-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το οδηγησα...αναμεικτες εντυπωσεις, οποτε δε θα γραψω πολλα.
το οδηγησα σε μεγαλη λεωφορο (150χλμ/ωρα) και ευτυχως σε στριφτερη γλυστερη 'επαρχιακη' διαδρομη.
ωραια μπακετ, καλα εξοπλισμενο εσωτερικο, πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Εργονομια σωστη & γνωστη.
ο συνδυασμος κινητηρα - σασμαν ειναι παρα πολυ καλος. Το μοτερ ειναι δυνατο (δεν τρελαθηκα κιολας ) και το dsg αμεσο. Το τιμονι επισης σβελτο με ικανοποιητικο βαρος και ακριβεια.
και δυστυχως εκει τελειωνουν τα θετικα....
το αυτοκινητο κινειται γρηγορα και αβιαστα παντου. Θα κλεψω την ατακα των Αγγλων, που ειπαν οτι ειναι ενας γρηγορος τροπος για να καλυπτεις αποστασεις, αλλα οχι και τοσο συμμετοχικος. Νιωθεις αποκομενος απο το δρομο και φυσικα δεν αναφερομαι στην καλη ηχομονωση! Το αυτοκινητο απλα δεν σε βαζει στο παιχνιδι.
κανει αυτα που θες, αντιδρα σωστα, δε θα σε προδωσει, αλλα δε σε κανει να θελεις να παιξεις, να ψαξεις περισσοτερο. Η αναρτηση ειναι καλος συνδυασμος, χωρις κοπανηματα, αλλα ο αξονας πισω μετατοπιζεται λιγο οταν στριβεις και βρεις εγκαρσια ανωμαλια. Δε τρομαζει ομως.γρηγορο λοιπον, αλλα αποστειρωμενο. Σιγουρα οχι GTi, περισσοτερο ειναι ενα (αρκετα) γρηγορο Polo.
επισης σχετικα στεναχωρο εσωτερικο και απαραδεκτος χωρος αποσκευων.
ολα τα παραπανω, σε συνδυασμο με την τιμη του (δε σε κλεβουν αυτη τη φορα οι Γερμανοι) το καθιστουν καλη προταση για οσους θελουν ενα γρηγορο μικρο αυτοκινητο με καποιες παραχωρησεις σε χωρους. Σιγουρα ταξιδευει γρηγορα και εχει ισχυ για να βγεις καθαρος στα δυσκολα.
Ακριβώς αυτές ήταν και οι δικές μου εντυπώσεις (λίγο προς το δυσμενέστερο).
Άλλο ένα βαρετό group vag αυτοκίνητο. Και άλλη μία απόδειξη ότι ένα δυνατό μοτέρ και μία καλή ποιότητα κατασκευής δεν φτάνουν για να δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον οδηγικά σύνολο.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Άλλο ένα βαρετό group vag αυτοκίνητο. Και άλλη μία απόδειξη ότι ένα δυνατό μοτέρ και μία καλή ποιότητα κατασκευής δεν φτάνουν για να δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον οδηγικά σύνολο.
Εγώ μόνο βαρετό δεν το βρήκα...μακράν ότι καλύτερο στην αγορά με 20.000 ευρώ. (Δεν το βρήκα βαρετό ίσως επειδή δεν έχω κόλλημα με καμιά μάρκα).
Ούτε εγώ έχω κόλλημα. Άλλωστε έχω group vag και είμαι κι ευχαριστημένος. Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι δεν του πάει ο χαρακτηρισμός gti.
-
Αν ήμουν Ελλάδα θα ήταν το αυτοκίνητο που θα αγόραζα. Μικρό σχετικά σε διαστάσεις (για παρκαρισμα στην Αθήνα ή σε δύσκολες περιοχές πάλι μεγάλο το βρίσκω), με μια χαρά επιδόσεις (ίσως και παραπάνω απο ότι θα ήθελα για το συγκεκριμένο, για να πω την αλήθεια για εμένα η ενδεχόμενη έκδοση GT με τα 160 άλογα θα ήταν καλύτερη) και διαχρονικό/διακριτικό σχεδιασμό (ας το λένε μερικοί και βαρετό... απο τις σάχλες της Φορντ, Οπελ και των φαμφαροΓάλλων και Ιταλών καλύτερα).
