-
Ο θείος έχει όρεξη και κυνηγάει γενικότερα τις περιπτώσεις όπου πιστεύει ότι έχει δίκιο/αδικείται
Μια άλλη φορά ένα περιπολικό της δημοτικής αστυνομίας είχε κλείσει την είσοδο του γκαράζ στο συγκρότημα πολυκατοικιών όπου διαμένει και οι αστυνομικοί ήταν άφαντοι. Πηγαίνοντας για κάποια δουλειά εκεί κοντά είδε δύο (;) δημοτικούς αστυνομικούς να κόβουν κλήση σε παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Τους ρώτησε αν ήταν δικό τους το περιπολικό και εισέπραξε καταφατική απάντηση. Τους είπε ότι έχουν κλείσει την είσοδο και του απάντησαν ότι θα το μετακινήσουν σε λίγο. Τους τόνισε ότι αν συμβεί κάτι στο συγκρότημα (5 μεγάλες πολυκατοικίες) ούτε ασθενοφόρο ούτε πυροσβεστικό ούτε κάποιο άλλο όχημα θα μπορεί να πλησιάσει. Αφού εισέπραξε ειρωνική απάντηση, τους είπε το εξής: 'Αν σε πέντε λεπτά δεν το έχετε απομακρύνει, θα καλέσω την Τροχαία' Τους άφησε, πήγε για τη δουλειά του και μετά από λίγο που επέστρεψε το περιπολικό απουσίαζε -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Μερικές ημέρες μετά του τηλεφώνησαν από το αστυνομικό τμήμα για να τον ενημερώσουν ότι η καταγγελία του ερευνάται. Αρκετό καιρό αργότερα έλαβε επίσημη γραπτή ενημέρωση ότι στην αστυνομικό του μπλόκου (ήταν η επικεφαλής/αρχαιότερη) επεβλήθησαν τα προβλεπόμενα χωρίς περαιτέρω πληροφορίες. Το πιο πιθανό είναι να της έγινε μια απλή παρατήρηση. Όμως, ακόμα κι αυτή καταχωρείται στον φάκελό της και δε νομίζω να θέλει να μαζευτούν 2-3.
Δεν υπάρχει κόσμιος τρόπος να πω τι της έκαναν
Πάτε καλά ρε παιδιά?
Εδώ σκοτώνουν κόσμο εν ψυχρώ και δεν τους κάνουν τίποτα, νομίζετε ότι θα κάνουν κάτι με μια τέτοια καταγγελία??
Το πιο πιθανό είναι να τις διαβάζουν και να διασκεδάζουν!Διαφωνώ. Από τη στιγμή που του ήρθε επίσημο χαρτί, θεωρώ δύσκολο αυτό να έγραφε ψέμματα ότι της επεβλήθησαν τα προβλεπόμενα. Έτσι κι αλλιώς μια παρατήρηση στον φακελό της - ή τουλάχιστον η αναφορά του γεγονότος σε αυτόν - από μόνη της δεν είναι τόσο τρομερή που να προσπαθήσουν να θάψουν το περιστατικό.
Γενικότερα μιλώντας, το ότι σε πληθώρα περιπτώσεων πέφτει κουκούλωμα, δε σημαίνει αυτομάτως ότι γίνεται πάντα αυτό. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ο θείος έχει όρεξη και κυνηγάει γενικότερα τις περιπτώσεις όπου πιστεύει ότι έχει δίκιο/αδικείταιΚαι πολύ καλά κάνει, μακάρι να το κάναμε όλοι, ειδικά όταν βλέπουμε **μπατσικές **αυθαιρεσίες.
Προσωπικά εχω τσακωθεί πολλές φορές με μπάτσους (όχι όταν είχα άδικο), ειδικά μια φορά που τραβάγανε και χαστουκίζανε ένα γυφτάκι στην Ερμού και είχε πέσει πολύ κραξιμο από περαστικούς.
Γενικά πάντως είναι θρασύδειλοι και εύχομαι να μην έχει κανείς την τύχη που είχαν πολλοί *φιλήσυχοι *πολίτες στο παρελθόν να βρεθούν σε 'μεμονωμένα' περιστατικά και να μαζέψουν και πολύ ξύλο χωρις λόγο. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Διαφωνώ. Από τη στιγμή που του ήρθε επίσημο χαρτί, θεωρώ δύσκολο αυτό να έγραφε ψέμματα ότι της επεβλήθησαν τα προβλεπόμενα. Έτσι κι αλλιώς μια παρατήρηση στον φακελό της - ή τουλάχιστον η αναφορά του γεγονότος σε αυτόν - από μόνη της δεν είναι τόσο τρομερή που να προσπαθήσουν να θάψουν το περιστατικό.
