-
Η SB Audigy μου παρέδωσε πνεύμα μετά από 6 περίπου χρόνια χρήσης ( ).
Τι προτάσεις υπάρχουν τώρα για κάρτα ήχου; (κατά προτίμηση όχι SoundBlaster) -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
ΚαλημέραΆλλη μια ερώτηση για το μπακ απ..καταρχάς δε ξέρω τίποτα σχετικά μ'αυτό γιατί δεν εχω ασχοληθεί πότε, κακώς βέβαια .
Εχω τον υπολογιστή και έναν εξωτερικό σκληρό. Θέλω να κρατούνται μπακ απ στον σκληρό για τα δεδομένα του υπολογιστή και κάθε φορά που ξανάκάνω μπακ απ να παίρνει τα καινουρια αρχεία και όχι ολοκληρωτικό μπακ απ από την αρχή. Δε γνωρίζω κι αν αυτός είναι ο βασικός τρόπος λειτουργίας του.
Οπότε πιο πρόγραμμα να προτιμήσω γι'αυτόν τον σκοπό ?
Synchronize folders νομιζω θα σου λύσει αυτό το πρόβλημα.
Εκτός κι αν κάνεις συμπίεση των δεδομένων στο φορητό, οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει λύση -
ΚαλημέραΆλλη μια ερώτηση για το μπακ απ..καταρχάς δε ξέρω τίποτα σχετικά μ'αυτό γιατί δεν εχω ασχοληθεί πότε, κακώς βέβαια .
Εχω τον υπολογιστή και έναν εξωτερικό σκληρό. Θέλω να κρατούνται μπακ απ στον σκληρό για τα δεδομένα του υπολογιστή και κάθε φορά που ξανάκάνω μπακ απ να παίρνει τα καινουρια αρχεία και όχι ολοκληρωτικό μπακ απ από την αρχή. Δε γνωρίζω κι αν αυτός είναι ο βασικός τρόπος λειτουργίας του.
Οπότε πιο πρόγραμμα να προτιμήσω γι'αυτόν τον σκοπό ?
To SyncBackup είναι αρκετά καλό πρόγραμμα.
Αυτό που θέλεις να κάνεις λέγεται syncronization, δηλαδή προσθέτει τα αρχεία που έχουν αλλαχτεί ή αυτά που είναι καινούρια.
-
Έχω δουλέψει αρκετά με το Synctoy αλλά με την προηγούμενη έκδοση (v1.4). Όμως οποιοδήποτε πρόγραμμα backup, όπως και αυτό ενσωματομένο μέσα στα windows, θα κάνουν αυτό που θέλεις. Αρκεί να επιλέξεις όχι full backup αλλά incremental/differentiatal.
Τα sync utilities προσφέρουν το πλεονέκτημα ότι μεταφέρουν αρχεία/καταλόγους και από τις δύο πλευρές. Έτσι έχεις δύο καταλόγους συγχρονισμένους. Χρήσιμο π.χ. με έναν κατάλογο σε usb stick και τον άλλο στο pc σου. Μπορείς π.χ. να έχεις έναν κατάλογο συγχρονισμένο σε δύο pc με την βοήθεια του προγράμματος και ενός usb stick ή usb σκληρού δίσκου.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έλα τώρα, έχεις Apple + BMW, τι άλλο δείγμα θες ότι είσαι νεόπλουτος?kid οσοι εχουν BMW/Apple δεν ειναι νεοπλουτοι...
ειναι πλουσιοι....στην ψυχη...και στο πενυμα...
και μαλλον φτωχοι στην τσεπη μετα απο αυτες τις επιλογες!
μου ηρθε σημερα το νεο Macbook πιο πριν απο την ημερομηνια που μου παν...
τι να πω...καταπληκτικο πανεμορφο γρηγορο απιστευτα κατασκευασμενο συμπαγες αλλα το εδωσα στην sister ακυρωσα το 2ο για την ιδια και ετρεξα και πηρα ενα Penryn Macbook pro 2,4GHz με οθονη ματ και οχι glossy...(1250Ε στο κουτακι του φτανει την επομενη εβδομαδα...)
και μην ακουσω για την καρτα γραφικων γιατι απλα να πω οτι αν ειναι να τυχει θα τυχει...
εξαλλου η ιδια η Apple εχει αναγνωρισει το προβλημα με τις 8600GT και εχει δηλωσει οτι καλυπτει την καρτα για δυο ετη αντι για ενα που ειναι κανονικα.γυρνωντας στο Macbook Aluminum μια ωρα μπροστα του και πονεσαν τα ματια μου...μικρο και τελικα πολυ κουραστικο στο δωματιο μου που εχει 2 παραθυρα...
