-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ωραίο λεωφορείο και ωραία πινακίδα
Μου άρεσε που κατάφερες να φαίνεται σαν panningΤην Κυριακή δεν ισχύει η λεωφορειολωρίδα.
Πάρε και μια με panning αλλά η φωτό δεν είναι δικιά μου.Η δεύτερη ακόμα καλύτερη! Με τι φωτογραφική είναι τραβηγμένη αν επιτρέπεται; Το μόνο κακό είναι πως με το panning δε φαίνοται τα πρόσωπα των περαστικών που την χαζεύουν.
Ωραίο θόρυβο κάνει η άτιμη... -
Πριν λίγο.
-
-
-
να και κατι πιο σπανιο απο ferrari..
bmw 1 cabrio -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
να και κατι πιο σπανιο απο ferrari..
bmw 1 cabrioέχω δει 4 - 5 φορές. Πολύ πιο όμορφη κατά την γνώμη μου από την 'απλή' 1.
-
KIA Magentis στην Μαρτιου.
-
πφφφφ πήξαμε στη χλίδα
επειδή είμαι αντιδήθεν κυκλοφορώ με 2κυκλο -
οι μαυρες ζαντες δεν λενε και πολλα πανω στην DB9
-
-
Το Χ6 σε λιγο δεν θα θεωρειται carspotting!
-
-
Το απόγευμα Infiniti EX35 ( συμπαθητικό ) πίσω από το Καυτατζόγλειο. Πριν λίγο μαύρη Jaguar XJ Daimler που έκανε σφήνες από τη Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την M. Κυδωνίων που έστριψε. Λεπτομέρεια: στα μπροστά καθίσματα είχε καλύμματα animal print! Μάλλον πήρε το Jaguar στη κυριολεξία;
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
οι μαυρες ζαντες δεν λενε και πολλα πανω στην DB9Τι λές ρε!!!!!!!!!!!!!!
Από τους ωραιότερους συνδιασμούς που έχω δεί!!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Το απόγευμα Infiniti EX35 ( συμπαθητικό ) πίσω από το Καυτατζόγλειο.Είδα κι εγώ ένα ίδιο πριν κάνα μήνα και μου άρεσε αρκετά!
-
-
Merc S63 AMG ντιζελ;Υπαρχει τετοιο μοντελο;Το ντιζελ δεν το εγραφε αλλα ακουγοταν.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Merc S63 AMG ντιζελ;Υπαρχει τετοιο μοντελο;Το ντιζελ δεν το εγραφε αλλα ακουγοταν.Ολες οι 63 amg ειναι V8 βενζινη.
Στο ρελαντι οταν ειναι νομιζω πως ακουγεται ελαχιστα σαν ντιζελ...αλλιως θα ηταν ντιζελ με look amg... -
4 φορουμάδες να έχουν κ@υλώσει στην θέα -και τον ήχο - του GTR στην Κρήνη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
4 φορουμάδες να έχουν κ@υλώσει στην θέα -και τον ήχο - του GTR στην Κρήνη.Συνεχεια βολτες κοβει η κοπελια με το gtr???
Πρεπει να την πετυχω καποια στιγμη!
Carspotting [#5]