Θα άλλαζα όμως αμέσως τις καγκουρο-ζάντες με τις Μποαβίστα.
(αυτές)
-
Σωστός ο alejandro.
Βγαίνει και σε 5πορτο το gti ή αυτό στη φωτογραφία είναι άλλη έκδοση; -
και στα δυο ναι scotch
-
Ενδιαφέρον... thnx
-
Ειναι πραγματικά ενδιαφέρον επιλογή το 5πορτο gti σημερα ετσι οπως φτάσαμε! Εναλλακτική μόνο το fabia rs (κ αυτό 5πορτο) κ ibiza fr!!
-
Α ναι!, και φυσικά 5θυρο! ... Νομίζω οτι εχει ενα σχήμα που το 5θυρο δε χάνει και πολύ σε σχέση με το 3θυρο.
Νομίζω οτι για τη τιμή του έχει αρκετά καλό εξοπλισμό και το μόνο που θα έβαζα θα ήταν η πανοραμική οροφή και (ίσως... εαν η σύντροφός μου μετακόμιζε Ελλάδα) θα έβαζα την καμερα πισω για το παρκάρισμα γιατι μετά το ψιλο-διαστημικό Λεξους RX που οδηγεί (και τις φοβερες επιδόσεις στο παρκάρισμά της.. ...) θα τη χρειαζόταν. Ευτυχώς που έρχεται με αυτόματο και δε θα χρειαζόταν να μπώ σε έξοδα..χεχε...Scotch, σωστά τα έγραψε ο GoergeT. Αυτο στη φωτό πρεπει να ειναι η εκδοση Χάϊλάϊν . ΑΝ δε κανω λάθος οι Μποαβιστα ειναι εξτρα σε οποιαδίποτε έκδοση.
Το μόνο που δε μου αρέσει ειναι τα χρώματά του. Το ένα πιο βαρετό απο το άλλο.... Μάλλον ή άσπρο ή το σκούρο μπλε θα σκεφτόμουν.
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Στο ερώτημα σου δε ξέρω να απαντήσω, όμως θα ήμουν επιφυλακτικός στην αγορά του καθότι κάποιες παρτίδες εμφάνισαν πρόβλημα με υπερβολική κατανάλωση λαδιού η οποία αναγνωρίζεται από την vw και κάποιοι πέτυχαν αλλαγή κινητήρα ενώ τις περισσότερες φορές ανοίχτηκε και επισκευάστηκε ο ίδιος. Λογικά θα έχει διορθωθεί το πρόβλημα πλέον, αλλά επειδή μιλάμε για αρκετά σοβαρό θέμα, αν το αγόραζα θα τους έβαλα να μου υπέγραφαν χαρτί πως αν έχει θέμα το αυτοκίνητο με κατανάλωση λαδιού, να το αντικαταστήσουν ολόκληρο και όχι να ανοίξουν ή να αλλάξουν τον κινητήρα. Δεν ξέρω αν έτσι θα είσαι κατοχυρωμένος, κάποιος δικηγόρος θα σε διαφωτίσει καλύτερα. Με την αντικατάσταση κινητήρα ή με την επισκευή όλα είναι καλά μετά αλλά σε καμία περίπτωση προσωπικά δε θα ήθελα ανοιγμένο μοτέρ από τα 2000 χλμ.τετοιο χαρτι καμια αντιπροσωπεια νομιζω δεν υποχρεουται ουτε θελει να δωσει
-
Ναι οκ, πάντως σε καμία περίπτωση δε θά θέλα να μου συμβεί οπότε αν δεν έβρισκα τρόπο να κατοχυρωθώ νομικά πολύ απλά δε θα το αγόραζα ή θα περίμενα έως ότου σιγουρευόμουν ότι πλέον δεν έχουν πρόβλημα και θα έκανα παραγγελία (δε θα έπαιρνα στοκ δλδ)
VW Polo GTI (2010)