Γενικότερα μιλώντας, το ότι σε πληθώρα περιπτώσεων πέφτει κουκούλωμα, δε σημαίνει αυτομάτως ότι γίνεται πάντα αυτό.Διαφωνώ με τη διαφωνία. Το θέμα είναι ότι είτε γράφονται, είτε όχι, δεν υπάρχουν επιπτώσεις σε αυτούς. Λχ. στην υπόθεση της 'ζαρτινιέρας' οι ποινές 15-39 μήνες, με αναστολή και εξαγοράσιμες, μόνο ως slap on the wrist μπορούν να χαρακτηριστούν. Χώρια που το πειθαρχικό της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποφάσισε την απόταξη κανενός από αυτούς!
Με τέτοιες αποφάσεις καλλιεργείται ένα κλίμα ασυδοσίας και τελικά, ακόμα και οι καλοπροαίρετοι συνάδερφοι τους παίρνουν το μήνυμα ότι 'δεν κινδυνεύεις από κανένα, δεν θα γίνει τίποτα, στη χειρότερη περίπτωση απλώς θα χάσεις μερικά χρήματα από το εισόδημα σου και αυτό είναι όλο'. Στο τέλος αυτό μοιάζει με το 'αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη' που μένει στα λόγια, δίχως συνέπειες.
Πραγματικά, αυτές οι υποθέσεις (και του Κύπριου, και του Γρηγορόπουλου) μου θυμίζουν το συγκλονιστικό επισόδειο 'DWB' του Law & Order. Αν ενδιαφέρεσαι να αφιερώσεις 45' για να το δεις (ή κάποιος άλλος), πείτε μου για να το 'φροντίσω'.
-
Ο χρήστης rethimno02 έγραψε:
Μερικές ημέρες μετά του τηλεφώνησαν από το αστυνομικό τμήμα για να τον ενημερώσουν ότι η καταγγελία του ερευνάται. Αρκετό καιρό αργότερα έλαβε επίσημη γραπτή ενημέρωση ότι στην αστυνομικό του μπλόκου (ήταν η επικεφαλής/αρχαιότερη) επεβλήθησαν τα προβλεπόμενα χωρίς περαιτέρω πληροφορίες. Το πιο πιθανό είναι να της έγινε μια απλή παρατήρηση.
Πολύ πιθανό να έγινε έτσι. Άλλωστε, για πρώτη φορά μην περιμένεις την εσχάτη των ποινών.
βασικα και η 10η φορα να ηταν τι θα γινοταν???
εδω σκοτωνουν,παραβιαζουν το συνταγμα,συμμετεχουν στο οργανομενο εγκλημα και 'καμια' φορα συμμετεχουν και σε χουντες και δεν τους κανουν τιποτα..
καποιες κατηγοριες ανθρωπων ειναι πανω απο το νομο ο,τι και να λεμε, οσο κι αν θελουμε να χρυσωσουμε το χαπιΥΓ Ποιος αποφασιζει οτι η λεξη μπατσος ειναι υβριστικη?
Ρώτα στην Ελευθεροτυπία να σου πουν για τη δημοσιογράφο οι οποίοι έγραψε 'οι μπάτσοι' αντί 'οι αστυνομικοί'. Καταδικάστηκε για εξύβριση.
ναι αλλα τι σημαινει αυτη η λεξη και ειναι υβριστικη???αναφερεται αν δε κανω λαθος σε δυνατο χτυπημα..οι μπατσοι χτυπανε δυνατα οταν χρειαζεται να επιβαλλουν το νομο αρα δε μιλαμε για κατι ασχετο ειναι η δουλεια τους αλλωστε.παρε για παραδειγμα τα ΜΑΤ.ειναι ανρθωποι που βγαζουν το ψωμι τους ριχνοντας μπατσες! κανουν μαλιστα τοσο συχνα αυτη τη κινηση που τους βγαινει πλεον ασυναισθητα..ειναι με λιγα λογια η ζωη τους!!
αν ελεγε για γουρουνια και δολοφονους να το καταλαβω...οπως ειπα και πριν καποιοι ειναι πανω απο το νομο(θα το δεις και στην υποθεση αλεξη που ο συγκεκριμενος οφισερ θα κατσει μεσα το πολυ 4 ισως 5 χρονια..)
εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα με το θεσμο της αστυνομιας,το αντιθετο μαλιστα.εχω προβλημα με αυτη την αστυνομια που εχουμε οπως και η πλειοψηφια του κοσμου νομιζω.
