-
Καλά λες...
Με τις καταναλώσεις του ντίζελ θα του ρθει κόλπος με το μι 3 -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Το 135i, που είναι και πιο οικονομικό και εύκολο.εννοείται! θα έχει και πιο εύκολο παρκάρισμα!!!
-
Εννοήτε προς την Μ3!
-
Δεν με ενδιαφέρει η κατανάλωση, τζάμπα θα είναι το καύσιμο....
Δε μου αρέσει το 'μικρό' βρε, άνθρωπος 1,92 και 100++ κιλά που να χωρέσω στο κουτί αυτό......ενώ το Μ3..
@rx8
Είμαι σε δίλημμα βρε..... -
ενω εγώ που είμαι σε δίαιτα, δεν έχω τέτοια προβλήματα
-
Και το σκέφτεσαι; Μ3 δαγκωτό.
-
Μ3
-
M3 και να μας γραψεις ενα απο τα ωραια review σου μετα!
Θα σου προτεινα να οδηγησεις
ALPHA 159 4,2 GTA 1332,678 kg 460ps με κινητηρα απο 8C(οπου να ναι βγαινει, να τωρα ,τωρα) ... οδηγησε αυτο και μετα ελα να μας πεις για τα καρα! ακου bmw...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
M3 και να μας γραψεις ενα απο τα ωραια review σου μετα!Θα σου προτεινα να οδηγησεις
ALPHA 159 4,2 GTA 1332,678 kg 460ps με κινητηρα απο 8C(οπου να ναι βγαινει, να τωρα ,τωρα) ... οδηγησε αυτο και μετα ελα να μας πεις για τα καρα! ακου bmw...
Δυστυχώς έχω 'άκρες' μόνο στην BMW εδώ......
ΥΓ: Προσπαθώ να τον πείσω τον φίλο μου για να κανονίσει κάτι και στο μέλλον με......την Μ6...ή έστω με μια Μ5, θα συμβιβαστώ, τι να κάνω μωρέ.....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
M3 και να μας γραψεις ενα απο τα ωραια review σου μετα!
Θα σου προτεινα να οδηγησεις
Δυστυχώς έχω 'άκρες' μόνο στην BMW εδώ......
ΥΓ: Προσπαθώ να τον πείσω τον φίλο μου για να κανονίσει κάτι και στο μέλλον με......την Μ6...ή έστω με μια Μ5, θα συμβιβαστώ, τι να κάνω μωρέ.....
μάριε, πάρε την Μ3, πάτα λίγο το γκάζι έτσι για να φύγει η κάψα, και μετά πάμε για καφέ στην κρήνη και να την παρκάρουμε απ' έξω, πρώτη μούρη
σαν κάτι κάγκουρες -
Την Μ3 να πάρεις.
Για να θυμηθείς πως είναι να οδηγάς αυτοκίνητα που δεν βγάζουν την ροπή τους στις 1500 στροφές!
Για να καταλάβεις γιατί υπάρχουν κι άλλα πράματα εκτός από την χαμηλή κατανάλωση...
Για το στήσιμό της και την αίσθηση που σου προσφέρει και που ελπίζουμε να μας περιγράψεις.
Γιατί δεν θα χρειαστεί να αρχίσεις να κάνεις κακές σκέψεις του στύλ... να έδινα την 320 και να πήγαινα για σειρά 1 με καλό εξακύλινδρο. Γιατί το άλλο είναι πολύ μικρό για σένα, πλέον παίζεις από 3άρα και πάνω. -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
M3 και να μας γραψεις ενα απο τα ωραια review σου μετα!Περιμένω όμως το δικό σου review
Οδήγησα, Μ3 Ε46 SMG.
Ωχ, ωχ, ωχ...είναι από αυτά τα αυτοκίνητα που λες, πουλάω ό,τι έχω και το παίρνω
Απίστευτος ήχος, απίστευτη αίσθηση, καλό το SMG αλλά αργό, 'ψόφιο' χαμηλά το μοτέρ...αλλά το πάρτυ γίνεται πάνω από τις 4000 στροφές...όπου στροφάρεις και δε πιστεύεις ότι έχει κι άλλο.
