-
Κολλάει σε διάφορα threads αλλά ας το γράψω εδώ:
Είμαι το απόγευμα κατά τις 17:00 πεζός στην πλατεία Αριστοτέλους, περίπου εκεί που είναι η στάση στη Μητροπόλεως.
Ακούω επίμονες κόρνες και σειρήνες. Γυρίζω να δω: Εκεί που αρχίζει το δρομάκι που περνάει μπροστά από το Electra Palace κινείται αργά μια 316 με σκοπό να βρεί μέρος που δεν ενοχλεί, να σταματήσει και να κατεβάσει από μέσα μια ηλικιωμένη κυρία (αυτό το είδα μετά). Όση ώρα ο οδηγός έψαχνε μέρος να σταματήσει, ο πρώτος μιας αυτοκινητοπομπής που τον πλησίαζε δεν σταμάτησε να του κορνάρει, για πολλά μέτρα ασταμάτητα. Επίσης ένας ζητάς του φώναζε 'κάνε στην άκρη ΡΕ' και διάφορα τέτοια.
Η πομπή (4 ασφαλίτικα Octavia RS, δύο GS450h και δύο ζητάδες) τελικά πήγαινε προς το ξενοδοχείο, ενώ ο ένας ζητάς έμεινε να ζητήσει τα ρέστα από τον οδηγό.
Σταματάνε όλοι και κατεβαίνει από το Lexus η Παπαρήγα. -
Πολύ βιαστικούς/ενοχλητικούς συνοδούς έχει η κυρία: viewtopic.php?p=1472537#p1472537
-
Θα έλεγα κάτι εγκάθετο, αλλά δεν έχω όρεξη να τα βάλω με το παραπέτασμα. Νεξτάιμ.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Κολλάει σε διάφορα threads αλλά ας το γράψω εδώ:Είμαι το απόγευμα κατά τις 17:00 πεζός στην πλατεία Αριστοτέλους, περίπου εκεί που είναι η στάση στη Μητροπόλεως.
Ακούω επίμονες κόρνες και σειρήνες. Γυρίζω να δω: Εκεί που αρχίζει το δρομάκι που περνάει μπροστά από το Electra Palace κινείται αργά μια 316 με σκοπό να βρεί μέρος που δεν ενοχλεί, να σταματήσει και να κατεβάσει από μέσα μια ηλικιωμένη κυρία (αυτό το είδα μετά). Όση ώρα ο οδηγός έψαχνε μέρος να σταματήσει, ο πρώτος μιας αυτοκινητοπομπής που τον πλησίαζε δεν σταμάτησε να του κορνάρει, για πολλά μέτρα ασταμάτητα. Επίσης ένας ζητάς του φώναζε 'κάνε στην άκρη ΡΕ' και διάφορα τέτοια.
Η πομπή (4 ασφαλίτικα Octavia RS, δύο GS450h και δύο ζητάδες) τελικά πήγαινε προς το ξενοδοχείο, ενώ ο ένας ζητάς έμεινε να ζητήσει τα ρέστα από τον οδηγό.
Σταματάνε όλοι και κατεβαίνει από το Lexus η Παπαρήγα.ξεφτιλα και κοροιδια...
η κυρια πιστευει οτι ειναι η μετενσαρκωση του Χρουτσωφ και διοικει τη Σοβιετικη Ενωση
ενα 8% σε ουτε 9 εκατομυρια Ελληνες δεν εχει και περα απο αυτο υποτιθεται οτι εκπροσωπει και ενα συγκεκριμενο χωρο..καλα για τα μπατσονια και την 'ευγενεια' τους δε μπαινω καν στο κοπο να σχολιασω, προσφατα την αντιμετωπισα κι εγω..
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Για να μη παρεξηγουμαστε, η ενσταση μου ειναι για την σοβαροτητα της παραβασης και οχι για το αν ειναι η οχι. Δεν νομιζω οτι αξιζει κανεις να χασει το διπλωμα του για 2 μηνες επειδη πηγαινε με...93 αντι 60 σε αυτο το σημειο:Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο η καλύτερη πστ είναι να μην παραβιάζεις το γράμμα του νόμου.
