-
Να νοικιάσεις εκεί. Δεν αξίζει τον κόπο η αναμονή στον Πειραιά, η αναμονή μέσα στο αμπάρι για να βγεις από το πλοίο, η αναμονή στην ουρά για να ανέβαιτε προς Φηρά, ο χαμένος χρόνος για να παρκάρεις, οι σίγουρες γρατζουνιές που θα σου κάνουν, η αναμονή για να φορτώσεις πάλι το αμάξι στο πλοίο κλπ κλπ..
-
Εξαρτάται με το πόσα μπαγκάζια κουβαλάς! αν είναι λίγα, τότε νοίκιασε, αν είσαστε οικογένεια με πολλά μπιρμπιρόλια ( ) τότε πάρε το δικό σου, είσαι περισσότερο αυτόνομος!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σε 2 ώρες φεύγω για Σίφνο
C u on Monday
το αλλο Σαββατο θα παω...αν γυρισεις κανα μπαρακι, πες πιο ειναι καλο (στο λιμανι νομιζω θα μεινουμε) μην παμε ψαχνωντας.
Κοίτα η Σίφνος είναι γενικότερα ήσυχο νησί. Δεν έχει τη τρελή νυχτερινή ζωή. 2-3 clubάκια είναι όλα κι όλα στα οποία δεν έχω πάει.
Έχω να σου δώσω πάντως διάφορα tips. Σίφνο πάω τα τελευταία 3 καλοκαίρια κάθε χρόνο. Καμάρες (λιμάνι) μένω πάντα, η Απολωνία είναι το 'κέντρο'.
Για μπάνιο, 3 παραλίες είναι ουσιαστικά (πέρα από τις Καμάρες), η Χρυσοπηγή, ο Πλατύς Γιαλός και το Βαθύ. Στα έβαλα με σειρά προτεραιότητας.
Καφεδάκι κλπ το πρωί το Folie είναι τέλειο στις Καμάρες, που είναι στο τέλος του κόλπου ουσιαστικά. Είναι ένα μαγαζί ντυμένο στα λευκά με μουσικούλα κλπ και βλέπει τη παραλία. Κάνει τέλεια Mochito και παίζει ωραία χαλαρή μουσική.
Στην Απολωνία να πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο Ραμπαγά. Ρώτα να το βρεις. Καφεδάκι το πρωί ή πρωινό με θέα την Απολωνία. Είναι βασικά ένα παλιό αρχοντικό που το έχουν κάνει εστιατόριο. Επίσης λέει και το βράδυ για μαργαρίτες. Έχει πολύ ωραία δροσούλα το πρωί.
Για φαγητό, αποφύγετε τις Καμάρες, έχει τσιμπημένες τιμές. Ο 'Αργύρης' στις Καμάρες όμως είναι φθηνός και βρίσκεται μετά το Folie. Να φας ΟΠΩΣΗΠΟΤΕ ρεβιθοκεφτέδες (και ας μη σου αρέσουν τα ρεβίθια) και καπαροσαλάτα. Στη χωριάτικη να ζητάς μυζήθρα από πάνω...είναι παραδοσιακό. Για φαγητό στην Απολωνία στο 'Στενάκι' και στο 'Ηλιοβασίλεμα' στο Τρουλάκι.
Γενικότερα είναι νησί για ζευγαράκια.
Καλά να περάσεις!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εξαρτάται με το πόσα μπαγκάζια κουβαλάς! αν είναι λίγα, τότε νοίκιασε, αν είσαστε οικογένεια με πολλά μπιρμπιρόλια ( ) τότε πάρε το δικό σου, είσαι περισσότερο αυτόνομος!με το αμόρε
-
Tην κυριακη επιτέλους ξεκινάω το πρωτο μέρος των φετινων ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ διακοπών. Φευγουμε απο ΑΘΗΝΑ κυριακη πρωι, πηγαινουμε ΑΡΤΑ, δευτερα πρωι παμε ΣΥΒΟΤΑ για 3 διανυκτερευσεις, μετα την Πεμπτη παμε ηγουμενιτσα οπου και παιρνουμε το καραβι για ΠΑΞΟΥΣ-αντιπαξους. Εκει θα μεινουμε 7 μερες, μετα θα φυγουμε για ΙΘΑΚΗ, οπου και θα μεινουμε μέχρι την κυριακη που έχει επιστροφη!!
-
αυτό που με βάζει σε σκέψεις είναι ότι τέλη Αυγούστου είναι πλήρης περίοδος και δε ξέρω αν θα υπάρχουν αυτοκίνητα και σε τι τιμές θα παίζουν
-
Kαι γω Σαντορίνη πάω τελικά, αλλά 12-17 Ιουλίου (την επόμενη βδομάδα).
Θα κάνω μια έρευνα αγοράς γιατί θα νοικιάσω και θα σου πω.
