-
Σε εμένα πάντως έσβηνε τον κινητήρα κανονικά. Προφανώς η θερμοκρασία λειτουργίας του αυτοκινήτου ήταν η σωστή και η ώρα που περίμενα στα φανάρια δεν ήταν πολλή. Κι εμένα ηλίθιο μου φαινόταν ως σύστημα φίλε elteo μέχρι που το δοκίμασα, ξεχνώντας μάλιστα ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το είχε στάνταρντ. Το συνειδητοποίησα μόνο όταν πάτησα συμπλέκτη, από το ελαφρύ τράνταγμα που ένοιωσα που πήρε μπρος ο κινητήρας. Όταν έσβηνε το αυτοκίνητο πάντως δεν το καταλάβαινα, ειδικά με το ράδιο ανοιχτό (και μη φανταστείς να έχω τη μουσική δυνατά, ίσα-ίσα να ακούω κανα τραγουδάκι).
-
Σιγά την οικονομία που θα μου κάνει ρε συ κοτετσι. Το βάζω στην κατηγορία πράσινες οικολογικές παπαριές για τα μάτια του κόσμου μιας και είναι της μόδας.
Αυτό το άνοιξε κλείσε δεν εκλύει περισσότερους ρύπους; Τέσπα τέτοια βλακεία δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσω.
Αφήνω την οικολογία σε άλλους [/jeremy_clarksson mode] -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σιγά την οικονομία που θα μου κάνει ρε συ κοτετσι. Το βάζω στην κατηγορία πράσινες οικολογικές παπαριές για τα μάτια του κόσμου μιας και είναι της μόδας.
Αυτό το άνοιξε κλείσε δεν εκλύει περισσότερους ρύπους; Τέσπα τέτοια βλακεία δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσω.
Αφήνω την οικολογία σε άλλους [/jeremy_clarksson mode]Μην αγχώνεσαι, απενεργοποιείται σε όλα τα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Σε θέμα κατανάλωσης δεν κοίταξα ιδιαίτερα αλλά στο trip computer είδα 6,9lt.
Έχει το alto trip computer ; Στο site που κοίταξα (το ελληνικό) δεν γράφει κάτι. Το έχει ένας φίλος μου, και μάλσιτα στην φούλ υποτίθεται έκδοση και μου έχει πει ότι δεν έχει (βέβαια είναι ψιλοάσχετος με τα αυτοκίνητα, έχει πλάκα να έχει, και να μη το έχει καταλάβει!).
Εκτός αν αυτά που εισάγονται στην Κύπρο έχουν και τα ελληνικά δεν έχουνΣτην οθονίτσα κάτω απο το ταχύμετρο. Το πρόσεξα διότι ακριβώς ίδιο πίνακα οργάνων έχει και το Splash μου.
Στο ελληνικό σε αντιπροσωπία μια φορά που το είδα δεν το πρόσεξα.
Το Κυπριακό δεν ξέρω τι έκδοση ήταν αλλά δεν πρέπει να ήταν η κορυφαία, δεν είχε Esp, είχε 4 αερόσακους (η δικιά μας φουλ έκδοση νομίζω έχει 6), φωτα ομίχλης αλλά όχι ζάντες και εργοστασιακό MP3 με 4 ηχεία (τις κακιάς ώρας). -
Του φίλου μου έχει esp, 6 airbags, μπ3, ζάντες αλουμινίου κλπ. Σε εκείνη την οθονη του λέει μόνο trip A και trip B οπότε λογικά δε θα έχει.
Thanks for the info πάντως
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αφήνω την οικολογία σε άλλους [/jeremy_clarksson mode]Μωρέ δεν αντιλέγω όσον αφορά τη διαφορά που μπορεί να κάνει τελικά στην κατανάλωση αλλά τουλάχιστον υπήρχε και δούλευε σωστά, δηλαδή δεν το καταλάβαινες. Κουμπάκι φυσικά για την απενεργοποίησή του υπάρχει, ενώ για πιο μόνιμη λύση βγάζεις την ασφάλειά του από την ασφαλειοθήκη...