Σε 4-5 χρονακια που θα παρω διπλομα αφου μαθω να οδιγαω καλα θελω να παω σε λεωφορους στην Γερμανια που οριο δεν υπαρχει. Έκει ειναι παραδισος για οποιον θελει να παει με 240 η και 300+.Με τον πατερα ενος φιλου μου εκει πιγεναι βεβεα με 200 αλλα περνουσαν αλλοι απο διπλα μας με 300-290
Νεαρέ, ωραία τα λες αλλά έχε κάτι υπόψην σου. Όταν η ηλεκτρονική πινακίδα δείξει 130 (π.χ.) ο γερμανός θα πέσει στα 130. Όταν η επόμενη δείξει 70 ο γερμανός θα πέσει στα 70. Εάν η μεθεπόμενη δείξει 30 ο γερμανός θα πηγαίνει με 30.
Δεν θα ψάχνει δικαιολογίες, ούτε θα αναπτύξει κάποια αμπελοφιλοσοφία προκειμένου να δώσει άφεση αμαρτιών στον εαυτό του για την όποια παράβαση. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κολλάει σε διάφορα threads αλλά ας το γράψω εδώ:
Είμαι το απόγευμα κατά τις 17:00 πεζός στην πλατεία Αριστοτέλους, περίπου εκεί που είναι η στάση στη Μητροπόλεως.
Σταματάνε όλοι και κατεβαίνει από το Lexus η Παπαρήγα.ξεφτιλα και κοροιδια...
η κυρια πιστευει οτι ειναι η μετενσαρκωση του Χρουτσωφ και διοικει τη Σοβιετικη Ενωση
ενα 8% σε ουτε 9 εκατομυρια Ελληνες δεν εχει και περα απο αυτο υποτιθεται οτι εκπροσωπει και ενα συγκεκριμενο χωρο..καλα για τα μπατσονια και την 'ευγενεια' τους δε μπαινω καν στο κοπο να σχολιασω, προσφατα την αντιμετωπισα κι εγω..
ρε παιδια ωραια ολα αυτα, αλλά συμβαίνει με όλους τους αρχηγους κομματων, ισως ακόμα με βουλευτες, η απλά επώνυμους. .. δεν ειναι μόνο η παπαρηγα το παραλογο
-
Nαι αλλα τί εκπροσωπει η Παπαρηγα και τί η Lexus
-
Ο χρήστης rethimno02 έγραψε:
Για να μη παρεξηγουμαστε, η ενσταση μου ειναι για την σοβαροτητα της παραβασης και οχι για το αν ειναι η οχι. Δεν νομιζω οτι αξιζει κανεις να χασει το διπλωμα του για 2 μηνες επειδη πηγαινε με...93 αντι 60 σε αυτο το σημειο:
Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο η καλύτερη πστ είναι να μην παραβιάζεις το γράμμα του νόμου.
Σε 4-5 χρονακια που θα παρω διπλομα αφου μαθω να οδιγαω καλα θελω να παω σε λεωφορους στην Γερμανια που οριο δεν υπαρχει. Έκει ειναι παραδισος για οποιον θελει να παει με 240 η και 300+.Με τον πατερα ενος φιλου μου εκει πιγεναι βεβεα με 200 αλλα περνουσαν αλλοι απο διπλα μας με 300-290
Νεαρέ, ωραία τα λες αλλά έχε κάτι υπόψην σου. Όταν η ηλεκτρονική πινακίδα δείξει 130 (π.χ.) ο γερμανός θα πέσει στα 130. Όταν η επόμενη δείξει 70 ο γερμανός θα πέσει στα 70. Εάν η μεθεπόμενη δείξει 30 ο γερμανός θα πηγαίνει με 30.
