-
Ο χρήστης dynamite έγραψε:
ειμαι ενεργο μελος εδω και 3+ χρονια εκει οποτε μπορω να ξερω τι γινεται.
ολα τα προβληματα εχουν να κανουν με Ν75 σκαστρες και τα γνωστα βλαμενα προβληματα των vag.
οχι μηχανικα οχι μοτερ. δεν εχουν γινει εκρηξεις στα tsi η μαλλον δεν εχουν γινει οσες σε μαμα opc 2ετιας.
εχουν σπασει tsi οριακα πιεσμενα απο ασχετους ναι. αρκετα..
και σου λεω για οπελ γιατι εσυ εθεσες το θεμα αξιοπιστιας αναμεσα στα 2.
ευχαριστω.Το θέμα με την Ν75 έχει λυθεί σε μεγάλο βαθμό μετά τα πρώτης γενιάς ΤΣΙ, μια και έχει βγει ενυσχημένη έκδοση. Οι περισσότεροι τα σκαλίζουν πάντως και αυτό σημαίνει πολλά για την αξιοπιστία ή την αναξιοπιστία.
-
Καλημερα. εισουν αρκετα κατατοπιστικος!!!
μπορεις να μου πεις αν στο manual το polaki ειδες delay στα κατεβασματα απο τα χειριστηρια?
κανατε καθολου ανοιγματα και με τα 2 αμαξια διπλα διπλα? το polo ειναι το ιδιο αφορυβο με τα αλλα tsi scirocco golf6? σιγουρα ειναι ποιο αθορυβο απο το cupra ibiza αλλα ποσο?
το τιμονι του opc τι αισθιση σου εδωσε?ευχαριστωωωωωωω
Πήρα βόλτα και το ένα και το άλλο αμάξι και μετά αποφασίσαμε να ανοίξουμε από 2α δίπλα δίπλα (κανονισμένο 'πάτημα'), στο αεροδρόμιο.
Εκεί που έγινε η κόντρα του S80 2.0T με την... 118i (ξέρουν κάποιοι )
Σχεδόν κόπιες πήγαιναν τα αμάξια.Λίγο χαμηλά το GTi πήγαινε καλύτερα και ψηλά 'κέρδιζε' τη διαφορά το OPC. Επιπλέον επειδή το GTi είναι DSG, έβλεπες ότι το OPC έχανε στις αλλαγές ταχυτήτων.Ήταν πολύ...παράξενο.Για το θόρυβο...Πιο θορυβώδες από Golf 6, πιο αθόρυβο από το Cupra.Σε μπέρδεψα έτσι? Ας πούμε ότι είναι ιδανικά θορυβώδες.Τόσο ώστε να σε πορώνει αλλά και ΟΣΟ πρέπει ώστε να μην σε κουράζει ο θόρυβος. Και επειδή δε με γνωρίζεις να σου πω ότι προσωπικά είμαι λίγο 'κακός' με τις θορυβώδεις εξατμίσεις . Δεν τις πάω καθόλου βασικά. Άλλοι τις γουστάρουν και κάνουν επίτηδες το αμάξι/μηχανή τους να κάνει βαβούρα. .
Επιστρέφοντας στο θέμα...Πώς να στο εξηγήσω???
Διαισθητικά ας πούμε είναι πάντως πιο κοντά στο Golf-Scirocco και πιο μακρυά από το Cupra.Για τα τιμόνια δεν μπορώ να σου πω γιατί τα άνοιξα σε ευθεία οπότε μπορεί να έχω μία άποψη για τα τιμόνια τους αλλά...επειδή είναι πολύ μικρή η εμπειρία και πολύ περιορισμένη, δε θέλω να σου πω για να μην πω καμιά βλακεία.Και για τα 2 μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά σαφή στις κινήσεις.Καταλάβαινες που πατάνε οι τροχοί.
Delay στο κατέβασμα στο manual?
Αν είναι κίνηση που του ζητάς να κάνει αλλά είναι αντίθετη από την πρόβλεψη του DSG (πχ ενώ φρενάρεις να ζητήσεις να βάλει την επόμενη αντί για την προηγούμενη που είναι αυτό που έχει προβλέψει ο εγκέφαλος του DSG). Αλλά την ίδια καθυστέρηση έχει και το δικό μου (DSG 6άρι υγρού συμπλέκτη) και προσωπικά μου φαίνεται πολύ λογικό. ΕΠΙΣΗΣ είναι μία καθυστέρηση σε σχέση με την ταχύτατη αλλαγή που συνηθίζεις στο DSG.