πολλες αντανακλασεις τα glossy...
τι αηδια οι νεες οθονες...πραγματικα απογοητευτηκα...
η Apple κανει κατι επιλογες που θα της κοστισουν...δεν μπορει να δινεις ακομα και σε Macbook Pro μονο glossy οθονη...τουλαχιστον αρεσει στην sister που δεν πολυχρησιμοποιει υπολογιστη ...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Τι προτάσεις υπάρχουν τώρα για κάρτα ήχου; (κατά προτίμηση όχι SoundBlaster)M-Audio?
-
Η SB Audigy μου παρέδωσε πνεύμα μετά από 6 περίπου χρόνια χρήσης ( ).
Τι προτάσεις υπάρχουν τώρα για κάρτα ήχου; (κατά προτίμηση όχι SoundBlaster)http://www.auzentech.com/site/products/ ... cinema.php
-
Παιδια με ενα netbook μπορω να χρησιμοποιω office και να κανει απλες δουλεις που κανω με ενα laptop?
-
Ναι, χωρίς πρόβλημα. Ποιο λες να πάρεις;
-
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... ct=1145363
τι γνωμη εχεις?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=1000000422&product=1145363' target='_blankτι γνωμη εχεις?
Σορρυ κιολας που πεταγομαι ακαλεστος αλλα ΟΧΙ .-
Λειπει το BT και τεσπα.... καλύτερα ενα 1000Η το οποιο ερχεται με 6αρα μπαταρια και σοβαρη αυτονομια.
-
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
τι ;; το 1000Η έχεις;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=1000000422&product=1145363' target='_blank
τι γνωμη εχεις?
Σορρυ κιολας που πεταγομαι ακαλεστος αλλα ΟΧΙ .-
Λειπει το BT και τεσπα.... καλύτερα ενα 1000Η το οποιο ερχεται με 6αρα μπαταρια και σοβαρη αυτονομια.
περιμενε το 1000αρι Θανο........
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Τι προτάσεις υπάρχουν τώρα για κάρτα ήχου; (κατά προτίμηση όχι SoundBlaster)
M-Audio?
Η Delta Audiophile 24/96 είναι οριακά εντός προϋπολογισμού (αρκεί να βρεθεί ετοιμοπαράδοτη ).
Ενδιαφέρον κομμάτι.Η SB Audigy μου παρέδωσε πνεύμα μετά από 6 περίπου χρόνια χρήσης ( ).
Τι προτάσεις υπάρχουν τώρα για κάρτα ήχου; (κατά προτίμηση όχι SoundBlaster)http://www.auzentech.com/site/products/ ... cinema.php' target='_blank
Δεν φαίνεται να υπάρχει στην ελληνική αγορά..
Αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση φαίνεται και η Asus Xonar D1. Την έχει κανείς;
-
γιατί όχι sb?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γιατί όχι sb?Χάλια site, χάλια software, δεν έχει drivers για linux.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Synchronize folders νομιζω θα σου λύσει αυτό το πρόβλημα.
Εκτός κι αν κάνεις συμπίεση των δεδομένων στο φορητό, οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει λύσηΟχι , δε κανω συμπιεση .
Το Synchronize folders που αναφερεις ειναι η επιλογη στο μπακ απ των windows ;
To SyncBackup είναι αρκετά καλό πρόγραμμα.
Αυτό που θέλεις να κάνεις λέγεται syncronization, δηλαδή προσθέτει τα αρχεία που έχουν αλλαχτεί ή αυτά που είναι καινούρια.
Θα το δοκιμασω
mesastou, μπορεις σε ενα φλασακι που εχεις συνεχως καινουρια δεδομενα να συγχρονιζεις το περιεχομενο του με τον υπολογιστη ;
-
Η Delta Audiophile 24/96 είναι οριακά εντός προϋπολογισμού (αρκεί να βρεθεί ετοιμοπαράδοτη ).http://www.thomann.de/gr/cat.html?gf=pc ... ces&oa=pra
-
mesastou, μπορεις σε ενα φλασακι που εχεις συνεχως καινουρια δεδομενα να συγχρονιζεις το περιεχομενο του με τον υπολογιστη ;ναι, και αντιστρόφως, αν προσθέσεις ή ενημερώσεις κάτι στον υπολογιστή να πάει και στο flash. Υπάρχουν βέβαια και άλλες ρυθμίσεις στο microsoftικό synctoy πέρα από το full sync
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]