αστυνομια που αντι να προστατευει τρομοκρατει το κοσμο.αστυνομια που ειναι μια συνεχεια της πολιτικης και δικαστικης αναπηρειας της χωρας μας που σπανια θυμαται τη δημοκρατια και τη δικαιοσυνη...και μιας και ειμαστε σε αυτοκινητιστικο site μην περιμενει η τροχαια να τη σεβαστω οταν βλεπω κωλοπαιδακια με μηχανες να μου κανουν σουζες,μπατσους να περνανε κοκκινα αναβοντας το φαρο μονο στο φαναρι (μετα τον κλεινουν γιατι ενοχλει!), οδηγους χωρις ιδεα να κανουν χειροφρενα με τα xsara και να γελανε , αλλα γιδια να μου ερχονται διπλα με τα octavia και να μου μαρσαρουν για να τα ανοιξουμε και ενοχλητικους ηλιθιους που μου αναβουν το φαρο και μου κορναρουν για να κανω στην ακρη και να περασουν σε φαναρια σε στροφες γιατι δε μπορουν να περιμενουν, βαζοντας με ομως σε κινδυνο,μιας και με εχουν αναγκασει να βγαλω την ακρη του αυτοκινητου μου στην αριστερη λωριδα λεωφορου οπου περνουσαν γρηγορα αλλα αυτοκινητα
θυμαμαμαι χαρακτηριστικα οτι μου αναψαν φαρο,τους εκλασα και μετα αρχισαν αυτη την εκνευριστικη κορνα επιμονα,συνεχισα να τους γραφω και μετα αναψαν κανονικα τη σειρηνα
οταν λοιπον καθομουν παλιοτερα στη μαυρη και τη βουτα και εβλεπα αλλα ατομα να τους πετανε κοτρωνες δεν ενιωθα ουτε στο ελαχιστο ασχημα για αυτους...
βεβαια αυτοι ευτυχως ειχαν τη καλοσυνη και να φυγουν στελνοντας μας ΜΑΤ,παλι καλα που δε βγηκαν εξω να ριξουν 'προειδοποιητικες βολες'...
βεβαια και ο ματατζης μες στη μουρη μου με κανε να χεστω πανω μου, αλλα ευτυχως κρατουσε μονο δακρυγονοτελος, εχω φιλους, συγγενεις και γνωστους μεσα στην αστυνομια,γειτονα μου μεχρι πριν λιγο καιρο στα ΜΑΤ και εχω ακουσει και την αλλη οψη και τους καταλαβαινω πολλους απο αυτους αλλα για μενα το αποτελεσμα μετραει..
οι ματατζηδες μπορει να ειχαν φριξει και δεινοπαθησει τις προηγουμενες μερες,αλλα με τη καταλληλη πλυση εγκεφαλου που τους κανουν γουσταρουν να τις παιζουν με τους αναρχες!
οταν ειδα δλδ παιδι που εβγαλε 18 στο σχολειο(δε ξερω ποσο θελουν οι αξιωματικοι, τυχαιο το 18) μια φορα τυχαια κοντα στην ΑΣΣΟΕ με τη δικη του διμοιρια να λεει με απογοητευση:
'να μωρε, εδω πεταξαν μερικες μολοτωφ και μετα κρυφτηκαν μεσα στο πανεπιστημιο οι χεστες και τωρα βαριομαστε..κριμα θα επεφτε καλο ξυλο...'απογοητευτηκα πληρως..θα μου πεις βεβαια οτι καποιος πρεπει να κανει αυτη τη δουλεια και αυτος που θα την κανει δε θα πρεπει να ναι καμια αρσακειαδα αλλα τα αποτελεσματα με κανουν να νιωθω οπως νιωθω.τι προστατευσαν αυτοι οι ανθρωποι τοσα χρονια, τον αγνωστο στρατιωτη και το χριστουγεννιατικο δεντρο??ωρες ωρες σκεφτομαι πως αν δεν εμφανιζονταν καθολου λιγοτερο κακο θα γινοταν...
ακομα και στη βουλιαγμενης οταν ερχονταν ξεκινουσαν οι φασαριες,πριν απλα υπηρχαν πολλοι καγκουρες και δεν ετρεχε και τιποτα..
μια φορα που υπηρχαν αυτα τα ενοχλητικα 'σμηνη' με μηχανες,ενας τροχαιος αποφασισε να βγει στη μεση της βουλιαγμενης και να τους σταματησει κοβοντας τη κυκλοφορια.
το αποτελεσμα: δεκαδες μηχανακια να κινουνται αντιθετα στη βουλιαγμενης
αρα καλυτερα για μενα να καθονται σπιτι τους και να βγαινουν οταν οντως τους χρειαζομαστε.
οταν βρεχει και χαλανε τα φαναρια πχ που φυσικα τοτε ειναι ανυπαρκτοι, ή οταν γινεται ενα τροχαιο με τραυματιες και αυτοι εεεερχονται με το πασο τους...