-
To S&S χρησιμεύει κυρίως στις αυτοκινητοβιομηχανίες,ώστε να επιτύχουν τις επιθυμητές τιμές ομολογκαρίσματος.Στην πρακτική χρησιμεύει πολύ λιγότερο στον καθημερινό οδηγό, ο οποίος ταξιδεύει συνεχώς με ένα επιπλέον βάρος τουλάχιστον 10 κιλών...είτε το σύστημα δουλεύει,είτε όχι.
Στη Fiat (αν δεν απατώμαι ισχύει για όλα τα μοντέλα του gruppo) το S&S δεν ενεργοποιείται στις ακόλουθες περιπτώσεις:
1- Εξωτερική θερμοκρασία μικρότερη από 3 βαθμούς Κελσίου ή ανώτερη των 30 βαθμών (πρακτκά ΟΛΟΙ όσοι τριγυρίζουν μέσα στην πολή τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν ένα σύστημα που δεν δουλεύει και το ίδιο ισχύει βάσει του 3 και όλο το χειμώνα)
2- Ο κλιματισμός είναι σε λειτουργία (όχι απλά ενεργοποιημένο το κομπρεσέρ)
3- Ο κλιματισμός είναι εκτός λειτουργίας,αλλά η διαφορά της πραγματικής θερμοκρασίας της καμπίνας και αυτής που έχει επιλέξει στον κλιματισμό ο οδηγός,υπερβαίνει τους 4°C
4- Η ζώνη ασφαλείας δεν είναι δεμένη
5- Ο αισθητήρας της μπαταρίας ανιχνεύει μια επάρκεια της τελευταίας μικρότερη του 80% (πρακτικά μετά από 2 χρόνια max) ή μετά από συνεχή σταματήματα η μπαταρία δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο να επαναφορτισθεί(πρακτικά κάνοντας 3 stop μέσα σε 4 λεπτά στο τέταρτο stop το σύστημα δεν ενεργοποιείται και ο κινητήρας δεν σβήνει). -
μακροπροθεσμα στο τουρμπο τι κανει εμενα με ενδιαφερει..
γιατι το να αναβει και να σβηνει ενα τουρμπο με το ετσι θελω , εμενα δε μου φαινεται και ο,τι καλυτερολενε οτι οι διαφοροι παραμετροι εχουν υπολογιστει, αλλα εχουν?
-
Βεβαίως και έχουν υπολογιστεί όλοι οι παράμετροι ώστε να πληρώσεις ΕΣΥ την τουρμπίνα εκτός εγγύησης.
-
μου θυμισες τωρα το οτι μου εβγαλε προβλημα το αυτοκινητο μου ακριβως μολις περασα τη 2τιεα
(στο πρωτο μηνα της επεκτασης εγγυησης )
ουτε επιτηδες να το ειχαν υπολογισει απο το εργοστασιοκαι περνανε αερα τα 2 χρονια που δινουν κανονικα.. ειναι πολυ λιγα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και περνανε αερα τα 2 χρονια που δινουν κανονικα.. ειναι πολυ λιγαΤο επόμενό σου να είναι Fiat, Ford, Τoyota ή ΚΙΑ τότε...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
και περνανε αερα τα 2 χρονια που δινουν κανονικα.. ειναι πολυ λιγα
Το επόμενό σου να είναι Fiat, Ford, Τoyota ή ΚΙΑ τότε...
Ford
ή
Toyota
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
απορία: αυτό το ηλίθιο κατ΄εμέ Start & Stop όταν έχεις clima ανοικτό τι κάνει ;
Αυτό το ηλίθιο start stop με το κλίμα ανοιχτό και ανάλογμα με την θερμοκρασία του αέρα και του εσωτερικού σβήνει ή όχι την μηχανή
στο yaris σβήνει κανονικά και συνεχίζει να βγάζει ζεστό αέρα...
-
Τότε μπράβο στην Mitsubishi και το Colt
-
Στο Κόσμος; Το 156άρι; Εντυπώσεις Γιώργο;
-
Kia Picanto 1.0 (και οδηγαω καθημερινα.....)