Δεν θα ψάχνει δικαιολογίες, ούτε θα αναπτύξει κάποια αμπελοφιλοσοφία προκειμένου να δώσει άφεση αμαρτιών στον εαυτό του για την όποια παράβαση.Μαλιστα... 'Αμπελοφιλοσοφουμε'...Να πηγαινεις λοιπον ακριβως με τα ορια του ελληνικου κρατους γιατι με το γραμμα του νομου και με 1 km/h 'αμαρτανεις'. Για να καταλαβεις την γελοιοτητα των οριων ομως (περαν των οριων των 120-130) πρεπει να οδηγησεις ενα τζιπ με τρεϊλερ και ενα αγωνιστικο αυτοκινητο πανω. Ασχετα αν το κανεις για πρωτη φορα και θα οδηγεις με το ενα ματι μπροστα και το αλλο πισω θα πηγαινεις παντου με +20 (μιλω για τα χαμηλα ορια σε επαρχιακους/πολεις/λεωφορους) και κατα τα αλλα θα οδηγας full φυλαγμενα και πιο δεξια και απο τον Καρατζαφυρερ. Στην εθνικη θα πηγαινεις με 90-100 μονο και μονο για να μη χοροπηδαει το αμαξι επειδη οι δρομοι μας ειναι τοσο ισιοι που μπορεις να παιξεις τρισποντο μπιλιαρδο. Επισης να τηρεις και τους νομους του 100% οταν θες να κανεις μια επιχειρηση. Ειδικα στο τελευταιο αν τηρησεις το γραμμα του νομου να εισαι σιγουρος οτι θα εισαι 100% νομιμος, μονο που δεν θα εφτιαχνες επιχειρηση... Επισης αν τηρουσαμε...το γραμμα του νομου δεν θα υπηρχε μηχανοκινητος αθλητισμος στην χωρα, αφου παλι με το γραμμα του νομου δεν μπορεις να κινησεις αγωνιστικο αυτοκινητο με πινακιδες γιατι δεν μπορεις να εχεις ΚΤΕΟ νομιμα, δεν μπορεις να το πουλησεις αφου απαιτειται ΚΤΕΟ το οποιο εσυ δεν μπορεις να βγαλεις νομιμα και τελος δεν μπορεις (παλι με το γραμμα του νομου) να πας με τρεϊλερ με ΙΧ γιατι επισης δεν ειναι νομιμο και δεν ειναι ολοι επαγγελματιες ωστε να εχουν επαγγελματικο. Τωρα βεβαια και αυτοι που εχουν αμα πεσουν σε κανενα μπλοκο της ΥΠΕΔΑ να δουμε αν θα την βγαλουν καθαρη, ασχετως της νομοθετικης ρυθμισης που βγηκε περισυ η οποια σε θωρακιζει για τη μεταφορα του αγωνιστικου αλλα αν εσυ κουβαλας καποιο ανταλλακτικο του μονο αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας...Δεν ειναι κακο να αναπτυξεις μια αισθηση της πραγματικοτητας αγαπητε μου και δεν στο λεω ειρωνικα (μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε) απλα το διανθιζω για να ειναι ενδιαφερον στην αναγνωση και να σου δειξω με απτα παραδειγματα οτι το γραμμα του νομου (που δεν ειναι σωστος) οδηγει μαθηματικα στην παρανοια. Κανεις δεν μιλα για ασυδοσια και να κανουμε τους δρομους πιστες. Aλλιως θα ειχα περασει εκει με τα διπλα περιπου στο πολυ χαλαρο ακομα και με αυτο το 4τροχο λαθος που λεγεται Astra F. Δεν νοειται ομως 2μηνη αφαιρεση διπλωματος για τετοια πραγματα. Ουτε να γραφουμε ενα μηχανακι γιατι εχει μια σακουλα στο τιμονι, οπως ακουσαμε προσφατα. Αλλα βεβαια το καθε παπι ειναι ευκολος στοχος. Ολοι οι Stoner/Rossi που σκανε τα Σ/Κ κατα τουλαχιστον 85% απινακιδωτοι με τα street στην Ευβοια ομως και αλωνιζουν χαλαρουϊτα καλα κανουν αφου λειτουργει οπως λειτουργει το κωλοκρατος... Και οταν η εδω αστυνομια εβγαλε εναν vigilante με μια CBR (???) μαυρη χωρις κανενα διακριτικο, αυτος ξεχαρμανιαζε σε φορτηγα και αυτοκινητα.