σε κλοπες η τακτικη ειναι σταθερη...ας αργησουμε μη πεσουμε πανω σε κανα κλεφτη..θα παμε μετα να παρουμε αποτυπωματα να τα ξυσουμε λιγακι, γιατι μας εφαγε η κουραση... -
Εξύβριση υπάρχει όταν προκύπτει πρόθεση μείωσης της τιμής και της αξιοπρέπειας του άλλου. Αν κάποιος πει μια εκδιδόμενη γυναίκα 'π...να', έχει διαπράξει το αδίκημα της εξύβρισης.
-
Αν το πει κατα τη διαρκεια της πραξης ομως...
Τι να της πει δλδ; 'Λαβε τα επι της στοματικης κοιλοτητος εκδιδομενο επι χρημασι γυναιο;'Και οι 2 πλευρες εχουν τα δικια τους γιατι ας ημαστε ρεαλιστες ο kovathe εν πολλοις λεει την αληθεια, καποια επαγγελματα ειτε το θελουμε ειτε οχι στην καθημερινοτητα μας τα λεμε αλλιως (ταριφας-στριπτιζου-μπραβος-βοθρατζης κτλ κτλ). Ομως η αλλαγη τιτλου στο topic κατ εμε δεν ειναι και τοσο πολιτικη ορθοτητα (δλδ gay), αλλα ενδειξη οχι απολυτης προκαταληψης. Μην ξεχναμε οτι ειναι αυτοκινητιστικο φορουμ εδω οποτε πιο πολυ εξεταζουμε την τροχαια. Ας μην βγαλουμε εδω αλλες ιστοριες, ειχαμε τη δυνατοτητα να αλληλομαδηθουμε στον 'αντιλογο' και να δουμε ποιος ειναι ποιος. Πιο σωστος τιτλος παντως θα ηταν: 'Συμπεριφορες αστυνομικων: Λαθη αλλα και σωστα', μιας και τα 'λαθη' ειναι αντικειμενικα περισσοτερα.
Παντως, οπως πανε τα πραγματα, τη δουλεια τους θα την αναλαβουν οι καμερες. Βροχη μπαινουν οι βασεις σε πολλους δρομους της περιφερειας και εμεις καθομαστε. Με τα τεκμηρια μπηκε το νερο στ' αυλακι για δημιουργια 'συλλογου οδηγων Ελλαδας' αλλα μολις τα τεκμηρια εγιναν ηπια το κλεισαμε το μαγαζι...Πρεπει να πεσουν καμμια 10αρια χιλιαδες κλησεις για να ξυπνησουμε. Μετα θα παρουμε τις καραμπινες και λοιπα μεσα καταστροφης ενω υπαρχει πιο αμεση/νομιμη λυση. Ετσι εχει μαθει ομως ο λαος του x-factor.-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Μερικές ημέρες μετά του τηλεφώνησαν από το αστυνομικό τμήμα για να τον ενημερώσουν ότι η καταγγελία του ερευνάται. Αρκετό καιρό αργότερα έλαβε επίσημη γραπτή ενημέρωση ότι στην αστυνομικό του μπλόκου (ήταν η επικεφαλής/αρχαιότερη) επεβλήθησαν τα προβλεπόμενα χωρίς περαιτέρω πληροφορίες. Το πιο πιθανό είναι να της έγινε μια απλή παρατήρηση.
Πολύ πιθανό να έγινε έτσι. Άλλωστε, για πρώτη φορά μην περιμένεις την εσχάτη των ποινών.
βασικα και η 10η φορα να ηταν τι θα γινοταν???
εδω σκοτωνουν,παραβιαζουν το συνταγμα,συμμετεχουν στο οργανομενο εγκλημα και 'καμια' φορα συμμετεχουν και σε χουντες και δεν τους κανουν τιποτα..
καποιες κατηγοριες ανθρωπων ειναι πανω απο το νομο ο,τι και να λεμε, οσο κι αν θελουμε να χρυσωσουμε το χαπιΥΓ Ποιος αποφασιζει οτι η λεξη μπατσος ειναι υβριστικη?
Ρώτα στην Ελευθεροτυπία να σου πουν για τη δημοσιογράφο οι οποίοι έγραψε 'οι μπάτσοι' αντί 'οι αστυνομικοί'. Καταδικάστηκε για εξύβριση.
ναι αλλα τι σημαινει αυτη η λεξη και ειναι υβριστικη???αναφερεται αν δε κανω λαθος σε δυνατο χτυπημα..οι μπατσοι χτυπανε δυνατα οταν χρειαζεται να επιβαλλουν το νομο αρα δε μιλαμε για κατι ασχετο ειναι η δουλεια τους αλλωστε.παρε για παραδειγμα τα ΜΑΤ.ειναι ανρθωποι που βγαζουν το ψωμι τους ριχνοντας μπατσες! κανουν μαλιστα τοσο συχνα αυτη τη κινηση που τους βγαινει πλεον ασυναισθητα..ειναι με λιγα λογια η ζωη τους!!