Κατά τα άλλα δεν κατάλαβα κάποια καθυστέρηση.Το OPC ξαναλέω ότι μου φάνηκε πιο...άγριο, πιο αντρίκιο, πιο...κοντράδικο (αυτόν τον αέρα αποπνέει). Το GTi είναι πιο 'χαλαρό'.Δείχνει ότι είναι κάτι διαφορετικό από το 'απλό' Polo αλλά αν δεν ξέρεις, δεν το καταλαβαίνεις.Το OPC κάνει ψιλο-κρά (ακόμα και σε μαύρο που το είχε το παλικάρι)
Επιπλέον (κάτι που έμαθα σήμερα), ένας ακόμα λόγος που δεν θα αγόραζα το OPC είναι γιατί ο εμπρός προφυλακτήρας του έχει (άβαφος) 1000€. Ο Χριστός και η μάνα του!!!
Είπαμε, ειδική έκδοση αλλά όχι κι έτσι. -
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Το θέμα με την Ν75 έχει λυθεί σε μεγάλο βαθμό μετά τα πρώτης γενιάς ΤΣΙ, μια και έχει βγει ενυσχημένη έκδοση. Οι περισσότεροι τα σκαλίζουν πάντως και αυτό σημαίνει πολλά για την αξιοπιστία ή την αναξιοπιστία.
σοβαρα? μαλιστα.. οκ μονο εγω τοτε βλεπω τα απειρα tsi με προγραμμα και 60.000 + χιλιομετρα και εμενα αυτο μου λεει κατι.
απλα το tsi εχει εβρυ αγοραστικο κοινο και σιγουρα αρκετοι ειναι και αυτοι που δεν βαζουν προγραμμα.
μαλλον απο το μυαλο μου θα βγαζω ολα αυτα τα tsi που γραφουν στα ελληνικα forums.
scirocco , golf 5-6 , cupra ibiza ,μεχρι και tiguan.
την γνωριζω την ανακλιση για τις Ν75 και τις σκαστρες αλλα ακωμη θεμα εχουν. μονο τα cupra διχνουν να μην εχουν θεμα με σκαστρες και Ν75 αφου ειναι τα ποιο εξελιγμενα tsi twincharged.Καλημερα. εισουν αρκετα κατατοπιστικος!!!
μπορεις να μου πεις αν στο manual το polaki ειδες delay στα κατεβασματα απο τα χειριστηρια?
κανατε καθολου ανοιγματα και με τα 2 αμαξια διπλα διπλα? το polo ειναι το ιδιο αφορυβο με τα αλλα tsi scirocco golf6? σιγουρα ειναι ποιο αθορυβο απο το cupra ibiza αλλα ποσο?
το τιμονι του opc τι αισθιση σου εδωσε?ευχαριστωωωωωωω
Πήρα βόλτα και το ένα και το άλλο αμάξι και μετά αποφασίσαμε να ανοίξουμε από 2α δίπλα δίπλα (κανονισμένο 'πάτημα'), στο αεροδρόμιο.
Εκεί που έγινε η κόντρα του S80 2.0T με την... 118i (ξέρουν κάποιοι )
Σχεδόν κόπιες πήγαιναν τα αμάξια.Λίγο χαμηλά το GTi πήγαινε καλύτερα και ψηλά 'κέρδιζε' τη διαφορά το OPC. Επιπλέον επειδή το GTi είναι DSG, έβλεπες ότι το OPC έχανε στις αλλαγές ταχυτήτων.Ήταν πολύ...παράξενο.Για το θόρυβο...Πιο θορυβώδες από Golf 6, πιο αθόρυβο από το Cupra.Σε μπέρδεψα έτσι? Ας πούμε ότι είναι ιδανικά θορυβώδες.Τόσο ώστε να σε πορώνει αλλά και ΟΣΟ πρέπει ώστε να μην σε κουράζει ο θόρυβος. Και επειδή δε με γνωρίζεις να σου πω ότι προσωπικά είμαι λίγο 'κακός' με τις θορυβώδεις εξατμίσεις . Δεν τις πάω καθόλου βασικά. Άλλοι τις γουστάρουν και κάνουν επίτηδες το αμάξι/μηχανή τους να κάνει βαβούρα. .
