Ο χρήστης dynamite έγραψε:
για καπιους λογους δεν θα το παρω προς το παρον. καθως εχω και στο μυαλο μου και αλλο ενα αλλα φοβαμαι το μοτερακι του και δεν θελω να τα σκασω 2500Ε με το καλημερα για μπιελοπιστονα να κοιμαμαι ανετα μη μου παρει φωτια ο 4ος κυλινδρος
αυτα ειναι υπερβολες.. ειδικα αυτο με τον 4ο κυλινδρο λες να ειναι τοσο βλακες ή να εβγαλαν για πρωτη φορα μοτερ, ωστε να μη ξερουν πώς να το λιπανουν σωστα..
φιλε μου μην ακους τις διαφορες παπαριες.. εχουμε φτασει σε σημειο να λεμε οτι τα ιταλικα ειναι οτι πιο αξιοπιστο και τα γερμανικα ετοιμα να διαλυθουν
ειναι θεμα τυχης αν θα σου κατσει η στραβη και αυτο μπορεις να το παθεις με οποιοδηποτε αυτοκινητο
εγω παντως απο τις 'στανταρ' ζημιες του αυτοκινητου μου δεν επαθα ουτε μια..
ισα ισα επαθα ζημια που δεν την εχει βγαλει κανενα αλλο.. (οχι vw, αλλα s3 , ευτυχως ηταν ασημαντη και καλυφθηκα με εγγυηση)
δεν αντιλεγω οτι καποια πραγματα οντως συμβαινουν σε πολλα αυτοκινητα και ειναι προβλημα κτλ κτλ. αλλα ειδικα για τα vw το θεμα εχει φτασει σε σημειο υστεριας και φταινε και οι χρηστες τους για αυτο που δε γραφουν τις μαλακιες που διαβαζουν στο internet εκει που πρεπει