Kαι οταν εγιναν τα Δεκεμβριανα ειχαμε αναβαση Ριτσωνας. Απο το χεσιμο τα καλοπαιδα ηταν μεσα στο σπιτακι τους και δεν ξεμυτιζαν με αποτελεσμα να γινει εμφραγμα στο δρομο της αναβασης και να μας φυγει ο τακος μεχρι να φτασουμε. Να σκεφτεις πηγαμε με το αγωνιστικο μονο στο χωρο των pit (το τζιπ το φεραμε μετα απο αρκετη ωρα) με εμενα ξαπλωμενο στο Χ του cage να χαιρεταω α λα Evita Peron τους παντες και να εχουμε χεστει στο γελιο. Σκανε λοιπον τα καμαρια μας και ξεκ..... πανω σε τοπικους πιτσιρικαδες με σκουτερακια που ανεβαινανε ακρανωτοι με 0km/h μεσα στον κοσμο για να δουν την αναβαση και ηθελαν να εχουν standby το μηχανακι για να φυγουν στην διακοπη του 1ου σκελους...Παω τωρα πισω στο αμπελι μου, κατσε μονο να σηκωσω τον χιτωνα μην τον πατησω με τη χλαμυδα και σκιστει. Και μην ξεχνας: Νομοι υπαρχουν παντα. Και στην χουντα υπηρχαν και στην κατοχη υπηρχαν. Αν τωρα εσυ ησουν υπο κατοχη τηρησε τους νομους 100%. Εγω θα αποχαιρετουσα τους δικους μου και θα ξεκιναγα ανταρτικο. Και αν πετυχαινα θα μπορουσαν μετα τα παιδια σου να αμπελοφιλοσοφησουν ελευθερα και ενδεχομενως να με βγαλουν και σαν κατι διεστραμμενα φασιστακια (αμα μπουκαρουν οι Τουρκοι να μας πουν αν θα πολεμησουν ή θα κρυφτουν πισω απο την ποδια του -καθε- Αδωνι) που τολμουν να λενε οτι το βραδυ του Πολυτεχνειου δεν εγινε και τιποτα τρομερο μωρε...
ΥΓ: Ειναι πολυ γαματο να οδηγεις με τα ορια και να πλησιαζεις ενα σταθμο διοδιων. Αν ακολουθηθουν οι πινακιδες ακριβως παιζει να σταματαει και εμπορικη αμαξοστοιχια ανετα, μη σου πω οχηματαγωγο. Το δοκιμασα με το τρεϊλερ αλλα οταν ειδα οτι και το περπατημα ειναι ακομα πιο γρηγορο ξαναπατησα γκαζι και ξαναφρεναρα τουλαχιστον αλλες 2 φορες μεχρι να φτασω στο γκισε...
Καλη ανασταση σε ολους κατα τα αλλα και 'ευλογητως παντοτε drift και αει και εις τους αιωνας των αιωνων, ααααααdriiiiiiiifttttt'!!!
-
Μαλιστα... 'Αμπελοφιλοσοφουμε'...Να πηγαινεις λοιπον ακριβως με τα ορια του ελληνικου κρατους γιατι με το γραμμα του νομου και με 1 km/h 'αμαρτανεις'.Με υπέρβαση κατά 1km/h δεν θα κινδύνευες με αφαίρεση διπλώματος. Με 33km/h πάει το δίπλωμα. Μην συγκρίνουμε τα ανόμοια.
-
Εννοειται. Απλα μιας και εισαι υπερ του 100% του νομου ( be well John Spartan ) και με 1 km/h 'εισαι παρανομος' και αυτο νομιζω ειναι που μετραει (και σε τρελαινει), ειδικα αν εισαι λογικος ανθρωπος και οχι παλαβος, οπως θελει ο ΚΟΚ τους να σε παρουσιασει...