Επιστρέφοντας στο θέμα...Πώς να στο εξηγήσω???
Διαισθητικά ας πούμε είναι πάντως πιο κοντά στο Golf-Scirocco και πιο μακρυά από το Cupra.Για τα τιμόνια δεν μπορώ να σου πω γιατί τα άνοιξα σε ευθεία οπότε μπορεί να έχω μία άποψη για τα τιμόνια τους αλλά...επειδή είναι πολύ μικρή η εμπειρία και πολύ περιορισμένη, δε θέλω να σου πω για να μην πω καμιά βλακεία.Και για τα 2 μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά σαφή στις κινήσεις.Καταλάβαινες που πατάνε οι τροχοί.
Delay στο κατέβασμα στο manual?
Αν είναι κίνηση που του ζητάς να κάνει αλλά είναι αντίθετη από την πρόβλεψη του DSG (πχ ενώ φρενάρεις να ζητήσεις να βάλει την επόμενη αντί για την προηγούμενη που είναι αυτό που έχει προβλέψει ο εγκέφαλος του DSG). Αλλά την ίδια καθυστέρηση έχει και το δικό μου (DSG 6άρι υγρού συμπλέκτη) και προσωπικά μου φαίνεται πολύ λογικό. ΕΠΙΣΗΣ είναι μία καθυστέρηση σε σχέση με την ταχύτατη αλλαγή που συνηθίζεις στο DSG.
Κατά τα άλλα δεν κατάλαβα κάποια καθυστέρηση.Το OPC ξαναλέω ότι μου φάνηκε πιο...άγριο, πιο αντρίκιο, πιο...κοντράδικο (αυτόν τον αέρα αποπνέει). Το GTi είναι πιο 'χαλαρό'.Δείχνει ότι είναι κάτι διαφορετικό από το 'απλό' Polo αλλά αν δεν ξέρεις, δεν το καταλαβαίνεις.Το OPC κάνει ψιλο-κρά (ακόμα και σε μαύρο που το είχε το παλικάρι)
Επιπλέον (κάτι που έμαθα σήμερα), ένας ακόμα λόγος που δεν θα αγόραζα το OPC είναι γιατί ο εμπρός προφυλακτήρας του έχει (άβαφος) 1000€. Ο Χριστός και η μάνα του!!!
Είπαμε, ειδική έκδοση αλλά όχι κι έτσι.να εισαι καλα φιλε μου!!!
-
Το θέμα με την Ν75 έχει λυθεί σε μεγάλο βαθμό μετά τα πρώτης γενιάς ΤΣΙ, μια και έχει βγει ενυσχημένη έκδοση. Οι περισσότεροι τα σκαλίζουν πάντως και αυτό σημαίνει πολλά για την αξιοπιστία ή την αναξιοπιστία.
σοβαρα? μαλιστα.. οκ μονο εγω τοτε βλεπω τα απειρα tsi με προγραμμα και 60.000 + χιλιομετρα και εμενα αυτο μου λεει κατι.
απλα το tsi εχει εβρυ αγοραστικο κοινο και σιγουρα αρκετοι ειναι και αυτοι που δεν βαζουν προγραμμα.
μαλλον απο το μυαλο μου θα βγαζω ολα αυτα τα tsi που γραφουν στα ελληνικα forums.
scirocco , golf 5-6 , cupra ibiza ,μεχρι και tiguan.
την γνωριζω την ανακλιση για τις Ν75 και τις σκαστρες αλλα ακωμη θεμα εχουν. μονο τα cupra διχνουν να μην εχουν θεμα με σκαστρες και Ν75 αφου ειναι τα ποιο εξελιγμενα tsi twincharged.Είπα εγώ ότι δεν έχουν προβλήματα; Είπα ότι από την στιγμή που έχει βγει ενισχυμένη έκδοση το θέμα έχει λυθεί σε μεγάλο βαθμό - δεν είπα και δεν γνωρίζω αν έχει λυθεί τελείως.
Επίσης πολλοί τα σκαλίζουν (οκ, λάθος έκφραση το 'περισσότεροι') με προγράμματα κλπ και αυτό δημιουργεί πολλά θέματα. Εσυ μιλάς για TSI με 60000+ χλμ. Μάλλον είναι πριν την ανάκληση και την 'ενισχυμένη' έκδοση. Το πόσο πετυχημένη θα είναι αυτή θα δείξει.
