστο, η τιμή δεν πρόκειται να πέσει του iPhone. Πάντως, είναι στα ίδια επίπεδα με όλα τα υπόλοιπα τηλέφωνα συγκριτικά με το εξωτερικό.
Γενικά πάντως σήμερα με το FB είχαν αρκετοί πρόβλημα απ' ότι είδα στο twitter.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εσύ το έδεσες κόμπο σκοινί ότι είναι μαθήτρια κι όχι μαθητ**ής **ΧρίστοΑθώε και απονήρευτε
Στην κοπελίτσα κάνω μάθημα 3 φορές την εβδομάδα, οπότε, ναι, είμαι σίγουρος ότι είναι μαθήτρια και όχι μαθητής.
Απλά, εντελώς τυχαία μιλάμε που και που στο f/b και στο msn.
-
Τι μαθήματα είπαμε κάνεις?
-
Θρησκευτικών.
-
batopedi English school....
με ολο το σεβασμο και με καλοπροαιρετο σκοπο το σχολιο....
μην παρεξηγηθω... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
βρε....πολυ Apple Fan Boys βλεπω η μονο εγω και ο λαππας και ο corsair ειμαστε...?Παρτο πισω.... θα σου κανω ασφαλιστικα μετρα να μην ξαναμπεις στο φορουμ
- ντροπη στους mods που βλεπουν τετοια ανοσιουργηματα δεν κανουν τιποτα...
-
Εσύ το έδεσες κόμπο σκοινί ότι είναι μαθήτρια κι όχι μαθητ**ής **Χρίστο
Αθώε και απονήρευτε
Στην κοπελίτσα κάνω μάθημα 3 φορές την εβδομάδα, οπότε, ναι, είμαι σίγουρος ότι είναι μαθήτρια και όχι μαθητής.
Απλά, εντελώς τυχαία μιλάμε που και που στο f/b και στο msn.
Το παίρνει εύκολα;
το μαθημα -
[off topic] Παιδιά, sorry, αλλά θα σταματήσω εδώ την πλάκα -κακώς την ξεκίνησα δλδ- ακριβώς επειδή δεν μιλάμε γενικά για μαθήτριες, αλλά για συγκεκριμένα πρόσωπα που είναι πολύ εύκολο να βρει κανείς μέσα από τις επαφές μου στο f/b. [/off topic]
Ξέρει κανείς τι γίνεται αν δημιουργήσω 2 βιβλιοθήκες iPhoto, 1 στο mac και μια σε εξωτερικό σκληρό; Κάθε φορά που θα ανοίγω το πρόγραμμα θα με ρωτάει ποια βιβλιοθήκη θέλω να ανοίξω, ή θα ανοίγει μόνο του την τελευταία στην οποία είχε πρόσβαση;
-
facebook ξε-facebook δεν είναι σωστό να μιλάς γι'αυτό, φαντάσου να διαβάσουν τυχαία το forum ή κάποιος φίλος τους.. θα σε κυνηγάνε οι γονείς μετά. ελπίζω να μιλάμε για περιπτώσεις >=18
-
Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά τις δημοσιεύσεις μου από την αρχή αυτής της σελίδας και θα δεις ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτά που γράφω εγώ.
-
-
ειμαι ευχαριστημενος με αυτο το νεο...
Yes, an 8GB system can be built using two such SODIMMs after the memory is qualified with GF 9400M.8GB σημαινει οτι ανετα τρεχει και Snow Leopard kai οχι μονο...
-
Εδώ τρέχουν Leopard χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα μηχανήματα που ξεκίνησαν με Panther και συζητάμε αν το δικό σου θα μπορεί να τρέξει snow-Leopard; Πλάκα με κάνεις;
Άσε που απ' ότι διαβάζω, το snow Leopard θα είναι σαφώς ελαφρύτερο από το τρέχων λειτουργικό.
-
[off topic] Παιδιά, sorry, αλλά θα σταματήσω εδώ την πλάκα -κακώς την ξεκίνησα δλδ- ακριβώς επειδή δεν μιλάμε γενικά για μαθήτριες, αλλά για συγκεκριμένα πρόσωπα που είναι πολύ εύκολο να βρει κανείς μέσα από τις επαφές μου στο f/b. [/off topic]Ξέρει κανείς τι γίνεται αν δημιουργήσω 2 βιβλιοθήκες iPhoto, 1 στο mac και μια σε εξωτερικό σκληρό; Κάθε φορά που θα ανοίγω το πρόγραμμα θα με ρωτάει ποια βιβλιοθήκη θέλω να ανοίξω, ή θα ανοίγει μόνο του την τελευταία στην οποία είχε πρόσβαση;
Θα τις σβησει και τις 2 και θα σε ρωτησει αν θες να συγχρονησεις και τις επαφες σου με το μιξερ....
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
facebook ξε-facebook δεν είναι σωστό να μιλάς γι'αυτό, φαντάσου να διαβάσουν τυχαία το forum ή κάποιος φίλος τους.. θα σε κυνηγάνε οι γονείς μετά. ελπίζω να μιλάμε για περιπτώσεις >=18Μιλαει ο ανθρωπος!
Τις δινει συμβουλες για τα μαθηματα της!
Αμαν πια!
Ολοι στο πονηρο!
Καθιγητης Αγγλικων ειναι ο κ.Χρηστος-Χρηστο να της πεις να με κανει add...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
[off topic] Παιδιά, sorry, αλλά θα σταματήσω εδώ την πλάκα -κακώς την ξεκίνησα δλδ- ακριβώς επειδή δεν μιλάμε γενικά για μαθήτριες, αλλά για συγκεκριμένα πρόσωπα που είναι πολύ εύκολο να βρει κανείς μέσα από τις επαφές μου στο f/b. [/off topic]
Ξέρει κανείς τι γίνεται αν δημιουργήσω 2 βιβλιοθήκες iPhoto, 1 στο mac και μια σε εξωτερικό σκληρό; Κάθε φορά που θα ανοίγω το πρόγραμμα θα με ρωτάει ποια βιβλιοθήκη θέλω να ανοίξω, ή θα ανοίγει μόνο του την τελευταία στην οποία είχε πρόσβαση;
Θα τις σβησει και τις 2 και θα σε ρωτησει αν θες να συγχρονησεις και τις επαφες σου με το μιξερ....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δεν θα σε πετύχω πουθενά...;
-
Δεν θα σε πετύχω πουθενά...;
Δηλ.... Θες να πεις οτι το βρηκες τοσο αστειο;;;;
aPple user με χιουμορ...
Τελικα.... Λετε να υπαρχουν και εξυπνες ξανθιες, παρθενες σουιδεζες και Αϊ-Βασιλης;;;;
Χα! Σιγα μη με πετυχεις!!! I'm too fast for you!!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]