+χωροι,ευχρηστια,φοβερα φρενα για αμαξι πολης,καταναλωση,στησιμο αυτοκινητου,συντηρηση
-αργο (ειδικα φορτωμενο),φτηνο ταμπλο,θοβυβωδεςMini Cooper s r56 (με εισαγωγη Κ&Ν)
+καλοστημενο,παιχνιδιαρικο,δυνατοτητα απενεργοποιησης του esp,ηχος κινητηρα,ποιοτητα κυλισης και εσωτερικου
-ακριβο κοστος αγορας και συντηρησης,χωροι(πισω χωρανε μονο πιγκουινοι)Toyota Hilux my06 2.5 d-4d (αυτοκινητο πατερα)
+ειχε 120κ και ενιωθα πως ειχε 50κ,καλη αντιδραση στο οριο,οικονομικο σε ολους τους τομεις,πραγματικο σκυλι και απαιχτο εκτος δρομου
-αργο σε επιταχυνση(χτυπαει η καρδουλα σου οταν προσπερνας νταλικα σε επαρχιακο δρομο),ανεπαρκη φρενα ειδικα με ρυμουλκουμενο βαρος,θορυβος σε ταξιδι με 140+Smart passion 71hp
+οικονομικο,ομορφο( τι λεωωω???),ανετο για 2,καλος και ελαστικος κινητηρας,δεν φευγει ποτε απο το δρομο οσο και να επιστρατευσεις την καγκουρια σου..
-ευπαθη στουσ πλευρικους ανεμους,φασαριοζικο,υποστροφικο σε γλιστερα κομματια,φτηνο ταμπλο και ακριβα ανταλλακτικα -
Ο χρήστης chiefjian έγραψε:
Smart passion 71hp
+οικονομικο,ομορφο( τι λεωωω???),ανετο για 2,καλος και ελαστικος κινητηρας,δεν φευγει ποτε απο το δρομο οσο και να επιστρατευσεις την καγκουρια σου..γνωστος μου εχει τουμπαρει ενα θα μου πεις εδω ενας αλλος εχει τουμπαρει c class , ολα γινονται
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Smart passion 71hp
+οικονομικο,ομορφο( τι λεωωω???),ανετο για 2,καλος και ελαστικος κινητηρας,δεν φευγει ποτε απο το δρομο οσο και να επιστρατευσεις την καγκουρια σου..γνωστος μου εχει τουμπαρει ενα θα μου πεις εδω ενας αλλος εχει τουμπαρει c class , ολα γινονται
ο κολλητος μου τουμπαρε saxo τερμα στημενο με t1r λαστιχα και roll cage αγωνιαρικο...και 4 χρονια τωρα παει φετες του πατερα του το Serena (πολυμορφικο nissan παλιοοο) και δεν εχει κανει κιχ....τι να πεις!!!
-
Smart passion 71hp
ο κολλητος μου τουμπαρε saxo τερμα στημενο με t1r λαστιχα και roll cage αγωνιαρικο...και 4 χρονια τωρα παει φετες του πατερα του το Serena (πολυμορφικο nissan παλιοοο) και δεν εχει κανει κιχ....τι να πεις!!!
Πες του κολλητού σου να προσέχει, μην τον δούμε αγκαλιά με καμιά μπαριέρα...κι όχι τίποτ'άλλο...μη πάρει και κανένα χριστιανό χωρίς λόγο στο λαιμό του.
Άκου πάει 'φέτες' το Serena...δε πάμε καλά
-
... το Serena (πολυμορφικο nissan παλιοοο)Αυτό με το μεγάλο ύψος και το μικρό πλάτος ... και σταματημένο μου έδινε την εντύπωση πως θα γύρει στο πλαι! Για να προσέχει καλύτερα!
Στο πλαίσιο και στις αναρτήσεις που είχε που προερχονταν απο το βολιώτικο Sunny πρωτογνώρισα την υποστροφή που με το πλάι κουρευε το γκαζόν στην άκρη του δρόμου!!!
Οδήγησα....