Και κάτι άλλο. Δεν καταλαβαίνω το ύφος και το στυλάκι 'Σοβαρα? μαλιστα...', λες και έχω κάτι να κερδίσω.
Δεν έχω ΤΣΙ, (έχω ΤΦΣΙ για την ακρίβεια) και στα @@ μου αν πουλήσει ή δεν πουλήσει η VW μια και δεν έχω κανένα συμφέρον, εν αντιθέσει με πολλούς άλλους κυκλοφορούν σε διάφορα fora. Μεταδίδω αυτά που διαβάζω, ακριβώς όπως τα διαβάζω και χωρίς να προσπαθώ να δημιουργώ εντυπώσεις, όπως πολλοί άλλοι. -
ΟΠΑ ΟΠΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟ.
'Οι περισσότεροι τα σκαλίζουν πάντως και αυτό σημαίνει πολλά για την αξιοπιστία ή την αναξιοπιστία.'
εγω δεν ξερω γιατι διαβασα ΔΕΝ τα σκαλιζουν.
χαχαχαχα οκ. γραψε λαθος. επιρεαστικα με την κουβεντα παραπανω με τον φιλο που ηθελε να τα βγαλει αχρηστα. σορρυ
με αυτο που εγραψα ηθελα να πω πως με 60000+ χιλιομετρα διχνουν να μην εχουν προβλημα τα τσι. -
Ο χρήστης karnezis έγραψε:
corsa opc vs ibiza cupra dsgΕνδιαφέρον αποτέλεσμα.
@dynamite
Τίποτα φίλε μου.Αν έχεις κάποια άλλη απορία, πες μου να ρωτήσω τα παλικάρια που τα έχουν. -
@dynamite : κανενα πρόβλημα ... Είπα και εγώ γιατί μου την λέει έτσι...
-
αξια προσοχης εκτος απο το προαναφερθεντα ειναι και τα:
peugeot rc 175ps, mini cooper s (το ξερω ξεφευγει σε τιμη) αλλα και το νεο abarth punto evo για ριξε μια ματια:
http://uk.autoblog.com/photos/paris-mot ... r/3419098/ -
Καλημερα!! τα εχω κοιταξει ολα τα αλλα και τα μονα που με ενδιαφερουν για διαφορετικο λογο το καθενα ειναι αυτα τα 2. απλα πρεπει να διαλεξω και να καταληξω στο τι τελικα χρειαζομαι
-
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
επιμενω οτι τα λαδια ειναι προβλημα οπως ειπα λογω εμπειριας απο συνεργεια, τα οποια δεν ειναι καθολου λιγα.
Τωρα εαν θελετε να υποστηριζετε οτι δεν υπαρχει προβλημα ή να βαζουμε το 'προβλημα' κατω απο το χαλι, τοτε αλλαζει το θεμα, αλλα το προβλημα παραμενει προβλημα.
Καποιοι μπορει να μην αντιιμετωπισαν προβληματα, αλλα η γενικοτερη ταση θελει τα 1,4 tsi τα περισσοτερα ζημιαρικα σε σχεση με τον τουρμπισιο ανταγωνισμο, και κυριως συμφωνα με το παρων τοπικ, τον 1,6 του opc.τι ακριβως εννοεις εμπειρια απο συνεργεια?
λαδι καινε μονο τα 2λιτρα και αυτα οχι κατι ανησυχητικο
επισης καποια αλλα ζητηματακια..
μιλας για υποστροφη και λες οτι τα οπελ ειναι λιγοτερο υποστροφικα απο απο τα vw
μαθε καλυτερα τι παιζει2ον μιλας για αξιοπιστια.. απο πού και ως πού τα οπελ ειναι πληρως αξιοπιστα..?
εμεις ειχαμε συνεχεια συγκεκριμενα θεματα στο δικο μας (ξανα και ξανα) και πολλα ανταλλακτικα να ξερεις σε αυτη τη φιρμα δεν ειναι και οτι πιο φθηνοοκ σιχαινεσαι κι εσυ τη vw , αλλα μη λες ανακριβιες..
