-
Α καλα,αμα σ αρεσε το κονδυλι γι αυτο το λογο,που να σε παω και αλλου...
Θααααα περασω ισως αυριο.. Προσοχη στο κατεβασμα στην παραλια παντως γιατι οπως ειδες εχουν φυγει μερικοι αουκατου στο γκρεμο γιατι το νομιζαν ισωμα.. Φημες μιλανε για ιαπωνικα αυτοκινητα...
-
Εγω τωρα 23 Αυγουστου θα παω Πατριδα.Κριμα φετος δεν ευκαιρισαμε να παμε σε καποιο νησι!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...Tελικά έφαγε άκυρο το εγχείρημα, προτιμήσαμε να αράξουμε για έναν τελευταίο καφέ...
Ευχαριστούμε πολύ το ζεύγος mesastou για το κάλεσμα.
Χρειάζεται και το αραλίκι
Και οι βόλτες θέλουν μέτρο, έτσι τις εκτιμούμε περισσότερο - σίγουρα δεν σας λείπουν τα χιλιόμετρα -
Guys, κάνα tip για Ναυπλιο; (παραλίες κυρίως) thnx!!
-
Θα το πώ κι ας με πούνε γραφικό...
Σαν την Χαλκδική δεν έχει αρκεί να ξέρεις που πηγαίνεις... -
Δεν κρατήθηκα και το πέταξα αρκετές φορές φέτος στην Λευκάδα, είχαν προηγηθεί 2 εβδομάδες στη Χαλκιδική με παρέα από Αθήνα οπότε κυριολεκτικά τρέχαμε πάνω κάτω σε Σιθωνία και Κασσάνδρα!
Και οφείλω να ομολογήσω ότι τελικά υπάρχουν και χειρότεροι από τους Χαλκιδικιώτες, οι Λευκαδίτες δεν παλεύονται λέμε (νόου οφενς δριφτερ )
-
Παιδες την κανω καλη συννεχια!!Παω να αρραξω αλλες 15 μερες!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Παιδες την κανω καλη συννεχια!!Παω να αρραξω αλλες 15 μερες!Τι εφαγες ban?
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Τι εφαγες ban?
Οχι ρε παω διακοπες.
-
Τι εφαγες ban?
Οχι ρε παω διακοπες.
Οχι γμτ
καλα να περασεις θα μας λειψεις
-
Τι εφαγες ban?
Οχι ρε παω διακοπες.
Οχι γμτ
Να σε καλα σε ευχαριστω.Αν και δε βλεπω να φτανω η μανα μου οπως παντα φορτωσε το αμαξι τιγκα.Δεν εκλεινε το πορτπαγκαζ και το αριστερο μερος των πισω καθισματων ειναι γεματο πραγματα! Του χρονου θα πω στον πατερα μου να παμε μονο εγω και αυτος διακοπες.
-
Τι εφαγες ban?
Οχι ρε παω διακοπες.
Οχι γμτ
Να σε καλα σε ευχαριστω.Αν και δε βλεπω να φτανω η μανα μου οπως παντα φορτωσε το αμαξι τιγκα.Δεν εκλεινε το πορτπαγκαζ και το αριστερο μερος των πισω καθισματων ειναι γεματο πραγματα! Του χρονου θα πω στον πατερα μου να παμε μονο εγω και αυτος διακοπες.
Βαλτε τα πραγματα στα καθισματα και μπες στο πορτ παγκαζ αν μιλας και στους γονεις τοσο οσο εδω μεσα ,για εκει σε κοβω
-
Τι εφαγες ban?
Οχι ρε παω διακοπες.
Οχι γμτ
Βαλτε τα πραγματα στα καθισματα και μπες στο πορτ παγκαζ αν μιλας και στους γονεις τοσο οσο εδω μεσα ,για εκει σε κοβω
Μπα γενικα δεν ειμαι ομιλητικος τυπος.Αλλα αν πιασω συζητηση για αμαξια δε σταματαω.Με πιανουν τα διαολια!!!
-
Tέλος η ελλάδα για φέτος
Ο ντρίφτερ σας αποχαιρετά και σας εύχεται καλό υπόλοιπο διακοπών και καλό χειμώνα.
Αύριο μπαίνω στο καράβι το βραδάκι και τρίτη χαράματα ελπιζω να κοιμάμαι στο eindhoven
Tα λέμε από τα βόρεια -
Καλο δρομο!!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Tέλος η ελλάδα για φέτος
Ο ντρίφτερ σας αποχαιρετά και σας εύχεται καλό υπόλοιπο διακοπών και καλό χειμώνα.
Αύριο μπαίνω στο καράβι το βραδάκι και τρίτη χαράματα ελπιζω να κοιμάμαι στο eindhoven
Tα λέμε από τα βόρειαΚαλο δρομο δριφτερ και οταν ξαναερθεις σου χρωσταω βολτα
-
Kαλό ταξίδι! Σού αφιερώνω θερμά το παρακάτω τραγούδι.
Ανάθεμά σε ξενιτιά
καταραμένη να 'σαι
μας παίρνεις τους λεβέντες μας
μανούλες δεν λυπάσαιΕίναι φριχτό στον άνθρωπο
να 'ναι ξενιτεμένος
μακριά από κείνους π' αγαπά
μέσα στους ξένους ξένοςΚλαιν οι μανούλες μοναχές
που λείπουν τα παιδιά τους
την Παναγιά παρακαλούν
αχ να 'ρθουν ξανά κοντά τουςΕίναι φριχτό στον άνθρωπο
να 'ναι ξενιτεμένος
μακριά από κείνους π' αγαπά
μέσα στους ξένους ξένος -
Thx guys
ρε ψιτροβαγ, θα λειτουργεί τπτ μέχρι τα χριστούγενναρε συ πατρινέ, δεν είναι τόσο μαύρα τα πράγματα, έχει ωραίες γκόμενες πάνω τουλάστιχον
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Thx guys
ρε ψιτροβαγ, θα λειτουργεί τπτ μέχρι τα χριστούγενναΤοσα εχω ενα θα λειτουργει
-
Tελικά όλοι οι κάτοχοι ψιτροέν είστε ειδικοί στο contigency analysis, μόνο που εφαρμόζετε Ν-3
Βόλτα με την cx και την ΧΜ για να ξέρω τί θα διαλέξω Κι εγώ θα σου φέρω μια ολλανδέζα
(cxΈλεγα θα έγραφα τπτ για τη Σύρο όταν τα είχα φρέσκα αλλά τον
Τουλάχιστον σας ανέβασα κάτι φωτό του κ#λου
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009