Αληθεια, με +33 km/h σε σημειο του οποιου παρεθεσα φωτογραφιες για να δειξω ποσο μικρο -και οχι ανυπαρκτο, αν και αυτο σηκωνει κουβεντα- ειναι το κακο εσυ τι θα ηθελες; Να με σταυρωσουν μηπως; Εγω θα ηθελα να πληρωσω ενα μικρο χρηματικο προστιμο (και οχι να ξεγλιστρησω, οπως και επεμεινα) και επ ουδενι να μην οδηγω για 2 μηνες και δεν νομιζω αν σε σταματουσαν εσενα να εβγαζες το διπλωμα σου απο το ντουλαπακι, να το εδινες στον τροχαιο και να του καθαριζες και το περιπολικο φευγοντας, αφου τον ευχαριστουσες για το οτι σωζει το κοινωνικο συνολο απο εναν μανιακο. Ή να ανεβει λοιπον το οριο αφαιρεσης διπλωματος στα +50, ή να ανεβουν τα μικρα ορια +10/+20 (αναλογα με το μερος) ωστε να μην γινεται αυτο το απαραδεκτο φαινομενο της συγκρουσης του νομου με την κοινη λογικη, που φερνει οδηγους και τροχαια σε δυσκολη θεση.Παμε τωρα σε κατι σχετικο με τις λαθος συμπεριφορες, αν και εδω ειναι λαθος τακτικη:
Την Μ. Παρασκευη το μεσημερακι στην παραλια της Χαλκιδας (πεζοδρομος) γινοταν κυριολεκτικα πανζουρλισμος απο κοσμο. Οι καφετεριες ασφυκτικα γεματες κτλ. Παντα στην παραλια θα δει καποιος εγχρωμους να πουλανε CD, σκαλιστα ειδη, ζωνες, γυαλια ηλιου κτλ. Εκεινη λοιπον την στιγμη οι κομμαντος του λιμενικου διαλεξαν να συλλαβουν εναν πωλητη, ο οποιος και εφυγε τρεχοντας παρατωντας το εμπορευμα. Παρανομος δεν λεω, αλλα ποσο μπορει να εισαι για να επιχειρησεις να τον πιασεις μεσα σε τοσο κοσμο;;; Αν (λεμε αν) αυτος πανω στον πανικο του βουταγε κανενα περαστικο και τον απειλουσε με μαχαιρι (πολυ θελει να γινει;) προκειμενου να μην συλληφθει τι θα λεγανε μετα; Αυτοι οι ανθρωποι ειναι εκει και πουλανε την πραματεια τους συνεχεια. Θα μπορουσε λοιπον να γινει κατι τετοιο καποια αλλη στιγμη, με λιγοτερο κοσμο. Αλλα ειπαμε στα κοκκινα. Παλι καλα που δεν ειχαν οπλα τα καμαρια, γιατι (ειδικα ο ενας) διολου απιθανο να το τραβαγε μεσα στον κοσμο...
-
Αν (λεμε αν) αυτος πανω στον πανικο του βουταγε κανενα περαστικο και τον απειλουσε με μαχαιρι (πολυ θελει να γινει;) προκειμενου να μην συλληφθει τι θα λεγανε μετα;Καλά, με αυτό το σκεπτικό δεν θα έπρεπε να κάνουν ποτέ τίποτα. Η μια σφαίρα στο brain stem για να μην προλάβει να αντιδράσει (αν λέμε)...
Νομίζω ότι γίνεσαι πολύ άδικος και έχεις φτάσει στο άλλο προσπαθώντας να βρεις κάτι απλώς για να τους κράξεις.
