-
Αν και δεν αποδέχομαι και πολύ την διαδικασία της ονομαστικής εορτής λόγω ...πεποιθήσεων, οι ευχές είναι πάντοτε καλοδεχούμενες!
Μην έρθει τώρα κάνας καλοθελητής και 'ευχηθεί' , 'Αντε και με ένα Skoda σύντομα', γιατί...θα θυμώσω!
Κούκε, γιατί αναρριχητής;
-
Χρόνια Πολλά και καλά στους απανταχού Γρηγόρηδες του φόρουμ.
-
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.
-
Χρόνια Πολλά Γρηγόρη!
Άντε και με ένα Leon σύντομα.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Χρόνια Πολλά Γρηγόρη!Άντε και με ένα Leon σύντομα.
Άλλος εύχεται Skoda, άλλος Leon, ώρα είναι να ευχηθεί κάποιος και για κάνα Toyota (Avensis, να χωράει και καροτσάκια! )
Ευχαριστώ πάντως!
-
Βρε λες?
-
Χρόνια πολλά και με Avensis.
-
Εγκάθετε!
Πλάκα, πλάκα, τα 'πεθερικά' , οι γονείς της κοπέλας μου δηλαδή, είχαν κάποια στιγμή 2 ίδιες Corolla προηγούμενης γενιάς.... Θα χει πλάκα σκηνικό πχ σε κάποια χρόνια...
'Βρε καλέ μου Highfidelity, τώρα που σε κάναμε και...γαμπρό, μήπως να πάρεις κάνα καλό αυτοκίνητο και να πετάξεις το ιταλικό χρέπι, δεν γίνεται να μπαίνει η κόρη μας σε τέτοιο πράγμα, να πάρετε κάνα Avensis, καλά αυτοκίνητα, σκυλιά και θα χωράει αργότερα και τα καροτσάκια των παιδιών...μπλα μπλα ....'
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγκάθετε!Πλάκα, πλάκα, τα 'πεθερικά' , οι γονείς της κοπέλας μου δηλαδή, είχαν κάποια στιγμή 2 ίδιες Corolla προηγούμενης γενιάς.... Θα χει πλάκα σκηνικό πχ σε κάποια χρόνια...
'Βρε καλέ μου Highfidelity, τώρα που σε κάναμε και...γαμπρό, μήπως να πάρεις κάνα καλό αυτοκίνητο και να πετάξεις το ιταλικό χρέπι, δεν γίνεται να μπαίνει η κόρη μας σε τέτοιο πράγμα, να πάρετε κάνα Avensis, καλά αυτοκίνητα, σκυλιά και θα χωράει αργότερα και τα καροτσάκια των παιδιών...μπλα μπλα ....'
Πάλι καλά που έχεις σοβαρά πεθερικά
-
Χρονια πολλα στους εορταζοντες !
HF , χρονια σου πολλα !
-
Γιορτάζουν
σήμερα
Δευ 26 Ιαν 09
Ξενοφών, Ξενοφώντας, Φώντας, Φόντας, Φόνης, Ξενοφωντία, Ξενοφωντίνα, Ξενοφούλα, Ξενοφώντη, Ξένια -
Σήμερα έχει γενέθλια ο Pinatsis
Xρόνια σου πολλά Κυριάκο !!!
-
Ωπ! Ενημέρωση ο κύριος κυρ Βασίλης!!!
Χρόνια Πολλά και Καλά με Υγεία, Κυριάκοοοοο!!
-
Χρόνια πολλά!
-
Γιορτάζουν
σήμερα
Παρ 30 Ιαν 09
Αύρα, Μαύρος, Μαυρουδής, Μαυροειδής, Μαυρέτα, Τριών Ιεραρχών, Χρυσή -
Γιορτάζουν
σήμερα
Σαβ 31 Ιαν 09
Ευδοξία, Ευδοξούλα, Δόξα, Δοξούλα, Κύρος, Κύρης -
Γιορτάζουν
σήμερα
Κυρ 01 Φεβ 09
Τρύφωνας, Τρύφων, Τρυφωνία, Φιλικητάτη, Φιλικήτη, Φιλικήτα, Μριζίτ, Βrigit, Bridget, Brigid, Brigitta, Bridgit, Bride -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Γιορτάζουν
σήμερα
Κυρ 01 Φεβ 09
Τρύφωνας, Τρύφων, Τρυφωνία, Φιλικητάτη, Φιλικήτη, Φιλικήτα, Μριζίτ, Βrigit, Bridget, Brigid, Brigitta, Bridgit, BrideΚαλά αυτά αρχαιοελληνικά ή Χριστιανικά ονόματα είναι;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Γιορτάζουν
σήμερα
Κυρ 01 Φεβ 09
Τρύφωνας, Τρύφων, Τρυφωνία, Φιλικητάτη, Φιλικήτη, Φιλικήτα, Μριζίτ, Βrigit, Bridget, Brigid, Brigitta, Bridgit, BrideΚαλά αυτά αρχαιοελληνικά ή Χριστιανικά ονόματα είναι;
Χριστιανικά. Η Οσία Μπριζίτ, μάλιστα, μαρτύρησε βογγώντας στο Saint Tropez!
-
Α βρε Νίκοοοο
Σήμερα γίνεται 101 ετών ο Π.Α.Ο..
Πασχάλη δε θα ευχηθείς ρε.
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#4]