-
Ο χρήστης karnezis έγραψε:
ηρθα απο την οπελ.
22400 λευκο με οροφη - 2400 ευρο η εκπτωση = 20000 με το κλειδι στο χερι
ειναι και ετοιμοπαραδωτο... πφφφφφφφφ
δεν ξερω τι να κανω. στην vw μου λενε λευκο με οροφη και bi-xenon χρονος παραδωσης ΑΓΝΩΣΤΟΣ
το λιγοτερο 5 μηνες.καλη προσφορα.........οντως ειναι διλημμα αν κ ξερω οτι καιει τον κ@λο του το opc.......
βεβαια εχε στον νου σου οτι συντομα βγαινει το νεο opc με 200 αλογα και φρενα brembo.........
Ρίξε και μια ματιά σε ds3 και mito που είναι και πιό οδηγοκεντρικά , το corsa πάντως θα σου έλεγαν το αποφύγεις το έχουν δύο στην παρέα και ο ένας κυκλοφορεί με βέσπα πιά και ο άλλος με παπί glx , προβλήματα , τρύπια ψυγεία , σπασμένες βάσεις σασμάν , τριζάτα εσωτερικά , κατανάλωση καυσίμου στο θεό και λάστιχα ανα τρίμηνο .
-
Καλησπερα.
τα εχω τσεκαρει ολα..
alfa δεν θελω να παρω για τους δικους μου λογους
το Ds3 δεν μου αρεσει.. γενικα δεν εχω βρει καποιο αλλο εκτως απο αυτα τα 2.
γιατι ετσι τα corsakia? -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
ηρθα απο την οπελ.
22400 λευκο με οροφη - 2400 ευρο η εκπτωση = 20000 με το κλειδι στο χερι
ειναι και ετοιμοπαραδωτο... πφφφφφφφφ
δεν ξερω τι να κανω. στην vw μου λενε λευκο με οροφη και bi-xenon χρονος παραδωσης ΑΓΝΩΣΤΟΣ
το λιγοτερο 5 μηνες.καλη προσφορα.........οντως ειναι διλημμα αν κ ξερω οτι καιει τον κ@λο του το opc.......
βεβαια εχε στον νου σου οτι συντομα βγαινει το νεο opc με 200 αλογα και φρενα brembo.........
Ρίξε και μια ματιά σε ds3 και mito που είναι και πιό οδηγοκεντρικά , το corsa πάντως θα σου έλεγαν το αποφύγεις το έχουν δύο στην παρέα και ο ένας κυκλοφορεί με βέσπα πιά και ο άλλος με παπί glx , προβλήματα , τρύπια ψυγεία , σπασμένες βάσεις σασμάν , τριζάτα εσωτερικά , κατανάλωση καυσίμου στο θεό και λάστιχα ανα τρίμηνο .
αντε τωρα να εχεις opc κ να βρεθεις με καγκουρικο παπακι glx........
δεν ειναι τυχαιο παντως οτι στις αγγελιες πωλησης αυτοκινητων κυριαρχουν τα opc.......
-
Κοιτώντας τα μεταχειρισμένα Corsa OPC αυτο πρέπει να είναι το καλύτερο.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/889002/ -
Ο χρήστης dynamite έγραψε:
Καλησπερα.
τα εχω τσεκαρει ολα..
γιατι ετσι τα corsakia?για ενημερωσου πρωτα καλυτερα....
προτιμας το πολο απο την μιτο;
μηπως επειδη χαλαει το δευτερο ;;
σημ η αλφα δινει εργοστασιακη εγγυηση 3 και η vw 2, ολα αυτα χωρις επεκτασεις!
ο κοσμος αλλαζει και εσυ συγκρινεις πολο με μιτο!
Θα εισαι και εσυ απο τους πολλους που δεν αγορασαν αλφα για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο απο
θεμα αξιοπιστιας και πηραν vw και γνωρισαν απο την καλη τι παει να πει γερμανικη αξιοπιστια! -
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
Καλησπερα.
τα εχω τσεκαρει ολα..
γιατι ετσι τα corsakia?για ενημερωσου πρωτα καλυτερα....
προτιμας το πολο απο την μιτο;
μηπως επειδη χαλαει το δευτερο ;;
σημ η αλφα δινει εργοστασιακη εγγυηση 3 και η vw 2, ολα αυτα χωρις επεκτασεις!
