-
Ο υπογραφων χθες ξημερωματα την εκανε παλι την μαλ....α του!
Εχοντας 'κανει' την τελευταια βδομαδα ολες τις πλατειες που ξερω ειπα να δω τι κανει το Λουνα Παρκ της Βαρκιζας.
Ο συγκεκριμενως χωρος ειχε γνωρησει ενδοξες ημερες, λογο της ολισθηροτητας της ασφαλτου του παρκιγκ του. Και ειχα αφησει πολλα πισω λαστιχα εκει κανοντας ντονατς, παντες και τα σχετικα.
Φτανουμε λοιπον, σβηνουμε τα ηλεκτρονικα και παμε απο δω, μετα παμε απο κει και ξανα εδω και να παμε κ εκει που γλυστραει.
Σταματαω μετα απο αρκετες παντες, αραζω, αναβω τσιγαρο και θυμαμαι τις βραδιες που απο τον κοσμο δεν μπορουσες να περπατησεις και δεν μπορουσες να παρεις ανασα απο τα λιωμενα λαστιχα.
Καποια στιγμη, βλεπω επι της παραλιακης να ανεβαινει περιπολικο με τον φαρο αναμενο και οταν περναει διπλα μου βλεπω οτι ο συνοδιγος με κοιταει.
'Πα να φυγουμε' λεω απο μεσα μου, μη γυρησει και πιασει τα λαστιχα.
Μπαινω και πριν φυγω, ξεκιναω για το τελευταιο περασμα.
Βγαινοντας απο το Λουνα Παρκ, με τον κωλο να φλερταρει με τα χωματα στη δεξια ακρη του δρομου και την μουρη με το χαντακι/φραχτι απεναντι.... Αντιλαμβανομαι 2 πραγματα....
α - Ειναι τεραστιο....
β - Αυτοκινητα στο αντιθετο!!Επαναφερω και λαω οτι αρκετα παιξαμε για σημερα.
....Αμ δε!
Το πρωτο αυτοκινητο ηταν απ αυτα τα περιεργα λευκα με την μπλε λωριδα στο πλαι...
Και το καρουμπαλο στην οροφη....
Περναμε ο ενας διπλα στον αλλο και λεω απο μεσα μου 'την μαμησαμε'
Και ναι, οντως! Την μαμησαμε!
Αναβει φαρο και κανει αναστροφη....Σταματαω... Και σκεφτομαι οτι το Ε200Κ χωρις την μπροστα πινακιδα ηταν κουκλι! Να δω πως θα ναι αυτο χωρις πινακιδες!!
Ερχοντε και ακολουθει ο παρακατω διαλογος.
-Τετοια ωρα δεν εχετε τιποτε καλυτερο να κανετε;
-Καλυτερο οχι:)
-Δεν ντρεπεσθαι να κανετε αυτα τα πραγματα;;;
-Τι να σας πω... Μια βδομαδα τωρα εχω μαθει πως βγαινουν ΟΛΑ τα ηλεκτρονικα Off και δεν εχω αφησει πλατεια για πλατεια... Ε... Καποια στιγμη επρεπε να περασω κ απο δω! Μ εχουν μαθει παντου οι συναδελφοι σας...- Καλα...και δεν σας εχει ξηλωσει κανενας;;;;
-Γιατι καλε;;; Επειδη γλιστρησε λιγο;;;
-Λιγο;;;
-Λιγο... Και πες οτι με γραφει.... Τι θα γραψει;;; S350 εκανε παντες στην ταδε πλατεια;;; Ποιος θα τον πιστεψει;;;
Φυσηξα, βγηκα καθαρος και πηγα σπιτι με συστασεις και αφου βεβαιωθηκαν οτι τα ηλεκτρονικα επανηλθαν σε λειτουργεια
- Καλα...και δεν σας εχει ξηλωσει κανενας;;;;
-
Τελικα εισαι πιο (κωλο)φαρδος και απο την Πλατεια Συνταγματος...
Εκει εκανες τιποτα;;;Ετοιμασου τωρα να ακουσεις τα σχολιανα σου...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Τελικα εισαι πιο (κωλο)φαρδος και απο την Πλατεια Συνταγματος...
Εκει εκανες τιποτα;;;Ετοιμασου τωρα να ακουσεις τα σχολιανα σου...
Τσου... Εχει πολλα Ζακια που περπατανε οπως να ναι.
-
Λοιπόν κυρίες και κύριοι, το ότι τη γλύτωσε αυτός ^^^ ο αλήτης-κοντράκιας είναι απόδειξη ότι η αστυνομία δε δουλεύει σωστά!
Πάντως νομίζω ότι η αφοπλιστική σου ειλικρίνεια ήταν αυτό που τούς έκανε να στη χαρίσουν!