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αναμεσα σε αυτα τα 2 (εαν εχεις αποκλεισει τις υπολοιπες επιλογες της κατηγοριας), παρε το κορσα διοτι με το πολο θα εχεις σιγουρα τα οποια γνωστα προβληματα εχει o tsi (καταναλωση λαδιου κ.α.) καθως και με τον περιορισμο στην αυξηση της ιπποδυναμης που θετει το κιβωτιο dsg, εαν επιθυμεις στο μελλον να το 'ανεβασεις'.
- να υπολογισεις εαν δεν εισαι λατρης του κλασσικου στησιματος που προσφερει το γρουπ vag, οδηγηση με γραμμες και υποστροφικη ρυθμιση για την λεγομενη ασφαλη συμπεριφορα κατα γερμανους, τοτε το κορσα εχει μια διαφορετικη προσεγγιση στο θεμα.(οχι βεβαια τοσο μακραν διαφορετικη, λογω κλασσικης διαταξης γονατα-ημιακαμπτος)
Ξέρεις πολλά σύγχρονα αυτοκίνητα που να μην είναι στημένα υποστροφικα ;;
Ξέρεις πολλούς tsi πλην του αρχικού στο golf gt να καίνε λάδια ;;
Τα αυτοκίνητα στρίβουν με το πλαίσιο και τις ρυθμίσεις και Όχι με την τυπολογια της ανάρτησης ...δηλαδη μια μιτο με ενα corsa στριβουν το ιδιο (οκ υπαρχουν και τα ηλεκτρονικα στην αλφα)
δε νομιζω το κορσα ειναι τραγικο
στο opc φανταζομαι οτι τα πραγματα θα ειναι πολυ καλυτερα , αλλα σε απλα κορσα οπως και σε αστρα , τα πραγματα ειναι τραγικα
-
ηρθα απο την οπελ.
22400 λευκο με οροφη - 2400 ευρο η εκπτωση = 20000 με το κλειδι στο χερι
ειναι και ετοιμοπαραδωτο... πφφφφφφφφ
δεν ξερω τι να κανω. στην vw μου λενε λευκο με οροφη και bi-xenon χρονος παραδωσης ΑΓΝΩΣΤΟΣ
το λιγοτερο 5 μηνες. -
5?
ε οχι
-
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
επιμενω οτι τα λαδια ειναι προβλημα οπως ειπα λογω εμπειριας απο συνεργεια, τα οποια δεν ειναι καθολου λιγα.
Τωρα εαν θελετε να υποστηριζετε οτι δεν υπαρχει προβλημα ή να βαζουμε το 'προβλημα' κατω απο το χαλι, τοτε αλλαζει το θεμα, αλλα το προβλημα παραμενει προβλημα.
Καποιοι μπορει να μην αντιιμετωπισαν προβληματα, αλλα η γενικοτερη ταση θελει τα 1,4 tsi τα περισσοτερα ζημιαρικα σε σχεση με τον τουρμπισιο ανταγωνισμο, και κυριως συμφωνα με το παρων τοπικ, τον 1,6 του opc.φίλε μου επειδή είσαι νέος συγκριτικά στο φόρουμ θα σου πω το εξής: Αν κατηγορήσεις την συγκεκριμένη φίρμα ή το γκρουπ δικαίως ή αδίκως θα πέσει η πλειοψηφία του φόρουμ να σε φάει ή να σε κάνει περίγελο! Αποτελεί κανόνα εδώ!
Από την μία είναι λογικό διότι τα μοντέλα του γκρουπ αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό αθροιστικά των οχημάτων που πωλούνται άρα και οι πολλοί θα είναι κάτοχοι. Διαβάζουν και τα περιοδικά στην Ελλάδα που μόνο αντικειμενικά δεν είναι σε σχέση με την εταιρεία υπό τον φόβο να χάσουν την διαφήμιση και καταλαβαίνεις τι γίνεται! Σε τελική ανάλυση κάποιος που επένδυσε ένα μεγάλο, για τις οικ. δυνατότητες του, ποσό για αυτοκίνητο, δεν θέλει να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος όταν το διαπιστώσει και φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο με το vag! Σε προσωπικό επίπεδο ή στην παρέα του ίσως να παραπονεθεί σε φόρουμ σαν αυτό λίγο δύσκολο!
