-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εχει παρει καλυτερες κριτικες η SX100 IS και ειναι πιο φθηνη!
επισης για την τιμη κοιτα κατι σε κατερελο...
εχω παρει 2 μηχανες απο εκει και εχω μεινει ευχαριστημενος.
αυριο για ολους τους μηλαδες εχει ο φιλος μας ο Steve keynote....
αντε γιατι μετα τον αδικο χαμο του Pro αρκετα εμεινα με το Powerbook...
για να δουμε!!!!!κοιτα χαρα που θα τα χασπωσει χοντρα παλι στον Steve
Ματαιοδοξια κυριοι...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
]Βρε γιδοσκυλο... σου ειπα: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ!!!! Αμα ειναι ετσι παρε και φωτογραφικη Turbo-X
γιατι τετοια περιφρονηση για τις Turbo X?Εχεις κακη πειρα?
Eξαλλου μπορει κανεις να ειναι βεβαιος οτι ολα τα components της αγαπημενης,επωνυμης κι ακριβοπληρωμενης του digicam ειναι in house ανεπτυγμενα?
Η μηπως θα επεφτε απο τα συννεφα αν μαθαινε οτι περιεχει ODM parts που φοραει και μια turbo x?
-
κοιτα χαρα που θα τα χασπωσει χοντρα παλι στον Steve
Ματαιοδοξια κυριοι...
Τα τρέχοντα macbooks έχουν νομίζω τιμή εξαιρετική ως προς τα χαρακτηριστικά τους, ανεξαρτήτως ποιού Λ/Σ θέλεις να τρέξεις.
Εντάξει, για απάτες τύπου Air / iphone δεν το συζητάμε καν, μόνο για fashion victims , αλλά πάντως έχει μερικές εξαιρετικές επιλογές στη γκάμα. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Πανάρχαιος θα ήταν ένας ΡΙΙΙ mobile.
Αρχαίος ένας P4 desktop.
Παλιός ένας Pentium M.
Πότε ακριβώς πρόλαβε να αρχαιοποιηθεί ο dual core ????
.εχεις δικιο, αλλα προσωπικα, μονο κ μονο για... futureproof θα εχωνα σταντε quad..
Τα τρέχοντα macbooks έχουν νομίζω τιμή εξαιρετική ως προς τα χαρακτηριστικά τους, ανεξαρτήτως ποιού Λ/Σ θέλεις να τρέξεις.
οπως;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
To αυτο, το παιρνεις πισω οπως εισαι... οπως εισαι σου λεω...
Τα macbook ειδικα θα πρεπε να πουλιουνται 600-800 ευρω...
-
Μια κουβέντα είπαμε, έλεος
Ο χρήστης skye έγραψε:
οπως;
WinXP για το ERP και την legacy εφαρμογή σε Access 2000
-
εχει παρει καλυτερες κριτικες η SX100 IS και ειναι πιο φθηνη!
επισης για την τιμη κοιτα κατι σε κατερελο...
εχω παρει 2 μηχανες απο εκει και εχω μεινει ευχαριστημενος.
αυριο για ολους τους μηλαδες εχει ο φιλος μας ο Steve keynote....
αντε γιατι μετα τον αδικο χαμο του Pro αρκετα εμεινα με το Powerbook...
για να δουμε!!!!!κοιτα χαρα που θα τα χασπωσει χοντρα παλι στον Steve
Ματαιοδοξια κυριοι...
-
-
Απ´ όσο ξέρω μπορείς να περάσεις Windows (λόγω του επεξεργαστή που χρησιμοποιείται στους Mac)
Αλλά ποιός ο λόγος;
-
Ο χρήστης Arielis έγραψε:
Απ´ όσο ξέρω μπορείς να περάσεις Windows (λόγω του επεξεργαστή που χρησιμοποιείται στους Mac)Αλλά ποιός ο λόγος;
Το χαζευα σημερα και ειναι βολικο.
Μου αρεσε που ειναι λειτουργικο, γιατι τα χει ολα μεσα στην οθονη και ουτε κουτια ουτε τιποτα!
Και αισθιτηκα μου αρεσε...
Αλλα δεν μου αρεσε το λειτουργικο που φορουσε και τα 2300Ευ που ελεγε η καρτελα...
2.200$=2.300Ευ....
Ποτε ανεβηκε τοσο πολυ $;;;; -
Ρε παιδιά, ποιοι φοιτητές έχουν 400 ευρώ και ποιο 800 σαν επιδότηση;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αλλα δεν μου αρεσε το λειτουργικο που φορουσε και τα 2300Ευ που ελεγε η καρτελα...
2.200$=2.300Ευ....Γειά σας. Είδα την BMW Μ3 και πραγματικά μου άρεσε. Θέλω όμως να ρωτήσω αν γίνεται να αλλάξω το μοτέρ της και να βάλω του Golf.