ο κοσμος αλλαζει και εσυ συγκρινεις πολο με μιτο!
Θα εισαι και εσυ απο τους πολλους που δεν αγορασαν αλφα για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο απο
θεμα αξιοπιστιας και πηραν vw και γνωρισαν απο την καλη τι παει να πει γερμανικη αξιοπιστια!Και επειδή αλλάζει ο κόσμος τι πάει να πει? Οτι τα VW χάνουν έδαφος γιατί τα Alfa γίνονται καλύτερα? Τι εννοείς ακριβώς? Και γιατί να μην πάρει Πόλο αντί για Μιτο? Γιατι η Μιτο πλασάρεται πιο ευχάριστα στα αμέτρητα στροφιλίκια? της Αττικής? Σε ρωτάω γιατί και εγώ χαλβαδιάζω αυτήν την κατηγορία αλλά τέτοιες εγκάθετες απόψεις δεν κολακεύουν κανέναν. Πάρε εκείνο και όχι το άλλο γιατι εκείνο το αγοράζουν οι πολλοί?
Δεν ξέρω αν διάβασες το τελευταίο drive αλλα το πολάκι δεν έχει πολύ επαφή με τα υπόλοιπα (σε στροφές και ευθείες) και ναι μπορεί η Μιτο να σου δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση αλλά στο τέλος της γραφής αν κάποιον τον ενδιαφέρει η αποτελεσματικότητα χωρίς πολλές φαμφάρες μονο Πολο θα έπρεπε να κοιτάει. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Απο την άλλη τη Μιτο που θα την οδηγήσεις όπως της αρμόζει για να την ευχαριστηθείς πραγματικά? Θα είσαι κάθε ΣΚ Αθήνα - Κατάρα?
-
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
Οπως παλι προειπα αλλα δεν τα διαβασες, οι 2λιτροι tsi δεν αντιμετωπιζουν τα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι 1,4 αρηδες.
μεσα σε αυτο εδω το φορουμ σχεδον ΟΛΟΙ οι 2λιτροι τσιμπαμε λαδακι και εσυ επιμενεις για τα 1400αρια..
τα υπολοιπα βαριεμαι να τα σχολιασω.. πιστευε ο,τι θες
-
Μπορει η μιτο να ειναι ενα καλοστημενο αυτοκινητο αλλα εχει κ 2.500-3000 ευρω διαφορα με το polo gti......
κ μην μου πειτε παλι για τον εξοπλισμο που εχει........δεν με ενδιαφερει.....γιατι να μου φορτωσουν ολο αυτο τον εξοπλισμο????ας μου δωσουν την επιλογη να βαλω εγω οτι εξτρα γουσταρω εγω στο αμαξι οχι με το νταβαντζιλικι 23χιλιαρικα!
αφηστε δε απο μεταπωληση οτι η αλφα ρομεο ειναι απλα ενα αστειο........
με ανταλλακτικα κ σερβις πανακριβα.....
polo gti κ ας μην γα@@@σω ποτέ σε στροφες......
-
ρε φιλαρακι τοσο πολυ προβλημα εχεις με τα vag?
το θεμα ειναι polo GTI εγω βγηκα offtopic και εθεσα ως επιλογη μου το corsa.
τι μου λες για τη μιτο? ειπα 20 φορες οτι δεν θελω να την παρω.
και σιγουρα δεν τη βαζω διπλα ουτε στο πολο ουτε στο κορσα γιατι αρχικα πιστευω με τα δικα μου γουστα οτι ειναι ΚΑΚΑΣΙΧΙΜΟ ΨΕΥΤΟΜΠΡΟΣΤΑ ΧΑΖΟΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΡΜΑ ΚΙΤΣ.
δεν μου αρεσε καθολου ουτε η μιτο ουτε κανενα αλφα - ελαχιστων εξερεσεων.
επισης δεν θα επερνα ποτε αλφα πλεον γιατι υπαρχει ακωμη δικαστηριο με την αλφα ρομεο η οποια ζητα συμβιβασμο καθως παραλιγο να χασω τη ζωη μου με ενα απο τα ριμαδια τους.
το πως και το τι αστο καλυτερα το θεμα ειναι οτι παρακαλανε απο το 2005 για συμβιβασμο και ολο περνουν αναβολες αλλα θα τους ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
αρα λοιπον μη μου λες για μιτο και ωραια αμαξια για εμενα ειναι ενας κουβας με ροδες. δεν μου κανει το κατι ωταν το βλεπω ουτε μεσα ουτε εξω.
