-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οτι ηταν ξενερωτη αντι ναναι** γκ@υλα κοκκινομαλλα**!!+1 στον Άδη.Το κατέχεις το άθλημα.
ΥΓ VW R32 το πιάνουμε για CarSpotting? Είναι ένα εδώ και 1 βδομάδα αραγμένο κοντά στο St George,Κολωνάκι.
-
Λογικά η τσάλεντζερ πρέπει να είναι η ίδια που είχα ποστάρει εδώ viewtopic.php?p=1360945#p1360945 πριν από λίγους μήνες. Πραγματικά τεράστια και σίγουρα είναι καλύτερη στην πώληση μούρης από οποιοδήποτε ευρωπαικό σούπερκαρ...
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
οτι ηταν ξενερωτη αντι ναναι** γκ@υλα κοκκινομαλλα**!!
+1 στον Άδη.Το κατέχεις το άθλημα.
και η τσαλεντζερ φοβερη!
-
-
-
Μου βάζει ιδέες ο sv2 να πάω Λαύριο σήμερα μεσημεροαπόγευμα.
οφφτοπικ: γενικώς έχω ακούσει ότι έχει αναπτυχθεί η περιοχή. Αξίζει για βόλτα;
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Μου βάζει ιδέες ο sv2 να πάω Λαύριο σήμερα μεσημεροαπόγευμα.οφφτοπικ: γενικώς έχω ακούσει ότι έχει αναπτυχθεί η περιοχή. Αξίζει για βόλτα;
το λαυριο εχει αναπτυχθει με το λιμανι που εφτιαξαν,ειναι γραφικο μερος και η ωραιοτερη πειοχη στν αττικη.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Μου βάζει ιδέες ο sv2 να πάω Λαύριο σήμερα μεσημεροαπόγευμα.
οφφτοπικ: γενικώς έχω ακούσει ότι έχει αναπτυχθεί η περιοχή. Αξίζει για βόλτα;
το λαυριο εχει αναπτυχθει με το λιμανι που εφτιαξαν,ειναι γραφικο μερος και η ωραιοτερη πειοχη στν αττικη.
καλά κόψε κάτι.....
-
Το Λαύριο έχει καλυτερέψει πολύ σε σχέση με το παρελθόν. Να μην είχε και τα τοξικά κατάλοιπα στο χώμα από τα παλιά ορυχεία...
-
F40 ή F50 είχα δει πριν 7-8 χρόνια στο πάρκιν στη Βουλιαγμενη απεναντι απο το Εν Πλω....νταξ....τι να πεις? απο εμφανιση? απο ηχο? απλα απεριγραπτο
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Μου βάζει ιδέες ο sv2 να πάω Λαύριο σήμερα μεσημεροαπόγευμα.οφφτοπικ: γενικώς έχω ακούσει ότι έχει αναπτυχθεί η περιοχή. Αξίζει για βόλτα;
Να πηγαίνετε παιδιά, αλλά όχι από Καμάριζα. Γύρω γύρω, είναι καλύτερα.
-
-
καταπληκτικες
-
Δεν με χάλνασε που άκουσα τον ήχο του κινητήρα σε όλη τη Β.Όλγας... Αλητεία. Υπάρχουν ακόμα αγοραστές που ψωνίζουν 3αρα χωρίς το 35 από πίσω;
-
Πολυ ωραιος συνδιασμος χρωματων -
-
Το μπροστινο μερος θα το βρειτε στα ζωα
-
-
Στο Megane είχα καθήσει σε μια έκθεση στο Παρίσι. Πολύ ωραίο εσωτερικό και καλά υλικά
edit: btw Λαύριο δεν πήγα τελικά. παραείναι μακριά
Carspotting [#5]