Αυτό το αυτοκίνητο αξίζει μόνο με SMG πάντως...δεν έχω άλλα λόγια, δεν έχω κάτι άλλο να πω...I am speechless
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
[
Οδήγησα, Μ3 Ε46 SMG.Ωχ, ωχ, ωχ...είναι από αυτά τα αυτοκίνητα που λες, πουλάω ό,τι έχω και το παίρνω
Απίστευτος ήχος, απίστευτη αίσθηση, καλό το SMG αλλά αργό, 'ψόφιο' χαμηλά το μοτέρ...αλλά το πάρτυ γίνεται πάνω από τις 4000 στροφές...όπου στροφάρεις και δε πιστεύεις ότι έχει κι άλλο.
Αυτό το αυτοκίνητο αξίζει μόνο με SMG πάντως...δεν έχω άλλα λόγια, δεν έχω κάτι άλλο να πω...I am speechless
+1
Εμένα δεν με χάλασε καθόλου το SMG, μια χαρά μου φάνηκε! M Power!
-
Καλησπέρα,
Όπως έγραψα και στο άλλο θέμα χθες ......
'*Καλησπέρα,
Γιατί τόση γκαντεμιά ρε γμτ????*
*Πριν λίγο με ενημέρωσε ο φίλος-πωλητής της BMW εδώ πως το μεγάλο αφεντικό αποφάσισε να πάρει την Μ3 και να πάει ταξιδάκι Διευθυντικής Σύσκεψης κάτω στα κεντρικά... *:rant: ....τι να πεις ε?? Αφεντικά είναι, ότι θέλουν κάνουν!!!
.....οπότε θα πρέπει να συμβιβαστώ-στριμωχτώ στην 135i γμτ... '
...
-
Κρίμα..
Δεν γίνεται να οδηγήσεις και την Μ3 όταν επιστρέψει?
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Κρίμα..Δεν γίνεται να οδηγήσεις και την Μ3 όταν επιστρέψει?
Εννοείτε αυτό!!
Μπαίνει στο πρόγραμμα για άλλο Σαβ/κο να δοκιμαστεί.....
-
Εεεε, λίγο το κακό τότε!
-
M3 E46.. την οδηγησα μετα το ζεσταμα που της εκανε ο Νικος
Mε SMG στο γρηγορο προγραμμα οχι στο αργο που οδηγησε ο mr.speechless... (δεν ηξερες δε ρωταγες)
Πολυ ζορικο το κιβωτιο στο συγκεκριμενο προγραμμα, σταματαγε ακαριαια η επιταχυνση και μετα κατακεφαλια στο σβερκο και 'φυγαμισια' για τρελα ...... το μοτερ παρα πολυ δυνατο, δεν το λες ψοφιο πουθενα σε σχεση με τα διλιτρα μας ρε συ..
Γενικα αν και το οδηγησα σε βρεγμενο δεν μου εδωσε την αισθηση του επικινδυνου παρα το ξεσκισμα που εφαγε ! Η επιταχυνση του ειναι παρα πολυ καλη, δεν το περιμενα! Τρως τσεκουριες στο σβερκο αν σανιδωνεις.
Πραγματικα παρα παρα πολυ καλο αμαξι και με κανει να αναρωτιεμαι πως θα ειναι η Ε92 Μ3 !
Ρε βρωμερε και τρισαθλιε, τωρα που το σκεφτομαι επιτηδες δεν ηθελες να οδηγησεις Χ5 ? μην σου καταστρεψει το μυθο ?
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Ρε βρωμερε και τρισαθλιε, τωρα που το σκεφτομαι επιτηδες δεν ηθελες να οδηγησεις Χ5 ? μην σου καταστρεψει το μυθο ?Το επόμενο κάστρο
-
Καλησπέρα σας,
Άλλη μια εμπειρία καταγράφηκε σήμερα αλλά όχι όπως το περίμενα, η μέρα ξεκίνησε στραβά.....