αυτα και καληνυχτα και στην τελικη μη το διαβαζεις το κολοτοπικ -
Eλλας το μεγαλειο σου..
-
ναι σιγουρα μονο στην Ελλαδα το εχω δει αυτο.
να φανατιζονται ολοι με τα αμαξια τους και με τις αποψεις τους περι αυτοκινησης
γιατι δλδ ΕΜΕΝΑ πρεπει να μου αρεσει η ΜΙΤΟ και να με κανεις να πιστεψω πως ειναι καλυτερη απο το Χ, Υ αμαξι που θελω να παρω?
γιατι να θες να μου περασεις οτι κατι το οποιο δεν γουσταρεις ειναι αχρηστο?
εσυ.. ο καθε εσυ ο καθενας.
εγω γιατι δεν ασχολουμε? απλα ωταν με ρωταν λεω μου αρεσει δεν μου αρεσει μου κανει δεν μου κανει και τπτ παρπανω...
επισης αν σου ειχε τυχει εσενα αυτο που επαθα εγω δεν νομοιζω να σχολιαζες με τετοιο υφακι το οτι παραλιγο να χασω τη ζωη μου και οχι απο δικο μου λαθος αλλα απο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΛΦΑ αδυναμια της 147 να αντιδρασει οπως επρεπε. -
υπαρχει ακωμη δικαστηριο με την αλφα ρομεο η οποια ζητα συμβιβασμο καθως παραλιγο να χασω τη ζωη μου με ενα απο τα ριμαδια τους.
το πως και το τι αστο καλυτερα το θεμα ειναι οτι παρακαλανε απο το 2005 για συμβιβασμο και ολο περνουν αναβολες αλλα θα τους ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.Mαλλον εννοεις με καποια αντιπροσωπεια και οχι με την Alfa αυτη καθ'αυτη...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
υπαρχει ακωμη δικαστηριο με την αλφα ρομεο η οποια ζητα συμβιβασμο καθως παραλιγο να χασω τη ζωη μου με ενα απο τα ριμαδια τους.
το πως και το τι αστο καλυτερα το θεμα ειναι οτι παρακαλανε απο το 2005 για συμβιβασμο και ολο περνουν αναβολες αλλα θα τους ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.Mαλλον εννοεις με καποια αντιπροσωπεια και οχι με την Alfa αυτη καθ'αυτη...
αρχικα με τη σπικαρ.
η σπικαρ μετα απο πολλα εριξε την ευθυνη στη μαμα alfa να φανταστεις καθως οπως τελικα κατεληξαν το αμαξι ειχε προβλημα απο το εργοστασιο παρακαλω. -
αρχικα με τη σπικαρ.
η σπικαρ μετα απο πολλα εριξε την ευθυνη στη μαμα alfa να φανταστεις.Εαν κανανε καποιο λαθος στην αντιπροσωπεια δεν εχει καμμια σχεση με το τη αμαξια βγαζει η Alfa.
-
Ο χρήστης karnezis έγραψε:
Μπορει η μιτο να ειναι ενα καλοστημενο αυτοκινητο αλλα εχει κ 2.500-3000 ευρω διαφορα με το polo gti......κ μην μου πειτε παλι για τον εξοπλισμο που εχει........δεν με ενδιαφερει.....γιατι να μου φορτωσουν ολο αυτο τον εξοπλισμο????ας μου δωσουν την επιλογη να βαλω εγω οτι εξτρα γουσταρω εγω στο αμαξι οχι με το νταβαντζιλικι 23χιλιαρικα!
αφηστε δε απο μεταπωληση οτι η αλφα ρομεο ειναι απλα ενα αστειο........
με ανταλλακτικα κ σερβις πανακριβα.....
polo gti κ ας μην γα@@@σω ποτέ σε στροφες......
Eπειδη ειχα ενδιαφερθει προσωπικα για την Mito QV, απλα να σου αναφερω οτι η διαφορα των 2,500ευρω περιπου, μεχρι προσφατα τουλαχιστον προσφεροταν και ως εκπτωση-προωθητικη ενεργεια της AR, σε συνδυασμο με αποσυρση, ή αντιστοιχα μια πολυ καλη εκπτωση της ταξης των 1,000ευρω περιπου σε συνδυασμο με χρηματοδοτικο προγραμμα
πολυ ανταγωνιστικου επιτοκιου (4,5%) σε σχεση με τα αντιστοιχα της VAG που φτανουν ακριβως στο διπλασιο ποσοστο...