αν ελεγε για γουρουνια και δολοφονους να το καταλαβω...οπως ειπα και πριν καποιοι ειναι πανω απο το νομο(θα το δεις και στην υποθεση αλεξη που ο συγκεκριμενος οφισερ θα κατσει μεσα το πολυ 4 ισως 5 χρονια..)
εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα με το θεσμο της αστυνομιας,το αντιθετο μαλιστα.εχω προβλημα με αυτη την αστυνομια που εχουμε οπως και η πλειοψηφια του κοσμου νομιζω.
αστυνομια που αντι να προστατευει τρομοκρατει το κοσμο.αστυνομια που ειναι μια συνεχεια της πολιτικης και δικαστικης αναπηρειας της χωρας μας που σπανια θυμαται τη δημοκρατια και τη δικαιοσυνη...και μιας και ειμαστε σε αυτοκινητιστικο site μην περιμενει η τροχαια να τη σεβαστω οταν βλεπω κωλοπαιδακια με μηχανες να μου κανουν σουζες,μπατσους να περνανε κοκκινα αναβοντας το φαρο μονο στο φαναρι (μετα τον κλεινουν γιατι ενοχλει!), οδηγους χωρις ιδεα να κανουν χειροφρενα με τα xsara και να γελανε , αλλα γιδια να μου ερχονται διπλα με τα octavia και να μου μαρσαρουν για να τα ανοιξουμε και ενοχλητικους ηλιθιους που μου αναβουν το φαρο και μου κορναρουν για να κανω στην ακρη και να περασουν σε φαναρια σε στροφες γιατι δε μπορουν να περιμενουν, βαζοντας με ομως σε κινδυνο,μιας και με εχουν αναγκασει να βγαλω την ακρη του αυτοκινητου μου στην αριστερη λωριδα λεωφορου οπου περνουσαν γρηγορα αλλα αυτοκινητα
θυμαμαμαι χαρακτηριστικα οτι μου αναψαν φαρο,τους εκλασα και μετα αρχισαν αυτη την εκνευριστικη κορνα επιμονα,συνεχισα να τους γραφω και μετα αναψαν κανονικα τη σειρηνα
οταν λοιπον καθομουν παλιοτερα στη μαυρη και τη βουτα και εβλεπα αλλα ατομα να τους πετανε κοτρωνες δεν ενιωθα ουτε στο ελαχιστο ασχημα για αυτους...
βεβαια αυτοι ευτυχως ειχαν τη καλοσυνη και να φυγουν στελνοντας μας ΜΑΤ,παλι καλα που δε βγηκαν εξω να ριξουν 'προειδοποιητικες βολες'...
βεβαια και ο ματατζης μες στη μουρη μου με κανε να χεστω πανω μου, αλλα ευτυχως κρατουσε μονο δακρυγονοτελος, εχω φιλους, συγγενεις και γνωστους μεσα στην αστυνομια,γειτονα μου μεχρι πριν λιγο καιρο στα ΜΑΤ και εχω ακουσει και την αλλη οψη και τους καταλαβαινω πολλους απο αυτους αλλα για μενα το αποτελεσμα μετραει..
οι ματατζηδες μπορει να ειχαν φριξει και δεινοπαθησει τις προηγουμενες μερες,αλλα με τη καταλληλη πλυση εγκεφαλου που τους κανουν γουσταρουν να τις παιζουν με τους αναρχες!
οταν ειδα δλδ παιδι που εβγαλε 18 στο σχολειο(δε ξερω ποσο θελουν οι αξιωματικοι, τυχαιο το 18) μια φορα τυχαια κοντα στην ΑΣΣΟΕ με τη δικη του διμοιρια να λεει με απογοητευση:
'να μωρε, εδω πεταξαν μερικες μολοτωφ και μετα κρυφτηκαν μεσα στο πανεπιστημιο οι χεστες και τωρα βαριομαστε..κριμα θα επεφτε καλο ξυλο...'απογοητευτηκα πληρως..θα μου πεις βεβαια οτι καποιος πρεπει να κανει αυτη τη δουλεια και αυτος που θα την κανει δε θα πρεπει να ναι καμια αρσακειαδα αλλα τα αποτελεσματα με κανουν να νιωθω οπως νιωθω.τι προστατευσαν αυτοι οι ανθρωποι τοσα χρονια, τον αγνωστο στρατιωτη και το χριστουγεννιατικο δεντρο??ωρες ωρες σκεφτομαι πως αν δεν εμφανιζονταν καθολου λιγοτερο κακο θα γινοταν...