Η εμπειρία σου -όπως λες- από συνεργεία και οδικές είναι ανάλογη με όσα ξέρω και εγώ! Για μένα αυτοί είναι αντικειμενικοί κριτές...πόσο μάλλον όταν εργάζονται σε συνεργεία των εταιρειών που σχολιάζουμε στο συγκεκριμένο θέμα!Μην γενικεύεις όμως σε όλα τα τούρμπο! Είναι άδικο!
Τα δίλιτρα, τα 1.8 160 και τα 122άρια που δεν έχουν πειραχθεί από τους κατόχους είναι καλά. Δεν νομίζω ότι θα έχει προβλήματα ο μέσος οδηγός που οδηγεί στις χαμηλομεσαίες το 122αρι του αν σέβεται τις εντολές του κατασκευαστή και εκκινεί-σβήνει το μοτέρ όπως πρέπει! Μάλλον χαρούμενος θα είναι για αυτό που πήρε!
Τώρα για εκείνους που επιλέγουν κάτι ήδη πιεσμένο για να το λιώσουν περαιτέρω, την απάντηση την δίνει ο μισητός τύπος στο βίντεο που παραθέτω: -
ηρθα απο την οπελ.
22400 λευκο με οροφη - 2400 ευρο η εκπτωση = 20000 με το κλειδι στο χερι
ειναι και ετοιμοπαραδωτο... πφφφφφφφφ
δεν ξερω τι να κανω. στην vw μου λενε λευκο με οροφη και bi-xenon χρονος παραδωσης ΑΓΝΩΣΤΟΣ
το λιγοτερο 5 μηνες.καλη προσφορα.........οντως ειναι διλημμα αν κ ξερω οτι καιει τον κ@λο του το opc.......
βεβαια εχε στον νου σου οτι συντομα βγαινει το νεο opc με 200 αλογα και φρενα brembo.........
-
Δυναμίτη:
Η προσφορά είναι πολύ καλή. Δες τι γίνεται και με τα τέλη κυκλοφορίας. Αν το πάρεις από 1/1 έχεις καμιά σοβαρή ελάφρυνση?υγ.: εχθές είδα ένα κόκκινο opc μπροστά στον Άρειο Πάγο και μπορώ να πω ότι δείχνει αρκετά άγριο.
Το Πολο είναι πιο μαζεμένο (και έχει και ωραία μούρη - κακά τα ψέμματα), αλλά έχει και πολλά στοιχεία από το γκολφ GTI. Αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό τελικά (ο μικρός αδερφός; Το μικρό αντίγραφο; Τι, Δεν είναι το γκολφ;).
Επειδή ξέρεις τι αυτοκίνητο έχω μπορεί να είμαι και προκατειλημένοςΜια και είσαι και 23 και δεν έχεις ανάγκες μήπως να πάρεις κανένα 2θέσιο (πχ.: ΜΧ5) να γουστάρεις τώρα που μπορείς γιατί κάποια στιγμή θα το αναζητάς και δεν θα μπορείς;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Καποιοι μπορει να μην αντιιμετωπισαν προβληματα, αλλα η γενικοτερη ταση θελει τα 1,4 tsi τα περισσοτερα ζημιαρικα σε σχεση με τον τουρμπισιο ανταγωνισμο, και κυριως συμφωνα με το παρων τοπικ, τον 1,6 του opc.τι ακριβως εννοεις εμπειρια απο συνεργεια?
λαδι καινε μονο τα 2λιτρα και αυτα οχι κατι ανησυχητικο
επισης καποια αλλα ζητηματακια..
μιλας για υποστροφη και λες οτι τα οπελ ειναι λιγοτερο υποστροφικα απο απο τα vw
μαθε καλυτερα τι παιζει2ον μιλας για αξιοπιστια.. απο πού και ως πού τα οπελ ειναι πληρως αξιοπιστα..?
εμεις ειχαμε συνεχεια συγκεκριμενα θεματα στο δικο μας (ξανα και ξανα) και πολλα ανταλλακτικα να ξερεις σε αυτη τη φιρμα δεν ειναι και οτι πιο φθηνοοκ σιχαινεσαι κι εσυ τη vw , αλλα μη λες ανακριβιες..
Λοιπον πρωτα σε συμβουλευω να διαβαζεις καλυτερα τα προηγουμενα ποστ μου ωστε να μην προβαινεις σε ακαιρες ερωτησεις!