-
Συγνώμη, αλλά εγώ αν άκουγα κι έβλεπα τέτοια πράγματα, θα τέλειωνα το μπλοκάκι μου. Και ναι, θα ήξερα τι να γράψω. Πρώτο και καλύτερο (που μάλλον αρκεί, αν και δεν είμαι σίγουρος
KEΦAΛAIO Γ΄
KANONEΣ OΔΙΚΗΣ ΣYMΠEPIΦOPAΣ
Άρθρo 12
Γενικές διατάξεις
8. Απαγορεύεται η οδήγηση οδικών οχημάτων για επίδειξη ικανότητας, εντυπωσιασμό, ανταγωνισμό ή τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων.- ....αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις των παραγράφων 8 και 9 τιμωρείται με** διοικητικό πρόστιμο επτακοσίων (700,00) ευρώ και με επιτόπου αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδηγού, από τον βεβαιούντα την παράβαση, για τριάντα (30) ημέρες, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία του άρθρου 103 του παρόντος Κώδικα. Ειδικά για τους παραβάτες των διατάξεων της παραγράφου 8 επιβάλλεται και η επιτόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας για τριάντα (30) ημέρες.**
Συνοπτικά: δίπλωμα ΚΑΙ άδεια για 30 ημέρες ΚΑΙ μια 700ρούμπα στεγνά. Πολύ καλύτερα από μερικούς πεζούς κομμένους σε φέτες.
-
Βασικα λιγα βαζεις.
Αν το ψαξουν, εχει κ αλλες διαταξεις και η σουμα παει στα 2.000 χαλαρα... και επανεξεταση για να παρεις το διπλωμα...Οταν εχει πεζους καθομαι φρονημα... Καφρος ειμαι, οχι χαρος
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εχοντας 'κανει' την τελευταια βδομαδα ολες τις πλατειες που ξερω ειπα να δω τι κανει το Λουνα Παρκ της Βαρκιζας.
(...)
Φυσηξα, βγηκα καθαρος και πηγα σπιτι με συστασεις και αφου βεβαιωθηκαν οτι τα ηλεκτρονικα επανηλθαν σε λειτουργειαΤι; Δεν έχει επίκληση της Πειραιώς Μπεστ Λήζινγκ σε αυτό το επεισόδειο;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τι; Δεν έχει επίκληση της Πειραιώς Μπεστ Λήζινγκ σε αυτό το επεισόδειο; -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
(...)
Φυσηξα, βγηκα καθαρος και πηγα σπιτι με συστασεις και αφου βεβαιωθηκαν οτι τα ηλεκτρονικα επανηλθαν σε λειτουργειαΤι; Δεν έχει επίκληση της Πειραιώς Μπεστ Λήζινγκ σε αυτό το επεισόδειο;
Τσου... Αφου την ειχα κανει την μα...ια μπροστα τους!
Τι να κανει η Πειραιως;;;
Νομικη προστασια ειναι, δεν ειναι τζινι και την επικαλουμε μονο οταν ο μπατσος 'ψαχνετε', ενω δεν εχω κανει κατι. -
Η πειραιώς δεν είναι για το γλαστράκι μόνο έτσι κι αλλιώς;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Η πειραιώς δεν είναι για το γλαστράκι μόνο έτσι κι αλλιώς;Και τα δυο στη Πειραιως ειναι.
Εχουμε κ αλλα εταιρικα εκει
...Αν την δειτε να κλεινει ...Εγω δεν ξερω τιποτα!!!! -
Α ρε στρουμφακια, οταν λεω θα τα βρειτε μπροστα σας...
Συχνα πυκνα ερχονται μπατσοι στο θερετρο αξιωματικων με την απαιτηση να μπουν μεσα για καφεδακι-μπανακι,φαγητακι, προφανως επειδη το ως ανω πακετο θα τους κοστισει 10 ευρω συνολο (εις βαρος φυσικα του ελληνα φορολογουμενου), εννοειται χωρις να εχουν κανενα δικαιωμα εισοδου ως μη αξιωματικοι ΠΝ.
Στην πυλη ομως πετυχαινουν καποιον ναυτη Kacey και παιρνουν τα @@ του και μαλιστα με απειλη συλληψης και αναφορας στον Διοικητη μου & τους. Καριοληδες, τωρα δεν ειστε μαγκες ε?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Α ρε στρουμφακια, οταν λεω θα τα βρειτε μπροστα σας...Συχνα πυκνα ερχονται μπατσοι στο θερετρο αξιωματικων με την απαιτηση να μπουν μεσα για καφεδακι-μπανακι,φαγητακι, προφανως επειδη το ως ανω πακετο θα τους κοστισει 10 ευρω συνολο (εις βαρος φυσικα του ελληνα φορολογουμενου), εννοειται χωρις να εχουν κανενα δικαιωμα εισοδου ως μη αξιωματικοι ΠΝ.
Στην πυλη ομως πετυχαινουν καποιον ναυτη Kacey και παιρνουν τα @@ του και μαλιστα με απειλη συλληψης και αναφορας στον Διοικητη μου & τους. Καριοληδες, τωρα δεν ειστε μαγκες ε?