Αρα η ουσιαστικη διαφορα τιμης αγορας, ειναι απο αμελητεα εως σχεδον μηδενικη.
Τωρα το τι αρεσει-ταιριαζει περισσοτερο, με το οδηγικο προφιλ του καθενος,
ειναι αλλο θεμα.
Το Polo ειναι πιο ξεκουραστο-αποτελεσματικο στο να κινηθει γρηγορα χωρις σχεδον καθολου κοπο, (συμφωνα με τις τοποθετησεις των περισσοτερων δοκιμαστων) ενω αντιθετα η Mito πιο οδηγοκεντρικη-συμμετοχικη, ζηταει το 100% της προσοχης σου, και σε ανταμειβει στο επακρο, αν γνωριζεις πως να κινηθεις γρηγορα γενικως... -
ρε φιλαρακι τοσο πολυ προβλημα εχεις με τα vag?
το θεμα ειναι polo GTI εγω βγηκα offtopic και εθεσα ως επιλογη μου το corsa.
τι μου λες για τη μιτο? ειπα 20 φορες οτι δεν θελω να την παρω.
και σιγουρα δεν τη βαζω διπλα ουτε στο πολο ουτε στο κορσα γιατι αρχικα πιστευω με τα δικα μου γουστα οτι ειναι ΚΑΚΑΣΙΧΙΜΟ ΨΕΥΤΟΜΠΡΟΣΤΑ ΧΑΖΟΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΡΜΑ ΚΙΤΣ.
δεν μου αρεσε καθολου ουτε η μιτο ουτε κανενα αλφα - ελαχιστων εξερεσεων.
επισης δεν θα επερνα ποτε αλφα πλεον γιατι υπαρχει ακωμη δικαστηριο με την αλφα ρομεο η οποια ζητα συμβιβασμο καθως παραλιγο να χασω τη ζωη μου με ενα απο τα ριμαδια τους.
το πως και το τι αστο καλυτερα το θεμα ειναι οτι παρακαλανε απο το 2005 για συμβιβασμο και ολο περνουν αναβολες αλλα θα τους ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
αρα λοιπον μη μου λες για μιτο και ωραια αμαξια για εμενα ειναι ενας κουβας με ροδες. δεν μου κανει το κατι ωταν το βλεπω ουτε μεσα ουτε εξω.
αυτα και καληνυχτα και στην τελικη μη το διαβαζεις το κολοτοπικΒρες ένα προγράμματα που να διορθώνει την ορθογραφία σου μας βγήκαν τα ματιά ...
Απο περίεργια τι πρόβλημα είχε η 147 ;; και εμφανίστηκε μόνο σε εσένα...
Επεσες σε τοίχο και μπήκε η μούρη της;; -
Διαβάζεις ακόμα περιοδικά;;
Και το χειρότερο , ασπαζεσαι και τις απόψεις τους;;;
Σιγά την λότους ( η μιτο ) που θες ακαταπαυστο στροφιλικη για να χάρεις τις αρετές της...
Πόσο αποτελεσματικότερο νομίζεις είναι το πόλο;; 0,5% ;; 1% ;;; το ίδιο;;;
Πως μετράς την αποτελεσματικότητα ;; -
η ορθογραφια ειναι το θεμα η η ουσια;
σορρυ φιλε αλλα εχω συνηθισει να γραφω με λατινικους χαρακτηρες. οκ παντως θα σου την κανω τη χαρη να προσεχω!
οχι δεν επεσα σε κανενα τοιχο επεσα πισω απο ενα φορτηγο και ειδα τα σιδερα 20cm απο το κεφαλι μου.
η σπικαρ δεν ανελαβε ευθυνη και αφου την εβγαλα καθαρη
και ηδη ειχα κινηθει νομικα βρηκα ενα χαρτι στο αμαξι που για καλη μου τυχη θα παραπεσε που μεταξυ αλλων εγραφε..
'αδυναμια συστηματως πεδισης σφαλμα προβληματικη λειτουργια ABS' και καλο θα ηταν η ειρωνεια να περισευει -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
@rxristosΔιαβάζεις ακόμα περιοδικά;;
Και το χειρότερο , ασπαζεσαι και τις απόψεις τους;;;
Σιγά την λότους ( η μιτο ) που θες ακαταπαυστο στροφιλικη για να χάρεις τις αρετές της...