-
Βρε zorz γιατι ειμαι αδικος; Ειπα να μην κανουν τιποτα; Να τους συλλαβουν αν πρεπει -που πρεπει στο συγκεκριμενο- αλλα πχ ενα μεσημερι καθημερινης που δεν εχει κοσμο. Αυτοι οι ανθρωποι ειναι ΠΑΝΤΑ εκει. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην κατεβεις παραλια και να τους βρεις, οσο ειναι ανοικτες οι καφετεριες. Υποτιθεται πως 'κοπτονται' για την ασφαλεια μας, εξ ου και οι νομοι. Ε δλδ οταν πρεπει να επιχειρησουν δεν πρεπει να εχουν καποια μετρα ασφαλειας για εμας;
Δεν με ενδιαφερει απλως να τους κραξω για να τους κραξω. Θα τους επαινεσω αλλα σχεδον ποτε δεν μου εχουν δωσει τη δυνατοτητα. Τη δουλεια τους κανουν και εκτελουν εντολες και το πιστευω. Και οι εντολες που παιρνουν ειναι τοσες που πλεον που τους τρωμε συνεχεια στη μαπα για το οτιδηποτε. Ειδικα τον τελευταιο 1,5 χρονο δεν υπαρχει στιγμη που να μην ασχολουνται μαζι τους τα ΜΜΕ. Το θεμα ειναι οτι η υπερπροβολη τους εχει αρχισει και εκνευριζει πλεον. Και καλα να εκαναν κατι καλο για εμας, το κοινωνικο συνολο. Το μονο που κανουν ειναι να σπευδουν κατοπιν εορτης για να καταγραψουν τα 'σπασμενα' και να χρησιμοποιουνται εναντιον των οδηγων για να βγει χρημα στην συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων και οχι για ουσιαστικο ελεγχο των δρομων ή των διαδηλωτων και οταν πρεπει (ζημιες σε καταστηματα) να λαμπουν δια της απουσιας τους. Ταυτοχρονα ομως τα ΚΑΖΑ που εχουν παθει απο Παλαιοκωστες κτλ ειναι τοσα πολλα που ειναι εκτεθειμενοι μεχρι εκει που δεν παιρνει, οπως και ο υπερβαλλον ζηλος τους εκει που τους παιρνει. Αυτοι ειναι απλα το εργαλειο ενος κρατους που αυθαιρετει μονιμως (εχουν γινει τα μυρια οσα εναντιων των εργαζομενων 15 χρονια τωρα) οποτε αυτοι τα ακουνε αναγκαστικα. Ειναι σαν να εισαι διαιτητης. Υπαρχει περιπτωση να μην σε βρισει καποιος;
Αυτα απο εμενα και μακαρι να μην βλεπω τοσα ωστε να γραφω περι του θεματος. To ξερω οτι κουραζω και επαναλαμβανομαι αλλα ειναι αντανακλαστικη μου αντιδραση απεναντι σε οποιον νομιζει οτι ολα ειναι καλως καμωμενα και πως ειδικα ο ΚΟΚ ειναι ολοσωστος και πρεπει να τηρειται ως ευαγγελιο. Και μονο η συνομιλια μου με τον αστυνομικο οσον αφορα το τελευταιο συμβαν δειχνει την ηλιθιοτητα του συστηματος, που και ο ιδιος παραδεχτηκε. Μην ξεχνατε πως το επαγγελμα αυτο (αστυνομευση) ειναι απο τα πλεον σοβαρα και υπευθυνα και οι συνεπειες απο τις μη ορθες ενεργειες εχουν αποδειχθει εως και ολεθριες περισσοτερο για ανυποψιαστους πολιτες, παρα για παραβατες. Και κοιταξτε να ειστε ετοιμολογοι και οχι κοτες οταν σας σταματουν για τροχαια παραβαση (οχι καραμπινατη) γιατι η 100% τηρηση του νομου δεν θα σας αρεσει καθολου.
Χριστος Ανεστη. -
rethimno02 δεν διαφωνω σε αυτο που ειπες οτι ο γερμανος δεν κανει παραβιασεις ταχυτητας.Αυτος ειναι ο λογος που μου αρεσει και η γερμανια.Οτι υπαρχουν δρομοι που μπορει καπιος να ξεδοσει και να παει με 300km/h και αλλοι που δεν παει πανω απο 40km/h.Αυτο που ειπες ηταν κατι που το ηξερα εδω και αρκετα χρονακια.Παντος ευχαριστο για τιν προσπαθεια πληροφορησης μου..........
-
Χθες το βράδυ στην ευθεία μετά τον Σείριο είδα για πρώτη φορά 260 στο κοντέρ (δεδομένου ότι υπάρχει ηλεκτρονικός κόφτης στα 250 μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κλέβει) και πήγαινε κι άλλο, αλλά μας τελείωσε η καλή άσφαλτος...
Αν με είχε σταματήσει η τροχαία τι θα έπρεπε να κάνω; Να αρχίσω τις δικαιολογίες ('άδειος δρόμος, ευθεία, καλή άσφαλτος, καλό αυτοκίνητο, τέλεια φώτα μπλα μπλα μπλα'), ή να πω, 'έφταιξα, τελεία και παύλα, κάντε ότι νομίζετε';
3 σημειώσεις:
- Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στα 200, στα 220 και στα 260 (250). Τεράστια. ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
- Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που τρομάζει όταν τον περνάς με παραπάνω από τα διπλά χιλιόμετρα.