Καλό είναι να το κλείσεις νωρίτερα τηλεφωνικά και να παζαρέψεις και μια καλύτερη τιμή. -
Στισ διακοπες μου στα νησια ,ποτε δεν παιρνω αυτοκινητο δικο μου
Γλιτωνεις την τεραστια αναμονη στις προβλητες για να βαλεις και να βγαλεις το αυτοκινητο
Δεν ξερεις τι βενζινα σου πουλανε στα πρατηρια με οτι συνεπαγεται αυτο
Σε περιπτωση μηχανικης βλαβης την εχεις κατσει δεν ξερεις με ποσα και ποτε θα φτιαχτει,το ιδιο ισχυει και σε περιπτωση τρακαρισματος,ενω αν νοικιασεις ,σε περιπτωση βλαβης θα εχεις αυτοκινητο την επομενη μερα
Δεν γνωριζεις απο πριν την κατασταση των δρομων
Δεν ταλαιπωρεις το δικο σου αυτοκινητο σε πλακοστρωτα,ανηφοριες,δρομακια,στενακια στα οποια τα μικρα νοικιαρικα πολης βολευονται πολυ καλυτερα απο το δικο σου προσωπικο αυτοκινητοΚαι στο θεμα τωρα
Φετος θα κανω εξορμηση στα Δωδεκανησα,με προορισμο Κω,Καλυμνο,Πατμο -
εντάξει με πείσατε θα νοικιάσω
-
Φιλος μου νοικιασε αυτοκινητο με 35 Ε ,περσι,μηνα Ιουλιο στην Σαντορινη
Επειδη εχει γενικοτερα πληθωρα δωματιων και πολλα ενοικιαζομενα αυτοκινητα οι τιμες στο νησι δεν ξεφευγουν παρα πολυ
Αντιστοιχα στην Μηλο για ενα κορσα ,περσι,ιουλιο μηνα,μου ζητουσαν 50 Ε τη μερα -
Φετος θα ειναι αδεια τα νησια δεν το ακουσατε;'Ενας στους δυο Ελληνες δεν θα παει διακοπες'
Εγω λεω να κλεισω για 15γουστο,φανταζομαι θα βρισκω σε 5αστερο με 40€/βραδια! -
Καλά, κάθε χρόνο ένας στους δυο Έλληνες δεν πάει διακοπές. Pull me and let me cry!
-
Ναι αλλα ειδικά φέτος και ο ενας που θα παει θα παει εδω κοντα,σε κανα εξοχικο φιλου κτλ,οποτε δεν μενει κανενας για τα νησια
Ακόμα και οι δελεαστικές προσφορές δεν φαίνεται να πιάνουν τόπο, καθώς η ακρίβεια έχει ροκανίσει άγρια το διαθέσιμο εισόδημα των Ελλήνων. Μόνο ένας στους δύο μπορεί να κάνει φέτος καλοκαιρινές διακοπές και 30% από αυτούς λιγότερο από μία εβδομάδα, ενώ τα έξοδα για την απλή οικογενειακή μετάβαση σε νησί έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
4 κοπέλες 30something στην Ίο ;;;OMGOι 30something κοπέλες επέστρεψαν απο την Ιο... Καλά ήταν... Όντως χύμα στο κύμα, όντως πολύ πιπινοκατάσταση, όντως πολύ ξεραϊλα, ρε παιδιά!!!
Ξεκουραστήκαμε όμως...μια χαρά!
Και μάθαμε και το 'r u available?' σε όλες τις γλώσσες!!!!!!!!!!!........
-
Io έχει πιτσιρικαρία??
Νόμιζα ότι ήταν ζευγαροκατάσταση σε πιο μεγάλες ηλικίες (τώρα τί εννοείς πιπινια βέβαια έχει σημασία )Για πες μας για τα πιπινια
-
Η ευκαιρία του φετινού καλοκαιριού! (λέμε τώρα...) Κεφαλλονιά, βαράνε μύγες! Περάστε κόσμε, ότι πάρεις τζάμπα!
(τό' κανε και το 4αρακι του χτες..)
-
Παιδια Αυριο παω Παρο για Σαββατοκυριακο!Περιμενω προτασεις για παραλιες και φαγητο!
Υπαρχει κατι που πρεπει να δω ? -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Io έχει πιτσιρικαρία??
Νόμιζα ότι ήταν ζευγαροκατάσταση σε πιο μεγάλες ηλικίες (τώρα τί εννοείς πιπινια βέβαια έχει σημασία )Για πες μας για τα πιπινια
η ΄Ιος? για γαμοκατάσταση είναι (όχι την τελετή αλλά την πράξη )
η πλάκα είναι ότι πριν γνωριστούμε εγώ και η κοπέλα μου είχαμε ψήσει ο καθένας τη παρέα του για 'Ιο (ωσάν ελεύθεροι) αλλά τώρα εννοείται ότι δε θα πάμε. 'Αλλωστε έχουμε κλείσει Σαντορίνη
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Io έχει πιτσιρικαρία??
Μαλλον κρινεις απο τις επισκεψεις του Καραμανλη
Αν εισαι πανω απο 20€ απαγορευεται να αποβιβαστεις στο νησι
Αν εισαι παντρεμενος διώκεσαι ποινικα
Επισης ελληνες δεν πολυπαιζουν -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παιδια Αυριο παω Παρο για Σαββατοκυριακο!Περιμενω προτασεις για παραλιες και φαγητο!
Υπαρχει κατι που πρεπει να δω ?Παραλιες:
-πουντα: πολυ κοσμικα
-φαραγγας (καπως ετσι): για μενα απο τις ωραιοτερες παραλιες
-μοναστηρι: πολυς νεαροκοσμος
-κολυμπηθρες: πολυ καλα και εκει
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009