-
Αρκεί να οδηγήσετε ένα άδειο διπλοκάμπινο με 200+ άλογα. Βλέπεις ουρανό στην επιτάχυνση, γη στο φρενάρισμα.
-
Τα citroen είναι το καλύτερο luna park.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αρκεί να οδηγήσετε ένα άδειο διπλοκάμπινο με 200+ άλογα. Βλέπεις ουρανό στην επιτάχυνση, γη στο φρενάρισμα.Γιατί σε γεμάτο βλέπεις σταθερά τον ουρανό
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τα citroen είναι το καλύτερο luna park.Θες να σε πάω μια βόλτα με το τραινάκι του τρόμου?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θες να σε πάω μια βόλτα με το τραινάκι του τρόμου?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
στα 340.000 χλμ έχω αλλάξει 3 φορες αμορτισέρ (θέλει εδώ και καιρό καινούργια αλλά δεν παίζει) που σημαίνει γύρω στο 1600 ευρώ.Δε νομίζω τελικά να κοστίζει παραπάνω η υδροπνευματική.
πολύ σωστό σχόλιο, κι εγώ συνέχεια αλλάζω αμορτισέρ όταν πέφτουν σε αυτοκίνητα που είχα στην κατοχή μου...
-
Εγώ τα αφήνω να κάνουν πόινγκ-πόινγκ και να έχουν σουσπανσιόν.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μιας και είμαστε στο κατάλληλο θέμα να δηλώσω οτι οδήγησα σαξούρα VTS( ; ) το γρήγορο τέλος πάντων και ψιλοφτιαγμένο!
Πριν μερικούς μήνες στην εύβοια με αρκετές στροφές (το στοιχείο μου ) και μπορώ να πω ότι μου άρεσε!
Εντύπωση μου έκανε το τιμόνι που ήταν αρκετά βαρύ και γενικά κρατούσε πολύ καλά. (ήταν χαμηλωμένο) -
[...] και γενικά κρατούσε πολύ καλά. (ήταν χαμηλωμένο)Άμα δεν ήταν μπορεί να κράταγε και καλύτερα...
-
Μιας και είμαστε στο κατάλληλο θέμα να δηλώσω οτι οδήγησα σαξούρα VTS( ; ) το γρήγορο τέλος πάντων και ψιλοφτιαγμένο!
Πριν μερικούς μήνες στην εύβοια με αρκετές στροφές (το στοιχειό μου ) και μπορώ να πω ότι μου άρεσε!
Εντύπωση μου έκανε το τιμόνι που ήταν αρκετά βαρύ και γενικά κρατούσε πολύ καλά. (ήταν χαμηλωμένο)Aν σου άρεσε το τιμόνι του Saxo, με του Rallye θα παραμιλούσες ακόμα.
Έκανα μια διόρθωση, έχεις μια τάση να παρατονίζεις. -
-
Oresti μη γελάς, τις εξατμίσεις μου έβλεπες στις στροφές.
-
Άμα ήσασταν εσύ με Μουχού κι αυτός με Φλουένς και τις έβλεπε, δεν είναι πολύ τιμητικό...
-
Oresti μη γελάς, τις εξατμίσεις μου έβλεπες στις στροφές.Ναι για λίγο και μετά δεν μας έβλεπες καθόλου
Όχι συνοδηγός του Κωνσταντίνου Sinanai -
Παρντόν, then.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Παρντόν, then.Σιγά βρε
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Άμα ήσασταν εσύ με Μουχού κι αυτός με Φλουένς και τις έβλεπε, δεν είναι πολύ τιμητικό...Με μουχου δεν έχει τύχει να βρεθεί πίσω μου ακόμη.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτο γινοταν μονο στην xantia I απουσια 6ης σφαιρας αντιβυθισης, στη ΙΙ σχεδον δε το καταλαβαινεις..ειλικρινα δε βρισκω κατι αρνητικο στο συγκεκριμενο θεμα ,συγκεκριμενο χαρακτηριστικο του αυτοκινητου ειναι και οχι προβλημα..Τα μειονεκτήματα τα λέμε χαρακτηριστικά ε; Βάρκα γυαλό ήταν... και τα 90 ατίθασα έδιναν επιδόσεις-φωτιά!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα μειονεκτήματα τα λέμε χαρακτηριστικά ε;Όταν λέω εγώ ότι ο Vag έχει καταστρέψει τον κόσμο με το κωλο-marketing δεν ακούτε
-
Δια κουραζεις και παλι πανω στο θεμα... στα ορια του τρολλαρισματος πλεον..
Δεν εχω να πω κατι αλλο, εχω πληρη και απο πρωτο χερι αποψη για τι μπορει να κανει και πως αντιδραει ,μπαινει, βγαινει ,γερνει κτλπ.
Οδήγησα....