-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΒΜW 120d coupe
Δεν ήξερα ότι βγαίνει και σε κουπέ η σειρά 1.Eίδα ξανά το ίδιο, ΚΑΙ σε cabrio!!!
Νούμερα Μάνο!
Δυστυχώς ρε φίλε δεν ήταν 'καλό' ΗΚΡ 6*** κάτι ήταν
ΟΚ, στα ζήτησα γιατί στο τόπικ μας έχουμε αναφέρει μερικές 1 κουπέ με παλιά νούμερα, ΧΝΗ και ΤΡΒ.
-
Peugeot 1007 με πινακίδα Νxx-1007
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Peugeot 1007 με πινακίδα Νxx-1007με 200 ευρώ όλα γίνονται!!!!
-
Λευκη Lamborghini Μurcielago (μαλλον LP640) με πινακιδες ΔΟΚ, μονο αυτο μπορεσα να δω γιατι την ειχε σε ενα ασχετο με αμαξια βιντεακι σε πρωινη εκπομπη!
Πανεμορφη ειναι! -
Χτες το βράδυ στον Πειραιά MB R350, πρέπει να είναι η πρώτη που βλέπω στο δρόμο με κανονικές πινακίδες
-
Λευκή lambo το πρωϊ στην Όλγας.
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Χτες το βράδυ στον Πειραιά MB R350, πρέπει να είναι η πρώτη που βλέπω στο δρόμο με κανονικές πινακίδεςΚαι άλλη μία σήμερα το μεσημέρι στο Praktiker της Θεσ/νίκης. Θέε μου, τι αηδία αμάξι είναι αυτό;
-
Είδα πριν λίγο (κατά τις 2.30 το βράδυ δλδ) ένα Renault 5θ σεντάν με ξένες πινακίδες. Μάλλον πρόκειται για Megane (ή αλλιώς laguna) αλλά αυτό που δεν ανέφερα ήταν ότι είχε led (όχι κατάλευκα σαν τα audi, ψιλο μπλε/μωβ). Μία ευθεία σε κάθε πλευρά στα φώτα αλλά και το σήμα της Renault ήταν φωτιζόμενο με ίδιου τύπου ledάκια (!) . Τώρα concept ήταν, επερχόμενο μοντέλο; Δεν γνωρίζω. Προσπάθησα να βρω καμία φωτό στον γούγλη, αλλά δεν. Όσοι γνωρίζουν...
-
Mπας και ήταν καγκούριους;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Είδα πριν λίγο (κατά τις 2.30 το βράδυ δλδ) ένα Renault 5θ σεντάν με ξένες πινακίδες. Μάλλον πρόκειται για Megane (ή αλλιώς laguna) αλλά αυτό που δεν ανέφερα ήταν ότι είχε led (όχι κατάλευκα σαν τα audi, ψιλο μπλε/μωβ). Μία ευθεία σε κάθε πλευρά στα φώτα αλλά και το σήμα της Renault ήταν φωτιζόμενο με ίδιου τύπου ledάκια (!) . Τώρα concept ήταν, επερχόμενο μοντέλο; Δεν γνωρίζω. Προσπάθησα να βρω καμία φωτό στον γούγλη, αλλά δεν. Όσοι γνωρίζουν...Mαλλον ειδες UFOΕγω ειδα αυτο
ssangyong pick-up και αυτο
audi Rs4 .Κατα καιρους εχω δει και αυτα
Σαλονικιωτικη 430
R8
Copen -
Peugeot 206....SEDAN ( ) χτες το απόγευμα στον Λευκο τον Πύργο.Με ξενες πινακιδες (καπως κοκκινες,ισως Αλβανιας)
-
Είδα και το πρώτο Ford Ka. Πολύ πιο όμορφο απο το προηγούμενο.
-
Προχθες ειδα ενα fiat croma 1ης γενιας σε αριστη παρακαλω κατασταση.Ειχα χρονια να δω κατι τετοιο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mπας και ήταν καγκούριους;Δεν παίζει. Όταν το είδα απέναντι μου (άμα το είχα μπροστά μου θα είχα βγάλει φωτό) βλέπω τα ledάκια. Λέω τ' είν' τούτο; Φαντάστηκα ότι θα είναι κανένα καγκούρικο παλιό audi αφού μόνο σε αυτά είχα πετύχει ευθεία γραμμή και όχι με τελείως λευκό φως. Ψιλοπλακώνομαι στα φρένα για να το κοιτάξω καλύτερα και παρατηρώ αφ' ενός ότι μου θυμίζει Megane (μαύρο ήταν) αλλά ήταν εμφανώς πιο ογκώδες και είχε μία κοψιά concept, κάτι το διαφορετικό, και αφ' εταίρου ότι είχε ξένες κίτρινες πινακίδες (δεν είδα καλά αν έγραφε χώρα γιατί είχε ελάχιστο φως παρά μόνο 1-2 λατινικά ψηφία). Παράτηρώ επίσης ότι το σηματάκι της Renault ήταν με λεντ. Περνάω από δίπλα του και χαζεύω το πίσω μέρος και βλέπω και εκεί λεντ στο σήμα. Τα φώτα πίσω δεν τα θυμάμαι πως ήταν. Επίσης δεν πρόσεξα τον οδηγό. Πάντως ήταν ένας και άντρας. Αυτά από την χτεσινή UFO εμπειρία μου
-
Νεο Megane πενταθυρο σημερα στην Αρετσου.
Περιμενα να μου αρεσει περισσοτερο οταν θα το'βλεπα απο κοντα,παρα απο τις φωτογραφιες.
-
Και γω πέτυχα σήμερα νέο megane 5θ στην γειτονιά μου.
Δεν κάνει τόσο αίσθηση σε σχέση με το 3θ που το θεωρώ πολύ όμορφο, πέρα από θέμα βέβαια της μειωμένης πρακτικότητας σε σχέση με το 5θ
Τώρα τις τελευταίες μέρες πετυχαίνω πολλές corvette
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Mπας και ήταν καγκούριους;
Δεν παίζει. Όταν το είδα απέναντι μου (άμα το είχα μπροστά μου θα είχα βγάλει φωτό) βλέπω τα ledάκια. Λέω τ' είν' τούτο; Φαντάστηκα ότι θα είναι κανένα καγκούρικο παλιό audi αφού μόνο σε αυτά είχα πετύχει ευθεία γραμμή και όχι με τελείως λευκό φως. Ψιλοπλακώνομαι στα φρένα για να το κοιτάξω καλύτερα και παρατηρώ αφ' ενός ότι μου θυμίζει Megane (μαύρο ήταν) αλλά ήταν εμφανώς πιο ογκώδες και είχε μία κοψιά concept, κάτι το διαφορετικό, και αφ' εταίρου ότι είχε ξένες κίτρινες πινακίδες (δεν είδα καλά αν έγραφε χώρα γιατί είχε ελάχιστο φως παρά μόνο 1-2 λατινικά ψηφία). Παράτηρώ επίσης ότι το σηματάκι της Renault ήταν με λεντ. Περνάω από δίπλα του και χαζεύω το πίσω μέρος και βλέπω και εκεί λεντ στο σήμα. Τα φώτα πίσω δεν τα θυμάμαι πως ήταν. Επίσης δεν πρόσεξα τον οδηγό. Πάντως ήταν ένας και άντρας. Αυτά από την χτεσινή UFO εμπειρία μου
Τρομαζω απο την περιγραφη να πω την αληθεια Σοβαρα τωρα,υπαρχει περιπτωση να κυκλοφορουν concept στο δρομο???
-
-
-
Carspotting [#5]