Πόσο αποτελεσματικότερο νομίζεις είναι το πόλο;; 0,5% ;; 1% ;;; το ίδιο;;;
Πως μετράς την αποτελεσματικότητα ;;Άρα ο καθένας εδω μέσα λέει τις μαλακίες του μιας και για το μόνο αμάξι που μπορεί να μιλήσει ο καθένας μας είναι αυτό που οδηγεί καθημερινά. Γιατί αν κάποιος βγάλει συμπεράσματα για το στήσιμο, το τιμόνι και τα συναφή απο ενα δυο ή και τρία εγώ σου λέω κωλο τεστ ντραιβ τότε να πάει να κάνει αίτηση στην ferrari για test driver. Κάνουμε ένα τεστ ντραιβ μιας ώρας και αραδιάζουμε σεντόνια στο 'Οδήγησα' λές και γράφουμε για τους 4 τροχούς. Συμπεράσματα για όλα... σε λίγο θα γράφουμε και συστάσεις προς τους μηχανικούς για τις γωνίες κάμπερ που θα έπρεπε να έχουν βάλει και κακώς δεν βάλανε όταν μελετούσανε την ανάρτηση του αυτοκινήτου που σχεδιάζανε.
Αγαπητέ όλοι αναμασάμε λόγια των περιοδικών λίγο πολύ γιατί με αυτά ξημεροβραδιαζόμασταν απο πιτσιρικάδες και μας τρέχανε τα σάλια και ουδεμία επαφή έχουμε με τα περισσότερα αμάξια που παθιαζόμαστε και υπερασπιζόμαστε λες και το έφτιαξε ο μπάρμπας μας.
Τώρα που πάς να τα αποποιηθείς είναι πλέον αργά μεγάλε, γιατί έχεις ήδη εντρυφήσει στην ιδέα οτι τα αλφα στρίβουνε και τα βαγκ οχι, τα ιαπωνικά είναι αξιόπιστα και τα γαλλικά όχι και άλλα τέτοια κλισέ. Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι με τα αμάξια που έχεις ζήσει πραγματικά και όχι για μερικές βόλτες για να δεις αν τραβάνε ή δεν τραβάνε είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός άαααντε και των 2 χεριών. Εσύ τα δικά σου συμπεράσματα για τον ανταγωνισμό της Μιτο απο που τα βγάζεις? Απο τα φόρουμ και τα λόγια του φίλου της γκόμενας της αδερφής του κολλητού σου που έτυχε να είναι μαστόρι στην καρεντα και στην όποια καρέντα?Ναι διαβάζω περιοδικά και απο αυτά φιλτράρω αυτά που θέλω. Κρίνω με δικά μου κριτήρια τι μπορεί να είναι πληρωμένο και τι όχι και μπορεί να πέφτω και έξω.
Εδώ σε ένα άλλο τοπικό αναφέρθηκε οτι το μεγκαν rs ξεφτίλισε τον ανταγωνισμό και άρχισαν τα γνωστά περί πληρωμένων δημοσιογράφων κλπ. Τελικά ποιος τους πληρώνει? Ποια θεωρεία συνομωσίας ισχύει? Η γερμανική η γαλλική η ιαπωνική η ιταλική ή όλοι? Προφανώς εσύ ξέρεις γιατί το αμάξι που έχεις αγοράσει το επέλεξες με δικά σου κριτήρια έχοντας οδηγήσει όλα τα ανταγωνιστικά μοντέλα και τα έχεις ζήσει για μέρες στον δρόμο και δεν πιάστηκες κορόιδο από κανέναν δημοσιογράφο.
Την επόμενη φορά που θα χτυπιέσαι κάτω απο τα γέλια με κάποιον που κάνει οτι κάνεις ή έκανες και εσύ...ξανασκέψου το.
-
Α και την αποτελεσματικότητα την μετράω από τα λόγια του δημοσιογράφου και τις μετρήσεις τους... είπαμε ασπάζομαι τις απόψεις τους . Δυστυχώς δεν μπορώ να έχω ένα Vbox και όλα τα αμάξια για να τα στήσω να κάνω μετρήσεις. Μήπως εσύ?
VW Polo GTI (2010)