-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κίτρινη Gallardo της Σαλονίκης (γνωστή σε πολλούς για τις ...καλαίσθητες ζάντες ) είναι προς πώληση...
Ποιος θα περίμενε ότι αυτές οι ζάντες είναι...ειδική παραγγελία από Αμερική αξίας 18.000€ !Τραγωδία Θα πρέπει να αναθεωρήσει το γούστο του μάλλον.
'ΙΔΙΟΤΗΣ'
ΙΔΙΟΤΗΣ
ΕΥΟΣΜΟ 56431
Τηλ.: +30 χχχχχχχΕυοσμο; Οχι Εύοσμος; Ρωσοπόντιος είναι;
-
Πολλοί λένε 'ο Εύοσμος' αλλά νομίζω ότι είναι το (χωριό) Εύοσμο
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Κίτρινη Gallardo της Σαλονίκης (γνωστή σε πολλούς για τις ...καλαίσθητες ζάντες ) είναι προς πώληση...
Ποιος θα περίμενε ότι αυτές οι ζάντες είναι...ειδική παραγγελία από Αμερική αξίας 18.000€ !Το ηχοσυστημα 8000 ευρω τι μπορει να ειναι????
πολύ μόρφωση ο πωλητής...
2 φορές λάθος το έκανε το 'ιδιώτης'...
μάλλον το μπέρδεψε με το αγγλικό... -
Τι σημασία έχει αν έκανε ορθογραφικά;
Μπορεί να μην είναι Έλληνας καν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι σημασία έχει αν έκανε ορθογραφικά;Μπορεί να μην είναι Έλληνας καν.
καλά, πλάκα μου κάνεις?
εδώ ξέρει το σφυρήλατες...
ποιος ξένος ξέρεις τέτοιες λέξεις...εκτός και ΑΝ του έγραψε άλλος την αγγελία, και δεν του έγραψε το ιδιώτης, οπότε έβαλε τη φαντασία του ο ίδιος για να τη γράψει
-
Το ότι δεν έχει μόρφωση τι σχέση έχει; Αυτό δεν καταλαβαίνω...
-
Αμα είναι αλλοδαπός και γι' αυτό δεν ξέρει ελληνικά, ας πλήρωνε κάποιον που να ξέρει γράμματα να του γράψει την αγγελία, ή ας το έγραφε στα αγγλικά ή κάποια άλλη διεθνή γλώσσα.
Είναι πολύ ενοχλητικό αυτά τα σύγχρονα έργα τέχνης να κατέχονται αποκλειστικώς από αγραμμάτους.
Να δω τι ελληνικά θα ξέρει ο επόμενος ιδιοκτήτης... -
Παιδιά ,
χαλαρώστε, δεν έβαλα το link για να κρίνουμε την ορθογραφία του και να τον κράξουμε...Τις πιο πολλές φορές αυτοί δεν ασχολούνται με τέτοια sites, μάλλον κανάς γνωστός τους κάνει εξυπηρέτηση και φορτώνει την αγγελία με φώτος... -
Κωνσταντίνε, δεν είναι η έλλειψη μόρφωσης...
Αναφέρεται σε δημόσιο χώρο, οπότε έστω και τα στοιχειώδη στην εκφορά του λόγου πρέπει να τηρούνται...
δε με πειράζει που δεν ξέρει να το γράψει σωστά... με ενοχλεί ότι δεν ενδιαφέρεται να τηρήσει τους κανόνες της ελληνικής σε δημόσιο χώρο... μου τη σπάει να βλέπω αγγελίες του καθένα και να είναι εντελώς ασύντακτες, με λάθη, που με κάνουν να μπερδεύω τη γλώσσα που έμαθα μέχρι τώρα... είναι κάτι σαν το greeklish ένα πράγμα... αδιαφορία...άνοιξε ένα λεξικό ρε αδερφέ...
δε λέω ότι εγώ είμαι άριστος, όμως αν κάπου έχω μία αμφιβολία, κάνω μια αναζήτηση στο λεξικό πριν...
-
μπορεί να είναι αγράμματος αλλά οι φωτό είναι δίπλα στο Μέγαρο
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το ηχοσυστημα 8000 ευρω τι μπορει να ειναι????
κάτι τέτοιο?
-
-
Επίσης και στο design disasters. Αλλά μην το βάλεις πάνω από 2 φορές, θα πέσει ο σέρβερ.
-
Χάλια, είδα κι εγώ ένα προχθές..
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Χάλια, είδα κι εγώ ένα προχθές..Γιατι βρε παιδια? Εγω που εχω δει κανα 2 ενα σε λευκο που το βλεπω συνεχεια και ενα αλλο σκουρο μπλε που ειδα μου αρεσαν αρκετα... Αλλα φυσικα γουστα ειναι αυτα, δεν μπορω να πω...
-
Έχει τρεις μέρες που βλέπω ένα κάθε μέρα (διαφορετικό κάθε φορά).
-
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Γιατι βρε παιδια? Εγω που εχω δει κανα 2 ενα σε λευκο που το βλεπω συνεχεια και ενα αλλο σκουρο μπλε που ειδα μου αρεσαν αρκετα... Αλλα φυσικα γουστα ειναι αυτα, δεν μπορω να πω...
Δηλαδή σου αρέσει η Brera Spider ( ) και το A3 cabrio ( ); Για να καταλάβω δλδ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατι βρε παιδια? Εγω που εχω δει κανα 2 ενα σε λευκο που το βλεπω συνεχεια και ενα αλλο σκουρο μπλε που ειδα μου αρεσαν αρκετα... Αλλα φυσικα γουστα ειναι αυτα, δεν μπορω να πω...
Δηλαδή σου αρέσει η Brera Spider ( ) και το A3 cabrio ( ); Για να καταλάβω δλδ...
Καλα το a3 cabrio δεν το ερωτευτηκα κιολας να πω τη αληθεια, αλλα σχεδιαστικα δεν με αφησε αδιαφορο τουλαχιστον...ποτε δεν ημουν και φαν των audi στο θεμα σχεδιασμου αλλα κανει βηματα και αυτη, π.χ. A5... Με τη spider δηλωνω ομως καψουρης!
-
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Καλα το a3 cabrio δεν το ερωτευτηκα κιολας να πω τη αληθεια, αλλα σχεδιαστικα δεν με αφησε αδιαφορο τουλαχιστον...Ούτε και εμάς μας άφησε αδιάφορους. Σχολιάστηκε πολύ κιόλας.
-
Carspotting [#5]