Respect!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Α ρε στρουμφακια, οταν λεω θα τα βρειτε μπροστα σας...Συχνα πυκνα ερχονται μπατσοι στο θερετρο αξιωματικων με την απαιτηση να μπουν μεσα για καφεδακι-μπανακι,φαγητακι, προφανως επειδη το ως ανω πακετο θα τους κοστισει 10 ευρω συνολο (εις βαρος φυσικα του ελληνα φορολογουμενου), εννοειται χωρις να εχουν κανενα δικαιωμα εισοδου ως μη αξιωματικοι ΠΝ.
Exeis 3 dikoys moy ekei.....
oi 2 dyo einai sthn kantina.
O enas nayths (byyyyyyyyyyyyyysma) kai o allos monimos...... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Kάτσε νάναι καμμιά καρακουκλάρα μπατσίνα με τις φίλες της καμμιά φορά να δώ ΤΙ θα κάνεις εκεί....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ερχοντε και ακολουθει ο παρακατω διαλογος.
-Τετοια ωρα δεν εχετε τιποτε καλυτερο να κανετε;
-Καλυτερο οχι:)
-Δεν ντρεπεσθαι να κανετε αυτα τα πραγματα;;;
-Τι να σας πω... Μια βδομαδα τωρα εχω μαθει πως βγαινουν ΟΛΑ τα ηλεκτρονικα Off και δεν εχω αφησει πλατεια για πλατεια... Ε... Καποια στιγμη επρεπε να περασω κ απο δω! Μ εχουν μαθει παντου οι συναδελφοι σας...- Καλα...και δεν σας εχει ξηλωσει κανενας;;;;
-Γιατι καλε;;; Επειδη γλιστρησε λιγο;;;
-Λιγο;;;
-Λιγο... Και πες οτι με γραφει.... Τι θα γραψει;;; S350 εκανε παντες στην ταδε πλατεια;;; Ποιος θα τον πιστεψει;;;
Φυσηξα, βγηκα καθαρος και πηγα σπιτι με συστασεις και αφου βεβαιωθηκαν οτι τα ηλεκτρονικα επανηλθαν σε λειτουργεια
Αδυνατώ να πιστέψω τον παραπάνω διάλογο. Έχω τύχει πολλάκις σε ανάλογα σκηνικά και τα όργανα περνάνε αμέσως και πάντα στην επίθεση. Δεν γνωρίζω πόσων ετών είσαι, και πόσο δειχνεις, αλλα δεδομένου του σημείου που ήσουν (τα λεγόμενα 'στεκια') και του τι έκανες, αδυνατώ να πιστεψω καν οτι σου μίλησαν στον πλυθηντικό.
Αν ισχύουν ολα αυτά βέβαια εισαι σουπερ τυχερός που έφυγες δωρεάν και με τα χαρτιά σου
.... - Καλα...και δεν σας εχει ξηλωσει κανενας;;;;
-
πες ονοματα, παντως αποκλειεται να εννοεις οντως την καντινα (ισως μινι-μαρκετ?) γιατι την καντινα την δουλευει οποιος ναυτης θυμηθουν να βαλουν το πρωι καθε μερας, και οποτε του κ@υλωσει ή οποτε καταφερει, αναμεσα στις αγγαριες. Δεν εχουν νερο να πιουνε και πηζουν στην αγγαρια σε 40 βαθμους...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Kάτσε νάναι καμμιά καρακουκλάρα μπατσίνα με τις φίλες της καμμιά φορά να δώ ΤΙ θα κάνεις εκεί....
Eγω παντως θα την αντιμετωπιζα με ακομα μεγαλυτερο 'υφακι' απο αντρα. Τους χρειαζεται, believe me. Πριν απο καιρο φιλος μου γραφτηκε απο μπατσινα για ΚΤΕΟ, και αφου του εσκασε την 400αρου του ζητησε να βγουνε κιολας. Αυτο δεν ειναι Η αποθεωση του φασισμου; Ισα μωρη καμπια...Δε σε χαλασε ομως που αν και το αμαξι ηταν 'η ωδη της καγκουριας' ξαφνου βρεθηκε με ΚΤΕΟ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@Hannibalπες ονοματα, παντως αποκλειεται να εννοεις οντως την καντινα (ισως μινι-μαρκετ?) γιατι την καντινα την δουλευει οποιος ναυτης θυμηθουν να βαλουν το πρωι καθε μερας, και οποτε του κ@υλωσει ή οποτε καταφερει, αναμεσα στις αγγαριες. Δεν εχουν νερο να πιουνε και πηζουν στην αγγαρια σε 40 βαθμους...
Exeis PM
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Eγω παντως θα την αντιμετωπιζα με ακομα μεγαλυτερο 'υφακι' απο αντρα. Τους χρειαζεται, believe me. Πριν απο καιρο φιλος μου γραφτηκε απο μπατσινα για ΚΤΕΟ, και αφου του εσκασε την 400αρου του ζητησε να βγουνε κιολας. Αυτο δεν ειναι Η αποθεωση του φασισμου; Ισα μωρη καμπια...Δε σε χαλασε ομως που αν και το αμαξι ηταν 'η ωδη της καγκουριας' ξαφνου βρεθηκε με ΚΤΕΟ.
Re giannh edw koinws gnwstas mas bre8hke me kteo mesw SMS......
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!