Το ξερω υποστηριζεις ακριτα την vw, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι η αγορα και οταν λεω αγορα, συνεργεια-οδικες βοηθειες που την παρακολουθω (οπως εχω πει πριν λογω επαγγελματος) ειναι ο καλυτερος κριτης για το τι συμβαινει.
Οπως παλι προειπα αλλα δεν τα διαβασες, οι 2λιτροι tsi δεν αντιμετωπιζουν τα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι 1,4 αρηδες.
Τωρα δεν εχω ορεξη να το συνεχισω εαν και πόσο αυτο συμβαινει, ο καθενας πιστευει οτι θελει και αυτο δεν μπορει να του το αλλαξει κανενας ειδικα εαν φοραει και τα γυαλια που του τα προσφεραν στην αντιπροσωπεια με την παραλαβη του οχηματος (εαν αυτο ειναι και vw!)
Δεν μιλησε κανεις οτι τα οπελ ειναι περισσοτερο ή λιγοτερο υποστροφικα, τουλαχιστον οχι εγω!
Εγω μιλησα για ρυθμισεις των γερμανων (vw) με συγκεκριμενο προσανατολισμο.
Ειναι γνωστο οτι προτιμουνε στο βαγκ ποιο συντηρητικη προσεγγιση και αρεσκονται σε αυτο που ονομαζουν ασφαλη οδικη συμπεριφορα (για μενα ξενερωτη) και οχι τοσο συμμετοχικη οπως επιλεγουν αλλοι κατασκευαστες.
Ουτε παλι μιλησα για απολυτη αξιοπιστια της οπελ, απλα ειπα οτι το γκρουπ vw εχει χειροτερη συμπεριφορα σε αυτο τον τομεα απο τον υπολοιπο τουρμπισιο ανταγωνισμο, συμπεριλαμβανομενου και του 1,6Τ της οπελ.
Ανακριβιες δεν λεω,απλα αληθειες διοτι ουτε εχω καποιο συμφερον να υποστηριξω την οπελ εναντι της vw.
Εσυ μαλλον το προσεγγιζεις διαφορετικα, οντας κολλημενος.
Δεν χρειαζεται τοσο φανατισμος ειδικα εαν δεν εχεις και αμεσα οφελη!
Για αυτο δεν εχω ορεξη να μπω σε μια αντιπαραθεση με 1000 ασκοπα ποσταρισματα, και να χαλασω την ηρεμια των βαγκιτων-φιλων αυτου του φορουμ.
Μπορω να υποστηριξω οτι υπαρχει απολυτη αξιοπιστια και καλυτερη συμπεριφορα του group vw εναντι ολων των αλλων για να τελειωσει το πραγμα. -
Παιδια προσοχη! Τα νεα τελη θα ισχυουν απο 1/11/2010 δηλαδη σε ενα μηνα!!
Το opc εχει τωρα τελη 240€ ενω απο πρωτη νοεμβριου θα εχει 344. 100€ διαφορα ποσο λογιζεται ως σημαντικη εξαρταται απο τον αγοραστη.
Το πολο απο την αλλη εχει τωρα 220€ τελη ενω ενα μηνα μετα θα πεσει στα 139! Για μενα εαν ειναι να παρεις το κορσα καν'το τωρα που ειναι κ ετοιμοπαραδοτο. αν παλι πας για το πολο περιμενε λιγο. Με την οροφη ομως να πηγαινει στους 5 μηνες γινεται λιγο δυσαρεστη η αναμονη. Για μενα εαν θελεις οπωσδδηποτε οροφη πηγαινε αυριο κ χτυπα το κορσα ομως με φειδω (η κ καθολου) οι βελτιωσεις γιατι πολλα εχουν ακουστει
Αν θες πολο ας τη την οροφη κ βρες κατι που να ερχεται νωριτερα μετα απο 5+ μηνες δεν ξερεις πως θα ειναι τα πραγματα...
-
Μη μου πειραζετε τον κιουση γιατι δε θα τα παμε καλα.Εχει μια γνωμη το παιδι,οπως φανταζομαι θα χει και κ@#$*&#δα... Το οτι δεν ξερει και δεν αισθανεται απο αυτοκινηση δε σημαινει οτι δεν ειναι καλο παιδι. Απλα στηριζει λιγο παραπανω την λανθασμενη αποψη του.Ο πρωτος ειναι η ο τελευταιος;
VW Polo GTI (2010)