Η απάντηση είναι ότι μπορείς να βάλεις και windows, (ή linux for that matter), αλλά έτσι χάνεις το νόημα της αγοράς ενός mac. Μείνε στα windows PC καλύτερα Αν ξεκινάς με τέτοιες ερωτήσεις, το mac δεν είναι για σένα.
Τα 24άρια iMac ήταν πάντα ακριβά.
-
Εχω ένα αρχείο κειμένου (doc) πολλών σελίδων με διάφορες μορφοποιήσεις. Θέλω να προσθέσω μια σελίδα στην αρχή η οποία όμως να μην είναι μορφοποιημενη όπως οι υπόλοιπες, να είναι ανεξάρτητη.
Κάνω αλλαγή σελίδας αλλά παίρνει όλες τις μορφοποιήσεις (κεφαλίδα και υποσελιδο βασικα) . Υπάρχει τρόπος να μπει και να μη πάρει την κεφαλίδα, αριθμό σελίδας κλπ?Οποίος γνωρίζει ας κάνει έναν κόπο
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η απάντηση είναι ότι μπορείς να βάλεις και windows, (ή linux for that matter), αλλά έτσι χάνεις το νόημα της αγοράς ενός mac.
troll post alert
Ο ανθρωπος μπορει να μην το θελει το φορητο μονο για show off ρε Λαππα
Sorry, δεν κρατηθηκα... Παω γραφειο... ciao
-
ωωπππ before leaving, για τον φιλο μου τον Λαππα:
http://www.engadget.com/2008/10/13/mr-b ... top-model/
και σε καλη μερια...
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εχω ένα αρχείο κειμένου (doc) πολλών σελίδων με διάφορες μορφοποιήσεις. Θέλω να προσθέσω μια σελίδα στην αρχή η οποία όμως να μην είναι μορφοποιημενη όπως οι υπόλοιπες, να είναι ανεξάρτητη.
Κάνω αλλαγή σελίδας αλλά παίρνει όλες τις μορφοποιήσεις (κεφαλίδα και υποσελιδο βασικα) . Υπάρχει τρόπος να μπει και να μη πάρει την κεφαλίδα, αριθμό σελίδας κλπ?Οποίος γνωρίζει ας κάνει έναν κόπο
Format Page (διάταξη σελίδας) --> Headers and Footers (κεφαλίδες και υποσέλιδα) --> different first page (διαφορά στην πρώτη σελίδα)
-
Η απάντηση είναι ότι μπορείς να βάλεις και windows, (ή linux for that matter), αλλά έτσι χάνεις το νόημα της αγοράς ενός mac.
troll post alert
Ναι όντως, μπορεί να θέλει ο άνθρωπος ασφάλεια και αξιοπιστία, να μην μπορεί να βάλει βίστα δλδ;
-
Format Page (διάταξη σελίδας) --> Headers and Footers (κεφαλίδες και υποσέλιδα) --> different first page (διαφορά στην πρώτη σελίδα)
μπορεις να δοκιμασεις και με τα section breaks --> (Insert-Break-Section) στα οποια ειναι ανεξαρτητα τα Header&Footer κλπ και οριζεις εσυ τι θα συνεχιζεται απο section σε section
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
2.200$=2.300Ευ....Γειά σας. Είδα την BMW Μ3 και πραγματικά μου άρεσε. Θέλω όμως να ρωτήσω αν γίνεται να αλλάξω το μοτέρ της και να βάλω του Golf.
Η απάντηση είναι ότι μπορείς να βάλεις και windows, (ή linux for that matter), αλλά έτσι χάνεις το νόημα της αγοράς ενός mac. Μείνε στα windows PC καλύτερα Αν ξεκινάς με τέτοιες ερωτήσεις, το mac δεν είναι για σένα.
Τα 24άρια iMac ήταν πάντα ακριβά.
Εγω το βλεπω αλλιως....
Ωραιο αυτο το Stayer (mac), αλλα μηπως να βαζαμε Navi, Clima, Sunroof, υραυλικο τιμονι, ηλεκτρικα παραθηρα και δερματινο σαλονι (windows) να το κανουμε Μερκ G-Class;;;Τα iMac ηταν παντα ακριβα μεν, αλλα πως τα 2.200$ γινοντε 2.389Ευ δεν εχω καταλαβει....
Εμενα μου βγαζει 2.200$=1.626Ευ.... -
troll post alert
Ειναι desktop το iMac και δεν το θελω γενικος. Οχι μονο για showoff.
Απλα ρωταω, για το ενδεχομενο που θα βρω πουθενα ξεχασμενα 2μιση χιλιαρικα και δεν τα χρειαζομαι...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]