ακομα και στη βουλιαγμενης οταν ερχονταν ξεκινουσαν οι φασαριες,πριν απλα υπηρχαν πολλοι καγκουρες και δεν ετρεχε και τιποτα..
μια φορα που υπηρχαν αυτα τα ενοχλητικα 'σμηνη' με μηχανες,ενας τροχαιος αποφασισε να βγει στη μεση της βουλιαγμενης και να τους σταματησει κοβοντας τη κυκλοφορια.
το αποτελεσμα: δεκαδες μηχανακια να κινουνται αντιθετα στη βουλιαγμενης
αρα καλυτερα για μενα να καθονται σπιτι τους και να βγαινουν οταν οντως τους χρειαζομαστε.
οταν βρεχει και χαλανε τα φαναρια πχ που φυσικα τοτε ειναι ανυπαρκτοι, ή οταν γινεται ενα τροχαιο με τραυματιες και αυτοι εεεερχονται με το πασο τους...
σε κλοπες η τακτικη ειναι σταθερη...ας αργησουμε μη πεσουμε πανω σε κανα κλεφτη..θα παμε μετα να παρουμε αποτυπωματα να τα ξυσουμε λιγακι, γιατι μας εφαγε η κουραση...Εσύ λοιπόν φίλε προτιμάς μάλλον Αστυνομικό τύπου Αγγλίας , ή Αυστρίας ή Καραμπινιέρι.Για να ήσουν στην αντίστοιχη Βούτα της Ιταλίας να δω τι θα λεγες όταν θα σε έπιαναν για κόντρες....
-
Ο χρήστης rethimno02 έγραψε:
Όμως, ακόμα κι αυτή καταχωρείται στον φάκελό της και δε νομίζω να θέλει να μαζευτούν 2-3.
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!! Έτσι τους χρειάζεται. Άσε που αν γίνει μια στραβή μπορεί να αρχίσουν να ψάχνουν τα πάντα, τον κάθε φάκελο και την κάθε καταγγελία.
ΥΓ Ποιος αποφασιζει οτι η λεξη μπατσος ειναι υβριστικη?
Όλο και κάποιος θα βρεθεί να γράψει ότι κακώς έκαναν και ότι η βενζίνη του κράτους δεν τους ανήκει για να την κάνουν δώρο σε όποιο οδηγό τους καπνίσει.
Μήπως πλήρωσε τη βενζίνη από την τσέπη του; Μπορεί να έδωσε ένα 5ευρω σε περιστατικό το οποίο δεν συμβαίνει και κάθε μέρα.
Πάντως, ακόμα κι αν έπαιρνε τα λεφτά θα ήταν αξιέπαινος.
Για την ταμπακιερα, οτι δεν εγραψαν δλδ τον δικο τους που δεν φοραγε ζωνη δεν ακουσα να λες κατι!
Ρε παιδια σταματηστε να τους λετε μπατσους, να φωναζετε τους αντρες πόρκι και τις γυναικες μις πίγκη, ειναι και ευαισθητουλικα τα κακομοιρα και στενχωριουντε!
-
Χθες με έγραψαν για υπερβολική (?) ταχύτητα έξω από την Λάρισα στην νέα Εθνική Οδό, με 141 χάω αντί για 120. Κατωφέρια και απόλυτα ευθύς σε εκείνο το σημείο ο δρόμος και καθόλα εισπρακτικό το μπλόκο παρά ουσιαστικό.
Μέχρι να μου κόψουν την κλήση (3-4 λεπτά) είχαν σταματήσει άλλους δύο και ενώ έφευγα σταμάτησαν άλλον έναν. Μόνο οι νταλίκες την γλίτωναν γιατί και καρυδότσουφλο να έχεις σε εκείνο το σημείο, πάλι θα υπερβείς το όριο.
Δεν με πόνεσαν τα 20€ που έδωσα αλλά η πουστιά ενός κράτους που και καλά κόπτεται για την ασφάλειά μας, αλλά επιτηρεί σημεία που είναι φύσει αδύνατο να γίνει ατύχημα.Τρελός τζίρος πάντως. Με τέσσερα αυτοκίνητα το 5λεπτό, από 20€ έκαστο, κλείνει καλά η μέρα στο ταμείο.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Χθες με έγραψαν για υπερβολική (?) ταχύτητα έξω από την Λάρισα στην νέα Εθνική Οδό, με 141 χάω αντί για 120. Κατωφέρια και απόλυτα ευθύς σε εκείνο το σημείο ο δρόμος και καθόλα εισπρακτικό το μπλόκο παρά ουσιαστικό.
Μέχρι να μου κόψουν την κλήση (3-4 λεπτά) είχαν σταματήσει άλλους δύο και ενώ έφευγα σταμάτησαν άλλον έναν. Μόνο οι νταλίκες την γλίτωναν γιατί και καρυδότσουφλο να έχεις σε εκείνο το σημείο, πάλι θα υπερβείς το όριο.