- Από την προσωπική μου εμπειρία, θα έλεγα ότι αν πηγαίνεις μέχρι 140 όπου έχει όριο 120 είναι σχεδόν βέβαιο ότι ποτέ δεν θα ασχοληθούν μαζί σου οι τροχαίοι.
-
οι τροχαίοι ασχολούνται μαζί σου .... εκεί που έχει όριο 60-80 .... και θα έπρεπε να έχει 120
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χθες το βράδυ στην ευθεία μετά τον Σείριο είδα για πρώτη φορά 260 στο κοντέρ (δεδομένου ότι υπάρχει ηλεκτρονικός κόφτης στα 250 μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κλέβει) και πήγαινε κι άλλο, αλλά μας τελείωσε η καλή άσφαλτος...Καλυτερα να το δοκιμασεις στη κατηφορα στα εργοστασια του Σχηματαριου (ρευμα προς Αθηνα) οταν τελειωσουν τα εργα. Καργα ορατοτητα και βοηθα η κληση του δρομου. Υπερσπανιοτατο στην ευθεια του Σειριου, αλλα αν εχει μπλοκο στο παρκινγκ, την εκατσες.
Κατα τα αλλα βγαλ' τη σκουφια σου και βαρα με... -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χθες το βράδυ στην ευθεία μετά τον Σείριο είδα για πρώτη φορά 260 στο κοντέρ (δεδομένου ότι υπάρχει ηλεκτρονικός κόφτης στα 250 μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κλέβει) και πήγαινε κι άλλο, αλλά μας τελείωσε η καλή άσφαλτος...Αν με είχε σταματήσει η τροχαία τι θα έπρεπε να κάνω; Να αρχίσω τις δικαιολογίες ('άδειος δρόμος, ευθεία, καλή άσφαλτος, καλό αυτοκίνητο, τέλεια φώτα μπλα μπλα μπλα'), ή να πω, 'έφταιξα, τελεία και παύλα, κάντε ότι νομίζετε';
3 σημειώσεις:
- Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στα 200, στα 220 και στα 260 (250). Τεράστια. ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
- Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που τρομάζει όταν τον περνάς με παραπάνω από τα διπλά χιλιόμετρα.
- Από την προσωπική μου εμπειρία, θα έλεγα ότι αν πηγαίνεις μέχρι 140 όπου έχει όριο 120 είναι σχεδόν βέβαιο ότι ποτέ δεν θα ασχοληθούν μαζί σου οι τροχαίοι.
χρονια πολλά,
επιτέλους κάποιος που παραδεχεται-εδω- οτι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορά!να πω δύο πράγματα, καταρχήν για το σημείο , το οποίο θεωρώ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ,γιατι οι εξερχομενοι απο τον ΣΕΙΡΙΟ, εχουν λωρίδα επιτάχυνσης, κάποιοι Ν ικολάκηδες, μόλις τους βλέπουν απο δεξιά τους δίνουν ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ! ΚΑΙ δημιουργείται το φαινόμενο του ακκορντεόν ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΗΧΉΜΑΤΑ .
Αν βέβαια σε σταματουσαν , και σε είχαν πιασει με ρανταρ, είναι σίγουρο ότι δικαιολογία ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ .
ΝΑΙ , θεωρώ ότι τα 120 -140 ειναι μια λογική ταχύτητα, σε αυτο το σημείο ! -
Έχεις το ελεύθερο να το βάλεις και στα 'ζώα', σκεφτόμουν να το κάνω και μόνος μου.
Δεν έχεις το ελεύθερο να βάζεις εικονίδια στο δικό μου κείμενο, (προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω γιατί έβαλα το ninja smiley, λες και προσπαθώ να κρυφτώ από κάποιον).
-
irou37, όταν κάνεις παράθεση δημοσίευσης άλλου, μην προσθέτεις τίποτα!
-
sorry , παιδια ελήφθη
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!