Λοιπόν, με ειδοποίησε ο φίλος μου καθώς ερχόταν με το 135i πως άναψε λαμπάκι κινητήρα καθώς ερχόταν να με πάρει, αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω στην αντιπροσωπεία για έλεγχο. Καθυστέρησε 1 ώρα και όταν του τηλεφώνησα μου είπε: 'Έχει πρόβλημα, μάλλον έχουμε χαλάσει όλα τα μπέκ, περίπου 1500 ευρώ ζημιά, δεν θα μπορέσω να έρθω με αυτό, θα πάρω άλλο αμάξι.....'
Εμφανίστηκε λοιπόν με ένα ταπεινό Ε90 330d (231 PS - 51Kg ροπή) αυτόματο (σειριακό με paddles), σε μαύρο χρώμα, τι να κάνω ρε γμτ, δεν πειράζει, συμβιβάζομαι.......κάνοντάς το έλεγχο πριν ξεκινήσω βλέπω πως έχει χειμερινά λάστιχα με δείκτη ταχύτητας 'Η', άρα έως 210ΚΜ μόνο.... Το καφετί δερμάτινο σαλόνι είναι υπέροχο, ζηλεύω που δεν το πήρα έτσι (αλλά +2000 ευρώ έκανε)....
Ξεκινάμε 3 άτομα (1 χ 110kg, 1 x 90kg, 1 x 85kg) υπό ελαφράς βροχόπτωσης και ρολάρω στον επαρχιακό έως να βγω Autobahn, έχει Active Steering τιμόνι και 'κόβει' πάρα πολύ με λίγο στρίψιμο, θέλει πολύ προσοχή αυτό για τον μη μυημένο. Βγαίνω στην έξοδο για Autobahn και βλέπω πως κρατάει καλά, στην ευθεία το σανιδώνω και νιώθω το χαρακτηριστικό σκαλοπάτι στο γκάζι που το κάνει να τερματίζει τις στροφές σε κάθε αλλαγή, επιταχύνει πολύ γρήγορα, πάρα πολύ θα έλεγα...
Στο δρόμο δοκιμάζω τα paddles και δεν τα βρίσκω και πολύ χρήσιμα, μάλλον τεμπελιάζω πιο πολύ και βάζοντας τον λεβιέ στην αυτόματη-σπόρ λειτουργία (που τερματίζει τις στροφές σε κάθε ταχύτητα) κάνω αρκετές δοκιμές, φρενάρω δε και δυνατά και καταλαβαίνω πως τα σκ**ολάστιχα-χειμερινά δεν αξίζουν καθόλου (αν και Michellin) για τέτοια τσαλιμάκια, είναι επικίνδυνα.....
Φτάνοντας στον προορισμό μας (40ΚΜ) βλέπω την κατανάλωση (με βάναυση λειτουργία από μένα) να δείχνει 9λ / 100ΚΜ και αναρωτιέμαι εάν έχει χαλάσει και δεν δείχνει καλά....
Η επιστροφή ήταν πιο ωραία διότι είχε σταματήσει να βρέχει και δοκίμασα τα όριά του όσον αφορά επιταχύνσεις και τελική. Επιταχύνει πολύ καλά παιδιά, τρομερή δύναμη (ροπή) από οποιαδήποτε ταχύτητα....όσον αφορά την τελική του ταχύτητα, θα μιλήσουν οι εικόνες στο τέλος του κειμένου μου.
Λίγο πριν επιστρέψω στην βάση μου και το αποχωριστώ, σε ένα roundabout - χωρίς άλλους πίσω μου - έκανα και το τσαλίμι - μπαντιλίκι ελαφρώς, βοηθούμενος από την υγρή άσφαλτο, αλλά με επανέφερε στην πραγματικότητα της ασφαλούς οδήγησης το DSC άμεσα....
Αυτά εν ολίγοις, το παρέδωσα στον φίλο μου λαμβάνοντας την υπόσχεση για δοκιμή των Μ3 & 135i εντός των επομένων μηνών!!
Κλείνω την ανάλυσή μου με φωτογραφίες από την σημερινή εμπειρία μου, διότι ώς γνωστόν τίποτα δεν αξίζει δίχως φωτογραφίες ε?? (Προσοχή, μην πάτε απευθείας στην τελευταία φωτό, δείτε τις άλλες πρώτα!!)
Οδήγησα....