Δεν με πόνεσαν τα 20€ που έδωσα αλλά η πουστιά ενός κράτους που και καλά κόπτεται για την ασφάλειά μας, αλλά επιτηρεί σημεία που είναι φύσει αδύνατο να γίνει ατύχημα.Τρελός τζίρος πάντως. Με τέσσερα αυτοκίνητα το 5λεπτό, από 20€ έκαστο, κλείνει καλά η μέρα στο ταμείο.
μια φορα που μιλουσα με ενα τροχονομο για τα σημεια που στηνουν μπλοκα τον ρωτουσα γιατι τα στηνετε σε χαζα σημεια(ευθειες) που ουτε επικινδυνο ειναι να τρεχεις και ειναι σχεδον αδυνατο να μεινεις στο οριο(πχ ευθεια βαρκιζας με οριο 50!!!! )
μου λεει:κοιτα μας στελνουν και μας λενε να φερουμε 200 κλησεις,αφου αυτος ειναι ο στοχος καλυτερα να παμε να τα στησουμε τουλαχιστον σε σημεια που μπορει ο αλλος να σταματησει με ασφαλεια και δεν κινδυνευει κανεις...
μου φανηκε λογικο..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Εσύ λοιπόν φίλε προτιμάς μάλλον Αστυνομικό τύπου Αγγλίας , ή Αυστρίας ή Καραμπινιέρι.Για να ήσουν στην αντίστοιχη Βούτα της Ιταλίας να δω τι θα λεγες όταν θα σε έπιαναν για κόντρες....
Ποιες οι εμπειριες σου απο αστυνομικους της Αγγλιας; Εμενα παντως οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες. Δεν θα ξεχασω 3 περιστατικα που μου ερχονται προχειρα στο μυαλο
-
Καναμε παρτυ στο σπιτι και δυο τυποι κατεληξαν να μαλωνουν στο δρομο, ερχεται ενα περιπολικο και τους μαζευει (χωρις ξυλο εννοειται!!). Μετα μας χτυπαει τη πορτα μια αστυνομικος και μας ζηταει συγνωμη για την ενοχληση αλλα ηθελε εαν της επιτρεπουμε και εαν δεν παραβιαζει το privacy να μπει στο σπιτι να δει αν ειναι ολα ενταξει.
-
Ημουν με ενα φιλο σε ενα κλιο με ελληνικες πινακιδες και πηρε μια στροφη μεσα στη πολη με πολλα με αποτελεσμα να του φυγει λιγο και δυστυχως αμεσως μετα τη στροφη ηταν 2 πεζοι αστυνομικοι. Μας σταματησαν, ηρθαν απο το παραθυρο του συνοδηγου (γιατι νομιζαν οτι ηταν δεξιοτιμονο ) και απλα του εκαναν παρατηρηση σε πολυ ηρεμο τονο.
-
Ειμαι σε ενα εστιατοριο και απεναντι σε μια pub βλεπουν μπαλα, με τα πολλα γινεται σαματας. Και οταν λεμε σαματας οχι αδερφιστικα οπως εδω, κλωτσιες μπουνιες φευγανε τραπεζια μαρμαρινα κτλ και καταληγουν εκτος μαγαζιου γυρω στα 20 ατομα να αναστατωνουν ολο το κεντρο της πολης. Μεσα σε 5 λεπτα ειχε ερθει μια κλουβα και οποιον εβρισκαν την συνελαβαν με ενα τροπο ρε παιδια που δεν μπορω να περιγραψω πραγματικα... μονο συγγνωμη δεν τους ζητουσαν!! Πολυ ηρεμα τους εβαλαν στη κλουβα και γεια σας.
Φυσικα αναριθμητες συλληψεις εχω δει εξω απο νυχτερινα κεντρα παλι ομως πολυ χαλαρα.
Σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν συγκρινεται ο Αγγλος αστυνομικος με τον Ελληνα, σε καμια απολυτως.
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μου λεει:κοιτα μας στελνουν και** μας λενε να φερουμε 200 κλησεις**,αφου αυτος ειναι ο στοχος καλυτερα να παμε να τα στησουμε τουλαχιστον σε σημεια που μπορει ο αλλος να σταματησει με ασφαλεια και δεν κινδυνευει κανεις...
μου φανηκε λογικο..
Μόνο που αυτό δεν είναι λογικό!
- Ημουν με ενα φιλο σε ενα κλιο με ελληνικες πινακιδες και πηρε μια στροφη μεσα στη πολη με πολλα με αποτελεσμα να του φυγει λιγο και δυστυχως αμεσως μετα τη στροφη ηταν 2 πεζοι αστυνομικοι. Μας σταματησαν, ηρθαν απο το παραθυρο του συνοδηγου (γιατι νομιζαν οτι ηταν δεξιοτιμονο
και είπαν 'No wonder you can't take a corner properly mate, you don't have a steering wheel!'
-
εμενα που με σταματησαν κατι γερμαναραδες γιατι νομιζαν οτι δεν φοραω ζωνη με πρηξαν με ερωτησεις για την καταγωγη, το επωνυμο και αν εχω συγγενεια με τον συνονοματο....
Βεβαιως-βεβαιως, ζιτησαν συγνωμη για την ενωχληση οταν ειδαν οτι η ζωνη και η μπλουζα ειχαν την ιδια περιπου αποχρωση και δεν φαινοταν οτι την εχω κουμπωσει -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
μου λεει:κοιτα μας στελνουν και** μας λενε να φερουμε 200 κλησεις**,αφου αυτος ειναι ο στοχος καλυτερα να παμε να τα στησουμε τουλαχιστον σε σημεια που μπορει ο αλλος να σταματησει με ασφαλεια και δεν κινδυνευει κανεις...
μου φανηκε λογικο..
Μόνο που αυτό δεν είναι λογικό!
Πράγματι. Έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ σε αυτήν την παράνοια με τους ημερήσιους , μηνιαίους και ετήσιους 'στόχους', που το θεωρούμε πια δεδομένο...
Οπότε μία πιο σωστή αντίδραση θα ήταν: 'Ποιος σού το είπε αυτό; Πες μου το όνομά του και τη θέση του, να κάνω ένα παράπονο / διαμαρτυρία / εξώδικο / ...'
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Για την ταμπακιερα, οτι δεν εγραψαν δλδ τον δικο τους που δεν φοραγε ζωνη δεν ακουσα να λες κατι!Δεν έγραψα διότι αφ’ ενός μεν εστίασα αλλού την προσοχή μου αφ’ετέρου δε μου ζητάς να γράψω για το αυτονόητο. Αλλά να μην σου χαλάσω χατήρι φιλάρα.
Αυτές οι εξαιρέσεις στην εφαρμογή του νόμου υπάρχουν και φυσικά πρόκειται περί αλητείας. Δεν μπορεί ο εκπρόσωπος του νόμου να μην σέβεται το νόμο. Οι αστυνομικοί είναι υπηρέτες του νόμου, όχι ο ίδιος ο νόμος.Αλλά να σου πω και το άλλο. Το να μην του κόψουν κλήση για ζώνη, δεν με απασχολεί. Τη ζώνη δεν τη φοράς για να μην σε γράψουν. Τη φοράς ώστε σε περίπτωση σύγκρουσης να μην φύγεις από το παρμπρίζ. Δεν θέλει ο αστυνομικός να βάλει ζώνη; Στα παλιά μου τα παπούτσια.
Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο; Ότι τέτοιες εξαιρέσεις γίνονται ακόμα και σε μπλόκα με αλκοτέστ. Μόλις ο εν υπηρεσία αστυνομικός διαπιστώσει ότι ο οδηγός είναι συνάδελφος τον αφήνει να φύγει. Έχει τύχει να φυσήξει ο εν υπηρεσία αστυνομικός αντί για τον οδηγό στο μηχάνημα.
Με κάτι τέτοια βλέπεις ότι η βλάβη στο μυαλό τους είναι αγιάτρευτη. Ξέρεις τι τους εύχομαι; Να δουν το χάρο με τα μάτια τους. Δεν εύχομαι να χτυπηθούν, να τραυματιστούν. Ούτε καν να γρατζουνιστούν. Αλλά να δουν το χάρο με τα μάτια τους. Να δω μετά τι θα λένε στο συνάδελφο. Θα εξακολουθούν να λένε εντάξει συνάδελφε, μπορείς να πηγαίνεις; Ή θα αλλάξει το τροπάριο; Άντε $#@#@%$ ρε που θα μου πεις ότι είσαι συνάδελφος. Φύσα ρε μη σου %$@$#%$#@%@
-
Ορίστε συμπεριφορές αστυνομικών..
Λάθος η Σωστές;
http://www.tvxs.gr/v2972 -
Τη γιαγιά ρε; τη γιαγιά;
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Τη γιαγιά ρε; τη γιαγιά;Τα ΜΑΤ εχουν ξαναδειξει την ευαισθησια τους για την τριτη ηληκια, τοτε που διαδηλωναν οι συνταξιουχοι, για τις συνταξεις της πεινας.....
Πρεπει να φαγαν καλα τα γεροντακια τοτε....Αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι πηγαν εκει τα ΜΑΤ;;;
Τι τους φταιγαν τα πτωχα, πλην τιμια δικηγορακια;;; -
Σκατομπατσοι!!!
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!